Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Gay' Army



Διαβαστε Περισσοτερα...

Mεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας του GETITNOW.GR: Δημιούργησε ή ψήφισε την αγαπημένη σου φωτογραφία

Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας του GETITNOW.GR μέχρι και τις 22 Μαρτίου 2010! Οι νικητές θα κερδίσουν 3 τηλεοράσεις LG 37″ αξίας 799€! Πώς;

Πολύ απλά πηγαίνετε εδώ και επιλέξτε μία απο τις παρακάτω κατηγορίες:

Click it Far: Ενσωματώστε το λογότυπο του getitnow.gr στο πιο μακρινό μέρος!

Click it Crazy: Ενσωματώστε το λογότυπο του getitnow.gr στο πιο περίεργο μέρος!

Click it ΗΟΤ: Ενσωματώστε το σήμα του getitnow.gr στο πιο sexy μέρος!

Αποστείλατε τη φωτογραφία μαζί με τα στοιχεία σας εδώ. Αυτό ήταν! Αναμένετε έπειτα να γίνει αποδεκτή και να τεθεί στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αν πάλι δε θελετε να αποστείλετε κάποια φωτογραφία, μπορείτε απλώς να πάτε και να ψηφίσετε.

Το blog ClopYPastE δημιούργησε και απέστειλε την παρακάτω φωτογραφία:


  
Όποιος από εσάς θέλει μπορεί να μας ψηφίσει εδώ.

Άλλες δημιουργίες που ξεχωρίσαμε:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποια είναι καλύτερη ρε καραγκιόζη;

Έχει όντως τα… προσόντα το κορίτσι! Η 20χρονη και μητέρα δυο παιδιών Michelle Bombshell, μετά την αποκάλυψη ότι επιδιδόταν σε… ανάποδα τιμόνια, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, μετά του Jesse James, ο οποίος τυγχάνει σύζυγος της Sandra Bullock έχει ανεβάσει τις μετοχές της στον κόσμο του (sexy)θεάματος. Όσο για την απατημένη δεν χωράει να… περάσει από την πόρτα, μετακομίζει γιατί χωρίζει- ίσως λίγο καθυστερημένα αφού πριν λίγες μέρες αφιέρωσε το Όσκαρ στον σύζυγο που της τα φόραγε κανονικά.

 

 







Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανοχή..... στον πολλαπλό τηλεοπτικό οργασμό!!


Μια “πιπεράτη” τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας Durex, η οποία παρουσιάζει γυναίκες να τραγουδούν όπερα υπό την επήρεια σεξουαλικού οργασμού, κατάφερε να αποφύγει το…
απαγορευτικό μαχαίρι του άκρως συντηρητικού βρετανικού ΕΣΡ, παρά το γεγονός ότι παίχτηκε στις τηλεόρασης πριν τις 11 το βράδυ, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.
Σύμφωνα με την απόφαση της βρετανικής Αρχής Διαφημιστικών 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Cafeteria στο σπίτι !


1. Ελληνικός
Βάζουμε νερό στο μπρίκι μας δυο δάχτυλα πάνω απο την μέση. Βάζουμε όσο καφέ και όση ζάχαρη θέλουμε (για μερακλίδικο καφέ βάλτε 2 κ.γ. και όση ζάχαρη επιθυμείτε. Τον βράζουμε σε σιγανή φωτιά. Καθώς ψήνεται ο καφές ανακατεύουμε το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Χρόνος ψησίματος 6΄ .Μόλις γυρίσει μια φορά αδειάζετε λίγο στην κούπα σας και τον ξαναβάζετε στην φωτιά μέχρι να πάρει και δεύτερη βράση. Ο καφές σας είναι έτοιμος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν έχει και μερικές φουσκαλίτσες παίρνετε BONUS.

