Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Ισλανδοί: Δυστυχώς …επτωχεύσαμεν


Η πρώτη μαύρη τρύπα του καπιταλισμού - καζίνο άνοιξε στην Ισλανδία. Η μέχρι πρότινος «γαλήνια» και «πλούσια» Ισλανδία είναι έτοιμη να κηρύξει «εθνική χρεοκοπία». Οι καλομαθημένοι Ισλανδοί (ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα 29.500 $) κρέμονται τώρα από τα 4 δισ. ευρώ που θα τους δανείσουν… οι Ρώσοι, αλλά η Μόσχα μόνο συμπάθεια επιδεικνύει μέχρι στιγμής. Θα πέσουν λοιπόν στα χέρια του ΔΝΤ, το οποίο προς το παρόν το παίζει διστακτικό.
Χθες το χρηματιστήριο του Ρέικιαβικ ανέβαλε τις συνεδριάσεις ως τη Δευτέρα, ενώ η κυβέρνηση κρατικοποίησε και τη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, την Kaupthing, μετά τις Landsbanski και Glitnir. Η ιλιγγιώδης και αλόγιστη επέκταση των ισλανδικών τραπεζών τη δεκαετία του 90 οδήγησε τελικά στην κατάρρευση όλου του τραπεζικού συστήματος. Το χρέος των τριών μεγαλύτερων τραπεζών έφτασε τα 126 δισ. $, τη στιγμή που το ΑΕΠ της Ισλανδίας ήταν 20 δισ. $. Ξαφνικά οι Ισλανδοί διαπίστωσαν ότι είναι πια αδύνατον να διατηρήσουν το υψηλότατο και θα χρειαστεί να υποβληθούν σε μεγάλες θυσίες.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Αnimals save the planet



ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟ .

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΟ




Διαβαστε Περισσοτερα...

Δολοφονήθηκε, στις 9 Οκτωβρίου 1967, από τον υπαξιωματικό του βολιβιανού στρατού Μάριο Τεράν [Mario Terán] o CHE







Ο Ερνέστο Γκεβάρα γεννήθηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής, γιος της Σέλια ντε λα Σέρνα και του Ερνέστο Γκεβάρα Λιντς, το μεγαλύτερο από τα συνολικά πέντε παιδιά της οικογένειας. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησής του, γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1928. Κατά τον βιογράφο του, Τζον Λι Άντερσον, η πραγματική ημερομηνία γέννησής του τοποθετείται νωρίτερα, στις 14 Μαΐου του ίδιου έτους. Η άποψη αυτή στηρίζεται σε μαρτυρία μίας αστρολόγου, στην οποία φέρεται να εξομολογήθηκε η μητέρα του πως ήταν ήδη τριών μηνών έγκυος όταν παντρεύτηκε τον Ερνέστο Γκεβάρα Λιντς.


Η οικογένεια του ήταν μια από τις οικογένειες της αργεντινής ολιγαρχίας, με ισπανικές και ιρλανδικές καταβολές. Παρόλα αυτά οι γονείς του νεαρού Ερνέστο δεν απέφευγαν καθόλου την επαφή με ανθρώπους χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων. Πολλά μέλη της ολιγαρχίας θεωρούσαν προκλητικό αυτό τον τρόπο ζωής επειδή το ζεύγος Γκεβάρα έδειχνε φανερά ότι σεβόταν και δεχόταν προοδευτικές ιδέες. O πατέρας του χαρακτηρίζεται ως τυχοδιώκτης, που εγκατέλειψε τις αρχικές του σπουδές αρχιτεκτονικής, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στον επιχειρηματικό χώρο, ενώ η μητέρα του υπήρξε ένθερμη καθολική που αργότερα όμως μεταστράφηκε στο φιλελευθερισμό της αριστεράς.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φυτρώνουν και στην άμμο...

