Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Αυστραλία, η οποία δεν αντέχει πλέον να βλέπει τα αποφάγια των πελατών, τους υποχρεώνει εφεξής να τρώνε όλο το φαγητό τους για το καλό του πλανήτη διαφορετικά θα πληρώνουν πρόστιμο και θα τους πετάνε έξω κλωτσηδόν.
Η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο Wafu, το μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως "απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα".
"Για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, ζητάμε κάτι παραπάνω από τους πελάτες μας σε σχέση με τα περισσότερα άλλα εστιατόρια", γράφει η ίδια σε ένα χαρτί με τις...υποχρεώσεις των πελατών, που έχει αναρτήσει στην πόρτα του εστιατορίου.
Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.
"Το να αδειάζεις το πιάτο σου σημαίνει να τρως τα πάντα εκτός από τις φέτες λεμονιού, το gari και το wasabi," αναφέρεται στον κατάλογο.
Η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο Wafu, το μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως "απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα".
"Για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, ζητάμε κάτι παραπάνω από τους πελάτες μας σε σχέση με τα περισσότερα άλλα εστιατόρια", γράφει η ίδια σε ένα χαρτί με τις...υποχρεώσεις των πελατών, που έχει αναρτήσει στην πόρτα του εστιατορίου.
Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.
"Το να αδειάζεις το πιάτο σου σημαίνει να τρως τα πάντα εκτός από τις φέτες λεμονιού, το gari και το wasabi," αναφέρεται στον κατάλογο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου