Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Για της επόμενες 7....................




Για της επόμενες 7 μέρες δεν θα    με βρείτε
Εκεί που είναι το Χ έχω βάλει την ξαπλώστρα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τη βάψαμε..


Δεν είναι κατάσταση αυτή, σου στέλνουν δώρο και σου σκάει στα χέρια. Κάνα Κινέζικο φούρνο μικροκυμάτων θα είχε το κουτί, είμαι σίγουρη. Λογικό ήταν με το κούνημα να εκτοξευθεί. Παιδιά τα Κινέζικα δεν αξίζουν τίποτα, ας μη γελιόμαστε, το πληρώνεις φτηνά και στα τρώνε οι νεκροθάφτες.

Εκτός κι αν... δεν ήταν δώρο αυτό που πήγε στο γραφείο του Υπουργού, αλλά σκέτα βόμβα.

Ακούστηκε, όπως ακούστηκε συγκεκριμενότερα, πως ήταν ένας πράκτορας της ΕΥΠ μεταμφιεσμένος σε συσκευασία δώρου από το ΠΛΑΙΣΙΟ, με σκοπό να ανατινάξει το Υπουργείο και να πληγωθεί η εικόνα της κυβέρνησης.

Με την ευκαιρία να εκφράσω μια απορία μου. Αυτοί οι πράκτορες της ΕΥΠ ή των ξένων κέντρων, είναι αληθινοί άνθρωποι, δηλαδή μας μοιάζουν; Έχουν δυο μάτια, δυο αυτιά και δυο τριχόμπαλα;

Γιατί εγώ δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου το..

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το δίκιο του ακαµάτη


Του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ

ΦΟΡΑΕΙ ΣΚΟΥΡΟ κοστούµι, ριγέ πουκάµισο και κόκκινη γραβάτα. Μόλις τελείωσε τις σπουδές του στην αγγλική φιλολογία. Εχει τώρα επιστρέψει στο πατρικό του, να ζήσει «χαραµοφάικα» µε τη µαµά και τον µπαµπά. Είναι 25 ετών και µπαινοβγαίνει στα υπουργικά γραφεία, προκειµένου να πείσει την κυβέρνηση να µην άρει το πλαφόν στα δίδακτρα των πανεπιστηµίων και κυρίως να µην αυξήσει τα επιτόκια στα φοιτητικά δάνεια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σταχανοβίτες


Του Κώστα Γεωργουσόπουλου

Μπορούν οι εξεγερµένοι ναυτεργάτες να εµποδίζουν θαλαµηγούς, κότερα και άλλα αριστοκρατικά πλεούµενα µεγαλόσχηµων εγχώριων και αλλοδαπών κροίσων να πιάσουν Μύκονο, έρηµες ακτές, κόλπους και παρθενικές παραλίες της Ελλάδας; Αµ! δε.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

He is so talented and watch his facial expressions



Διαβαστε Περισσοτερα...

Κρασί με λίγο αλκοόλ



Κρασιά με χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς

Νέες τεχνικές μειώνουν το αλκοόλ στα κρασιά, ελαττώνοντας παράλληλα και την απειλή του χανγκόβερ. Εξακολουθούν όμως τα κρασιά αυτά να είναι εξίσου απολαυστικά; Στην ερώτηση αυτή, η Τζέμα Σόουμς των βρετανικών «Σάντεϊ Τάιμς» απαντά αρνητικά. Μαζί με τρεις φίλες της πέρασαν μια απογοητευτική βραδιά με δύο γερμανικά ρίζλινγκ (Dr. Loosen, αλκοόλ 7,5%).

Διαβαστε Περισσοτερα...

Sex & The Mundial


ΔΕΣ ΤΑ  VIDEO  POLY KALO


xxx


Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com--Συναυλία της Hideyo Harada

  • Απόψε, Παρασκευή 25 Ιουνίου, Ιόνιος Ακαδημία, στις 21.00
hideyo-harada01-400
ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πολυβραβευμένη πιανίστα (1ο βραβείο διαγωνισμού Schubert, 1ο Βραβείο διεθνούς διαγωνισμού Beethoven) θα παρουσιάσει ρεσιτάλ με έργα Schubert και Chopin κατά την δεύτερη επίσκεψή της στην Κέρκυρα. Η Hideyo Ηarada (φωτο) είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη πιανιστική μορφή στην Ευρώπη καθώς οι πρόσφατες ηχογραφήσεις της συγκέντρωσαν την απόλυτη προσοχή του διεθνούς τύπου: βραβεύθηκε με το Supersonic Award στο Βέλγιο, ενώ το Phono Forum της Γερμανίας την κατέταξε στους «σταρ» της χρονιάς.