2. Γαλλικός
Καλό θα ήταν να προμηθειτείτε ένα FRENCH PRESS ή κοινώς μια τρόμπα (είναι αυτό που έχουν στις περισσότερες καφετέριες που τα πατάς και φιλτράρεις το καφέ στο νερό). Το γεμίζετε μέχρι πάνω με ζεστό νερό. Βάζετε ΜΟΝΟ καφέ όσο θέλετε. Πάλι θα πω πως 2 κ.γ. καφέ είναι η προτεινώμενη ποσότητα. Το ανακατεύετε καλά και βάζετε το φίλτρο.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Αφήστε 3΄ το νερό να πάρει όλα τα συστατικά του καφέ. Μετά, πατήστε το μέχρι κάτω.Σερβίρετε και και προσθέστε ανάλογα ζάχαρη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το νερό να μην έχει βράσει.

3. Frappẻ
Βάζετε 2 δάχτυλα νερό στο ποτήρι σας. Βάζετε την απαιτούμενη ποσότητα καφέ και ζάχαρης που επιθυμείτε. Πάλι 2 κ. γ. καφέ είναι η προτεινόμενη ποσότητα. Χτυπάτε πάρα πολύ καλά και διακεκομμένα με την φραπεδιέρα σας το μίγμα τόσο ώστε όταν θα γυρίζετε το ποτήρι ανάποδα να μην κυλάει σαν νερό ο καφές. Αν γίνεται αυτό ο καφές σας έχει κόψει και θα πρέπει να φτιάξετε άλλον. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο σκέτος frappẻ δεν κόβει επειδή δεν έχει ζάχαρη, αντίθετα αυτός που κόβει εύκολα είναι ο γλυκός ή ο πολύ γλυκός (γνωστός και ως «μπακλαβάς» ). Στους δυο τελευταίους βάζουμε πολύ λίγο παραπάνω νερό πριν τον «χτυπήσουμε».Εδώ,μια ελαφριά ροή είναι προβλεπόμενη. Συμπληρώνετε παγάκια και νερό μέχρι πάνω.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο καλός Frappẻ πρέπει να έχει 1/3 αφρό και 2/3 μίγμα(καθαρό καφέ).

4. Nes
Αν δεν έχετε μηχανή παραγωγής αφρού (συνήθως οι espresso-μηχανές έχουν), βάζετε νερό στο μπρίκι να ζεσταίνεται. Μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία και αφού έχει ξεπεράσει το στάδιο του χλιαρού βάζετε 2 κ. γ. νερό στο φλιτζάνι σας που μέσα έχετε ρίξει την επιθυμητή αναλογία καφέ-ζάχαρης. Το ανακατεύεται… Κάθε που ανοίγει το χρώμα του καφέ στο φλιτζάνι σας θα βάζετε όλο και πιο πολύ νερό. Μόλις έχετε βάλει περίπου στα 10κ.γ. νερό στο φλιτζάνι και έχετε φτιάξει ένα ομοιογενές μίγμα λίγο πριν βράσει το νερό στο μπρίκι το ρίχνετε στο φλιτζάνι.
Εάν έχετε espresso-μηχανή βάζετε μέσα στο μπρίκι το μίγμα καφέ-ζάχαρης και νερού (ως λίγο πάνω απο τη μέση). Ανοίγετε τον ατμό να βγάλει την παραμένουσα υγρασία και το πνίγετε μέσα στο μπρίκι τόσο ώστε το στόμιο του ατμού να είναι 1cm μέσα στο μίγμα απο την επιφάνεια του(μίγματος). Μόλις θα αρχίζει να γυρνάει ο καφές και δημιουργείται ο απαιτούμενος αφρός και αφού έχει ζεσταθεί αρκετά το μίγμα, το βγάζουμε απο το στόμιο. Καθαρίζουμε με ένα κουταλάκι το πάνω μέρος του μίγματος που βρίσκεται στο μπρίκι, τον καμμένο αφρό. Σερβίρουμε.

5. Espresso
Ανοίγετε την espresso – μηχανή σας μέχρι ναανέβει η θερμοκρασία στο boiler. Η καλύτερη θερμοκρασία είναι 92 C. Βάζουμε στην coủpe όσο καφέ θέλουμε. Εδώη ποσότητα διαφέρει λίγο απο καφετιέρα σε καφετιέρα. Την κουμπώνουμε πάνω στην μηχανή και βάζουμε ένα φλιτζάνι απο κάτω. Πάταμε το κουμπί της απόσταξης. Αφήνουμε τον espresso να τρέξει όχι παραπάνω απο 25» για τον μονό και 30» για τον διπλό. Βάζουμε όση ζάχαρη θέλουμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο καλός espresso φαίνεται απο την σχετική καθυστέρηση της βύθισης της ζάχαρης λόγω του καϊμακιού που σχηματίζεται. Επίσης το χρώμα του καϊμακιού πρέπει να είναι «ψιλό-τιγρέ».

6. Cappuccino
Φτιάχνουμε το αφρόγαλα με τον ίδιο τρόπο που παρασκευάζουμε το Nes με το στόμιο μόνο που αντί για το μίγμα βάζουμε γάλα λίγο κάτω απο την μέση σε μια μότα(ανοξείδωτη κανάτα,μικρή). Αφού ανέβει η στάθμη του αφρού του γάλακτος και δεν έχει καεί το γάλα (κάτι που γίνεται πολύ εύκολα), το βάζουμε στην άκρη. «κατεβάζουμε»μια δόση espresso αλλά με 5» περισσότερο χρόνο απο τον μονό. Μέχρι να γίνει αυτό, καθαρίζετε την «σαπουνάδα» απο το αφρόγαλα μέχρι να φανεί λεία επιφάνεια αφρογάλακτος.Το ρίχνετε μέσα στο φλιτζάνι που «κατεβάσατε» τον «τραβηγμένο» espresso.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο καλός Cappuccino πρέπει να έχει 1/3 αφρόγαλα, 1/3 γάλα και 1/3 καφέ. Για να δείτε αν έγινε καλό το αφρόγαλα θα πρέπει όταν βάζετε το κουταλάκι πάνω στον αφρό να κάθεται. Εκεί πάνω βάζουμε την ζάχαρη για να μην κάτσει πάνω στο αφρόγαλα.

7. Espresso Freddo
«Κατεβάζετε» 2 τραβηγμένους espresso. Σε ένα shaker βάζετε 3 μεγάλα παγάκια και όση – αν θέλετε – ζάχαρη θέλετε. Ρίχνετε τους 2 τραβηγμένους espresso στο shaker και τους χτυπάτε στην φραπεδιέρα διακεκομμένα μέχρι να ανοίξει το χρώμα του μίγματος. Αφού τον αισθανθείτε ότι πάγωσε σερβίρετε σε ποτήρι που έχετε γεμίσει σχεδόν μέχρι τη μέση με τριμμένο πάγο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν έχετε αφροσυλλέκτη, βάλτε τον μπροστά απο το shaker προτού σερβίρετε.

8. Cappuccino Freddo
Κάνουμε ακριβώς ότι πριν αλλά εδώ το μυστικό κρύβεται στο παγωμένο αφρόγαλα. Σερβίρετε όπως πριν αλλά αφήστε ένα κενό γύρω στο 1 δάχτυλο απο το χείλος του ποτηριού. Το γαλά πριν το χτυπήσετε στην φραπεδιέρα θα πρέπει να έχει χαμηλή θερμοκρασία(να είναι καλά παγωμένο). Βάζουμε 2 παγάκια και λίγο (πολύ λίγο) εβαπορέ. Το χτυπάτε μέχρι να πήξει καλά. Για να το βάλετε το ρίχνετε στα τοιχώματα του ποτηριού σας και γυρνώντας το τελευταίο γύρω γύρω για να κάτσει ομοιόμορφα ο αφρός. Εάν βάλετε εβαπορέ βάλτε και λίγο κανέλα για να πάρει την μυρωδιά του.

9. Mexican ή Irish Coffee.
Φτιάχνετε έναν γαλλικό αλλά μέσα στην τρόμπα βάζτε και 2 OZ τεκίλα για Mexican ή Ιρλανδέζικο ουίσκι (Jameson) για Ιrish coffee.
10. Moccaccino
«Κατεβάζετε»έναν espresso και τον ρίχνετε μέσα σε ένα μεγάλο μπρίκι. Εκεί προσθέτετε 2 κ.σ. σοκολάτα ρόφημα και γάλα μέχρι να φτάσει την μέση στο μεγάλο μπρίκι. Το ψήνετε όπως ψήνουμε και τον Nes στο στόμιο του ατμού.
Στην ΥΓΕΙΑ σας…πηγη http://gr.hadnews.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γιατί τα παιδιά χρειάζονται γονείς ...

