Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σπάνιος Ευρυγώνιος Φακός Nikkor... Απλά 160.000 δολάρια


Οι φακοί καμερών SLR μπορεί να είναι αρκετά ακριβοί, αλλά αυτό πρέπει να είναι κάποιου είδος ρεκόρ.....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φύση Το video της ημέρας!



Διαβαστε Περισσοτερα...

???



Διαβαστε Περισσοτερα...

My name is Spyros and I am a MALAKAS! (HELLENE??)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Το «κόλλημα» στο Ίντερνετ προκαλεί εθισμό και κατάθλιψη

round image on layout top


divider image
internet-ethismos

Άμεση σχέση φαίνεται να έχουν το «κόλλημα» στο Ίντερνετ και η κατάθλιψη, σύμφωνα με μελέτη βρετανών επιστημόνων. Αυτό που διερευνούν τώρα οι ειδικοί, είναι εάν το άτομο απομονώνεται επειδή έχει κατάθλιψη ή εάν η απομόνωση το οδηγεί στην κατάθλιψη......

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αλλού τις αγριάδες, Κατερίνα


Το βιντεάκι σου Κατερίνα Μουτσάτσου έτρεξε με τις ταχύτητες του διαδικτύου. Αναστατώθηκε το facebook. «Με λένε Κατερίνα και είμαι Ελληνίδα». Δύσκολη η θέση μου Κατερίνα. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να γλιστρήσει στη συγκίνηση. Δεν επιτρέπω να με λοξοδρομήσει κανένα εύκολο δάκρυ.......

Διαβαστε Περισσοτερα...

I am Hellene



Πάταγο κάνει στο διαδίκτυο ένα βίντεο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, που θα δημοσιεύσει σε λίγο το parapolitika.gr. Πρόκειται για ένα σποτ με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Κατερίνα Μουτσάτσου, που εξηγεί τι σημαίνει "Ελλάδα" και "Έλληνας".
Ακολουθεί η μετάφραση του κειμένου:
«Γεια, δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτρα. Δεν πίνω ούζο, σπάω πιάτα ή λέω "Όπα" στην καθημερινότητα μου. Δεν ξέρω τον Γιώργο, το Γιάννη ή το Νίκο από την Ελλάδα αν και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλοί.
Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία. Μιλάω ελληνικά και άλλες πέντε γλώσσες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Θα μπορούσα να "ράψω" τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση.
Πιστεύω στον ελληνισμό... Όλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του. Και αν οφείλω σε κάποιους χρήματα σήμερα - και δεν είμαι η μόνη που οφείλει - είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς. Και αν με κρίνεις σήμερα είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της κριτικής.
Πιστεύω στην ελευθερία και αν χρειαστεί θα διαδηλώσω. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.
Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 600 νησιών.Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση. Και η οικογένεια μου είναι ένας ιερός θεσμός. Με λέτε Greek αλλά είναι Ελληνίδα. ΌΧΙ Greek, ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Το όνομα μου είναι Κατερίνα... Και είμαι Ελληνίδα».

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share