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com---Συναυλία Γεωργάκη σε ποίηση Γ. Μάζη

anastasia-112mazis-112ΑΘΗΝΑ. Στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Άλλη Οχθη σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικών λαϊκών μουσικών οργάνων Φοίβος Ανωγιαννάκης, με τίτλο Η μουσική Αυλή των Θαυμάτων, από τι 14/6 εως και 21/7 (www.a-o.gr), την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 9 μμ, το εξαιρετικό κουϊντέτο Novitango (www.novitango)παρουσιάζει ένα μουσικο-ποιητικό δρώμενο, όπου ποιήματα που αναφέρονται στη μαγεία του Φεγγαριού (Σαπφώ, Χ. Λ. Μπόρχες, Κ. Π. Φ. Καβάφης, Ο. Ελύτης, Τα. Παβέζε, Ι. Θ. Μάζης, Φ. Πεσσόα) συνδυάζονται με το ανάλογο ήθος αρμονίας και ρυθμών της guardiaviejadel Tango και του TangoNuevo, παραπέμποντας στον παθιασμένο έρωτα της Σελήνης με τον Ενδυμίωνα.
Το γκρούπ επιμελείται η Επίκουρη Καθηγήτρια του TMΣ του Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστασία Γεωργάκη και σε αυτήν την παράσταση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά αποσπάσματα από το βιβλίο του Καθηγητή Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Θ. Μάζη με τίτλο Algunostangos.
Παίζουν οι Μουσικοί Σέρτζιο Ναστάζε, ΒιολίΣταύρος Κατηρτζόγλου, κιθάρα, Γιάννης Αντωνόπουλος, πιάνο,
Γιώργος Θεοδωρακάκος, κοντραμπάσσο, Αναστασία Γεωργάκη, ακκορντεόν.
Στο τραγούδι συμμετέχουν η Ειρήνη Δασκαλάκη και ο Πορτογάλος ΑndreMaia. Απαγγέλει η Ηθοποιοίς Μαρία Σιδέρη.
Μουσείο Ελληνικών Λαικών Οργάνων, Διογένους 1-3 (Αέρηδες, Πλάκα)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πωλούνται νησιά ευκαιρίας




Η Guardian με τίτλο "Η Ελλάδα πουλά τα νησιά της" αναφέρει ότι η χώρα μας σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξοικονομήσει πόρους για να εξοφλήσει τα χρέη της πουλά περιοχές σε περισσότερα από 6.000 νησιά.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η Monica Bellucci στην παραλία topless! Δες φωτογραφίες...


Κυκλοφόρησαν στο internet φωτογραφίες της sexy ηθοποιού στην παραλία! Δες φωτογραφίες...

Η Monica Bellucci παρά τα 45 της χρόνια και το γεγονός ότι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έχει απίστευτο σώμα.

Αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες της που διέρευσαν πρόσφατα και την δείχνουν να λιάζεται σε κάποια Ευρωπαϊκή παραλία topless.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τέλος στα greeklish... ήγγικεν η ώρα για τα engreek



Φορ ράιτινγκ νιου μέσατζες...

Ιτ ιζ μπικόμινγκ ινκρίσινγκλι ντίφικουλτ φορ μι το ριντ γκρίκλις.

Άι δέρεφορ ντισάιντεντ το αντόπτ πρόπερ γκρικ ιν ολ μάι ιμέιλ εξτσέιντζες εντ γουίδ δις μεσατζ αϊ αμ τραϊνγκ το μέικ άδερς φόλοου δις πρακτις.

Πλιζ τράι του αβόιντ γκρίκλις ιν δε φιούτσρ αζ δε τεκνόλοτζι χαζ μούβντ ον εντ... γιου καν ίζιλι σεντ εντ ρισίβ ιμέιλ ρίτεν ιν πρόπερ γκρικ.

Κάιντ ριγκάρντζ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Bora Bora !!!!




