Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπεν Κολύμβησης στην Κέρκυρα


swimmingΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τους τελικούς του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών, που θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα στις 11-12 Απριλίου, και το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν κολύμβησης θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Κέρκυρας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου, που ως γνωστόν έχει και το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού, έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου αυτήν την διαβεβαίωση στον πρόεδρο του ΝΑΟΚ Σπύρο Μίχα. Οι αγώνες προβλέπεται να διεξαχθούν το τριήμερο 14/15/16 Μαίου και σε αυτούς θα συμμετέχουν περίπου 1000 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Μάρτιος 2010 18:16 )  
Μαρ27

Η αποστολή του ΑΟΚ ενόψει Καλαμάτας



ΚΕΡΚΥΡΑ - Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των «Φαιάκων» με την Καλαμάτα με το Μπάμπη Τεννέ να παίρνει μαζί του στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές.
Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Μάρτιος 2010 17:00 ) Περισσότερα...
 

Η Ώρα της Γης

 
today-earth-hour-2010ΚΕΡΚΥΡΑ. Σήμερα στις 20:30 σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια πολίτες αναμένεται να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην Ώρα της Γης, ένα κάλεσμα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 27 Μάρτιος 2010 13:27 )
  Μαρ27

 

Στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που κυκλοφορεί αύριο


enim1Διαβάστε στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που κυκλοφορεί αύριο:Νίκος Κοτζιάς (Οφείλουμε να αλλάξουμε)
Μαριλένα Κοππά (Η Γερμανία και το μέλλον της Ευρώπης)
Γιώργος Κατσαϊτης (Το πιστόλι στο τραπέζι κ.α. περιπέτειες)
Μιχάλης Σαρλής (Συμβιβασμός στην καρδιά της Ευρώπης)
Ξενοφών Κόχυλας (Μηχανισμός στα μέτρα της Γερμανίας).

Ακόμη, ο Γ. Ζούμπος γράφει για το Πάσχα στην Κέρκυρα του 19ου αιώνα, ο Νίκος Γάκης σχολιάζει την επικαιρότητα και ο Μάνος Μεθυμάκης το ρεπορτάζ  πριν τον κυριακάτικο αγώνα του Α.Ο. Κερκυρα.Επίσης, δείτε το φωτορεπορτάζ για την ανάπλαση του άλσους Γαρίτσας-Ανεμόμυλου
ΑΛΛΑ ΚΑΙ
μια πρόγευση του ολοκαίνουργιου πασχαλινού τεύχους του περιοδικού ΕΝ
Μην χάσετε την αυριανή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αύριο 8.30μμ. ΌΛΟΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ τα φώτα κόντρα στην απάτη και την κοροιδία



ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΛ ΓΚΟΡ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ...ΔΟΥΛΕΟΥΝ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ

Μην ξεχάσετε αύριο να ΑΝΑΨΕΤΕ όλα τα φώτα στις 20.30-21.30μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοροϊδία και την απάτη με την οποία μας φλομώνουν οι οικολογικές οργανώσεις. Να πάνε κλείσουν για μια ώρα τα εργοστάσια που ρυπαίνουν τον Ασωπός, την Έυβοια (ΛΑΡΚΟ) και όλες τις μεγάλες βιομηχανίες στον πλανήτη που δημιουργούν το πρόβλημα. Ε, όχι να έχουμε και τύψεις επειδή χρησιμοποιούμε με φειδώ το...


ρεύμα όλοι οι πολίτες.
Αύριο ΌΛΟΙ να ανάψουμε τα φώτα την ώρα που κάποιοι κλέφτες θέλουν να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για το καλό του πλανήτη. Και ας βραβεύσουμε κιόλας τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ που γέμισε με χημικά όλα τα βαλκάνια και τώρα το έριξε στην οικολογία και τον βραβεύουν με τον νόμπελ Ειρήνης!
Ρε άντε να χαθείτε. Θα ανάψουμε και τα έξω φώτα...


Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ποζάροντας με αγάλματα (Funny Photos)





Τα αγάλματα εκτός από ύψιστη τιμή προς κάποιο πρόσωπο και αντικείμενα πολιτιστικής αξίας, μπορούν να αποτελέσουν και έναν πολύ καλό παρτενέρ για φωτογράφιση… Ειδικά δε, όταν μπαίνουν  και η φαντασία με το χιούμορ στην εξίσωση, τότε το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Ο Κάκος στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός


kakos-60ΑΘΗΝΑ. Ο Κερκυραίος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει το κρίσιμο ματς της Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το ματς, όπως και όλα τα υπόλοιπα της αγωνιστικής, θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19.00 στο Περιστέρι.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 12:25 )
 


Κλειστό το δημαρχείο Ζακυνθίων από τους απλήρωτους εργαζόμενους του


ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Κλειστό παραμένει το δημαρχείο Ζακυνθίων από τους εργαζομένους του δήμου, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν ένα μήνα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 12:11 ) Περισσότερα...


