Σάββατο 17 Απριλίου 2010

2 εκκατομύρια ευρώ για να τα...ξύσουν !]





2 εκκατομύρια ευρώ για να τα...ξύσουν !
Όσοι έχουν περπατήσει εμπρός από την Βουλή θα έχουν παρατηρήσει πόσο επικίνδυνα είναι τα μάρμαρα στο πεζοδρόμιο ειδικά όταν βρέχει.
Αυτό είδαν και στην βουλή και επί ΝΔ αποφασίστηκε χρηματοδότηση ύψους 2 εκκατομυρίων ευρώ (!) για να τα ξύσουν και να τα κάνουν σαγρέ.

Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο νέος πρόεδρος της Βουλής θορυβημένος απο το κόστος έκανε νέα συμφωνία στα 400 χιλιάδες ευρω.
Τελικά τις τελευταίες μέρες υστερα απο απόφαση του υπουργείου οικονομικών στα πλαίσια των οικονομικών αναδιοργανώσεων το ποσό που κρίθηκε αναγκαίο για την διεκπαιρέωση των εργασιών είναι μόλις 20 χιλιάδες ευρώ όσο η αξία ενός μηχανήματος ξυσίματος καθώς την εργασία μπορεί να την κάνει η τεχνική υπηρεσία της Βουλής !

Δηλαδή 1 εκατομμυριο 980 χιλιάδες ευρώ εξοικονομηση !

Αυτό είναι ένα δείγμα για το πάρτυ που γίνεται στο δημόσιο...με τα λεφτά όλως μας

Εσείς άντε τώρα να πληρώσεται το....μάρμαρο...της σπατάλης !


Διαβαστε Περισσοτερα...

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.


Επειδή σαν σήμερα, 16 Απριλίου 1834, κάποιοι παρείσακτοι του νεότερου Έθνους των Ελλήνων, φρόντισαν να στείλουν σε δίκη το μεγαλύτερο παλικάρι, που έβγαλε ποτέ η Νεότερη Ελληνική Ιστορία, τον «Γέρο του Μοριά», μαζί με τον Πλαπούτα, και μάλιστα με την κατηγορία της συνωμοσίας κατά του βασιλιά Όθωνα, ας θυμηθούμε κάτι από τη περίφημη Δίκη του θρυλικού Στρατηγού, που έγινε στο Ναύπλιο:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πώς ονομάζεσαι;
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πόθεν κατάγεσαι;
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Από το Λιμποβίσι της επαρχίας Καρυταίνης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πόσων ετών είσαι;
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Εξήντα τεσσάρων. Εγγενήθηκα εις το 1770, Απριλίου 3.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τι επάγγελμα έχεις;
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Στρατιωτικός. Κρατώ εις το χέρι μου τον σουλντάδον (τουφέκι) και πολεμώ υπέρ της Πατρίδος.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ειπέ τι απολογείσαι, δια την κατηγορίαν η οποία σου αποδίδεται;
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: ….(σε πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τεκμηρίωσε ότι ουδεμία σχέση είχε με την κατηγορία).
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχεις τίποτε άλλο να προσθέσεις εις την κατηγορίαν;
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Δύο λόγια ακόμη. Μετά τον φόνον του Κυβερνήτου η πατρίδα μας ήταν χωρισμένη εις δύο. Εγώ άμα έμαθα τον διορισμόν του Βασιλέως μας έκαμα την σημαία του, αμέσως δε εγώ και οι φίλοι μου εκάμαμε αναφοράν εις την Βαυβαρίαν και εδείχναμε την αφοσίωσίν μας. Μόλις δε ήλθε ο Βασιλέας εσκόρπισα τους ανθρώπους μου και ησύχασα εις το περιβόλι μου. Τώρα με κατηγορούν. Αλλά διατί; Εγώ ν’ αντενεργήσω εις τον Βασιλέα μου και εις την Αντιβασιλείαν; Αλλά δεν γνωρίζετε και εσείς οι ίδιοι, κύριοι δικασταί, και όλοι οι Έλληνες τας προσπαθείας μου εις όλον αυτό το διάστημα της επαναστάσεως δια ν’ αποκτήση το έθνος κεφαλήν και να μου λείψουν οι φροντίδες; Τώρα όπου ο Θεός μας έδωσε Βασιλέα, εγώ είπα εις όλους τους φίλους μου: Τώρα είμαι ευτυχής. Θα κρεμάσω την κάππαν μου εις τον κρεμανταλά και θα πλαγιάσω εις την καλύβα μου δια να πεθάνω ήσυχος και ευχαριστημένος
Και ειπών ταύτα ο Κολοκοτρώνης εκάθησεν εις το εδώλιον του κατηγορουμένου, εν μέσω γενικής συγκινήσεως…».

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα. Και γιατί άλλωστε να πούμε περισσότερα αφού αντί να μαθαίνουμε μερικά διδακτικά πράγματα για τον Θοδωρή Κολοκοτρώνη, μαθαίνουμε μόνο για την … Πετρούλα, η οποία ασφαλώς και δεν φταίει σε τίποτε, αφού, όπως έχω ξανατονίσει, έχει γίνει κι αυτή, όπως όλοι οι άνθρωποι, ένα θύμα της παγκόσμιας κρεατομηχανής, που αλέθει τους ανθρώπους σαν κιμά;

Ασφαλώς και δεν φταίει η Πετρούλα (και η κάθε Πετρούλα), που κάνει τη δουλειά της και βγάζει το ψωμάκι της (με τον τρόπο που το βγάζει). Και όποιος νομίζει ότι είναι ηθικολόγος ή είναι … διορισμένος από τον Θεό για να κρίνει τους ανθρώπους, ας κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του. «"Mη κρίνετε κατ' όψιν, αλλά την δικαίαν κρίσιν κρίνατε", είχε πει ο Χριστός (Ιω. 7, 24).

Εμείς, όμως, οι μεγαλύτεροι τι κάνουμε για να «ξεστραβωθούμε» από την ιστορική μας άγνοια – με πρώτο τον γράφοντα – και αντί να κρίνουμε τους άλλους να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να σηκώσουμε αυτή την έρμη την Ελλάδα λίγο ψηλότερα, που λέει ο ποιητής;;

Μήπως (λέω: μήπως) αντί να ανοίξουμε κανένα βιβλίο και να διαβάσουμε, για παράδειγμα, τα «Απομνημονεύματα» του Θοδωρή Κολοκοτρώνη, κοιτάζουμε πότε θα πάει η ώρα 9 παρά πέντε το βράδυ για ν’ ανοίξουμε την τηλεόραση και να δούμε την …Πετρούλα;

Αν όλα αυτά έχουν, όπως τα περιγράφουμε, τότε πολύ σύντομα ή περίφημη επιγραφή: «Έφιππος χώρει, Γενναίε Στρατηγέ, ανά τους αιώνας διδάσκων τους λαούς πώς οι δούλοι γίνονται ελεύθεροι», θα γράφει πλέον «υπό τας ζητωκραυγάς και επευφημίας των πάντων»:
«Έφιππος χώρει, Πετρούλα Κωστίδου, ανά τους αιώνας διδάσκουσα τους λαούς, πώς οι ελεύθεροι γίνονται δούλοι των αισθήσεων»!..


Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

BRING THEM BACK!!


Reunite Them! BRING THEM BACK!
Thousands of pieces of Greek antiquities are hosted in the British Museum. Our campaign does not ask for the return of those.
We ask for the return of the Parthenon Marbles in Greece and the Reunification of the Monument.
We, the users of the Internet obtain power and we are able to mobilize the international public opinion. Our goal can be achieved this way.
Do you believe this is fair? If yes, help this goal come true.
Say your own BRING THEM BACK!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το πιο παλαβό αξεσουάρ για τη μηχανή σας


pentaxkameraman.jpg
Τι λείπει από τη φωτογραφική σας μηχανή; Μα φυσικά, ένα κουκλάκι να κρέμεται από το καπάκι του φακού! Όπως και να το κάνουμε, πολλά από τα αξεσουάρ των σύγχρονων τεχνολογικών προϊόντων δεν εξυπηρετούν κάποιο πρακτικό σκοπό και έχουν μόνο μια αισθητική αξία. Μη βιαστείτε, πάντως, να κρίνετε να νέα κουκλάκια της Pentax. Πέρα από τους πόντους εκκεντρικότητας που δίνουν στη μηχανή και τον κάτοχό της, το ιδιότυπο αυτό αξεσουάρ έχει και πρακτική αξία. Μπορείτε να φανταστείτε;
Είναι πολύ απλό. Σκεφτείτε τις φάτσες όσων τα βλέπουν ελάχιστες στιγμές πριν πατήσετε το κουμπί για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Οι εκφράσεις κυμαίνονται από έκπληξη και απορία, μέχρι ξέσπασμα σε ακατάσχετα γέλια και άλλες ακραίες μορφές. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο άλμπουμ μόνο από αυτές τις φωτογραφίες.
Αν, πάλι, δε βρίσκετε ενδιαφέρουσα αυτή τη λειτουργία, μπορείτε απλά να το φορέσετε στη μηχανή σας για να δείχνετε αλλόκοτος. Η πρωτοτυπία ανταμείβεται στις μέρες μας, έτσι δεν είναι;
Η τιμή του κάθε Kameraman είναι 24 ευρώ και η ποικιλία σε σχέδια και χρώματα είναι τεράστια. Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας από εδώ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Έπεσε σε κώμα Κροάτισσα και ξύπνησε Γερμανίδα!