Bora Bora !!!!
Το μαγαζί που άλλαξε για παντα την νύχτα και τη διασκεδαση στην Κέρκυρα .
Εκεί που γεννήθηκε η έννοια … Life style.
Καθώς και η έννοια…. fun club στα Κερκυραϊκά και Ελληνικά δρώμενα.
Οι ιδιοκτήτες του ,ήταν κάτι σαν ημίθεοι, το να πηγαίνεις εκεί ,ήταν ….must.
Η φήμη του εξαπλώθηκε πέρα από τα όρια του νησιού και πέρα από τα όρια της Ελλάδας.
…..The golden era είναι ήδη παρούσα…!!!!!!
Τι να εξιστορήσει κάνεις…για το μαγαζί με τα ρούχα γάζες της Λορεντζατου στην Καποδιστριου που μπαίνει στο Αμερικανικό Vogue ?
Και φοραει το κορίτσι αριστερά στην Φώτο
Για ολους τους ….High international που επενδύουν στο νησί και κατοικούν στις παρακμιακές βίλλες των παλιών ευγενων?.
Θα χρειαζόταν εβδομάδες γραψίματος που ίσως γίνει, για όλα αυτά που άρχισαν τότε, το βράδυ της 25 Ιουλίου 1976.

Φωτογραφίες από Corfu Old Photos

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com--Η Ιόνιος Ακαδήμια στους δημόσιους οργανισμούς που καταργούνται

ΑΘΗΝΑ. Η Ιόνιος Ακαδημία συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους δημόσιους οργανισμούς που θα καταργηθούν με βάση το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει την κατάργηση των ακόλουθων οργανισμών:
α) Το Μουσείο και Βιβλιοθήκη του Εθνικού Τυπογραφείου
β) Το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.)
γ) Το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής (Ε.ΤΑ.Κ.Σ.)
δ) Το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών
ε) Η Εθνική Ακαδημία Γραμμάτων και Επιστημών (Ε.Α.Γ.Ε.)
στ) Η Ιόνιος Ακαδημία

Διαβαστε Περισσοτερα...

H εκδίκηση των χρυσοθήρων



Του ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ρώσοι, Κινέζοι, Ινδοί και Σαουδάραβες αυξάνουν συνεχώς τα αποθέματά τους σε χρυσό κι εμείς δεν θέλουμε να θυμηθούμε ότι κάποια σαΐνια πούλησαν ένα μεγάλο μέρος των ελληνικών αποθεμάτων το 2004 στα 300 τόσα δολάρια η ουγκιά, πανηγυρίζοντας για το «κατόρθωμά» τους. Η άνοδος της τιμής του χρυσού αντανακλά μόνο την αμφισβήτηση στο νομισματικό σύστημα ή προμηνύει αλλαγές;

Είναι σίγουρο ότι ο χρυσός οφείλει σ΄ ένα μεγάλο βαθμό την επιστροφή του στα σαλόνια των επενδύσεων στην ανασφάλεια που γέννησε η κρίση. Δεν είναι μόνο ο φόβος των πληθωριστικών πιέσεων, αλλά το γεγονός ότι το νομισματικό σύστημα δεν χαίρει εκτίμησης. Ο κόσμος θέλει να κρατά στα χέρια του αξίες και όχι χαρτιά και «υποσχετικές».

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τεχνητές γλυκαντικές ύλες



Τεχνητές γλυκαντικές ύλες
Πρόκειται για τις ουσίες εκείνες που επιτρέπουν σε εκατομμύρια καταναλωτών να απολαμβάνουν τη γλυκιά γεύση σε τρόφιμα και ροφήματα, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με περιττές θερμίδες.


Οι τεχνητές γλυκαντικές ύλες είναι οι ουσίες εκείνες οι οποίες προσδίδουν στα τρόφιμα και τα ποτά γλυκιά γεύση, αντίστοιχη με εκείνη της ζάχαρης, ενώ παράλληλα περιέχουν ελάχιστες ή καθόλου θερμίδες και δεν επηρεάζουν τα επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης στο αίμα. Από τότε που ανακαλύφθηκαν, η ασφάλειά τους έχει ελεγθεί διεξοδικά και διαπιστωθεί μέσω δεκάδων επιστημονικών ερευνών, διασφαλίζοντας έτσι το γεγονός ότι η χρήση τους δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Αντίθετα, αποτελούν πολύτιμους συμμάχους για εκατομμύρια ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρούν το βάρος τους ή και να το μειώνουν, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις σε τρόφιμα και ποτά, χωρίς να προσλαμβάνουν περιττές θερμίδες. Ας δούμε ποιες είναι σήμερα οι χρησιμοποιούμενες τεχνητές γλυκαντικές ουσίες:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Sexy World Cup Babes (Photos)



Απολαύστε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με όμορφες παρουσίες από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής όπου διεξάγεται το Μουντιάλ, αλλά και από παλαιότερες διοργανώσεις Mundial & Euro!