Μερικές φορές η παιδική αθωότητα, αφέλεια, περιέργεια, επιπολαιότητα, ευρηματικότητα κ.λπ. ξεπερνά κάθε φαντασία των μεγάλων! Γι' αυτό, γονείς: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε...






Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι συνέπειες του αλκοόλ ...στα ζώα της ζούγκλας


Αυτό είναι ένα πραγματικό βίντεο από ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ για την Αφρική.

Υπάρχει ένα είδος δέντρου στην Αφρική που, μία φορά το χρόνο, παράγει ζουμερά φρούτα τα οποία περιέχουν ένα μεγάλο ποσοστό οινοπνεύματος.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ας το έχουμε υπ' όψη και αυτό..


ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ 'ΕΓΓΡΑΦΟ'  ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ !!!!!!
Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια και περπατάτε στο χώρο στάθμευσης.  Ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα.
Αρχίζετε τη μηχανή και βάζετε όπισθεν.
Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη παρατηρείτε ένα κομμάτι χαρτί που υπάρχει στη μέση του οπίσθιου παραθύρου ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ.
Έτσι, ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, βγαίνετε από το αυτοκίνητό για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει την οπτική σας.
Όταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το πουθενά κλέφτης που ορμά, μπαίνει στο αυτοκίνητό σας, το παίρνει και
φεύγει!!!
Φυσικά το πορτοφόλι σας είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. ΑΡΑ τώρα ο κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας,
τα χρήματά σας, & τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & ολόκληρη η ταυτότητά σας είναι στα χέρια του.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο κλέφτης


A thief stuck a pistol in a man's ribs and said,
"Give me your money." 
The gentleman, shocked by the sudden attack, said
"You cannot do this; I am a member of parliament!" 
The thief said, "In that case, GIVE ME MY MONEY!"


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένα φιλί ζήτησε ο Πάγκαλος από τον Τσίπρα!

Είναι γνωστή η κόντρα του Θόδωρου Πάγκαλου με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν θυμόμαστε πότε ξεκίνησε, ξέρουμε όμως πως επανέρχεται με κάθε αφορμή. Οι δύο άντρες έτυχε να συναντηθούν στο χώλ έξω από την κεντρική σάλα του Προεδρικού Μεγάρου μπροστά σε ένα κάδρο που είχε μια γελοιογραφία που τους αφορούσε. Στο σκίτσο ένας πελώριος σας ελέφαντας Πάγκαλος ρωτά έναν μικροσκοπικό σαν μυρμήγκι Αλέξη.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φωτογραφίες υψηλής ταχύτητας




Δείτε μερικά ακόμη εκπληκτικά δείγματα φωτογραφίσεων υψηλής ταχύτητας!

Διαβαστε Περισσοτερα...

7χρονος με τέσσερα πόδια & τέσσερα χέρια

7χρονος με τέσσερα πόδια & τέσσερα χέρια
Στα επτά του χρόνια ο Ντιπάκ Κουμάρ, που γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια σε ένα από τα φτωχότερα κρατίδια της Ινδίας είναι ακόμα πολύ μικρός για να καταλάβει γιατί ινδουιστές προσκυνητές επισκέπτονται καθημερινά το σπίτι του.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Συμβουλές για τους χρήστες Κινητών


Πάνω από δύο δισεκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν «πειραματόζωα» στο πιο μεγάλο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας: τη συχνότατη έκθεση σε μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Μια διεθνής επιστημονική επιτροπή, με ένα ντοκουμέντο 600 σελίδων βασισμένο σε 2.000 επιστημονικές μελέτες, αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο (αλλοιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα), ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα εκπομπής. Τεράστιος ο κίνδυνος για τα παιδιά.
Συμβουλές για τους χρήστες Κινητών
Oxι πάνω από 1’
Μειώνουμε τη χρήση κινητού τηλεφώνου όσο είναι δυνατόν. Όχι συνομιλίες πάνω από ένα λεπτό.
Οχι χρήση κινητού από παιδιά.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σατυρικό βίντεο για τον Μποτρίνι

