Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Βγενόπουλος....Βαρδινογιάννη

Την προηγούμενη Δευτέρα ο Ανδρέας Βγενόπουλος έδωσε συνέντευξη  Βγήκε λοιπόν ο Βγενόπουλος χθες και έδωσε τις …πέντε εντολές στον Βαρδινογιάννη για να μπορέσει να συνεχίσει. Είπε μάλιστα ότι έστω και ένα όχι να του πει, αυτός τα παρατάει! Μέσα στα πέντε αιτήματά του ήταν να παραχωρηθεί δωρεάν στον Παναθηναϊκό και η Παιανία! Δεν φτάνει δηλαδή που του έχωσε τα μπινελίκια της αρκούδας, δεν φτάνει που παίρνει δωρεάν τις μετοχές, θέλει και …προίκα.
Είναι δηλαδή σαν να έχει κάποιος ένα μαγαζί και λόγω συνταξιοδότησης να θέλει να το χαρίσει σε κάποιον γνωστό του. Φανταστείτε λοιπόν αυτός ο …γνωστός να παίρνει το μαγαζί τζάμπα μπινελικόνοντας τον ιδιοκτήτη του και να του ζητάει και το …εξοχικό που έχει στο Καπανδρίτι. Κυρ Ανδρέα, δεν ξέρω αν το έχεις πληροφορηθεί, αλλά ο Τζίγγερ έχει και πολύ όμορφη γυναίκα! Προλαβαίνεις να βάλεις και έναν έκτο όρο…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πως θα γλυτώσω την εισφορά για το σπίτι....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια μερα Μαγικη...!!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ?????

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Eπίγεια σοφία"


"Σε τελευταία ανάλυση, χρειάζεται περισσότερο κουράγιο για να ζήσεις παρά για να αυτοκτονήσεις."
Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

"Τα ξυράφια πονάνε, τα ποτάμια έχουν λάσπες, το οξύ αφήνει σημάδια, τα δηλητήρια φέρνουν σπασμούς, τα όπλα δεν είναι νόμιμα, οι θηλιές ξεχειλώνουν, το αέριο μυρίζει απαίσια. Καλύτερα, τελικά, να ζήσεις."
Dorothy Parker, 1893-1967, Αμερικανίδα συγγραφέας

"Οι πολιτισμοί, όταν χάνονται, είναι θύματα αυτοκτονίας, όχι δολοφονίας."
Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κινέζικη μπάντα …εκτελεί το σήκω χόρεψε κουκλί μου

Perierga.gr - Κινέζικη μπάντα ...εκτελεί το σήκω χόρεψε κουκλί μουΚαι ποιος δεν έχει χορέψει ή δεν έχει σιγοτραγουδήσει την αξέχαστη επιτυχία του Στέλιου Καζατζίδη, «Σήκω χόρεψε κουκλί μου». Περιμένατε όμως το συγκεκριμένο τραγούδι να έχει γίνει hit στην …Κίνα;

Τα λόγια πολλές φορές είναι περιττά, αν δείτε και κυρίως αν ακούσετε το βίντεο θα καταλάβετε γιατί αυτό το τραγούδι δημιουργήθηκε από… Έλληνα καλλιτέχνη!

Η Κινέζα τραγουδίστρια αλλά και οι μουσικοί της, έκαναν τα πάντα για να εκτελέσουν το τραγούδι και …το κατάφεραν!

Που να περίμενε ο Στέλιος Καζατζίδης όταν έγραψε το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» το 1958, ότι 53 χρόνια μετά θα γίνει διασκευή στα κινέζικα!

Σας αφήνουμε να το απολαύσετε, αλλά όσο κι αν προσπαθήσετε δεν νομίζω να καταφέρετε να έρθετε στο …τσακίρ κέφι!!!




Διαβαστε Περισσοτερα...

The Hyundai Veloster banned commercial

Η παρακάτω διαφήμιση, απαγορεύτηκε από την ολλανδική τηλεόραση. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είναι μια πολύ έξυπνη, αστεία, αλλά και συνάμα τρομακτική διαφήμιση, μέσω της οποίας η Hyundai προσπαθεί να λανσάρει μια εντελώς νέα ιδέα για τον όρο ασφάλεια.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Έφαγε πόρτα ο εμίρης.. Στον Μποτρίνι

Ηθελε να το κλείσει όλο για να δειπνήσει με τη συντροφιά του, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο...

Εκτος από σκέψεις για επενδύσεις στο Ιόνιο, ο Εμίρης του Κατάρ έκανε και διακοπές στα νησιά μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά την Κεφαλλονιά, ήρθε η σειρά της Κέρκυρας...
Σύμφωνα με το thebest.gr, πρίν μια εβδομάδα ο ίδιος ο εμίρης Χαμάντ Μπέν Χαλιφά επισκέφτηκε το πασίγνωστο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα και ζήτησε να αδειάσει όλο το μαγαζί για να δειπνήσει με την παρέα του. Ο Μποτρίνι αρνήθηκε καθώς είχε ήδη κρατήσεις από άλλους πελάτες και δεν ήθελε να τις ακυρώσεις.
Δέχθηκε μάλιστα πιέσεις ακόμη και από παράγοντες του νησιού, όπως αποκάλυψε στο Gossip Tv. Ο Εμίρης ωστόσο που δεν έχει μάθει ν' ακούει "όχι" στη ζωή του, επανήλθε μέσω ενός συνεργάτη του λίγες μέρες μετά και τελικώς έκλεισε το εστιατόριο δια της πλαγίας οδού.
Ζήτησε ένα τραπέζι για τριάντα άτομα. Ο Μποντρίνι συμφώνησε - λέγοντας ότι κλείνοντας για τριάντα άτομα θα πρέπει να κλείσει όλο το μαγαζί - και όταν ήρθε η ώρα της άφιξης των τριάντα είδε μπροστά του τον εξής ένα. Τον Εμίρη Χαμάντ Μπέν Χαλιφά και τον πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι. Εϊναι χαρακτηριστικό ότι το εστιατόριο του διάσημου σέφ στην Ελλάδα, για τις τρείς ώρες που κάθισε η παρέα του Εμίρη στο χώρο έμοιαζε με φρούριο .
Περισσότεροι απο 25 άντρες ασφαλείας έλεγχαν τα πάντα. Απο την κουζίνα και τις τουαλέτες μέχρι το πάρκινγκ περιμετρικά σε ακτίνα 50 μέτρων. Μάλιστα ζήτησαν να βρίσκονται στον χώρο μόνο δύο σερβιτόροι και ο Μποτρίνι. Το σίγουρο είναι πώς έφαγαν καλά. Πολύ καλά...'Οσο για το tip; Αυτό λενε ότι ξεπερασε τα τρία χιλιάρικα...


