Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

30 & 40 ευρώ εισητήριο Κέρκυρα - ΑΕΚ ?




Oι υπευθυνοι στην Κέρκυρα βάλανε 30 ευρω το εισητηριο για ΑΕΚ και 40 για Κερκυραίους ?
Ειναι δυνατόν ?
30 ευρώ ΔΕΝ δίναμε ούτε οταν κατεβαιναμε να δούμε αγώνας στο ΟΑΚΑ !!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι πιο ψηλές κοπέλες στον κόσμο



Οι πιο ψηλές κοπέλες στον κόσμο




Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένα παιδί δίνει 17 πολύτιμες συμβουλές στους γονείς του



1. Μη φοβάστε, να είστε σταθεροί μαζί μου. Αυτό με κάνει να νοιώθω περισσόερη σιγουριά.
2. Μη με παραχαϊδεύετε!!!!. Ξέρω πολύ καλά πως δεν πρέπει να μου δίνετε οτιδήποτε σας ζητώ, σας δοκιμάζω μονάχα για να δώ!!!!
3. Μη με κάνετε να νοιώθω μικρότερος απ' ότι είμαι. Αυτό με σπρώχνει να παριστάνω καμιά φορά τον "σπουδαίο".
4. Μη μου κάνετε παρατηρήσεις μπροστά σε κόσμο, αν μπορείτε. Θα προσέξω περισσότερο αυτό που θα μου πείτε αν μου μιλήσετε ήρεμα μια στιγμή που θα είμαστε μόνοι μας.
5. Μη μου δημιουργείτε το συναίσθημα πως τα λάθη είναι αμαρτήματα. Μπερδεύονται έτσι μέσα μου όλες οι αξίες που έχω μάθει να αναγνωρίζω.
6. Μη με προστατεύετε από τις συνέπειες των πράξεών μου. Χρειάζεται καμιά φορά να πάθω.
7. Μη δίνετε μεγάλη σημασία στις μικροαδιαθεσίες μου. Καμιά φορά δημιουργούνται ίσα ίσα για να κερδίσω την προσοχή που ζητούσα.
8. Μη μου κάνετε συνεχώς παρατηρήσεις. Γιατί τότε θα χρειαστεί να προστατεύσω τον εαυτό μου κάνοντας τον κουφό.
9. Μη μου δίνετε επιπόλαιες υποσχέσεις. Νοιώθω πολύ περιφρονημένος όταν δεν τις κρατάτε.
10. Μην υποτιμάτε την τιμιότητά μου. Συχνά οι απειλές σας με σπρώχνουν στην ψευτιά.
11. Μην πέφτετε σε αντιφάσεις. Με μπερδεύετε έτσι αφάνταστα και με κάνετε να χάνω την πίστη μου σε σας.
12. Μη με αγνοείτε όταν σας κάνω ερωτήσεις, γιατί θα ανακαλύψετε πως θ' αρχίσω να παίρνω τις πληροφορίες μου από άλλες πηγές.
13. Μην προσπαθείτε να με κάνετε να πιστέψω πως είστε τέλειοι ή αλάνθαστοι. Είναι μι δυσάρεστη έκπληξη για μένα όταν ανακαλύπτω πως δεν είστε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
14. Μη διανοηθείτε ποτέ πως θα πέσει η υπόληψή σας αν μου ζητήσετε συγνώμη. Μια τίμια αναγνώριση ενός λάθους σας μου δημιουργεί πολύ θερμά αισθήματα απέναντί σας.
15. Μην ξεχνάτε πως μ' αρέσει να πειραματίζομαι. Χωρίς αυτό δεν μπορώ να ζήσω. Σας παρακαλώ παραδεχτείτε το.
16. Μην ξεχνάτε πόσο γρήγορα μεγαλώνω. Θα πρέπει να σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το ίδιο βήμα με μένα, αλλά προσπαθήστε σας παρακαλώ.
17. Μην ξεχνάτε πως δεν θα μπορέσω να αναπτυχθώ χωρίς πολλή κατανόηση και αγάπη. Αυτό όμως δε χρειάζεται να το πω, έτσι δεν είναι ?