 





Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην Aegean το Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα 

Ο Κάκος στην Τούμπα

kakos-60

 

 

 

Οι νέοι διοικητές του Γενικού και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου


grigoropoulosportrait1

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το 51% των Ελλήνων χρησιμοποιεί υπολογιστή

Χρήση Υπολογιστή
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το διαδίκτυο έχουν ενταχθεί για τα καλά πια στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ), ο μισός πληθυσμός της χώρας μας (51%) χρησιμοποιεί πλέον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 44% των Ελλήνων έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν προσωπική σύνδεση ή όχι.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δύτης έμεινε για ...10 ημέρες μέσα στο νερό


Στη Νότια Αφρική ένας δύτης κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας μέσα στο νερό με υποστήριξη οξυγόνου. Ο δύτης έμεινε για 10 ολόκληρες μέρες μέσα σε μια

δεξαμενή με νερό, σπάζοντας το ρεκόρ "longest time spent living underwater". Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, αλλά τα χέρια του όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μαρτυρούν την ταλαιπωρία που υπέστη.





Πηγή: psaxtiria.com
You might also like:

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΔΕΝ γίνεται να μάθετε ποιοι βλέπουν το προφίλ σας στο Facebook


Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες "μέθοδοι" στο Facebook που υπόσχονται να σας αποκαλύψουν καλά κρυμένα μυστικά, όπως για παράδειγμα ποιοι επισκέπτονται το προφίλ σας. Εκτός από τα διάφορα groups που δίνουν οδηγίες του τύπου "προσκαλέστε όλους τους φίλους σας", τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν και υποτιθέμενα applications, τα οποία επιχειρούν να ξεγελάσουν τους χρήστες που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για τις επισκέψεις στο προφίλ τους.

Oι εφαρμογές αυτές εμφανίζονται ως posts από φίλους οι οποίοι έχουν κάνει το λάθος να τα εγκαταστήσουν. Μάλιστα, μερικές από αυτές τις εφαρμογές στέλνουν μηνύματα όπου απεικονίζονται κολάζ φωτογραφιών, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν την ψευδαίσθηση της εγκυρότητας. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Rik Ferguson της Trend Micro που ερεύνησε το θέμα, οι εφαρμογές αυτές δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παραπέμπουν σε άλλες εφαρμογές, με στόχο να αυξήσουν τα διαφημιστικά έσοδα για τους δημιουργούς τους.

Ο Ferguson υπογραμμίζει ότι το Facebook δε δίνει την τεχνική δυνατότητα για καταγραφή των ατόμων που επισκέπτονται το προφίλ του κάθε χρήστη. Συνεπώς, όσο κι αν επιμένει μια εφαρμογή ή ένα group ότι "ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!" ή "REALLY WORKS!!!", η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσει πληροφορίες για το ποιοι βλέπουν το προφίλ σας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ.....



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ciclovia.



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα πιο παράξενα ρεκόρ του κόσμου

Jackie Bibby

Κατσαρίδες, φίδια, γαστριμαργία, ξεπουπουλιάσματα είναι μερικά από τα περίεργα κι όμως αληθινά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί και έχουν πιστοποιηθεί από το Guinness World Record.
Ο άνθρωπος ανέκαθεν προσπαθούσε να αφήσει παρακαταθήκη πίσω του και να νικήσει είτε τα στοιχεία της φύσης, είτε τους νόμους της φυσικής είτε της γεννητικής. Τις περισσότερες φορές τα ρεκόρ που θέτουν είναι άκρως εντυπωσιακά και θαυμαστά, όπως περιπτώσεις αθλητών, αλλά πολλές φορές είναι αχρείαστα, περιττά και μερικά αηδιαστικά. Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη έκδοση του βιβλίου Guinness World Record χρονολογείται το 1955 στην Αγγλία, κι έκτοτε δεν έχει σταματήσει η έκδοσή του. Εάν έχετε κάποιο ταλέντο και θέλετε

Διαβαστε Περισσοτερα...