Κορίτσι σε Κώμα
Μια 13χρονη Κροάτισσα από την πολη Κνιν μετά από ένα ατύχημα έπεσε σε κώμα. Η μικρή λίγο καιρό πριν το ατύχημα είχε ξεκινήσει μαθήματα Γερμανικών ενώ παράλληλα έβλεπε γερμανικές σειρές στην τηλεόραση και προσπαθούσε να διαβάζει γερμανικά βιβλία.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρόποι αντιμετώπισης στα τηλεφωνήματα τραπεζών



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πεθερά


Πάει η πεθερά ενός τύπου στα Ιεροσόλυμα. Εκεί έπαθε εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε. Παίρνουν τηλέφωνο στην Αθήνα, τον γαμπρό της για τα τυπικά της κηδείας:

- Για να γίνει η κηδεία Αθήνα χρειάζονται τουλάχιστον 5000 ευρώ, ενώ εδώ μόνο 1000.
Το σκέφτεται λίγο ο γαμπρός της και απαντά:
- Αθήνα!!!
- Α, εσείς νοιάζεστε πολύ. Θα σας κάνουμε...

καλύτερη τιμή! Αθήνα 5000 ευρώ, εδώ 800.
- Όχι, να την φέρετε εδώ.
- Αθήνα 5000, εδώ 600!!!
- Όχι, όχι, εδώ!!!
- Αθήνα 5000, εδώ 200!!!
- Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω;;; Εδώ είπαμε!!!
- Συγνώμη ρε φίλε να σου κάνω μια ερώτηση; Τόσο πολύ την αγάπαγες την πεθερά σου;

- Κοίταξε να δεις, πριν πολλά πολλά χρόνια, ένας δικός σας κηδεύτηκε εκεί πέρα, και μετά αναστήθηκε! Δεν το διακινδυνεύω!!!"

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Γιατί οι κοπέλες κάνουν crop στις φωτογραφίες τους;

Cropped Photos


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί πολλές κοπέλες κάνουν crop στις φωτογραφίες τους στο Facebook, αφήνοντας μόνο το πρόσωπο ή τα μάτια τους; Η απάντηση βρίσκεται στη συνέχεια του άρθρου!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Έχει μεγάλο… ταλέντο στα χείλη (Photos)


Η Priscilla Russo είναι ένα φωτομοντέλο που, προφανώς, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, λατρεύει τις πλαστικές επεμβάσεις και την σιλικόνη… Δείτε τα χείλη και το κυριολεκτικά μοναδικό χαμόγελο της!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σε Ποιαν Ανήκει Αυτός Ο Επικός Κώλος;


erica01
Μπες για την απάντηση:

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ **Επτά προτάσεις από την Γκερέκου στην Σύνοδο Υπουργών Τουρισμού στη Μαδρίτη

8619271-450
Η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Α. Γκερέκου με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Ισπανίας και επικεφαλής της TURESPANA κ. Joan Mesquida στην άτυπη Σύνοδο Υπουργών Τουρισμού στη Μαδρίτη
ΜΑΔΡΙΤΗ. Τη στήριξη της Ελλάδας στον τουρισμό ζήτησε από τους Ευρωπαίους Υπουργούς Τουρισμού η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου κατά τη διάρκεια της Άτυπης Συνόδου Υπουργών Τουρισμού που διεξάγεται στη Μαδρίτη. Η διοργάνωση της Συνόδου έγινε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από την Ισπανική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με άμεσο στόχο να πραγματοποιηθεί το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση της Στρατηγικής της Λισσαβόνας, αναβαθμίζοντας τον ρόλο του τομέα του τουρισμού στο πλαίσιο της Ε.Ε.
Στην παρέμβασή της στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών, η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Άντζελα Γκερέκου, αναφέρθηκε στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και τις συνθήκες που την επηρεάζουν, ειδικά σε αυτή τη περίοδο οικονομικής κρίσης. Τέλος, ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις για μεγαλύτερη συνέργια στο χώρο του τουρισμού μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε και ενίσχυσης των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων. Ενδεικτικά, οι σημαντικότερες προτάσεις της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού είναι:
§ Η διευκόλυνση της Ευρωπαϊκής Βίζας των καταναλωτών-τουριστών από τρίτες χώρες εκτός Ε.Ε. (Ρωσία, Ουκρανία, Ινδία, Κίνα, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα ).
§ Η παγκόσμια προώθηση συνολικά της Ευρώπης ως τουριστικού προορισμού με κοινή τουριστική ταυτότητα στις ανερχόμενες αγορές της Ασίας και της Αμερικής.
§ Η προώθηση του προγράμματος «Destination Europe» και η υλοποίηση του με συνέργιες γεωγραφικά γειτνιαζουσών χωρών και ιδιαίτερα στη Μεσόγειο.
§ Η δημιουργία Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων, φιλικών για άτομα με αναπηρία.
§ Η δημιουργία ενός Παρατηρητηρίου Τιμών για τις κυριότερες υπηρεσίες τουρισμού, όπως διαμονή και εστίαση.
§ Η θέσπιση σταθερών δομών διοίκησης για τον τουρισμό σε όλη την Ε.Ε.
§ Η κωδικοποίηση και μετάφραση της βασικής τουριστικής νομοθεσίας και των αποφάσεων όλων των κρατών μελών της Ε.Ε.