Ένας τύπος, που ετοιμαζόταν για αγώνες μπόντυ-μπίλντινγκ, χτυπιόταν καθημερινά με τις ώρες στα βαράκια και στα μηχανήματα. Παράλληλα, έμπαινε στο σολάριουμ για να αποκτήσει το απαραίτητο μαύρισμα που θα αναδείκνυε τους μυες του.Κανά δυο μέρες πριν του αγώνες, γδύνεται και κοιτιέται στον καθρέφτη. Ωραίο μαύρισμα, μόνο που... το πέος του ήταν κάτασπρο! Εραστής της λεπτομέρειας καθώς ήταν, κατεβαίνει στην παραλία, γδύνεται και σκεπάζεται με την άμμο, αφήνοντας μόνο το πέος του να εξέχει.Λίγη ώρα αργότερα, περνάνε δυο γηραιές κυρίες.- Αχ, άδικος κόσμος, άδικος, λέει η μία βλέποντας το ....όργανο.- Γιατί το λες αυτό καλέ; απορεί η άλλη.- Κοίτα το! Όταν ήμουν 10 χρόνων το φοβόμουν. Όταν έγινα 20 είχα μεγάλη περιέργεια γι' αυτό. Στα 30 το απολάμβανα. Στα 40 το αποζητούσα. Στα 50, πλήρωνα γι' αυτό! Στα 60 προσευχόμουν να το βρω. Στα 70 το είχα ξεχάσει. Και τώρα έγινα 80, τα καταραμένα φυτρώνουν και στην άμμο ακόμα!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Πρόθεση ψήφου γειτονικών μας χωρών από παγκόσμια έρευνα


Χώρα McCain --Obama
Σκόπια 55% -45%

Ελλάς 9%- 91%

Αλβανία 25%- 75%

Βουλγαρία 26% -74%

Ιταλία 11%- 89%

Κύπρος 4%- 96%

Κόσοβο 7%- 93%

Τουρκία 18%- 82%

Διαβαστε Περισσοτερα...

Απών το σεξ στον γάμο



Το σεξ σήμερα είναι ο μέγας απών από την καθημερινότητα του γάμου, όπως επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία πανελλαδικής έρευνας της EMAΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), η οποία πραγματοποιήθηκε σε 18.000 ζευγάρια παραγωγικής ηλικίας και διήρκεσε ένα χρόνο.

Συχνότητα επαφής
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ενώ τα 2 πρώτα χρόνια του γάμου τα ζευγάρια έρχονται σε επαφή τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, ο αριθμός αυτός μειώνεται σε μία φορά την εβδομάδα στον πέμπτο χρόνο, για να περιοριστεί σε μία φορά το μήνα στον έβδομο χρόνο, συχνότητα η οποία οδηγεί στην πλήρη αποχή.
Απιστία
Τον έβδομο χρόνο του γάμου αρχίζει συνήθως και η αντίστροφη μέτρηση. H απιστία και η αναζήτηση νέων ερωτικών συντρόφων παίρνει θέση στη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών, οδηγώντας τη σχέση στο τέλος της. Συγκεκριμένα, ενώ τα 2 πρώτα χρόνια το 19,5% των αντρών και μόνο το 2% των γυναικών δηλώνουν ότι απιστούν, τα ποσοστά αυτά στον έβδομο χρόνο αυξάνονται για τους μεν άντρες στο 65%, ενώ για τις γυναίκες στο 64,5%. Τα ποσοστά απιστίας δηλαδή αυτή την περίοδο του γάμου αυξάνονται κατακόρυφα κυρίως στις γυναίκες (περίπου 300%).
Μείωση της ερωτικής επιθυμίας
Η κάθετη μείωση της ερωτικής επιθυμίας φαίνεται να ευθύνεται για την κατάσταση αυτή, αφού το 62% αντρών και γυναικών δηλώνουν ότι δεν νιώθουν καμία ερωτική έλξη για τον σύντροφό τους.
Διαζύγια
Τα παιδιά φαίνεται πως σήμερα δεν αρκούν για να κρατήσουν το ζευγάρι ενωμένο. Αυτό δείχνουν τόσο τα υψηλά ποσοστά απιστίας όσο και ο μεγάλος αριθμός των διαζυγίων κυρίως στον κρίσιμο έβδομο χρόνο του γάμου. Όπως έδειξε η έρευνα, τα ζευγάρια που βρίσκονται στην παραγωγική ηλικία (35-39) είναι εκείνα που παίρνουν ευκολότερα διαζύγιο, σε αντίθεση με τις ηλικίες 55-59, στις οποίες παρατηρείται το μικρότερο ποσοστό.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