Λεει η μια ξανθια στην αλλη


Λεει η μια ξανθια στην αλλη

- τρακαρα και θελω να πουλησω το αμαξι μου για ανταλλακτικα. Τα λαστιχα ειναι καινουργια.

- Κριμα λεει η αλλη, δεν κανουν για το δικο μου αμαξι, γιατι στο δικο μου αμαξι βαζω 30 ατμοσφαιρες.

(Και με αυτο το θεμα ακυρωθηκε η συναλλαγη!!!)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Για γέλια



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Mr. Bean Junior !!!"








Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Βίντεο με τον τυφλό στρατιώτη που "βλέπει" με τη γλώσσα!!!

Βίντεο με τον τυφλό στρατιώτη που "βλέπει" με τη γλώσσα


Πειραματική συσκευή «έδωσε» ξανά το φως σε στρατιώτη που τυφλώθηκε από έκρηξη χειροβομβίδας στο Ιράκ.

Η νέα τεχνολογία επιτρέπει τη μεταφορά οπτικού πεδίου στον εγκέφαλο μέσω της… γλώσσας.
Χάρη σε ένα «ηλεκτρονικό γλειφιτζούρι» ο 24χρονος Κρεγκ Λούντμπεργκ, μπορεί να διαβάσει, να διακρίνει μορφές και να βαδίζει χωρίς βοήθεια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

1999/2009 (REMI GAILLARD)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρε το σωβρακο



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Γιαγιά με κέρατο! (Photos)





Η Κινέζα Zhang Ruifang είναι 100 ετών και πριν από ένα χρόνο είδε έκπληκτη ένα κέρατο να φυτρώνει στο μέτωπο της! Το παράξενο αυτό εξόγκωμα δεν προκαλεί πόνο και σύμφωνα με τους γιατρούς οφείλεται σε μια σπάνια δερματική ασθένεια. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…


Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλοκαιρινά κορίτσια





Απολαύστε ακόμη περισσότερες δροσερές παρουσίες μέσα από το 6ο μέρος του αφιερώματος σε κορίτσια του καλοκαιριού!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ασυνήθιστα τροχαία ατυχήματα




Το φωτογραφικό αφιέρωμα στα ασυνήθιστα τροχαία ατυχήματα συνεχίζεται με ακόμη περισσότερα περιστατικά που συμβαίνουν πολύ σπάνια!


Διαβαστε Περισσοτερα...

... χάθηκε η μπάλα

Διαβαστε Περισσοτερα...

.....Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:



1. φίλος
2. σύντροφος
3. εραστής
4. αδελφός
5. πατέρας
6. δάσκαλος
7. εκπαιδευτής
8. μάγειρας
9. μαραγκός..........



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο ΣΟΥΡΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!


Ο ΣΟΥΡΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!! ΜΕ ΠΙΚΡΗ ΣΑΤΥΡΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΚΑΙ 2 ΓΕΝΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!


Ποιός είδε κράτος λιγοστό
σʼ όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,
νάʼχει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;
Νάʼχει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;
(ΓΣουρής)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αστείες Φωτογραφίες




Το γέλιο χαρίζει ζωή και οι φωτογραφίες που ακολουθούν το προσφέρουν απλόχερα!




Διαβαστε Περισσοτερα...

Διάλογος με τον θεό-Δεςτο Βίντεο


 




Διαβαστε Περισσοτερα...

Klaus Nomi - Total Eclipse (live)



Όταν αρχές 10ετιας 80 άκουσα αυτό το τραγούδι ....έμεινα ΕΚΘΑΜΒΟΣ μου άρεσε... δεν ήξερα γιατί ...μου άρεσε...  ακόμα και τώρα ακούγοντάς  το ..έχω τα ίδια η παρόμοια  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ 
ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μη το πείτε ούτε του Παπά.....

..

Μη το πείτε ούτε του Παπά.....
Φανταστείτε να έβλεπε αυτές τις δύο φωτογραφίες ο OLI REN.
Έ, ρε γλέντια μετά.