2010 Ευρωπαϊκό Έτος για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Eπίγεια σοφία"


"Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα."
Μένανδρος, (4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής)

"Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος μπορεί να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή."
Carl Sandburg, (1878-1967, Αμερικανός ποιητής)

"Ουχ ο τόπος τον άνδρα αλλ’ ο ανήρ αυτόν έντιμον ποιεί."
Αγησίλαος, (Σπ

Διαβαστε Περισσοτερα...

"ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ"



Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Κάπνισμα τέλος από 1η Σεπτεμβρίου


Την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους από την 1η Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η απαγόρευση ισχύει για το σύνολο των δημοσίων χώρων, όπως οι εργασιακοί, τα μπαρ, τα καφέ κ.οκ.

Τα μέτρα δεν προβλέπουν καπνιστήρια στους χώρους εργασίας, δηλαδή οι υπάλληλοι θα είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν έξω από την είσοδο του κτιρίου ή στην ταράτσα.

Παράταση οκτώ μηνών θα δοθεί στα νυχτερινά κέντρα άνω των 300 τ.μ που φιλοξενούν ζωντανή μουσική ώστε να συμμορφωθούν.

Τον έλεγχο για την τήρηση του νόμου θα επωμιστεί η δημοτική αστυνομία όπως δήλωσε η υπουργός στη συνέντευξη Τύπου.


Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com/--Ξεκινάει το παγκόσμιο βουνού με δυο Κερκυραίους

Ξεκινάει το παγκόσμιο βουνού με δυο Κερκυραίους


janpall-arkudis-450

ΣΑΜΠΟΝΟΥΑ. Ξεκινάει στις 19:00 τοπική ώρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα βουνού utmb mont blanc από το Chambonoix της Γαλλίας με τη συμμετοχή δυο Κερκυραίων αθλητών του Ζαν Πωλ - Καλλικράτη Γκουτόρμπ που αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή φορά στο πιο εξουθενωτικό ίσως άθλημα και του Προκόπη Αρκούδη που κατέκτησε με το σπαθί του το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό τον αγώνα.
Η νύχτα για τους αθλητές αναμένεται δύσκολη διότι στα πεδινά έβρεχε καταρρακτωδώς το τελευταίο 48ωρο και στο βουνό έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία, αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν.
Οι αθλητές μας έχουν την εμπειρία και την προπόνηση ώστε το πρωί του Σαββάτου να είναι στο Coumarier στην Ιταλία έχοντας κάνει τα πρώτα 80χλμ και να βαδίζουν για τις ελβετικές Άλπεις. Δείτε στις ρουμπρίκες (πρώτη σελίδα του πόρταλ) το σλάιντ σόου από την περσινή συμμετοχή του Ζαν Πωλ στον αγώνα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια απίστευτη ιστορία .. αληθινής αγάπης !





Μια απίστευτη ιστορία αληθινής αγάπης και τύχης ! Ο τύπος που βλέπετε στην φωτογραφία φάνηκε διπλά τυχερός αφού..
κέρδισε 141 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο την περασμένη Τετάρτη . Στη συνέχεια βρήκε τον έρωτα της ζωής του .. μόλις 2 μέρες αργότερα . Μιλάμε για πολύ τύχη !
Τυχαίο ? Δεν νομίζω !


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες






Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενες πίπες (Photos)

Ερωτηματικό
Το Otherside.gr έψαξε και δημιούργησε μια συλλογή με τις πιο παράξενες πίπες που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός. Πίπες για όλα τα γούστα!




Διαβαστε Περισσοτερα...

Απίστευτη φάρσα!!! Δείτε τι σκαρφίστηκαν!

0

ΒΙΝΤΕΟ:

Είναι ίσως η πιο οργανωμένη φάρσα και με την συμμετοχή των περισσότερων ανθρώπων που έχει γίνει ποτέ. Απολαύστε την..











