Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Χρόνια Πολλά


Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας που τους λένε Νίκο και γιορτάζουν σήμερα. Και ειδικά στην εικονιζόμενη Νικολέττα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Άρχισε «εμφύλιος» και για το τσιγάρο


- Γνωρίζετε πως το κάπνισμα είναι η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΙΤΙΑ σε αριθμό θανάτων παγκόσμια μετά τη φτώχεια;
- Γνωρίζετε πως ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ 70% περίπου των Ελλήνων ηλικίας 18-35 ετών;
- Γνωρίζετε πως στη χώρα μας ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ που προστατεύουν τον παθητικό καπνιστή, οι οποίοι δεν εφαρμόζονται, αλλά μπορούμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την εφαρμογή τους;
- Αναρωτηθήκατε ποτέ για ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ καπνίζουν οι άνθρωποι, πως ξεκίνησε αυτό και ποιοι το διαιω

http://www.facebook.com/group.php?gid=27368465830 (20.459 μέλη) :

Βλέπω συνεχώς στην τηλεόραση μια διαφήμιση που αναφέρει ότι από το 2010 και μετα θα απαγορεύεται το κάπνισμα σχεδόν….παντού!!!
Ε, λοιπόν εγώ και πολλοί άλλοι γουστάρουμε να καπνίζουμε σχεδόν…παντού!
Και στις καφετέριες και στα εστιατόρια και στα μπουζούκια και στα club και στις μπυραρίες…
Δεν γίνεται να πεις στους Ελληνάρες να μην καπνίζουν σε όλα αυτά τα μέρη επειδή το θέλουν λίγοι κομπλεξικοί.
Έλεος πια με αυτόν τον ρατσισμό κατά αυτών που κάνουν αυτο που θέλουν, δηλαδή να καπνίζουν

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!



H ιστορία μας εξελίσσεται στη Σκοτία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.Είναι μια παρέα από τέσσερις Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουνεΠληροφορική.Τα παιδιά είναι διαβαστερά και τα έχουνε πάει και πολύ καλά όλη τη χρονιά.


Μια Παρασκευή δώσανε ένα μάθημα το πρωί και σκίσανε και μετά μαζευτήκανεστοσπίτι του ενός και αραχτοί στους καναπέδες και στα κρεβάτια, τοφιλοσοφούσανε κάνοντας το πολύ προσφιλές σπορ της! ταβανοσκόπησης. Αφού λοιπόν είπανε τα σχετικά με το διαγώνισμα, ότι σκίσανε και γράψανεγιαA και είδανε ότι ξαναγράφανε τη Δευτέρα το πρωί ένα εύκολο μάθημα πουήθελε2-3 ώρες διάβασμα μόνο, η συζήτηση γύρισε......


"Ρε παιδιά", λεει ο ένας, "δεν πάμε στη Γλασκόβη το week-end να βρούμε εκείνη την έτσι που μαςάφησετο τηλέφωνό της προχθές στην pub;


Θα'χει και φίλες, καλά θα περάσουμε".Δεν ήθελαν και πολλά οι υπόλοιποι για να τ' αποφασίσουν και σε μια ώρα είχανε γίνει όλες οι αναγκαίες κινήσεις και η τετράδα ταξίδευε μενοικιασμένο αμάξι για τη Γλασκόβη.Τα πράματα στη Γλασκόβη ήτανε θεϊκά. Και να τα διπλά ουίσκι, πήγε η ώρα5 τοπρωί και τα καμάρια μας είχανε πει το Δεσπότη Παναγιώτη. Κατά το μεσημεράκι της Δευτέρας, ξυπνήσανε κακήν κακώς και θυμηθήκανε μετρόμο το διαγώνισμα. Στο δρόμο για το Εδιμβούργο συζητάγανε πυρετωδώς τιναπούνε στον καθηγητή. Αποφασίσανε, στα πλαίσια της σωστής τακτικής κάθε ψέμανα περιέχει και μια δόση αλήθειας μέσα του, να πούνε ότι πήγανε στηΓλασκόβησε κάτι συγγενείς και ότι ενώ ξεκίνησαν πρωί πρωί της Δευτέρας για τοπανεπιστήμιο, τους έπιασε λάστιχο στο δρόμο και δεν είχανε ρεζέρβα... κλπ κλπ.