Ερώτηση: Σε ποιόν πόλεμο έμεινε ανάπηρος και
τι βαθμό αναπηρίας έχει ώστε το Ελληνικό Κράτος να του δικαιολογεί
αδασμολόγητο αυτοκίνητο με τελική ταχύτητα 300+ χλμ./ώρα ???
ΗΜΑΡΤΟΝ..............

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ...

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ..


Διαβαστε Περισσοτερα...

O ΨΑΛΙΔΟΧΈΡΗΣ



Διαβαστε Περισσοτερα...

“Ο διάβολος ζει ανάμεσά μας”

Devil vs Jesus
Ο 85χρονος ιερέας Γκάμπριελ Άμορθ, εξορκιστής για δεκαετίες στη Ρώμη, εξέπληξε τους πάντες με τις αναφορές του στο νέο του βιβλίου με χολυγουντιανό τίτλο “Αναμνήσεις ενος εξορκιστή”.
Ο αιδεσιμότατος Άμορθ υποστηρίζει στο εν λόγω βιβλίο ότι ο διάβολος ζει και ελοχεύει στο Βατικανό, όντας παρόν στις παιδοφιλικές δραστηριότητες των ιερέων, στους ματαιόδοξους κληρικούς και τους άπιστους καρδιναλίους.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Σκληρές τιμωρίες για τις αποδείξεις

- Μαραθώνια σύσκεψη για να "κλειδώσουν" τα μέτρα.  - 1.000.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα χάνουν το αφορολόγητο αν συλληφθούν να μην εκδίδουν έστω και μία απόδειξη. Αυτό το μέτρο "κλείδωσε" χθες στην ευρεία σύσκεψη στο υπ. Οικονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες , παρά τις αντιδάσεις των φορέων το μέτρο θα ισχύσει. Με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο οικονομικών επιδιώκει να “μπλοκάρει” τη φοροδιαφυγή τόσο απο την πλευρά των πολιτών που τους καλεί να ζητούν αποδείξεις για να καλύψουν το αφορολόγητο, όσο και απο την πλευρά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι αν διαπιστωθεί οτι δεν εκδίδουν αποδείξεις, θα χάνουν το αφορολόγητο. Δηλαδή ουσιαστικά, θα επιβαρύνονται με πρόσθετη φορολογία 1.200 ευρω. 
Κι αυτό διότι με βάση τις αρχικές εξαγγγελίες της κυβέρνησης, όσοι δεν καλύπτουν το αφορολόγητο θα πληρώνουν πρόστιμο 10% επι του ποσού που υπολείπεται για την κάλυψή του. Σήμερα γίνεται η τελευταία σύσκεψη πριν απο την αναχώρηση του υπουργού οικονομικών για το Ecofin και το Eurogroup, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα νέα τεκμήρια που θα καθορίσουν ελάχιστα εισοδήματα για όσους έχουν στην κατοχή τους ακίνητα, ΙΧ, σκάφη αναψυχής, πισίνες και για πρώτη φορά αποφασίστηκε να αποτελέσουν τεκμήρια και τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων. Δύο είναι τα σενάρια για τα νέα τεκμήρια που αφορούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, που θα εξετάσει το υπ. Οικονομικών:
1. η καθιέρωση ελάχιστου κόστους συντήρησης και χρήσης κατοικιών 5 ευρώ ανα τ.μ. μηνιαίως ή 60 ευρώ ετησίως 
2. συντελεστής 4% επι της συνολικής αντικειμενικής αξίας του ακινήτου. Δηλαδή για ακίνητο 100 τ.μ. με αντικειμενική αξία 200.000 ευρω, το ελάχιστο ετήσιο εισόδημα που πρέπει να δηλώνει ο ιδιοτκήτης στην εφορία είναι 8.000 ευρώ. 
Αν επιλεγεί τελικά το σενάριο των 5 ευρω ανα τ.μ. τότε ο ίδιος ιδιοκτήτης θα πρέπει να δηλώνει, για το ίδιο ακίνητο, ετήσιο εισόδημα 6.000 ευρώ.




Διαβαστε Περισσοτερα...

