Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ο πωλών επι πιστώσει,και...

http://anarxokommouni.blogspot.com/



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΠ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ


Η υπόθεση Βατοπεδίου είναι το μοναδικό σκάνδαλο από γενέσεως ελληνικού κράτους στο οποίο δεν υπάρχει διαπλοκή;
Τα 30 - 50 εκατομμύρια ευρώ που τζόγαρε η Μονή στο χρηματιστήριο με ποια χρηματιστηριακή και με ποια τράπεζα τα έπαιξε;
Η χρηματιστηριακή έχει μπλεχθεί και σε δυο άλλα και πολύ μεγάλα πρόσφατα σκάνδαλα;
Δουλεύει εκεί κανείς συγγενής πρώην υπουργού;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΘΕΛΩ**Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί)



Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί)


Λεωφ. Αθηνών 374


ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΣΚΙΝΑ / ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ


Παρουσίαση Eικαστικής Δράσης


ΘΕΛΩ


Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας - κτίριο «Ιπποκράτης»/


Απρίλιος 2007


Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008 -


Υποστηρικτικό κτίριο / ώρα 13:00




*ΖΕΟΝ*ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ


Σαχτούρη 8-10. Πλατεία Κουμουνδούρου. 10553 Αθήνα


Τ. 210 3212120 F.210 3212129


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η κλιματική αλλαγή συμβαίνει, και θα μας επηρεάσει όλους.


Η κλιματική αλλαγή συμβαίνει, και θα μας επηρεάσει όλους.
Στις 1-12 Δεκεμβρίου 2008 θα συναντηθούν στο Πόζναν της Πολωνίας οι ηγέτεςτων κρατών-μελών του ΟΗΕ προκειμένου να προχωρήσουν σε μια παγκόσμιασυμφωνία για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα.

Στόχος είναι μέχρι το 2050 να επιτευχθεί παγκοσμίως μια μείωση των εκπομπώνCO2 κατά 60-80%.Είναι απαραίτητο ΟΛΟΙ οι ηγέτες να υποστηρίξουν τον δεσμευτικό αυτό στόχο,και φυσικά ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ας του υπενθυμίσουμε την ευθύνη του για την επιτυχία των παγκόσμιωνδιαπραγματεύσεων στέλνοντάς του μια ηλεκτρονική κάρτα.Πατήστε <http://www.ohiallokarvouno.gr/_form/form.php> εδώ για να στείλετετην κάρτα. Το κλίμα είναι στο χέρι μας!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Τσίπουρα 2008

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μας υπνώτισαν


Όταν δε ρωτήθηκε πως έγιναν τόσες ανταλλαγές αφού καμία δεν μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την υπογραφή του νομάρχη απάντησε «μας υπνώτισαν»."

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ψάχνουν να βρουν τον βουλευτή που θα τους …ρίξει.....Στόχος η παραίτηση Καραμανλή