Έκτακτη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου


ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκτακτη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου σήμερα στις 12 με θέμα την Κατάρτιση Προγράμματος ΚΑΠ - Επενδύσεις 2010.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 11:51 )
 
Μαρ26

Νεκρός από πτώση ανεμόπτερου


ΚΕΡΚΥΡΑ. Νεκρός βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Άγιο Γόρδη 29χρονος χειριστής ανεμοπτέρου. Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, χθες στις 18:00 η Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας ενημερώθηκε για το περιστατικό πτώσης ανεμόπτερου (ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ), στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή του Αγίου Γόρδη.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 10:52 ) Περισσότερα...
 
Μαρ26

Αλβανία: Επικυρώθηκε η συμφωνία για τους πεσόντες του ελληνοϊταλικού πολέμου


ΤΙΡΑΝΑ. Η αλβανική βουλή επικύρωσε χθες το απόγευμα, τη συμφωνία με την Ελλάδα για την «έρευνα, την εκταφή, την ταυτοποίηση και την ταφή των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940-'41». Σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, η συμφωνία επικυρώθηκε με 66 ψήφους υπέρ, από τους βουλευτές του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, πέντε κατά και μία αποχή.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 10:07 ) Περισσότερα...
 


Αλβανία: Σύσκεψη στο Αργυρόκαστρο για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών από Αλβανία προς Ελλάδα και Ιταλία


ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ. Ευρεία σύσκεψη για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών από Αλβανία προς Ελλάδα και Ιταλία έγινε στο Αργυρόκαστρο, παρουσία τριών υπουργών της Αλβανικής κυβέρνησης, Εσωτερικών Λουζλίμ Mπάσα, Γεωργίας Γκετς Ρούλι, Εργασίας Σπύρου Ξέρα, του Διευθυντή Δημόσιας Τάξεως Μπουργκάτζ, καθώς και του Διευθυντή του Γραφείου του ΟΑΣΕ στην Αλβανία Ρόμπερτ Μπος.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 09:54 ) Περισσότερα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

...Και μίσους

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, τα παλικάρια της ΟΥΚ μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι.
Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».
Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».
Ρατσιστικά συνθήματα από μέλη των ειδικών δυνάμεων στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς.
Κι αυτά ενώ την παρέλαση παρακολουθούσαν δεκάδες οικογένειες μεταναστών, που θα κληθούν στη συνέχεια να απαντήσουν στην εύλογη απορία των παιδιών τους «Γιατί τόσο μίσος;». Λες και δεν ψήφισε πρόσφατα η Βουλή τον νόμο για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες. Λες και δεν έχουμε αποφασίσει από καιρό σ' αυτή τη χώρα ότι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις, και μάλιστα ως σημαιοφόροι.
Αναρωτιέται κανείς: Πώς είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός, παρελαύνοντας επισήμως και συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης, να προσβάλλει την ανθρωπιά μας, να εκθέτει τη χώρα μας και να παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος διώκει αυτεπάγγελτα τη ρητορική μίσους; Ζούμε στο 2010, και μάλιστα με κυβέρνηση σοσιαλιστών, ή σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο στρατός διεκδικούσε και είχε άλλο ρόλο στα πράγματα της χώρας;


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ...



ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....!!!!!!!!

: ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ..
 Δες συνέχεια

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι πιο τρελές γεύσεις της Pepsi





Ξέρατε πως η Pepsi δεν κυκλοφορεί μόνο στην κλασσική της γεύση, αλλά υπάρχουν και άλλες πολύ πιο παράξενες; Έχετε δοκιμάσει ποτέ καμία από αυτές;
Στις παρακάτω φωτογραφίες σας παρουσιάζουμε τις τρελές αυτές γεύσεις… Θα τα δείτε όλα, από Pepsi με γεύση γιαούρτι μέχρι γεύση αγγούρι!!!




Διαβαστε Περισσοτερα...

H ντίβα που δόξασε την Ελλάδα .... Μαρία Κάλλας (video)


Ακριβώς ένα μήνα μετά το θάνατο του 'Ελβις Πρίσλεϊ, στις 16 Σεπτεμβρίου 1977, έφυγε από τη ζωή η Μαρία Κάλλας.
Η κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνος και η πλέον γνωστή παγκοσμίως ερμηνεύτρια όπερας και λυρικού θεάτρου.