Κεριά





Τα κεριά είναι ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό για το σπίτι, που παράλληλα προσφέρει ζεστασιά, συντροφιά και θαλπωρή. Δείτε μερικά από τα πιο πρωτότυπα σχέδια που κυκλοφορούν!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές




Μπορεί να μοιάζουν με κανονικές φωτογραφίες, αλλά στην ουσία είναι εκπληκτικοί πίνακες ζωγραφικής από πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες!



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Απάντηση στον κ. δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό από έναν καταστηματάρχη: Γιατί φταίμε εμείς (;)


Απάντηση στην ανάρτηση: http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/03/blog-post_13.html

"Εγώ κύριέ μου τί φταίω; Γιατί να δέχομαι το μένος σας; Μήπως εγώ κατάκλεψα το κράτος;

Επειδή έχω μια μικρή επιχείρηση;

Επειδή πληρώνω φόρους ΙΚΑ ΤΕΒΕ κ.τ.λ.;

Επειδή δουλεύω τους μισούς μήνες με τιμές κάτω του κόστους; Και τους υπόλοιπους μισούς με προσφορές;

Επειδή απειλούμαι με λουκέτο και δεν κοιμάμαι τα βράδια;

Επειδή κινδυνεύω εγώ και όλοι όσοι έχουμε μικρά καταστήματα να τα χάσουμε όλα;

Επειδή το προσωπικό μας κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του;

Αλλάζουμε κύριε; Έρχεστε εσείς να δουλεύετε 15ωρα χωρίς κέρδος; Να έρθω εγώ να παίρνω τα 1700 με πενθήμερο και ο Θεός να το κάνει 8ωρο! Και με 4 μήνες διακοπούλες με αποδοχές! Δέχεστε; Και μετά το συζητάμε το 20% ξανά!

Έλεος πια ...να πληρώσουνε οι άλλοι εκτός από εμάς! Αυτό είναι το ζητούμενο!

Όταν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις από πέρυσι βιώσαμε καλά στο πετσί μας τι θα πει κρίση εσείς κοιμόσασταν αγαπητέ κύριε καθηγητά!

Οι περισσότεροι συνάδελφοί σας κάνουν ιδιαίτερα και παίρνουν μαύρα 30 ευρώ την ώρα, γι' αυτούς δεν είδα να πείτε τίποτα όμως..."

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ζούμε σίγουρα όλοι στην ίδια πατρίδα?


 

Γράφει ο ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

Μια λύση που έχω επεξεργαστεί εδώ και καιρό, με τη μεθοδικότητα που κάποιοι Αμερικανοί σκάβουν πυρηνικά καταφύγια, είναι να μετακομίσω σε γειτονική χώρα, κατά προτίμηση στη Βουλγαρία.
Και εξηγούμαι. Είναι πραγματικά ηλίθιος όποιος μπορεί και δεν εγκαταλείπει τη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται. Υπό φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να επικρατεί συνωστισμός (με την ερμηνεία της Ρεπούση) στον Προμαχώνα και μάλιστα τώρα, πριν κλείσουν οι Βούλγαροι τα σύνορα. Θα εγκατασταθούμε στο Σαντάνσκι. Ούτε τρεις ώρες από Θεσσαλονίκη. Διαμένουμε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλώνουμε μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού και προσπαθούμε να επιβιώσουμε όπως μπορούμε, έχοντας τις λιγότερες δυνατές δοσοληψίες με τις ελληνικές αρχές. Τα πάντα εκεί είναι τρεις και τέσσερις φορές φθηνότερα, η ποιότητα ζωής ανεβαίνει διαρκώς, η κοινωνική ειρήνη είναι εξασφαλισμένη, ενώ υπάρχουν και Βουλγάρες. Αν δω τον Γιώργο στο δρόμο, θα του πω μήπως θέλει να έρθει και ο ίδιος.

Την περασμένη εβδομάδα μας είπαν ότι θα πρέπει να κάνουμε επιπλέον θυσίες για την πατρίδα. Εντάξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια πατρίδα. Ελάτε, μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.

Έχετε εσείς την ίδια πατρίδα με τον Βγενόπουλο;

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share