Διαβαστε Περισσοτερα...

Η "ιστορική πρόβλεψη" της ημέρας (28)


"Δηλαδή, θα κάνετε ένα πλοίο να πλεύσει αντίθετα στον άνεμο και στα ρεύματα, ανάβοντας μια φωτιά κάτω από το κατάστρωμα; Σας παρακαλώ, δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου ακούγοντας τέτοιες ανοησίες."
Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821 Αναφερόμενος στην εφεύρεση του ατμόπ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως είσαι χοντρός, όταν........ συμβαίνει κάποιο απο τα παρακάτω:


Τα βράδια καθόμαστε με τον Γιώργο τον Βασίλη και άλλους φίλους και συζητάμε για διάφορα πράγματα καμιά φόρα έρχεται και ο φίλος μας ο Σπύρος ο γιατρός
Ενδιάμεσα στις σοβαρές συζητήσεις που κάνουμε για το ποιος θα πάει δήμαρχος, αν έχει τουρισμό φέτος, και κοίτα – κοίτα τι περνάει
ο Γιώργος λέει …. είμαι χοντρός
Όχι Γιώργο μου κοντός είσαι δεν είσαι χοντρός
Ηρεμει κάπως και συνεχίζουμε την συζήτηση
Βεβαία τελευταία όλοι έχουμε πάρει τα κιλά μας όλοι πάνω από το 100-105 βρήκα λοιπόν το παρακάτω και τους το αφιερώνω για της γλυκές βραδιές του καλοκαιριού που περάσαμε
φιλαράκια να είμαστε καλά

Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως είσαι χοντρός, όταν........ συμβαίνει κάποιο απο τα παρακάτω:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

O γκρινιάρης κύριος Τόμπσον και τα ευτράπελα!


Το αλαλούμ των τελευταίων ήμερων για το γήπεδο διεξαγωγής του ματς ΑΕΚ-Νταντί έχει βγάλει από τα… ρούχα του τον πρόεδρο των Σκοτσέζων, Στίβεν Τόμπσον. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί θα πει και μια… καλή κουβέντα για την Ουέφα. Μα να τον βάλει να φτιάξει το γήπεδο για τον πρώτο αγώνα πληρώνοντας 50.000ευρώ και να έρχεται στην Ελλάδα και να μην ξέρει σε ποιο γήπεδο να πάει; Δεν λέω… έχει και αυτός τα δίκια του! αλλά είναι τυχαίο που είναι ο μόνος άνθρωπος της Νταντί που φωνάζει; Ορίστε ακόμα και στην συνέντευξη Τύπου πήρε το μικρόφωνο και είπε να… στάξει λίγο μέλι για την όλη κατάσταση:

«Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις. Θα κάνω μόνο ένα σχόλιο. Γελοία πράγματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ αρκετοί άνθρωποι και εμείς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν και για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα. Δώσαμε πολλά λεφτά για να είναι έτοιμο για το Γιουρόπα Λιγκ το γήπεδο μας. Ήταν δύσκολα για εμάς. Σημαντικό είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι από την πλευρά μας». Να σημειωθεί πως στις δηλώσεις του τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης της Νταντί, τόνισαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με όσα έγιναν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο αυριανός αγώνας.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ολυμπιακό, που αποτελεί την μοναδική ομάδα μαζί με τον Ατρόμητο που κατανόησαν το πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων». Α! ξεχάσαμε και τον κ. Βεντούρη που έπεσε θύμα του φανατισμού αυτής της χώρας, δίοτι έκανε το… τεράστιο σφάλμα να παραχωρήσει την Ν. Σμύρνη στην ΑΕΚ. Για την ιστορία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σήμερα παραιτήθηκε από το αξίωμα του, προφανώς απογοητευμένος από την «αρρώστια» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους ανθρώπους του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, τόσο για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα με την Dundee United, όσο και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.
Ευχόμαστε, όλη αυτή η αναστάτωση που για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επαναληφθεί».

Διαβαστε Περισσοτερα...