Διαβαστε Περισσοτερα...

High Tech ματάκιας


Ένας 31χρονος χάκερ από την Καλιφόρνια αφού αποκτούσε πρόσβαση στον υπολογιστή των θυμάτων του και έβρισκε ακατάλληλο φωτογραφικό υλικό τους απειλούσε ότι εάν δεν του έστελναν ένα αισθησιακό βίντεο για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, θα κοινοποιούσε τις καυτές στιγμές τους σε όλη τη λίστα των επαφών τους.

Ο Luis Mijangos είχε μολύνει με ιό, υπό μορφή download σε γνωστά τραγούδια, πάνω από 100 υπολογιστές με αποτέλεσμα να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικά αρχεία 230 ατόμων εκ των οποίων τα 44 ήταν παιδιά.

Όπως λένε οι αρχές ο 31χρονος έψαχνε για ακατάλληλο υλικό για να μπορεί στη συνέχεια να εκβιάζει τα θύματά του να του στείλουν τη δική τους ερασιτεχνική ταινία πορνό.

Στον νεαρό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και εκβιασμό αλλά και για το γεγονός ότι υποδυόταν τον σύντροφο χρηστών σε κοινωνικά δίκτυα για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματα να του παρέχουν ακατάλληλο υλικό.

Μάλιστα, αφού ο επίδοξος χάκερ κατάφερνε να πάρει τα πολυπόθητα βίντεο τότε επικοινωνούσε με το θύμα και ζήταγε και άλλο υλικό προς τέρψιν, ενώ δημοσίευε μερικά από αυτά σε πορνογραφικό site.

Παράλληλα, ο 31χρονος αφού αποκτούσε τον έλεγχο μέχρι και της κάμερας του υπολογιστή κατάφερνε να τις χειρίζεται για να τους κατασκοπεύει σε προσωπικές στιγμές τους, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος και με κατηγορίες κλοπής αφού είχε πρόσβαση και σε pin πιστωτικών καρτών.

Τελικά, συνελήφθη σπίτι του και κρατείται με εγγύηση 10.000 δολαρίων και στις 19 Ιουλίου θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Πηγή: NEWS 24/7


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες



Άλλη μια “φουρνιά” από αστείες φωτογραφίες που θα προσφέρουν γέλιο!







Διαβαστε Περισσοτερα...

"Τυχαίο; Δεν νομίζω" τώρα και σε τραγούδι!!


Μπορεί η φράση «τυχαίο; Δεν νομίζω!», που ακούγεται σε διαφημιστικό σποτ τηλεφωνικού καταλόγου, να έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδες το σλόγκαν του καλοκαιριού, σε μερικές μέρες όμως αναμένεται να γίνει και το απόλυτο μουσικό χιτ. Ο λόγος για το νέο τραγούδι που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο γνωστός Κρητικός λυράρης Νίκος Κυριακάκης με τίτλο «Τυχαίο; Δεν νομίζω». Ο λυράρης, εκτός από τη μουσική, υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού που, όπως εξηγεί και στην «Espresso», είχε εμπνευστεί πολύ καιρό πριν γραφτούν για την πετυχημένη διαφήμιση. «Το τραγούδι αρχικά λεγόταν “Τυχαίο; Δεν παντρεύομαι!” και το είχα γράψει πολύ καιρό πριν το δω στη διαφήμιση. Μόλις όμως άρχισε να συζητιέται και να γίνεται γνωστή η φράση από την τηλεόραση, πήρα την απόφαση να το τροποποιήσω λίγο και να το κυκλοφορήσω. Αλλαξα τη φράση “δεν παντρεύομαι” με τη “δεν νομίζω” και αφού είδαμε ότι μας ταιριάζει, αποφασίσαμε να το κρατήσουμε έτσι. Το τραγούδι είναι ντουέτο που το ερμηνεύω μαζί με τον Ματθαίο Γιαννούλη και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Είναι ένα διαφορετικό άκουσμα, αφού δεν έχει καθόλου παραδοσιακά στοιχεία».