Οι επαφές
Στο περιθώριο της Άτυπης Συνόδου Υπουργών, η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, συναντήθηκε με τον Ιταλό Επίτροπο και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Antoniο Tajani, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί την Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς για θέματα τουρισμού που αφορούν την Ελλάδα και δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της διοργάνωσης του Μαραθωνίου. Ακόμη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Μαδρίτης, κ. Alberto Ruiz Callardon, και συζήτησε για τον τρόπο συνεργασίας για κοινή προώθηση, ως τουριστικών προορισμών, της Αθήνας και της Μαδρίτης και με τον Ισπανό ομόλογό της και επικεφαλής της TURESPANA (τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού), κ. Joan Mesquida, όπου συζητήθηκε η συνεργασία για ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας. Η κ. Γκερέκου απηύθυνε πρόταση για επίσκεψη στην Αθήνα προς την Πολωνή Υπουργό Επικρατείας με χαρτοφυλάκιο Τουρισμού, κ. Katarzyna Sobierajska, με σκοπό την υπογραφή τουριστικής συμφωνίας. Ακόμη, συναντήθηκε με τον Εκπρόσωπο του Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας και συμφώνησε για την περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα τουρισμού.
Η διακήρυξη της Μαδρίτης
Στο κλείσιμο των εργασιών της Άτυπης Συνόδου από τον Υπουργό Βιομηχανίας, Τουρισμού και Εμπορίου της Ισπανίας, κ Μιγκέλ Σεμπαστιάν, παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν οι Υπουργοί Τουρισμού των χωρών της Ε.Ε., με μορφή άτυπης Κοινής Διακήρυξης. Αυτή η Διακήρυξη θα αποτελέσει ένα επικαιροποιημένο πλαίσιο πολιτικής, που θα ενισχύσει την προβολή του τουρισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στόχος είναι να υλοποιηθεί σε στενή συνεργασία με τις εθνικές και περιφερειακές αρχές της Ένωσης καθώς και ιδιωτικούς φορείς του τουρισμού.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ο λογοκριμένο βίντεο του SPY τώρα παντού στο YouTube και σε άλλα sites


— Το λογοκριμένο βίντεο του SPY τώρα παντού στο YouTube και σε άλλα sites. Όσο θα φλαγκάρουν με μανία τα ......................., το βίντεο αυτό θα κυκλοφορεί σε περισσότερα μέρη. Πονάει η αλήθεια; Πονάει!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μην κοιμάστε με ανοιχτό το φως


Εάν έχετε συνηθίσει να κοιμάστε με νυχτερινό φως, οι επιστήμονες σάς προτρέπουν να το σβήσετε, καθώς μπορεί να είναι ένας σοβαρός παράγοντας πρόκλησης μελαγχολίας ή ακόμη και κατάθλιψης.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ονειρεύτηκε τον αριθμό της μέλλουσας συζύγου του



Η τεχνολογία για άλλη μια φορά έφερε κοντά δύο ανθρώπους, αυτή την φορά μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο 24χρονος Βρετανός Ντέιβιντ Μπράουν είδε στον ύπνο του έναν αριθμό τηλεφώνου, αποφάσισε να καλέσει και τελικά βρήκε την γυναίκα της ζωής του.
Ο Μπράουν ξύπνησε ένα πρωί ύστερα από ξενύχτι με φίλους, έχοντας «κολλημένο» στο μυαλό του έναν αριθμό τηλεφώνου. Αποφάσισε να επικοινωνήσει, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο οποίο ρώταγε «γνωριστήκαμε χτες το βράδυ;».
Παραλήπτης του μηνύματος ήταν η 22χρονη Μισέλ Κίτσον, η οποία βλέποντας τό θορυβήθηκε, αλλά αποφάσισε να απαντήσει. Οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και κατέληξαν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όπως δήλωσαν στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail.
«Οι γονείς μου, μου έλεγαν συνεχώς να σταματήσω να επικοινωνώ με έναν άγνωστο, καθώς μπορεί να ήταν σχιζοφρενής δολοφόνος. Όμως εγώ ήξερα ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο ανάμεσα μας», είπε στην εφημερίδα η Κίτσον. Ο Μπράουν από την πλευρά του δήλωσε ότι «δεν έχω ιδέα πως ‘κόλλησε’ το νούμερο της στο μυαλό μου, αν και μοιάζει με το δικό μου νούμερο».
Το ζευγάρι επέστρεψε την Τρίτη (10/4) από το Γκόα της Ινδίας, όπου είχαν πάει γαμήλιο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz0l9oU7oUp

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μηδενιστικό, αλλά με χιούμορ.



 
§ Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του
πολέμου και πριν από τις εκλογές.
Bismarck

§ Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν την πραγματικότητα θα ήταν παράνομες.
Emma Goldman

§ Πολιτική είναι η ευγενής τέχνη του να παίρνεις τις ψήφους των φτωχών και

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Απίστευτα λάθη στο Photoshop




Μετά το ξεκαρδιστικό  του αφιερώματος, δείτε μερικά ακόμη απίστευτα λάθη στο Photoshop!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Σκύλος που δεν έχει χάσει κανένα Επεισόδιο από τις διαδηλώσεις για χρόνια

Υπήρξαν πολλές εξεγέρσεις και διαμαρτυρίες των εργαζομένων στην Αθήνα, Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Ένα ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι υπάρχει ένα σκυλί που εντοπίζεται σε αυτές τις Διαδηλώσεις από το 2008 έως σήμερα




dog-with-rioters

December 12. 2008


Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)
Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτοί) σε ένα ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες.
Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα...