Τα πρώτα χρόνια

Η Μαρία Κάλλας γεννήθηκε ως Άννα Μαρία Καικιλία Σοφία Καλογεροπούλου στις 2 Δεκεμβρίου του 1923 στη Νέα Υόρκη. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς οι γονείς της, Ευαγγελία Δημητριάδη (από την Κωνσταντινούπολη) και Γιώργος Καλογερόπουλος (από τo Nεωχόριο Ιθώμης στό Μελιγαλά Μεσσηνίας), είχαν μεταναστεύσει στις Η.Π.Α. από την Αθήνα. Εκεί ο πατέρας της ανοίγει φαρμακείο και το 1929 αλλάζει το οικογενειακό επώνυμο από Καλογερόπουλος σε Callas. Τρία χρόνια αργότερα η Μαρία ξεκινά τα πρώτα μαθήματα πιάνου μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της Υακίνθη. Σε ηλικία 11 ετών έλαβε το πρώτο βραβείο ως "σολίστ" σε διαγωνισμό παιδικών φωνών που είχε διοργανώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Νέας Υόρκης W.O.R.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-Γιόζεφ Κουντέλκα

Ο Γιόζεφ Κουντέλκα είναι ένας ζωντανός θρύλος. Για τη φωτογραφία κι όχι μόνο. Οι φωτογραφικές μαρτυρίες του από την εισβολή των σοβιετικών στρατευμάτων στην Πράγα το 1968 έγιναν σύμβολα κρεμασμένα σε εφηβικά δωμάτια, χωρίς καν να είναι γνωστό ακόμη το όνομά του.
Αλλά και οι φωτογραφίες του για τους τσιγγάνους, τις ανθρώπινες «εξορίες» και τα πανοραμικά του τοπία, διαταραγμένα από τον άνθρωπο, μαρτυρούν έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους φωτογράφους. Που ξεχωρίζει την ομορφιά μέσα στη γεωμετρία των χώρων και των αναλογιών της φύσης και που σπάει τα όρια ανάμεσα στην καλλιτεχνική φωτογραφία, το φωτορεπορτάζ και το κοινωνικό σχόλιο. Από τους τσιγγάνους έως το Χάος είναι κι ο ίδιος ένας Τσιγγάνος φωτογράφος.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
             

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πως να ξεχωρίσετε τα Ελληνικά προϊόντα!




  
Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζετε από τον αριθμό στο BAR CODE....
 
TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 520
 
ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
 
(Τα 3 πρώτα ψηφία δείχνουν την χώρα προέλευσης)
 
Διαδώστε το σε φίλους σας...


Διαβαστε Περισσοτερα...

Βλέπεις τίποτα περίεργο;;;


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΛΟΟ

Διαβαστε Περισσοτερα...

25η Μαρτίου: Αλήθειες και μύθοι

ρές

25η Μαρτίου
H ύψωση του λαβάρου της Επανάστασης από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στην Αγία Λαύρα στις 25 Μαρτίου 1821 πρέπει να είναι το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία πετυχημένο πείραμα …τηλεδιάσκεψης. Μόνο έτσι θα μπορούσε ο Γερμανός να ευλογήσει τα όπλα στην Αγία Λαύρα, ενώ εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο Αίγιο. Μύθοι σύμφωνα με τους λεγόμενους “αναθεωρητές”, αλήθειες σύμφωνα με τους λεγόμενους “ορθόδοξους”. Εμεις καταγράφουμε τις απόψεις και τα επιχειρήματα των δύο πλευρών.
Τι έγινε την 25η Μαρτιου
Σύμφωνα με τους «προοδευτικούς» η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας έγινε πολλά χρόνια αργότερα, το 1938, με βασιλικό

Διαβαστε Περισσοτερα...

1821: Η εθνική παλιγγενεσία


Η εθνική μας παλιγγενεσία, το θρυλικό 1821, αποτυπώνεται μέσα στο παρακάτω βίντεο, που αποτελεί ιδανική παρουσίαση για τα ελληνικά σχολεία, αλλά και για όλους τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, που θέλουν να γίνουν κοινωνοί της πιο μεγαλειώδους στιγμής της ελληνικής, εθνικής μας ιστορίας!

Τίποτα δεν ύπήρξε και δε θα υπάρξει πιο μεγάλο από το 1821!




Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ --VIDEO


ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ --VIDEO

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ομιλία Γκερέκου στην ημερίδα της International Herald Tribune


_-__-_-225ΑΘΗΝΑ. Η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου μίλησε τη Δευτέρα σε Διεθνές Επιχειρηματικό Συνέδριο που διοργανώνει η εφημερίδα International Herald Tribune με τίτλο «Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι». Στο Συνέδριο, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα στην Αθήνα, η Υφυπουργός μίλησε στην ενότητα για τις αναπτυξιακές προοπτικές στην ενέργεια, τις υποδομές, τεχνολογία, τουρισμό και τους τομείς τροφίμων.
Η Α. Γκερέκου σημείωσε ότι ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες της Εθνικής μας Οικονομίας και ότι έχει την πεποίθηση πως ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεξόδους μας από την οικονομική κρίση.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σε ποιον διάσημο μοιάζετε;‏

Σίγουρα κάποιοι από εσάς ήδη μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, είτε γιατί εικάζετε ότι μοιάζετε με κάποια διασημότητα, είτε γιατί κάποιοι σας το έχουν πει.

Ένας τρόπος για να σας λυθούν αυτές οι αμφιβολίες είναι να μεταβείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.myheritage.gr/FP/Company/try-face-recognition.php, να φορτώσετε μια φωτογραφία σας που να εστιάζει περισσότερο στο πρόσωπο και που κοιτάζετε ευθεία (για περισσότερη ακρίβεια των τεχνικών αναγνώρισης προσώπου (face recognition)) και να πατήσετε "εκτέλεση αναγνώρισης προσώπων".



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες φωτογραφίες από παράξενη γωνία λήψης

ές




Ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει κάποιες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με το Photoshop, αλλά η συγκεκριμένη συλλογή εικόνων αποτελείται από απλά στιγμιότυπα, κανονικές δηλαδή φωτογραφίες που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία μέσω υπολογιστή. Το μόνο που τις κάνει ξεχωριστές και πραγματικά εντυπωσιακές είναι ότι βασίζονται σε συγκεκριμένη γωνία λήψης.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η σιλικόνη αρέσει περισσότερο στους άνδρες


Σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα το 1/4 των ανδρών προτιμούν το ψεύτικο στήθος από το αληθινό, γεγονός που σίγουρα έχει προκαλέσει εντύπωση.

Όπως έδειξε η έρευνα αυτή το 1/3 των ανδρών είναι πρόθυμο να πληρώσουν την επέμβαση αυξητικής στήθους της συντρόφου του και το 55% των κοριτσιών θέλει να κάνει την συγκεκριμένη επέμβαση. Ενώ, το 10% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα έκανε αύξηση των προσόντων τους με ενέσιμη μέθοδο και όχι με χειρουργείο.
Τέλος, η έρευνα της ιστοσελίδας MyFaceMyBody.co

Διαβαστε Περισσοτερα...

Girls of Summer




Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα κορίτσια του καλοκαιριού μας ταξιδεύουν στην πιο καυτή εποχή του χρόνου, μέσα από το 7ο μέρος του αφιερώματος!

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)




Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ.



Διαβαστε Περισσοτερα...

θα τρελαθούμε τελείως δηλαδη ; ; ;



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 100
16 Φεβρουαρίου 2010
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2−2−2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων,
αποφασίζουμε:

Χαρίζεται:
1 .Το υπόλοιπο της ποινής του Καρακωνσταντή Μιχαήλ του Στέργιου, που του έχει επιβληθεί με την απόφαση αριθμός 47655/14−9−2007 του Τριμελούς Πλημμελειο− δικείου Αθηνών σε ποινή καθείρξεως είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 154.937 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δέκα (10) έτη που εκδόθηκε κατά προσαρμογή της υπ’ αριθ. 33/1995 απόφασης του Κακουργιοδικείου Παλέρμο Ιταλίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 300.000.000 λιρετών Ιταλίας και σε ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, για πώληση, διανομή, αγορά, εκχώρηση, μεταφορά, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Αίρονται:
1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΓΑΛΕΡΑΚΗ Θεοδοσίου του Σπυρίδωνα με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 901/6−9−1993 του Τριμελούς Εφετείου Κρήτης, σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και ενός (1) μηνός για κατοχή, πώληση ινδικής κάνναβης, κατοχή πυρομαχικών β) 140/9−2−1979 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών για αγορά, πώληση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών γ) 87/7− 2−1977 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών και τεσσάρων (4) μηνών για ληστεία, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και δ) 858/23−4−1973 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) ημερών μετατραπείσα για παράβαση υγειονομικού κανονισμού προκειμένου να διοριστεί στην Δήμο Ρεθύμνης.
4. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημητρίου του Ιωάννη με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 203/17−4−1989 του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, Χ.Π. 100.000 δρχ.,

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share