Ο Νίκος Κυριακάκης ανήκει στη νέα γενιά των Κρητικών λυράρηδων, που με τα μοντέρνα στοιχεία που χρησιμοποιούν στη μουσική τους έχουν κάνει γνωστή την κρητική λύρα σε όλη τη χώρα, αν και ο ίδιος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές γι’ αυτό. Προσπαθεί ως συνθέτης να χρησιμοποιεί τη λύρα του και σε άλλα ακούσματα πέρα από τα παραδοσιακά: «Το τραγούδι “Τυχαίο; Δεν νομίζω” μπορεί να είναι σε ρυθμούς ροκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χωράει και η λύρα μου ανάμεσα στα μουσικά όργανα που πλαισιώνουν το τραγούδι. Αυτή είναι η ιδιαιτερότητά του. Οταν το ακούσει κάποιος, θα καταλάβει τη διαφορά. Η λύρα ακούγεται σαν ηλεκτρική κιθάρα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαι σίίγουρος ότι θα αρέσει πολύ».

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται σε κάποιον που έχει βαρεθεί τον έρωτά του, ενώ το ρεφρέν που με πάθος τραγουδούν ο Νίκος Κυριακάκης και ο Ματθαίος Γιαννούλης χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δεν πάω, δεν γουστάρω, δεν αντέχω ούτε να σε αγγίζω... Τυχαίο; Δεν νομίζω!» Το τραγούδι αναμένεται να εντυπωσιάσει τους φαν του λυράρη, ενώ είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί και σε όλα τα μεγάλα κλαμπ της χώρας, όπως έγινε και με την προηγούμενη χιπ-χοπ επιτυχία του με τίτλο «Βεντέτα». «Ο,τι τραγούδι γράφω έχει πάντα τη λύρα μέσα. Κάποιοι διαφωνούν, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου, αφού βλέπω ότι στον κόσμο αρέσει πολύ. Η “Βεντέτα” ήταν ένα καθαρά χιπ-χοπ κομμάτι, το “Τυχαίο; Δεν νομίζω!” είναι ροκ και πιο δυνατό. Εχουν ταιριάξει πολύ και οι φωνές μας με τον Ματθαίο Γιαννούλη, που τον θεωρώ σπουδαίο καλλιτέχνη. Εκτός από αυτό το τραγούδι έχουμε ετοιμάσει και άλλα για το νέο CD, που εύχομαι ο κόσμος να τα αγαπήσει».





Espressonews.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"O γάιδαρος που πάει ταξίδι δεν επιστρέφει άλογο"
THOMAS FULLER (Bρετανός κληρικός του 17ου αι.)

"Η αλλαγή ξεκινά όταν κάποιος δει το επόμενο βήμα"
WILLIAM DRAYTON (Αμερικανός πολιτικός του 18ου αι.)

"Αν η νεότης γνώριζε... Αν η ωριμότης μπορούσε..."
HENRI ETIENNE (Γάλλος συγγραφέας του 16ου αι.)


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανέκδοτο


Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ
ανάμεσα σε δυο κανάλια..........

.........από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα μαθήματα συνεχίζονται


Τα μαθήματα συνεχίζονται στην Κέρκυρα 26-27 Ιουνίου. H DK Racing σε συνεργασία με το κατάστημα Off Road Κωνστάντης προσφέρει τη δυνατότητα σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους να μάθουν τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης από τον θρύλο του Ελληνικού motocross Λευτέρη Καρέτσο.
Πληροφορίες
6976 365 004, 6976 612 402 Δημήτρης
Κεραμιδάς
6998 853 281 Κώστας Κωνστάντης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανέκδοτο




Είναι ένας τύπος στον πάγκο του μπαρ, σκυμμένος, βαρύς και ασήκωτος και κοιτάζει συνέχεια το ποτήρι του επί μισή ώρα, εντελώς ακίνητος. Κάποιος άλλος,... αλέγρος και καλαμπουρτζής, που έπαιζε μπιλιάρδο με τις ώρες, τον βλέπει έτσι, να κοιτάζει το ποτό του ατελείωτα και να μην πίνει και για πλάκα αρπάζει το ποτήρι και το κατεβάζει μονορούφι. Ο θλιμμένος βάζει τα κλάμματα:

- Έλα ρε φιλάρα, μια πλάκα κάναμε! Θα σου παραγγείλω ένα ίδιο, κερνάω εγώ.. Δεν γουστάρω να βλέπω άντρες να κλαίνε!

