Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

27 φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον1.
Magnify Image

Διαβαστε Περισσοτερα...

10 λόγοι που μου… αρέσει η οικονομική κρίση!


  1. Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει πια, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε μερικούς που δε μου άρεσε η φάτσα τους.
  2. Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί έτσι θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.
  3. Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και χρησιμοποιώ λιγότερο το αυτοκίνητο. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω περισσότερα χρόνια και κάνω καλό και στην καρδιά μου, αφού περπατάω περισσότερο. Άσε που όταν πάμε βόλτα με τους φίλους μου όλοι πια τσοντάρουν για βενζίνη ενώ παλιά έκαναν τον «Κινέζο».
  4. Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον!
  5. Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.
  6.  Μου αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμίευαν τόσα χρόνια να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από «σπάταλος» έγινα «προνοητικός», γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.
  7. Μου αρέσει που αν πω ότι δουλεύω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν «Ρε τον τεμπέλη»…
  8.  Μου αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για Χούντα και Κατοχή.
  9. Μου αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια γιατί αποτελεί το 2%του μισθού μου, που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει έναν μισθό.
  10. Μου αρέσει που είμαι σίγουρος πλέον ότι οι γυναίκες δεν με θέλουν για τα λεφτά μου.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Το άλμα που έγραψε ιστορίαΔείτε την απίστευτη προσπάθεια του Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ

Αυτό είναι το ιστορικό άλμα που πραγματοποίησε απόψε ο αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ. Ο ριψοκίνδυνος αλεξιπτωτιστής κατάφερε να κάνει το άλμα του, από ύψος 39 χιλιομέτρων και να προσγειωθεί σώος και αβλαβής στην έρημο του Νέου Μεξικού, στην περίφημη τοποθεσία Ρόζγουελ, όπου, φημολογείται ότι είχε καταπέσει το 1947 ιπτάμενος δίσκος με εξωγήινους.

Δείτε το άλμα που έγραψε ιστορία!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 50 χρόνια του «007» σε 24 αφίσες


Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ όπως αποτυπώθηκαν στο χαρτί

Από την πρώτη κιόλας ταινία του, το 1962, ο Τζέιμς Μποντ έγινε θρύλος και σύμβολο του cool. Είναι αυτονόητο ότι όταν ο ήρωας είναι τόσο cool, τα πράγματα που τον περιστοιχίζουν και τον αφορούν, οφείλουν να είναι εξίσου cool. Αυτό ισχύει και για τις αφίσες των ταινιών του πράκτορα 007, οι οποίες, σε κάθε περίπτωση, αντανακλούσαν (και εξακολουθούν να αντανακλούν) την αισθητική της εκάστοτε εποχής.

Από τις ζωγραφισμένες αφίσες των 60s μέχρι την «λουστραρισμένη» αισθητική των 90s και την μίνιμαλ απεικόνιση των 00s, ο Τζέιμς Μποντ αποδεικνύει ότι είναι ο πράκτορας των 5 ηπείρων και όλων των στυλ!

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share