Να κάνει απλά το καθήκον της…



Έτοιμη να κάνει το καθήκον της και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League είναι η ΑΕΚ. Η «Ένωση» γνωρίζει καλά πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, άλλωστε το σκορ του πρώτου αγώνα είναι ιδανικό για έναν «υγιή περίπατο» στο στάδιο Καραισκακης με την Νταντί. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν κυρίως από εξωαγωνιστικά ζητήματα τα τελευταία 24ωρα, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η απουσία του Τραϊανού Δέλλα που τραυματίστηκε στο γόνατο. Από κει και πέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το γνώριμο 4-2-3-1, με τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Μεγάλο μειονέκτημα για τον «Δικέφαλο» αποτελεί το γεγονός πως δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, ωστόσο η ΑΕΚ είναι έναν… όροφο πιο ψηλά από τους Σκωτσέζους της Νταντί και εκτός απροόπτου δεν θα έχει πρόβλημα να «καθαρίσει» εύκολα την πρόκριση.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μην ξεχάσετε να πάρετε κανένα αναμνηστικό από τις Σπέτσες




Μην ξεχάσετε να πάρετε κανένα αναμνηστικό από τις Σπέτσες
zizanio21


Διαβαστε Περισσοτερα...

10 έξυπνες διαφημίσεις για προφυλακτικά



Δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικά ? Είσαι σοβαρός? Που πας στο πόλεμο χωρίς όπλα ? Δείτε 10 έξυπνες διαφημίσεις για προφυλακτικά. Ειδικά εκείνη με το καρότσι, θα σε πείσει να βάλεις το σκουφάκι σου..





Διαβαστε Περισσοτερα...

Κορίτσια στον Ήλιο (Sexy Beach Girls) #27



Απολαύστε ένα ακόμη αφιέρωμα στα Sexy Beach Girls!



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Δεν χρησιμεύει σε τίποτα να δίνεις βάση στα λόγια κάποιου που είναι είτε ερωτευμένος είτε μεθυσμένος είτε υποψήφιος σε εκλογές."
Shirley MacLaine (Αμερικανίδα ηθοποιός)

"Οι πολιτικοί είναι παντού ίδιοι: Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ποτάμια"
Νικίτα Χρουστσόφ (1894-1971, Σοβιετικός ηγέτης)

"Αν ένας πολιτικός ανακάλυπτε ότι υπήρχαν κανίβαλοι στην περιφέρειά του, θα τους υποσχόταν ιεραπόστολους για δείπνο."
H.L. Mencken (1880-1956, Αμερικανός Αρθρογράφος)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η "ιστορική πρόβλεψη" της ημέρας (27)


"Είμαστε πιο δημοφιλείς από τον Ιησού Χριστό τώρα. Δεν ξέρω ποιο θα φύγει πρώτα. Το ροκ εν ρολ ή ο χριστιανισμός."
John Lennon, 1940-1980

30 χρόνια μετά τον θάνατό του, εξακολουθούν να είναι εδώ και τα δύο...

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com--Βάσεις


ionio
ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα ΑΕΙ με τις υψηλότερες βάσεις κατατάσσεται, σύμφωνα με τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη από το Υπουργείο, το Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Αν και παρατηρείται πτώση βάσεων για τα περισσότερα τμήματα του Ιονίου, το συγκεκριμένο τμήμα κατατάχτηκε 18ο στη σειρά. Σε αντίθεση με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών που κατατάσσεται στην κατηγορία εκείνων με τις χαμηλότερες βάσεις.
Ανοδο παρουσίασαν οι βάσεις των Τμημάτων Πληροφορικής και Τεχνών, Ήχου και Εικόνας, ενώ οι βάσεις όλων των άλλων σημείωσαν πτώση με εντυπωσιακότερη την πτώση στο Μουσικό. Ειδικότερα και στα 6 τμήματα διαμορφώθηκαν ως εξής:
Αρχειονομείας και Βιβλιοθηκονομίας: 12.262 (πτώση 192 μορίων), Ιστορίας: 14.242 (πτώση 14 μορίων), Μουσικών Σπουδών: 7.324 (πτώση 4.577), Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας: 19.163 (πτώση 31), Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (τμήμα ισπανικής γλώσσας): 6.265 (πτώση 7.171 μορίων), Πληροφορικής: 15.582 (άνοδος 496 μορίων)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Νεκροί, σε κατάσταση μουμιοποίησης χωρίς καμμία επεξεργασία! Δείτε τις φωτογραφίες, όπως τους βρίσκει η αστυνομία, μετά από χρόνια...