Και εκείνος:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Πως ήταν και πως έγινε

Amazingly slimming down 2 (9 pics)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

One month later. 236 lbs (-43 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

December, 2007. 215 lbs (-64 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

April, 2008. 180 lbs (-99 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

July, 2008. 152 lbs (-127 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

September, 2008. 135 lbs (-144 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

August, 2008. 140 lbs (-139 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

18 months after the start. 124 lbs (-155 lbs)
Amazingly slimming down 2 (9 pics)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η παντοτινή επικαιρότητα του Θύμιου


Του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΚΡΗ

Σπανιότατα διασκεδάζω με τις κατά συρροήν κακόγουστες φαρσοκωμωδίες του ελληνικού κινηματογραφικού ρεπερτορίου των δεκαετιών '60, '70 κ.ο.κ., που είχαν μετατρέψει, λόγω φτηνής σκηνοθεσίας και αποκρουστικού σεναρίου, σε περίγελους πολλούς πανάξιους ηθοποιούς. Δασκάλους της υποκριτικής, που υπέκυπταν σε ευτελιστικούς συμβιβασμούς, για να επιβιώσουν, μια και η άλλοτε κραταιά θεατρική επιθεώρηση παρέδιδε σχεδόν αμαχητί τα κλειδιά της στον επελαύνοντα φαρσοκωμωδιακό κινηματογράφο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κάνε μια ευχή



 

Ένας άντρας, έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λεει δυνατά:  'Θεέ μου  σε  παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή!' Τότε μονομιάς, οι ουρανοί  σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού  από το υπερπέραν ακούγεται να λεει: 'Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και  ήσουν πιστός σε εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις  την ευχή  σου.'


Κι ο τύπος λεει:  Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Πάρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
Ο Κύριος  του απαντάει: 'Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες  ενός τέτοιου εγχειρήματος.  Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και  θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα  χρειαζόταν!   Μπορώ να το κάνω,  αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό.    Μπορείς να σκεφτείς κάτι  άλλο; μια  ευχή που θα με τιμούσε και θα με δόξαζε.

Ο άντρας σκεφτόταν για  πολύ, πολύ ώρα.

Τελικά λέει:
'Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω  τις γυναίκες.
 Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους,
τι έχουν στο μυαλό τους όταν δεν μιλούν,
 γιατί κλαίνε,
τι εννοούν όταν λένε 'όχι'
και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη'


Μετά από λίγα λεπτά ο Θεός  του λέει:
'Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σ εκείνη τη γέφυρα;'

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ti Malakas hmoyn - Τι μαλακας ημουν



Διαβαστε Περισσοτερα...

Aπό αφίσα στήν οδό Σόλωνος ,Σήμερα!

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com/---Πέντε τούρκικα πολεμικά πλοία στα αλβανικά χωρικά ύδατα

ΤΙΡΑΝΑ. Στα αλβανικά χωρικά ύδατα εισήλθαν την Τρίτη το απόγευμα πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία με συνολικό αριθμό ναυτών που φτάνει τα 1.125 άτομα. Τρία από τα πλοία, το «TCC AKAR A 580», το "TCG KEMAL REIS F 247" και το «TCG GIRESUN F 49» θα αγκυροβολήσουν στο λιμάνι του Δυρραχίου και τα υπόλοιπα δύο, το "TCG GAZIANTEPE F 490" και το "TCG TURGUT REIS F 241" θα αγκυροβολήσουν στο λιμάνι της Αυλώνας και στη ναυτική βάση στο Πασαλιμάνι, αντίστοιχα. Νωρίτερα, στα τέλη Μαϊου, το αλβανικό κοινοβούλιο είχε εγκρίνει την προσωρινή παραμονή των τούρκικων πλοίων στα αλβανικά λιμάνια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πωλείται λόγω...

Διαβαστε Περισσοτερα...