Ο καθηγητής τους άκουσε με προσοχή και επειδή ήσαν καλοί φοιτητές,δέχτηκενα δώσουν μόνοι τους το διαγώνισμα που είχανε χάσει, την Τρίτη το πρωί


.Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα, κάθισαν, διάβασαν καλά και την άλλη μέρα στις9:00 ήσαν 4 μικρούτσικοι "άνδρες έτοιμοι για όλα". Δεν υπήρχε διαθέσιμηαίθουσα και τους έβαλε σε 4 ξεχωριστά γραφεία, τον καθένα μόνο του.


Σε λίγο μοίρασε και τα θέματα. Ήτανε μόνο δύο.


Το πρώτο, που έπιανε 5 μονάδες στις 100, ήτανε ένα πανεύκολο θέμα θεωρίας από την εισαγωγή πουτοξέρανε και το απαντήσανε πατ κιουτ και οι τέσσερις.


Το δεύτερο θέμαέπιανετα υπόλοιπα 95 στα 100 και ήτανε μια ερώτηση μόνο:




Ποιό λάστιχο έσκασε;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

MONIKA


Διαβαστε Περισσοτερα...

1944 - Δεκεμβριανά


1944 - Δεκεμβριανά: Διαδήλωση των κομμουνιστών στην Αθήνα καταλήγει σε αιματηρά επεισόδια. Ξεκινά η σύγκρουση των "Δεκεμβριανών" που θα διαρκέσει 33 ημέρες και θα αφήσει πίσω δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εγκλήματα ανείπωτης φρίκης. ( φώτο )

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

BAS-BAS


Διαβαστε Περισσοτερα...

Εμπόριο οργάνων


Κατηγορούν την Ελλάδα για εμπόριο οργάνων και μάλιστα με την εμπλοκή των επίσημων αρχών! Κάθε όριο έχει πλέον ξεπεράσει ο τρόπος με τον οποίο τα Βρετανικά ΜΜΕ, αντιμετωπίζουν την Ελλάδα διασύροντας ακόμη και ευαίσθητες υπηρεσίες και κατατάσσοντας τη χώρα μας στο τριτοκοσμικό μπλοκ.
Η απάντηση της ελληνικής πλευράς αντί να είναι οξεία και άμεση περιορίζεται σε μια διαταγή του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη η οποία ουσιαστικά καλεί τους ιατροδικαστές που διενεργούν νεκροψίες και νεκροτομές ιδιαίτερα σε Βρετανούς υπηκόους να μην αφαιρούν κανένα όργανο, προκειμένου να κλείσουν τα στόματα σε όσους υποστηρίζουν ότι κάτι πονηρό και μυστήριο κρύβεται πίσω από τις κινήσεις των Ελλήνων επιστημόνων.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Αλέξη....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ



Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και ο Συνασπισμός πρέπει ως εκ τούτου να ετοιμασθεί ώστε ένα κομμάτι του να συγκυβερνήσει μαζί του, για να σχηματισθεί αυτοδύναμος κυβέρνηση και να σωθεί ο τόπος «τους», γιατί έτσι που τον έχουν κάνει σε λίγο όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε ξένο σώμα.
Έτσι, λοιπόν, μετά την αυθόρμητη πτώση των δημοσκοπήσεων, άρχισαν και τα ρεπορτάζ να μας λένε για την ….ανώμαλη προσγείωση του «φαινομένου Αλέξης».


Πως το έπαθε αυτό;


Έβαλε … «τρικλοποδιές στον εαυτό του» μας πληροφορούν


«Τα Νέα». Προσέξτε τι άλλο ανακαλύπτει η εφημερίδα που, περιέργως, δεν το είχε προσέξει μέχρι τώρα:
Μέχρι την ανάδειξή του στην ηγεσία του Συν «το όνομα Τσίπρας ήταν οικείο σε έναν αμιγώς στενό κομματικό κύκλο από τον οποίο προερχόταν ο 32χρονος τότε υποψήφιος… δεν είχε επιδείξει έως τότε αξιοσημείωτες πολιτικές περγαμηνές.


Η θητεία του στη Νεολαία, η προτέρα παρουσία του ως εκπροσώπου των φοιτητών του Πολυτεχνείου στο Πρυτανικό Συμβούλιο, αλλά και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο μαθητικό κίνημα των καταλήψεων της περιόδου Τεμπονέρα φαίνεται πως δεν συγκινούσαν ούτε τους ψηφοφόρους του ίδιου του Συνασπισμού.


