Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Καλοοοοοοοοοοο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φωτογραφίες… με φαντασία!



Η Sarolta Bán είναι μια καλλιτέχνης από την Ουγγαρία. Για τα έργα της, της αρέσει να χρησιμοποιεί καθημερινά στοιχεία και αντικείμενα τα οποία και συνδιάζει με μοναδικό τρόπο.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς της είναι εκπληκτικό! Σουρεαλιστικές φωτογραφίες, οι οποίες όπως λέει και η ίδια, «έχουν δική τους προσωπικότητα και μια διαφορετική ιστορία να διηγηθούν σε διαφορετικούς ανθρώπους».



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Δεν παίρνει μισθό ο Παπαδήμος



(Η αποκάλυψη έγινε όταν Γερμανός δημοσιογράφος τον ρώτησε αυτό που δεν τον ρώτησε κανένας Ελληνας συνάδελφός του: Πόσα χρήματα παίρνει...)

Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα ερχόταν κάποτε η στιγμή που η Ελλάδα θα αποκτούσε πρωθυπουργό που δεν θα προερχόταν από τα σπλάχνα του πολιτικού συστήματος. Πού να μάθουν, λοιπόν, ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι και ο πρώτος... άμισθος πρωθυπουργός!

Ναι, όσο και αν ακούγεται απίστευτο για τα ελληνικά (και όχι μόνο) πολιτικά ειωθότα, ο Λουκάς Παπαδήμος έχει αποποιηθεί την πρωθυπουργική αποζημίωση: δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, τον περασμένο Νοέμβριο, και ούτε πρόκειται να πάρει.

Βέβαια και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών έχουν αποποιηθεί τις αποζημιώσεις τους.

Η διαφορά είναι ότι την απόφαση του Λ. Παπαδήμου να αποποιηθεί τον πρωθυπουργικό μισθό, δεν τη γνώριζαν ούτε οι συνεργάτες του.

Ισως επειδή σε κάποια πράγματα μετράει περισσότερο η ουσία παρά οι εντυπώσεις...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Merkel και η μπίρα



Διαβαστε Περισσοτερα...

Θέλει και το ποτό… το ποτήρι του!



Δεν μπαίνουν όλα τα ποτά στα ίδια ποτήρια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κάνει τη διαφορά τόσο στο σερβίρισμα όσο και στην τελική απόλαυση του ποτού. Αν θέλετε, λοιπόν, να είστε ένας τρόπον τινά «σοβαρός» μπάρμαν -έστω και ερασιτέχνης- οφείλετε αν μη τι άλλο να γνωρίζετε τα ποτήρια που πρέπει να έχετε στο μπαρ σας… Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σας να εντυπωσιάσετε τους προσκεκλημένους σας!
1. Ποτήρι μαρτίνι


Διαβαστε Περισσοτερα...

Νέο project: Φανάρι-κλεψύδρα στους δρόμους!



Ο σχεδιαστής Thanva Tivawong προτείνει ένα νέο project σε όλους τους ανυπόμονους οδηγούς! Ένα ολοκαίνουργιο φανάρι-κλεψύδρα υπόσχεται να κάνει την οδήγηση περισσότερο συναρπαστική, ή καλύτερα να μετριάσει τη βιασύνη των οδηγών να περάσουν με κόκκινο.
perierga.gr - Νέο project: Φανάρι-κλεψύδρα στους δρόμους!

Η λογική είναι απλή:


Διαβαστε Περισσοτερα...

Άννα Βαγενά (Ομιλία στη Βουλή)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά!!!



 
Γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά!!!
Απίστευτο και όμως αληθινό! Μία γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά! Και μάλιστα όλα είναι καλά στην υγεία τους όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.
Πρόκειται για μία σπανιότατη περίπτωση εγκυμοσύνης όπως ανέφεραν και οι γιατροί που επέβλεπαν τη γυναίκα καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, καθώς όπως ανέφεραν δεν είναι τόσο το γεγονός ότι συνέλαβε τόσα πολλά έμβρυα, αλλά το γεγονός ότι όλα γεννήθηκαν χωρίς πρόβλημα!

Η κύηση της νεαρής γυναίκας, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς άκρως ικανοποιητική για την περίπτωση, χωρίς κάποια επιπλοκή, που θα έβαζε σε κίνδυνο τα βρέφη.

Συμπέρασμα της ιστορίας; Χαρά στο κουράγιο της τόσο εκείνης, όσο και του συζύγου της!



 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παγος

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ........



Στην Αμερική έχει αρχίσει το εξής φαινόμενο:
στα καλά του καθουμένου, εκεί που κάποιο μαγαζί πάει για κλείσιμο
λόγω χρεών, πέφτει σύρμα (SMS, FACEBOOK) και πλακώνει κόσμος που αρχίζει να αγοράζει ότι βρει μπροστά του. Οι ιδιοκτήτες από άφραγκοι και χρεωμένοι ξεπουλάνε σε μία μέρα !!!! και γλυτώνουν το κλείσιμο. Αυτό για τους ξένους λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη. Κάτι που στη χώρα μας, έχει εκλείψει από το '60 !!!

Καιρός και εμείς να κάνουμε κάτι.
Κατ' αρχήν :
στηρίξτε τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας. Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πιά... Ενα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή στο PRAKTIKER ή το LEROY MERLIN....μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.

Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!!
(π.χ.Τα ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)

προτιμάμε Ελληνικά προιόντα-το χρήμα να μένει στην Ελλάδα και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία.
Σοκολάτες ΙΟΝ, αναψυκτικά Φλώρινα και ΕΨΑ: Ελληνικώτατα & εξαιρετικά.
Η COCA COLA, η PEPSICO και η jacobs-Παυλίδης δε θα φτωχύνουν !!! Εντάξει, έχουν και Ελληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων ετειρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!

Ο επώνυμος καφές φίλτρου της jacobs στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή .....  μία συσκευασία φίλτρων καφέ (100 τεμ) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ... γι' αυτόαγοράστε καφέ φρεσκοκομένο από την κάβα της γειτονιάς... ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!

"Τιμωρείστε" ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προιόντα: το γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ στην Ολλανδία πωλείται προς 80 λεπτα !!! Στην Ελλάδα έχει περάσει από χρόνια το 1 ευρώ.Μπορείτε και χωρίς αυτά... τώρα αν πέσει η τιμή του, βλέπουμε !!!
ΑΠΟΡΩ: Πόσο καλύτερο είναι το γάλα της ΔΕΛΤΑ 1 λίτρου (στο χάρτινο κουτί) και στοιχίζει 1,15 ευρώ, ενώ το ΑΓΝΟ έχει μόλις 1,09 ????

ΟΚ, το γάλα του LIDL έχει λιγώτερο από ευρώ το λίτρο και λέει ότι είναι Ελληνικό, καποια ξένα προιόντα είναι ίσως και λιγο καλύτερα, αλλά είπαμε:
το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!

Ας οργανωθούμε: ενημερώστε φιλους και γνωστούς για ευκαιρίες!!!!
Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί.
Επιτέλους, φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κεικ ή τιμείστε το
ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκώτατο σχεδόν πάντα)
και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία γερμανική πολυεθνική ....

Κυνηγείστε ποιότητα και καλή τιμή.
Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!
Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!

ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ....
ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ...

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share