ΥΓ 1. Στην αρχή του βίντεο ο τραυματισμένος 72χρονος Ελληνας, απαντάει στην ερώτησή μου, "Πειράζει να δείξω στο διαδίκτυο το προσωπό σας" με όχι, όχι (οτι δηλαδή δεν πειράζει).

ΥΓ 2. Προς το τέλος του Βιντεο, εκεί που μιλάει ο τραυματισμένος Ελληνας (γεμάτος αίματα) βλέπουμε έξαφνα οτι στα 50 μέτρα 10 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ χτυπάνε έναν Ελληνα και αναγκαζόμαστε 3 Ελληνες να ορμήσουμε με ιαχές για να τον γλυτώσουμε από τα δολοφονικά τους χτυπήματα.
Σε εκείνο το σημείο αυτοί εκτοξεύουν πλήθος από ποτήρια και άλλα αντικείμενα (εναντίον μας) και αναγκαζόμαστε να πάρουμε τραπεζάκια και καρέκλες (σαν ασπίδες) για να προστατέψουμε το προσωπό μας.

ΥΓ 3. Ο τύπος που μιλάει στο 1.19 (μας ενημέρωσαν οι καταστηματάρχες) είναι γνωστός στη περιοχή και πουλάει λαθραία ρολόγια και γυαλιά σε τουρίστες

ΥΓ 4. Κανείς δεν είχε σκοπό να έρθει στα χέρια με αυτούς και αυτό φαίνεται από τα διάφορα βίντεο. Εμείς, αφού πρώτοι αυτοί χτύπησαν τον ηλικιωμένο, κάναμε το καθήκον μας ώς Ελληνες πολίτες και προστατέψαμε την ζωή του 72χρονου συμπολίτη μας και εν συνεχεία τους ακολουθήσαμε (ημασταν 4-6 ενάντια σε 15 αφρικανους) φωνάζοντας να παρέμβει η αστυνομία.
Στο τέλος φαινεται καθαρά η επιθετικότητά τους 10 αφρικανοί εφόρμησαν με λοστάρια ενάντια σε δύο άοπλους πολίτες...


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο «Σοσιαλισμός» σταμάτησε στον Λιάπη

Διαβαστε Περισσοτερα...

Απίστευτο αδυνάτισμα




Η γυναίκα αυτή είναι από τους ανθρώπους που μπορούν δικαιωματικά να αισθάνονται περήφανοι για τον εαυτό τους. Δεν ήταν ποτέ πολύ λεπτή, όμως μετά την γέννα είχε φτάσει τα 120 κιλά. Τελικά, αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της και τα κατάφερε, αφού τώρα ζυγίζει μόλις 60 κιλά. Δείτε την πορεία της μέσα από μια σειρά φωτογραφιών!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Που οφείλονται οι περιθανάτιες εμπειρίες;

Ασθενοφόρο
Τα βιώματα που αναφέρουν αρκετοί ασθενείς οι οποίοι πλησίασαν το θάνατο – από τα λαμπερά φώτα έως το ότι «είδαν» όλη τους τη ζωή να «περνάει»

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ!!!



Το κράνος, του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Valentino Rossi

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Συνέδριο για το SEX



Στο ετήσιο συνέδριο σεξολόγων στην έδρα βρίσκεται ο Αμερικανός επιστήμονας
και ανακοινώνει :                                                          
Εμείς καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση του ανδρικού οργάνου κατά 10% .      
Κάποιος σύνεδρος ρωτά :                                                    
" Εννοείτε ως προς το μήκος ή ως προς το πάχος ; "                        
" Ως προς το μήκος φυσικά . Στην Αμερική δεν έχουμε πρόβλημα στο πάχος "  
Ο Αιγύπτιος σύνεδρος :                                                    
" Εμείς καταφέραμε να αυξήσουμε το ανδρικό όργανο κατά 20% "              
Ο περίεργος σύνεδρος :                                                    
" Ως προς το μήκος ή ως προς το πάχος ; "                                  
" Ως προς το πάχος φυσικά . Στην Αίγυπτο δεν έχουμε πρόβλημα με το μήκος  
".                                                                        
Ο Έλληνας σύνεδρος : Antoni  koge !!!                                                    
" Εμείς καταφέραμε να κάνουμε το ανδρικό όργανο σαν ... αργείτικο πεπόνι "
! ( Χειροκροτήματα από το ακροατήριο )                                    
Ο περίεργος σύνεδρος :                                                    
" Ως προς το μήκος ή ως προς το πάχος ; "                                  
" Εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα ούτε ως προς το μήκος , ούτε ως    
προς το πάχος. Τη γεύση  βελτιώσαμε!   