ΜΠΡΡΡΡΡ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα Σκόπια δείχνουν το δρόμο για εκλογές;


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η «τελική» πρόταση Νίμιτς περιλαμβάνει:
- Διπλή ονομασία
- Διατήρηση της συνταγματικής ονομασίας «Δημοκρατία της Μακεδονίας»
- Ως διεθνή ονομασία το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». Όχι όμως υποχρεωτική για κάθε κράτος, ή διεθνή οργανισμό. Απλώς θα γίνεται “σύσταση”.
- «Μακεδονική εθνότητα» και «μακεδονική γλώσσα». Την άποψή του για «μακεδονική εθνότητα» ο κ. Νίμιτς την βασίζει στο γεγονός ότι τα Σκόπια έγιναν δεκτά με αυτήν στον ΟΗΕ.
- Για τα διαβατήρια προτείνεται το «citizens of Northern Macedonia» (ή κάπως έτσι) και σε παρένθεση το συνταγματικό τους όνομα («Μακεδόνες»)
Είναι προφανές ότι η πρόταση για διπλή ονομασία βρίσκεται εκτός της γραμμής Καραμανλή για μία ονομασία για κάθε χρήση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κ. Μπακογιάννη, που αρχίζει αύριο διαβουλεύσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, διάκειται ευνοϊκά προς τη νέα πρόταση, αλλά θα φροντίσει να μην εκδηλωθεί. Αυτό γιατί περιμένει να δει πρώτα αν θα γίνει δεκτή η πρόταση από τα Σκόπια, έτσι ώστε σε περίπτωση αναταράξεων εκεί να συγκαλυφθεί η στάση της.
Αυτή τη στάση αναμονής αναμένεται ότι θα κρατήσει και η ελληνική πλευρά
Όπως έσπευσε να προαναγγείλει σήμερα και το MEGA το θέμα των Σκοπίων μπορεί να αποτελέσει αιτία για πρόωρες εκλογές.
Αν τα Σκόπια δεχθούν την πρόταση Νίμιτς, η γνώμη μας είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεχθεί και η ελληνική κυβέρνηση.
Καμία άλλωστε ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να την δεχθεί χωρίς να πέσει.

Διαβαστε Περισσοτερα...

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ»,


Η Αστρονομική Εταιρία Κέρκυρας,σε συνεργασία με τηνΙερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσωνκαι το Πατριαρχείο Μόσχας,διοργανώνουν εκδήλωσητην Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 6 το απόγευμα ακριβώς,στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα»,με θέμα:«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ»,και ομιλητές τους Ρώσους ΚοσμοναύτεςΣεργκέι Γκριγκάλιεφ και Αντρέι Λαβέϊκιν..

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ψιλοτάκουνες και ζαρτιέρες...στο Ορος;