Όλες οι απόπειρές του να ασχοληθεί με τα κοινά στέφθηκαν στο παρελθόν με αποτυχία…..Έτσι, το 2004 βρέθηκε ανάμεσα στους τελευταίους σε σταυρούς υποψηφίους του ΣΥΝ στην Α΄ Αθηνών, ενώ πολύ νωρίτερα δοκιμάζοντας την τύχη του στις νομαρχιακές εκλογές του 1998 εισέπραξε μεγάλη απογοήτευση αφού κατατάχθηκε σε χαμηλή θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψήφιους συμβούλους…»
Πως όμως αυτός ο «αποτυχημένος» κατά το άρθρο πολιτικός κατάφερε να λάμψει έστω και για τόσο λίγο στο πολιτικό στερέωμα της Αριστεράς και του τόπου:


«Τον Ιούνιο του 2006, μερικούς μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, τα ποσοστά του δεν ξεπερνούσαν το 3%. Ο Αλέξης Τσίπρας καθ΄ υπόδειξη επικοινωνιολόγων αναγκάστηκε να πετάξει τα χοντρά γυαλιά του και να αποχωριστεί τα καρό πουκάμισα των αμφιθεάτρων.


Η άνοδός του άρχισε όταν- έπειτα από μία έξυπνη καλοκαιρινή εκστρατεία- βρέθηκε ως καλεσμένος στα στούντιο μεγάλων καναλιών καταφέρνοντας να αποσπάσει την προσοχή ακόμη και πολιτών που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζαν την ύπαρξή του. Το αποτέλεσμα; Ήρθε τον Οκτώβριο του 2006 όταν εξελέγη με 10,51% δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ανοιχτή Πόλη……»
Καλά μιλάμε για φοβερά καρφιά. Προσέξτε και το εξής: Το διάστημα μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΝ, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε κάτι σαν τον Σάκη Ρουβά της πολιτικής, λένε στον Συνασπισμό. Στις περιοδείες του εμφανίζονταν σχολικά λεωφορεία, ενώ κοριτσάκια τού ζητούσαν αυτόγραφα ωσάν να ήταν τηλεοπτικός αστέρας. Ο ίδιος παραχωρούσε τη μία συνέντευξη μετά την άλλη. Σύντομα εγκατέλειψε το σπίτι του στα Εξάρχεια και μετακόμισε στην Κυψέλη πίσω από το Αττικό Άλσος. Κατά τ΄ άλλα δεν άλλαξε καθόλου τις συνήθειές του, αφού συνέχισε να καβαλάει μηχανές και να πηγαίνει στα ματς του Παναθηναϊκού έχοντας εισιτήριο διαρκείας. Εκείνο το διάστημα μετά την εκλογή φρόντισε να ενημερώσει την κοινή γνώμη και για τις πολιτικές του απόψεις. Είπε πως «η σκέψη του Μάο είναι πολύ πιο διαχρονική από εκείνη του Μαρξ και του Λένιν» και υποστήριξε ότι ο Τσε Γκεβάρα «μπορεί να έβαζε σε κίνδυνο την ανθρωπότητα διότι είχε θέσεις πολύ ακραίες». Παράλληλα έδειξε πως δεν φοβάται να εκτεθεί στην κοινή γνώμη, αφού δέχτηκε να φωτογραφηθεί δεμένος με σκοινιά γύρω από μία καρέκλα από τους συντάκτες του περιοδικού Schooligans….»
Όλα αυτά βεβαίως προέρχονται από πληροφορίες που δίνουν στην εφημερίδα «στελέχη του Συνασπισμού». Τα οποία προφανώς δεν τα είχαν αντιληφθεί αυτά προηγουμένως και γι αυτό χειροκροτούσαν και πηδούσαν από τη χαρά τους όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κόντευε να γίνει …δεύτερο κόμμα. Αλλά ας μην απογοητεύεται η Αριστερά. Τα ίδια πήγε να κάνει το Συγκρότημα Λαμπράκη και με τον ΓΑΠ. Και το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν από «ακατάλληλο» να τον κάνει …καταλληλότερο. Έχει λοιπόν ελπίδες ακόμα ο κ. Τσίπρας

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share