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.....



Διαβαστε Περισσοτερα...

Το ελληνικό " KAMAKI' ' ΕΛΛΗΝΕΣ εραστές (ΔΕΣ βίντεο)

Το ελληνικό " KAMAKI' ' ΕΛΛΗΝΕΣ εραστές 


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 2 νέα φανταστικά USB


Το DT 200 έχει ωραίο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα 128GB για να χωράει όλα τα δεδομένα σας. Έχει την επιλογή προστασίας των δεδομένων σας για να μην μπορούν να τα δουν όλοι


Το DT300 είναι πιο σοβαρό τόσο στη σχεδίαση του όσο και στη χωρητικότητά του αφού μπορεί και χωράει 256GB. Πρόκειται δηλαδή για ένα σκληρό δίσκο που χωράει στα κλειδιά σας.



Τα 2 μοντέλα εκτος απο την προστασία των δεδομένων σας διαθέτουν και προστασία απο τα χτυπήματα για να μην τα χάσετε σε περίπτωση χτυπήματος.
Το DT200 κοστίζει 386€ ενώ το DT300 689€ και θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας.



Διαβαστε Περισσοτερα...

Επιστροφή στη δραχμή προτείνουν αναλυτές του Λονδίνου


Δραστικές λύσεις, όπως δομική αλλαγή της Ένωσης προς όφελος των εργαζομένων ή έξοδο από τη ζώνη του ευρώ με εκτεταμένο δημόσιο έλεγχο της οικονομίας, προτείνονται σε μελέτη μαρξιστών οικονομολόγων στης Σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Μελετών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση που υφίσταται η Ευρωζώνη.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Συσκευή «τυπώνει» νέα κύτταρα δέρματος πάνω σε εγκαύματα


Εμπνεόμενοι από έναν κοινό εκτυπωτή ψεκασμού μελάνης (inkjet), αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν μια καινοτομική συσκευή που μπορεί να «ψεκάσει» υγιή δερματικά κύτταρα απευθείας πάνω σε

εγκαύματα, προσφέροντας έτσι μια ταχεία εναλλακτική μέθοδο προστασίας και θεραπείας του ασθενούς, σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο μεταμόσχευσης υγιούς επιδερμίδας πάνω στα καμένα σημεία.

Η συσκευή, που έχει προς το παρόν δοκιμαστεί μόνο σε ποντίκια, μπορεί να στερεωθεί σε έναν ειδικό σκελετό, ώστε να μεταφερθεί πάνω από το κρεβάτι του ασθενούς στο νοσοκομείο, διευκολύνοντας την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας. Ένα λέιζερ «διαβάζει» τις ακριβείς διαστάσεις και το σχήμα της πληγής του εγκαύματος, έτσι ώστε να μπορεί να «εκτυπωθεί» ένα αντίστοιχο προστατευτικό στρώμα νέων δερματικών κυττάρων.

Η νέα τεχνική -που εντάσσεται στο ανερχόμενο πεδίο της βιο-εκτυπωτικής (bioprinting)- αποτελεί εφεύρεση ερευνητών του πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ των ΗΠΑ, υπό τον καθηγητή αναγεννητικής ιατρικής, Τζορτζ Κράιστ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ. Οι ερευνητές, όπως ανέφεραν, ουσιαστικά είναι σε θέση να «τυπώνουν» νέο δέρμα άμεσα πάνω στην πληγή.

Τα πειράματα σε ποντίκια έδειξαν ότι με τη νέα μέθοδο κατέστη εφικτό να κλείσει τελείως ένα έγκαυμα μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες. Το επόμενο βήμα θα είναι οι δοκιμές σε γουρούνια, των οποίων το δέρμα μοιάζει περισσότερο με αυτό των ανθρώπων.

Η συσκευή θα μπορούσε μελλοντικά, σύμφωνα με τους ερευνητές, εκτός από εγκαύματα, να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα τραύματα. Οι ερευνητές επίσης θα ζητήσουν άδεια από τις αρμόδιες αμερικανικές Αρχές (FDA) για να δοκιμάσουν τη συσκευή και στους ανθρώπους. Ήδη συνεργάζονται με το Ινστιτούτο Αναγεννητικής Ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, για να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τραυματισμένους στρατιώτες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Τα θύματα που έχουν υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα τους, συνήθως πεθαίνουν από μόλυνση μέσα σε δύο εβδομάδες, εκτός και λάβουν μεταμοσχεύσεις επιδερμίδας, που όμως αφήνουν συχνά σοβαρά σημάδια στο σώμα. Αντίθετα, τα δερματικά κύτταρα που «ψεκάζονται» από τη νέα συσκευή, ενσωματώνονται ομαλά από μόνα τους με το υπόλοιπο δέρμα του ασθενούς.

Πηγή: health.ana-mpa.gr


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Πινόκιο...



Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενο θαλάσσιο φαινόμενο στην Αίγινα



Ένα πολύ παράξενο και ανησυχητικό, θαλάσσιο φαινόμενο παρουσιάστηκε στις 4/3 το πρωί στην Αίγινα.
Στις 11:00 το πρωί η στάθμη της θάλασσας άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει μέχρι που κάλυψε το λιμάνι και το παραλιακό δρόμο του νησιού.
Το φαινόμενο συνεχίστηκε για περισσότερο από 3 'ώρες.
Άλλο ένα παράξενο ήταν, τα ψάρια που έβγαιναν στην επιφάνεια της θάλασσας λες και ήθελαν να αναπνεύσουν!!!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλά μαντάτα....




"Η μαστίχα Χίου τονώνει τη σεξουαλικότητα!"


"«Η Μαστίχα της Χίου, φυσικό υποκατάστατο ψευδαργύρου για την τόνωση της ανδρικής σεξουαλικότητας και την καλή λειτουργία του προστάτη».
Με τον παραπάνω τίτλο ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά, το «Pharmaceutical Biology» (Φαρμακευτική Βιολογία), που εκδίδεται και κυκλοφορεί στην.. Αμερική, δημοσίευσε τον...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι προκάλεσε τον καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή;


Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε

Διαβαστε Περισσοτερα...

…Τρελοκόριτσα!




Ο τρόπος σκέψης των γυναικών παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της ανθρωπότητας. Στο παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε λίγη από την τρέλα του ωραίου φύλου σε στιγμές έμπνευσης… Sexy, αστείες, παράξενες. Δε βγάζεις άκρη!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγο πριν το καλοκαίρι το σύνολο της Εγνατίας, από τον Έβρο μέχρι την Ηγουμενίτσα

egnatia-odosΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Λίγο πριν από το καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία το σύνολο του οριζόντιου άξονα της Εγνατίας Οδού, μήκους 670 χιλιομέτρων, από τους Κήπους Έβρου μέχρι την Ηγουμενίτσα, με την ολοκλήρωση και της τελευταίας γέφυρας στο Περιστέρι, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης στο περιθώριο της πρώτης συνάντησής του με τη νέα διοίκηση της Εγνατίας Οδού ΑΕ. Εντός του ιδίου χρονοδιαγράμματος θα τοποθετηθούν σταδιακά και οι πρώτοι σταθμοί διοδίων επί της οδού, αρχής γενομένης από τον Πολύμυλο Κοζάνης. (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 18:14 )  
Απρ12

Πρωτόκολλο συνεργασίας 51 εκατ. ευρώ υπέγραψαν Αλβανία - Ιταλία

ΤΙΡΑΝΑ. Πρωτόκολλο διμερούς συνεργασίας για την ανάπτυξη υπέγραψαν την Δευτέρα στα Τίρανα, ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Ιλίρ Μέτα, και ο Ιταλός ομόλογός του, Φράνκο Φρατίνι. Ο I. Μέτα δήλωσε ότι η Ιταλία παραμένει ο βασικός οικονομικός και εμπορικός εταίρος της Αλβανίας και οι Ιταλοί οι κύριοι ξένοι επενδυτές στη χώρα, σε πολλούς τομείς.
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 18:07 ) Περισσότερα...
 


Στις 7-9 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Κέρκυρα


swimmersΑΘΗΝΑ. Το διήμερο 7-9 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα το Πανελληνίο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Όπεν. Έτσι, μετά την διεξαγωγή του Τσάμπιονς Καπ του πόλο γυναικών πριν από λίγες μέρες, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση του υγρού στίβου θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 14:09 )
 
Απρ12

Διάλεξη με θέμα "Δημοσιογραφική φωτογραφία, από το φακό στις σελίδες"

photoreportageΔιάλεξη της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας με θέμα το '"Δημοσιογραφική φωτογραφία, από το φακό στις σελίδες' στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας (Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 20.30). Κεντρικός ομιλητής ο  Γιώργος Κατσαϊτης, διευθυντής των εκδόσεων Ενημέρωση (Καθημερινή Ενημέρωση, Ενημέρωση, μηνιαίο περιοδικό ΕΝ και το σάιτ www.enimerosi.com).
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 13:14 )

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΜΜΕ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ποδηλασία σώζει ζωές...



Σύμφωνα με μία επιστημονική έρευνα η ποδηλασία μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι γυναίκες να προσβληθούν από τον καρκίνο του μαστού κατά το ένα τρίτο.

Τρεις ώρες ποδηλασίας την εβδομάδα αρκούν για να περιοριστεί κατά 34% αυτός ο κίνδυνος, όπως κατέληξαν Γερμανοί επιστήμονες που διαπίστωσαν τα ευεργητικά αποτελέσματα αυτής της άσκησης.

Στην έρευνα συμμετείχαν 400 γυναίκες κάτω των 45 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στο στάδιο προ της εμμηνόπαυσης και είχαν ήδη προσβληθεί από τον καρκίνο του μαστού, καθώς και 800 υγιείς γυαναίκες.