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει Αριστερά», του Χρόνη Μίσσιου





Εμβληματική μορφή της Αριστεράς, συγγραφέας, σήμερα, στα 80 του, εξακολουθεί να αναζητεί έναν καινούργιο δρόμο και μιλάει για την κρίση, το ΔΝΤ, τις διασπάσεις και τις επαναδιασπάσεις του αριστερού χώρου
Συνέντευξη του Χρόνη Μίσσιου στον Άρη Παπασταθη,για την εφημερίδα το Βήμα, της 20ης Ιουνίου του 2010
«Ο Μανόλης Αναγνωστάκης μου έμαθε γράμματα στη φυλακή, ήμασταν θανατοποινίτες στο Γεντί Κουλέ» λέει ο Χρόνης Μίσσιος στο «Βήμα», στο περιθώριο

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Ένα απο τα πιο περιπετειώδη πράγματα που μας έχουν απομείνει είναι να πάμε για ύπνο.Γιατί κανείς δεν μπορεί να βάλει χέρι στα όνειρά μας"
Ε.Β.LUCAS (Βρετανός συγγραφέας)

"Τα όνειρα έχουν μόνο έναν ιδιοκτήτη τη φορά, γι αυτό οι ονειροπόλοι νιώθουν μόνοι"
ΕΡΜΑ ΜΠΟΜΠΕΚ (Αμερικανίδα χρονογράφος)

"Οι ιδεολογίες μας χωρίζουν. Τα όνειρα και η αγωνία μας φέρνουν κοντά"
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΟΝΕΣΚΟ (Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ!


Η δυνατότερη  μπύρα του κόσμου! Φαίνεται πως οι Γερμανοί δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους όσο αφορά την αγαπημένη τους μπύρα. Μερικές μόνο εβδομάδες μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ δυνατότερης μπύρας από την Σκωτσέζικη μικροζυθοποιία BrewDog με την περίφημη Tactical Nuclear Penguin των 32%, η Γερμανική Schorschbräu κυκλοφορεί νέα μπύρα με 40% αλκοόλ, αφήνοντας τους Σκωτσέζους στα κρύα της ...μπύρας!

Η νέα μπύρα λέγεται Probe Eisbock, διατίθεται απευθείας από την Schorschbräu σε κεραμικά μπουκάλια των 0,33 lt και φέρουν την ιδιόχειρη υπογραφή και αρίθμηση από τον ίδιο τον ζυθοποιό. Κάθε μπουκάλι είναι σφραγισμένο στο χέρι με κερί και είναι συσκευασμένο σε ξύλινο κιβωτιάκι με διαφανές παράθυρο στην μία πλευρά.




Διαβαστε Περισσοτερα...

Βουβουντιέγκο...




Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Νύχτες Θεάτρου στο Μον Ρεπό - Το πρόγραμμα του καλοκαιριού








altΤην Κυριακή 27 Ιουνίου ανοίγει η φετινή αυλαία στο Θέατρο του Μον Ρεπό «Ρένα Βλαχοπούλου» με τον «Ποπολάρο» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, ενώ η σαιζόν θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου με το αφιέρωμα στο «Έτος Καββαδία». – Αναλυτικά το πρόγραμμα του καλοκαιριού.
Kυριακή 27, Δευτέρα 28, Τρίτη 29, Τετάρτη 30 Ιουνίου:
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Κυριακή 27: «Ο Ποπολάρος» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, από το 4ο Γυμνάσιο Κέρκυρας.
Δευτέρα 28: «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, από το 7ο Γυμνάσιο Κέρκυρας.
Τρίτη 29: «Οι Αρχάγγελοι δεν παίζουν φλίπερ» του Ντάριο Φο, από το 1ο Λύκειο Κέρκυρας.
Τετάρτη 30: «Το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι, από το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας.
Οργάνωση: Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) – παράρτημα Κέρκυρας.
Με τη στήριξη του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πουλήθηκε η πινακίδα -οδοδείκτης "Wall Street" έναντι 116.500 δολαρίων από τον Οίκο Κρίστις


Μια πολύ παλιά πινακίδα-οδοδείκτης που αναγράφει το ονόματα των οδών "Broad Street" και "Wall Street", οδός εμβληματική κυρίως για όσους ενδιαφέροντα για τα οικονομικά αφού στην οδό αυτή στεγάζεται το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, πουλήθηκε σήμερα από τον Οίκο Δημοπρασιών Κρίστις έναντι 116.500 δολαρίων, πέραν των εκτιμήσεων των πωλητών.

Η πινακίδα-οδοδείκτης εκτιμήθηκε για 60-80 χιλιάδες δολάρια και τελικώς πουλήθηκε αρκετά ακριβότερα σε έναν ανώνυμο συλλέκτη που την απέκτησε μετέχοντας τηλεφωνικά στη δημοπρασία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οίκου Κρίστις.