χθεσινές δηλώσεις του Βαγγέλη Μειμαράκη αποτελούν μια ακόμα ένδειξη της σαφούς πλέον κλιμάκωσης της εσωκομματικής αμφισβήτησης του Κ. Καραμανλή, με επικεφαλής τη Ντόρα. Στο άρμα της οποίας έχει άλλωστε προσδεθεί από καιρό ο υπουργός Άμυνας, όπως έχουμε επισημάνει επανειλημμένως.
Το Μαξίμου ήταν χθες έξαλλο με τις δηλώσεις του κ. Μειμαράκη και ο Γιάννης Αγγέλου που επικοινώνησε μαζί του διαμαρτυρήθηκε ότι η χθεσινή παρέμβασή του «διαλύει» την γραμμή Άμυνας του Μαξίμου. Έτσι ο κ. Μειμαράκης αναγκάστηκε μεν να κάνει διορθωτική δήλωση, αλλά την έστειλε αφού άρχισαν να μεταδίδονται τα δελτία, επειδή ήθελε να παίξει πρώτα η δήλωσή του περί πολιτικών ευθυνών. «Ουδέποτε προσωπικά αναφέρθηκα σε πολιτικές ευθύνες υπουργών» αναφέρει η διορθωτική δήλωση. Ωστόσο η προηγούμενη δήλωσή του ήταν σαφής, έστω και δια της τεθλασμένης: «Από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως ο κόσμος μας καταλογίζει πολιτικές ευθύνες».
Η άλλη επίμαχη φράση του κ. Μειμαράκη είναι η εξής: «Επιδίωξή μας είναι …εφόσον δεν προκύψει κάτι σε σχέση με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας να πάμε μέχρι το 2010 και βάλε…Τώρα, τι να σας πω, ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου προκύψει, ξέρεις αν θα καταψηφίσει κάποιος τον προϋπολογισμό;». Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση (δηλαδή ο Καραμανλής) είναι εγκλωβισμένη στην υπόθεση Βατοπεδίου και γι’ αυτό δεν μπορεί να λάβει πρωτοβουλίες σε άλλα σημαντικά θέματα, όπως ο ανασχηματισμός, «επειδή θα χαθούν».
Η ερμηνεία που δίνει σήμερα ο Τύπος στις δηλώσεις Μειμαράκη είναι, όπως γράφουν πχ τα ΝΕΑ, ότι αποτελεί «ηχηρό μήνυμα προς το Μαξίμου να αλλάξει τακτική και να αναγνωρίσει τις κυβερνητικές ευθύνες για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, κρίνοντας ότι αυτή είναι πλέον και η μοναδική διέξοδος που έχει η κυβέρνηση για να απεγκλωβιστεί από την «αμαρτωλή» υπόθεση»
Είναι όμως πολύ περισσότερα - και χειρότερα - από αυτό. Επειδή επί της ουσίας ο κ. Μειμαράκης:
Πρώτον, ανακοίνωσε στη Νέα Δημοκρατία ότι ο Κ. Καραμανλής δεν ελέγχει το κόμμα («ξέρεις αν θα καταψηφίσει κάποιος τον προϋπολογισμό;»)
Δεύτερον, επιχείρησε να ακυρώσει τον ανασχηματισμό, συνδέοντάς τον με τις εξελίξεις στο Βατοπέδιο και την ενδεχόμενη ενοχοποίηση και άλλων στελεχών. Ενώ παράλληλα τα παπαγαλάκια της Ντόρας εντείνουν την φημολογία περί αδιεξόδων του Καραμανλή αναφορικά με την σύνθεση της νέας κυβέρνησης, επειδή «δεν ξέρει τι θα του βγει» κλπ
Τρίτον, αποδόμησε την γραμμή άμυνας του Μαξίμου στην υπόθεση του Βατοπεδίου (δεν υπάρχει σκάνδαλο, όλα άρχισαν από το ΠΑΣΟΚ, να ξεμπερδεύουμε όπως - όπως κλπ).
Για όσους αμφιβάλλουν για το παιχνίδι που παίζεται υπενθυμίζουμε ότι προχθές η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό της κ. Αγγελοπούλου:
«Δε θα μας συγχωρήσουν οι πολίτες, αν δε μάθουν την αλήθεια για το Βατοπέδιο…».
Σε συνδυασμό τώρα με τις επίμονες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο «κάποιος που θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό» μπορεί να είναι ένας βουλευτής, ευλαβικός ίσως προς τις Άγιες Οικογένειες, όπως ο περίφημος Δαϊλάκης, μόνο ένας πολιτικά κουφός και τυφλός δεν καταλαβαίνει ότι η Ντόρα ζητά πλέον από τον Καραμανλή να παραιτηθεί.
Σε λίγο άλλωστε ακολουθεί και νέα αντικειμενική δημοσκόπηση με το ερώτημα «με ποιόν πιστεύετε ότι η ΝΔ μπορεί να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ;», ή κάπως έτσι.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share