Τα ερωτήματα που τους τέθηκαν ήταν τι είδους άσκηση είχαν κάνει κατά τις ηλικίες 12-19 ετών και 20-30 ετών και κατά πόσο ήταν εντατική αυτή η γυμναστική.

Οι ερευνητές από το γερμανικό Αντικαρκινικό Κέντρο της Χαϊδελβέργης, των οποίων τα συμπεράσματα δημοσιεύθηκαν στην Αμερικανική Εφημερίδα Επιδημολογίας, λένε: «Ο κίνδυνος περιοριζόταν όσο αυξανόταν η δραστηριότητα της ποδηλασίας. Ίσως η ποδηλασία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα».

Άλλοι επιστήμονες, όμως, όπως η Κλερ Στίβενσον από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ υποστηρίζει ότι η ποδηλασία οφελεί την υγεία όπως και κάθε άλλη σωματική άσκηση.

focus/

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

koyrso

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΟΥΡΣΟ στο διαδίκτυο





Ούπς !




Διαβαστε Περισσοτερα...

Το «Μηδέν» ήταν άγνωστο στους αρχαίους Έλληνες


Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν διάσημοι για την ικανότητα που είχαν να εμβαθύνουν την έννοια των αριθμών και να κατανοούν τη στενή σχέση που είχαν τα μαθηματικά με τους νόμους που διέπουν τη φύση αλλά και την καθημερινή μας ζωή, γενικότερα.
Οι μαθηματικές θεωρίες που είχαν αναπτυχθεί στην αρχαία Ελλάδα ήταν τόσο σωστές, που πάνω σ’ αυτές κυρίως βασίζονται και τα σύγχρονα μαθηματικά και η τριγωνομετρία, που διδασκόμαστε στο σχολεία, αλλά και αργότερα στα πανεπιστήμια.
Παρ’ όλα αυτά όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι πουθενά, σε καμία από τις γραπτές ή προφορικές μαρτυρίες, δεν αναφέρεται η ύπαρξη του «μηδέν», ανάμεσα στους υπόλοιπους γνωστούς αριθμούς.
Για την ιστορία πάντως, ας αναφερθεί ότι το μηδέν ήταν γνωστό στα μαθηματικά άλλων αρχαίων λαών όπως για παράδειγμα της Ινδίας, ενώ ο «πατέρας» του συστήματος αρίθμησης «0-9» ήταν ένας Άραβας μαθηματικός, που έζησε πριν από 1.000 περίπου χρόνια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Έχασε 6 δόντια από έκρηξη τσιγαρου στο στόμα του!!!


Ένας 31χρονος από την Ινδονησία αποζημιώθηκε από την καπνοβιομηχανία «PT Nojorono Tobacco», αφού δικαστήριο της Τζακάρτα έκρινε ότι η εταιρεία ευθύνεται για το ατύχημα που είχε και το οποίο του κόστισε έξι από τα δόντια του!
Ο Άντι Σουσάντο είπε στα ΜΜΕ της Ινδονησίας ότι ένα τσιγάρο της εταιρείας εξερράγη στο στόμα του, τη στιγμή που εκείνος οδηγούσε μια μοτοσικλέτα.
Ο 31χρονος αποδέχθηκε την αποζημίωση των πέντε εκατομμυρίων ρουπιών (περίπου 535 δολάρια) από την «PT Nojorono Tobacco», η οποία ανέλαβε και τα ιατρικά του έξοδα από το απίστευτο ατύχημά του.
Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τα αίτια της έκρηξης, ενώ ο Άντι Σουσάντο δήλωσε ότι το περιστατικό απλώς ενίσχυσε την ήδη ειλημμένη απόφασή του να κόψει το τσιγάρο.




Διαβαστε Περισσοτερα...

Εκανε το λάθος να χαιρετίσει το ελικόπτερο


Ένας Ιταλός πήγε με την νεαρή ερωμένη του για μπάνιο στη θάλασσα αλλά έκανε το λάθος να χαιρετίσει τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου που κάλυπταν με ελικόπτερο ένα αθλητικό γεγονός με συνέπεια να ανακαλύψει η σύζυγος του τα στραβοπατήματα του και μάλιστα με αδιάσειστες αποδείξεις

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες,
 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέκος Τζανετάκος.

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέκος Τζανετάκος


Πέθανε σήμερα Κυριακή σε ηλικία 73 ετών ο κωμικός του ελληνικού κινηματογράφου Αλέκος Τζανετάκος.
Βαθιά αξιοπρεπής άνθρωπος, αυτάρκης στην περηφάνια του, δεν θέλησε ποτέ να πει κουβέντα για... φίλους που τον αγνόησαν στον Γολγοθά του προσωπικού του δράματος με την κλονισμένη υγεία του.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ομορφιά των ηφαιστείων!!! (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)




Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ξεδιπλώνουν το μεγαλείο, την ομορφιά και την δύναμη που μπορεί να εκπέμψει ένα ηφαίστειο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ονόματα σε ελληνικές παροιμίες και εκφράσεις



Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Γεια σου, Γιάννη. Κουκιά σπέρνω.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share