Το φαινόμενο καταγράφεται στην Ρωσία και τα τελευταία χρόνια προβληματίζει τις αρχές! Το κοινό στοιχείο όλων των περιπτώσεων είναι πως πρόκειται για ανθρώπους μοναχικούς οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί για χρόνια.
Ξαφνικά εντοπίζονται στα σπίτια τους, σε κατάσταση μουμιοποίησης! Τα χρονικά διαστήματα που έχουν να δώσουν σημεία ζωής ξεκινούν από 4 μήνες και φτάνουν στα 13 χρόνια!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Έχει σαπούνι ή δεν έχει (;)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι "ιστορικές προβλέψεις" της ημέρας (26)


"Ο κ. Φρεντ Ασταίρ δεν μπορεί να παίξει, δεν μπορεί να τραγουδήσει, κάνει φαλάκρα. Μπορεί να χορέψει λιγάκι."
Εκτίμηση της MGM για τον, τότε, υπό δοκιμή Φρεντ Ασταίρ

"Δεν θα καταφέρεις τίποτε παιδί μου. Πρέπει να γυρίσεις πίσω στο φορτηγό."
Ο πρώτος παραγωγός του Έλβις Πρίσλεϋ, απολύοντάς τον.

"Δεν έχει σημασία τι θα κάνει. Δεν θα καταφέρει ποτέ του τίποτα."
Ένας από τους δασκάλους του Αϊνστάιν





Αφιερωμένο σε όσους έχουν γευτεί παρόμοιες απογοητεύσεις αλλά ΔΕΝ τα παράτησαν...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θέλεις να χωρίσεις ; 20 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να το κάνεις





Ανησυχείτε ότι κανένας άλλος δεν θα σας αγαπήσει τόσο, δεν θέλετε να πληγώσετε κάποιον που σας νοιάζεται, φοβάστε ότι θα το μετανιώσετε και δεν θα μπορείτε να τον/την ξανακερδίσετε; Έχετε μείνει ποτέ σε μια σχέση για κάποιον από αυτούς τους λόγους; Μην το αρνείστε, δεν είστε οι μόνοι.

Δυστυχώς όμως κανένας από αυτούς τους λόγους δεν είναι αρκετός για να μείνετε σε μια σχέση που έχει φτάσει σε τέλμα. Ο τερματισμός μιας σχέσης μπορεί να είναι ψυχοφθόρος αλλά και η παραμονή σε μια σχέση προβληματική σίγουρα δεν είναι για το καλό σας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη (WEB TV) - Ποδόσφαιρο | sport-fm.gr

Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη (WEB TV) (Photo: Action Images).

Εσκαψαν το γήπεδο !

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι η αναμέτρηση για τα play-off του Europa League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νταντί Γιουνάιτεντ! Δεκάδες, εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην «Ένωση», μπήκαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του... κηπουρού (φτυάρια κλπ.) προξένησαν ανυπολόγιστες ζημιές, ενώ έσπασαν πάγκους και καθίσματα!

«Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!», τόνισε ο Πάνος Τσελέντης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκ μέρους της διοίκησης του ερασιτέχνη Πανιώνιου.

Η WEB TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα και σας τα παρουσιάζει. Κάντε κλικ εδώ

Αναλυτικά:

«Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα».

Στον «αέρα» και η πρεμιέρα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αναζήτησης προσωρινής έδρας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η εξωφρενικότερη αντίθεση της ιστορίας...