Η διπλή πινακίδα-οδοδείκτης που είχε τοποθετηθεί μπροστά από την παλαιά έδρα της τράπεζας J.P. Morgan (που τώρα έχει γίνει πολυκατοικία) φέρει και σημάδια από μια βομβιστική επίθεση που έγινε εκεί ακριβώς, στη διασταύρωση των δύο δρόμων, στις 16 Σεπτεμβρίου του 1920 και προκάλεσε το θάνατο 38 πολιτών.




Διαβαστε Περισσοτερα...

Η Ελλάδα θα αποζημιώνει τους τουρίστες της


22 Ιουν 2010
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του BBC, η Ελλάδα θα καλύπτει το επιπλέον κόστος για κάθε τουρίστα που έχει παραμείνει στην χώρα, λόγω απεργιακής κινητοποίησης ή φυσικής καταστροφής. Η προσφορά είναι μέρος της προσπάθειας βελτίωσης της εικόνας της Ελλάδας, η οποία έχει υποστεί ζημία από τις απεργίες και τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Ο τουρισμός παράγει σχεδόν το 20% των εσόδων της χώρας, αλλά οι κρατήσεις έχουν μειωθεί κατά 10%, περίπου λένε οι εμπειρογνώμονες του κλάδου.
Οι απεργίες ωστόσο συνεχίζονται, αν και ο αριθμός των βίαιων συγκρούσεων έχει μειωθεί.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Όποιος δεν τρώει όλο το φαγητό του…έξω από το μαγαζί


Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Αυστραλία, η οποία δεν αντέχει πλέον να βλέπει τα αποφάγια των πελατών, τους υποχρεώνει εφεξής να τρώνε όλο το φαγητό τους για το καλό του πλανήτη διαφορετικά θα πληρώνουν πρόστιμο και θα τους πετάνε έξω κλωτσηδόν.

Η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο Wafu, το μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως "απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα".

"Για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, ζητάμε κάτι παραπάνω από τους πελάτες μας σε σχέση με τα περισσότερα άλλα εστιατόρια", γράφει η ίδια σε ένα χαρτί με τις...υποχρεώσεις των πελατών, που έχει αναρτήσει στην πόρτα του εστιατορίου.

Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.

"Το να αδειάζεις το πιάτο σου σημαίνει να τρως τα πάντα εκτός από τις φέτες λεμονιού, το gari και το wasabi," αναφέρεται στον κατάλογο.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι κλοσάρ «πνίγουν» τους «καθωσπρέπει πολίτες»



Του ΚΩΣΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ

Πρόσφατα, ο Φινλανδός υπουργός Εσωτερικών προέτρεψε τους πολίτες της χώρας του να μη δίνουν χρήματα στους κάθε μορφής ζητιάνους , υποστηρίζοντας ότι δεν τους βοηθούν αλλά αντίθετα τους ωθούν ακόμη περισσότερο στην επαιτεία προς αναζήτηση του εύκολου χρήματος.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το "καλάθι" του πληθωρισμού στην Ελλάδα


Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στον πληθωρισμό με ποσοστό 5,3% Ακολουθούν Ουγγαρία με 4,9%, Ρουμανία με 4,4%, Βρετανία με 3,4% και Λουξεμβούργο με 3,1%

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣτΕ: Παράνομη η κατάργηση του αεροδρομίου στο Ελληνικό


ΣτΕ: Παράνομη η κατάργηση του αεροδρομίου στο Ελληνικό

ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σχεδιασμού για την αποκλειστική χρήση του αεροδρομίου του Ελληνικού ως μητροπολιτικού πάρκου επιφέρει η απόφαση του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκε παράνομη η υπουργική απόφαση που επέβαλλε την κατάργηση του αεροδρομίου.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Larissa Riquelme: Η πιο sexy οπαδός του Mundial (34 Photos+Videos)


Αποτελεί την πιο sexy οπαδό της Παραγουάης και ίσως ολόκληρου του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Η Larissa Riquelme είναι γνωστό μοντέλο στην χώρα της, όμως πλέον την έμαθε όλη η υφήλιος αφού οι φωτογραφίες της κατέκλυσαν το Internet.
Εμείς σας παρουσιάζουμε τις 5 “διάσημες” φωτογραφίες που ίσως έχετε δει καθώς κυκλοφορούν παντού, αλλά και πολλές ακόμη αποκαλυπτικές εικόνες της sexy λατίνας!



Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share