Διαβαστε Περισσοτερα...

Κομός : Μια έκπληξη...ένα θαύμα....



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποια είναι η εταιρία που θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ

Η Petit chateau S.r.L έχει έδρα στο Κιάρι της Ιταλίας

«Petit chateau S.r.L»! Η εφημερίδα SportDay αποκαλύπτει ποια είναι η εταιρεία που θέλει να επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ. Νέο ραντεβού των ανθρώπων της με τον Σταύρο Αδαμίδη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, όπου και θα παρουσιάσουν εγγυήσεις.

Αυτή η συνάντηση που αναμένεται να λάβει χώρα σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων είναι και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρέμεινε στην Ελλάδα και δεν ταξίδεψε για το Βέλγιο, εκεί όπου η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Άντερλεχτ.

Η «Petit chateau S.r.L» έχει έδρα στο Κιάρι της Ιταλίας και επιθυμεί να εμπλακεί στο «Δικέφαλο» καταβάλλοντας άμεσα 2 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια άλλα 8 εκατομμύρια σταδιακά. Οι άνθρωποι της εταιρείας, που διαθέτει μικρό σχετικά κύκλο εργασιών, αλλά όπως φαίνεται αρκετά ρευστά διαθέσιμα, δεν ζητούν να ασκούν διοίκηση αλλά μέρος των χρημάτων που θα προκύπτουν από τις πωλήσεις μετοχών.

Όπως αναφέρει η SportDay, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ακόμη έντονες αμφιβολίες για τις προθέσεις και την ταυτότητα της εταιρίας που σύμφωνα με πληροφορίες είχε συστηθεί ως sports management και φέρεται να λειτουργεί ως ενδιάμεσος της E Side PL που έχτισε το νέο γήπεδο της Πράγας και κατέχει μετοχές της Σλάβια. Πάντως από πουθενά δεν προκύπτει συζήτηση για το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Όταν η αδικία γίνεται νομός, η αντίσταση γίνεται καθήκον" (Thomas Jefferson)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!


Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα
Λέει στον ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά.
Ο ταμίας τα δίνει και εκείνος τον πυροβολεί.
Φεύγοντας λέει στον 1ο πελάτη: Είδες τίποτα?
Απάντηση: - Ε βέβαια είδα.
Τον πυροβολεί
Λέει στον 2ο πελάτη :
Εσύ είδες τίποτα ;
Απάντηση: - Ε κάτι λίγα είδα.
Τον πυροβολεί κι αυτόν
Γυρνάει στον 3ο πελάτη και του λέει:
Εσύ είδες τίποτα?
Απάντηση: - Εγώ δεν είδα τίποτα, αλλά η γυναίκα μου από 'δω... τα είδε όλα !!!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θέλω

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαίρι...Τέλος

Διαβαστε Περισσοτερα...

Έλληνας κατασκεύασε ρομπότ που μαζεύει ελιέςv

Elies_Robot.jpg


Έναν εργάτη - ρομπότ που μπορεί να γλιτώσει χρόνο από το μάζεμα των καρπών και χωρίς να "τραυματίσει" το δέντρο, κατασκεύασε ο Πάνος Γκολφίνος από το Χελιδόνι του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Πάνος Γκολφίνος κατάφερε να κατασκευάσει ένα πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα που με μορφή και κινήσεις ανθρώπινου χεριού, μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να ολοκληρώσει τη συγκομιδή εκατοντάδων ριζών ελιάς. Όσο οι υπόλοιποι ελαιοπαραγωγοί θα ψάχνουν να βρουν εργάτες για το μάζεμα των ελιών τους ο ίδιος θα ο ίδιος θα πατά απλά το κουμπί του τηλεχειριστηρίου!

Ελαιοτριβέας από το Χελιδόνι. Ένας εξαιρετικά εύστροφος άνθρωπος που οι πατέντες ήταν πάντα μια πρόκληση για εκείνον. Στο σχολείο δεν ήταν ιδιαίτερα επιμελής , λλά η αγάπη για τη μηχανολογία του προσέφερε σημαντικές γνώσεις που αξιοποιεί στη δουλειά του καθημερινά αλλά βοηθώντας σε πολλές περιπτώσεις φίλους και συγχωριανούς, δίνοντας πρακτικές λύσεις.

Το ίντερνετ και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι οι βασικοί "συνεργάτες" που τον βοηθούν στο να ψάξει, να μάθει και να κατασκευάσει τελικά ό,τι του "καρφωθεί" στο μυαλό. Υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας αλλά και πολύτιμος βοηθός, είναι και ο γιος του Βασίλης που ακολουθεί τα «χνάρια» του πατέρα του.

Δες το βίντεο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οταν η ηλιθιότητα συνάντησε την Κωλοφαρδία



Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share