«Η Ελλάδα είναι μια γυμνή, αγέλαστη έρημος, χωρίς γεωργία, βιομηχανία ή εμπόριο. Είναι μυστήριο πώς ζουν οι πάμφτωχοι κάτοικοί της ή η κυβέρνησή τους.
Συγκρινόμενες η Αρχαία και η Νεότερη Ελλάδα, αποτελούν την πιο εξωφρενική αντίθεση που είναι δυνατόν να βρεθεί στην Ιστορία ».
MARK TWAIN «The innocents abroad» (1867)

Το βιβλίο το έγραψε μετά από επίσκεψή του στην Ελλάδα

Φανταστείτε τι θα έγραφε αν ζούσε και έβλέπε τα χάλια μας σήμερα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ακόμα πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος...



Είναι να απορείς μερικές φορές…. Πως γίνεται δύο μέρες πριν τον επίσημο αγώνα για το Europa League η ΑΕΚ να μην έχει έδρα;!

Φυσικά οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν πολλά χρόνια πριν, τότε που ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Γρανίτσας αποφάσιζε να γκρεμίσει εν μία νυκτί το γήπεδο που χτίστηκε πέτρα-πέτρα, το στάδιο Νίκος Γκούμας. Η ιστορία είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να πλατειάζουμε. Το γήπεδο αφαιρέθηκε από τον φάκελο των Ολυμπιακών έργων, το σχέδιο της Ν. Φιλαδέλφειας έμεινε στις μακέτες και από όλο αυτό επωφελήθηκε το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Στην συνέχεια η ΑΕΚ έμεινε χωρίς στέγη με τον κ. Γρανίτσα να διεκδικεί το βραβείο της πιο χαζής γρήγορης απόφασης. Από τότε όπως όλους τους… άστεγους τους φιλοξενεί το κράτος ή μάλλον τους νοικιάζει στέγη. Έτσι λοιπόν και η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια «φιλοξενείται» στο ΟΑΚΑ. Τι γίνεται όμως όταν το ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμο ή μάλλον αυτοί που πρέπει να φροντίζουν το Ολυμπιακό Στάδιο το έχουν γραμμένο στα… παλιά τους τα παπούτσια;

Τότε τρέχουμε και δεν φτάνουμε!


Και πάλι καλά που ο Παναθηναϊκός έχει την Λεωφόρο σαν δεύτερη λύση, αλλά η ΑΕΚ έχει όντως σοβαρό πρόβλημα γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία εναλλακτική. Και όταν δεν έχεις κανένα αποκούμπι για να πιαστείς αναγκάζεσαι να ζητάς χάρες. Και μάλιστα χάρες από εκείνους που δε μπορούν ή δεν έχουν διάθεση να σε βοηθήσουν. Διότι ο ΠΑΟ έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα και χρειάζεται την Λεωφόρο για τον αγώνα της Παρασκευής με την Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σου παραχωρήσει το γήπεδο που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά. Η Ριζούπολη είναι ακατάλληλη και παρατημένη, με λίγα λόγια ακατάλληλη για χρήση, ενώ ο ιστορικός Πανιώνιος έχει προσωπικά μαζί σου και κάτι τέτοιες στιγμές περιμένει για να σε ταπεινώσει. Έτσι φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση με την ΑΕΚ δύο μέρες πριν τον επαναληπτικό με τους «Άραβες» της Νταντί να ψάχνει γήπεδο, με επικρατέστερη λύση αυτή του Περιστερίου που χωράει μόλις 8.000 κόσμο. Και κει όμως υπάρχει πρόβλημα διότι αυτός ο αριθμός δεν καλύπτει τα διαρκείας της «Ένωσης» με αποτέλεσμα όλα να βρίσκονται στον «αέρα». Μάλιστα σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, η κατάσταση θα περάσει στα χέρια της Ουέφα που διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει τον αγώνα όπου εκείνη θέλει.
Sport-kick.blogspot.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑΣ



Εάν..






Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share