"Η πραγματικότητα πολλές φορες σοκάρει και τους πιο προχωρημένους.
Πήγα στο Άγιο Όρος το 2006, μετά απο πρόσκληση ενός gay καλόγερου που είχα γνωρίσει σε chat room (http://www.gaydar.co.uk/) και με τον οποίο έκανα σεξ όποτε τον έβρισκα στη Θεσσαλονικη.
Επισκέφθηκα μία απο τις αμφιλεγόμενες μονές, δεν θα αναφέρω ονομα γιατί δεν έχει και νόημα. Εξαιρετικό μέρος. Τέλειο φυσικό περιβάλλον. Μέσα στο καραβάκι έβλεπα την χερσόνησο του Άθω επιβλητική και τις μονές που ξεφύτρωναν μέσα σε δάση εντυπωσιακές. Μπήκα στο μοναστήρι του φίλου καλόγερου.
Ακόμη και γώ που θεωρούμε προοδευτικός δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπα. Απ'έξω ήταν μοναστήρι. Στην πύλη πέρασα από 40 κύματα για να με αφήσουν να προχωρήσω στα ενδότερα.
Τι να σας πω...για μπαράκι μέσα στο μοναστήρι;
Για καλόγερους με μποά, ψιλοτάκουνες και ζαρτιερες; Για ονόματα γυναικεία; Για παρτυ με μεταμφιέσεις τραγουδιστριών;
Εγώ πέτυχα Μαντόνα, Τίνα Τάρνερ, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ζωή Λάσκαρη, Στέλλα Μπεζαντάκου, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Άννα Καλουτά.
Όσο για όργια δεν ξέρω, παρά μόνο για το σεξ που έκανα με τον φίλο μου αλλά φαντάζομαι ότι θα γινόντουσαν.
Και όλα αυτά απ'οτι άκουσα γίνονται έτσι μόνο στο συγκεκριμένο μοναστήρι, που δεν είναι μεγάλο και γνωστό και αποτελεί το μαύρο πρόβατο της χερσονήσου"

Διαβαστε Περισσοτερα...

Oι Αμερικανοί βλέπουν τον Γιώργο να κερδίζει με πάνω απο 5%! Βουλιάζει στην διαφθορά η κυβέρνηση-πανικός στην αγανακτισμένη κομματική της βάση!


Κορυφαίες Αμερικανικές εταιρίες στο χώρο της πολιτικής εποικοινωνίας, προβλέπουν οτι η διαφορά του ΠΑΣΟΚ απο τη ΝΔ, όποτε κι αν γίνουν οι εθνικές εκλογές, θ αγγίζει το 5%!Οι ίδιοι επισημαίνουν οτι το καλό χαρτί των Πράσινων, είναι ο ίδιος ο ηγέτης τους Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας, οι αναλυτές της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού, θεωρούν οτι η κυβέρνηση της ΝΔ βουλιάζει όλο και πιο πολύ στη διαφθορά και τα σκάνδαλα-σε μια περιδήνηση δίχως επιστροφή.Την ίδια ώρα η κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας ξερνάει καυτή λάβα κατα της ανεπάρκειας και της συγκάλυψης των σκανδάλων, που εκτιμούν οτι διαχέεται απο το Μέγαρο Μαξίμου καθώς και το Υπ. Οικονομικών.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Πατριδογνωσία


Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Χατζηδάκης πληρώνει από την τσέπη μας χρυσές διαφημίσεις για την πώληση της Ολυμπιακής στις εφημερίδες. Για να το εμπεδώσουμε καλύτερα, ή για να μην γράφουν εναντίον του;
Ενισχυμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Λούλης, Δεν γνωρίζω το λόγο. Αλλά και από μόνο του το γεγονός σημαίνει σχετική αποδυνάμωση του Θ. Ρουσόπουλου.
Και κόντρα Φώλια-Σιούφα υπο εξέλιξη. Όπως μας λένε συνομιλητές του, ο υπουργός Ανάπτυξης θεωρεί ότι ο Πρόεδρος της Βουλής τον υπονομεύει διαρκώς, και παρεμβαίνει στο έργο του χωρίς να έχει αρμοδιότητα. Για όσους δεν θυμούνται, προηγουμένως ο κ. Σιούφας είχε τη θέση του κ. Φώλια.
Ο Λαλιώτης άρχισε να κάνει βόλτες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ;
Ζητάει και τα ρέστα τώρα η «Ακρόπολις» που πούλησε το αμαρτωλό ομόλογο στο ΤΕΑΔΥ. Και απαιτεί από το Ταμείο αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για «ηθική βλάβη» που υπέστησαν οι μέτοχοί της (Πρινιωτάκηδες κλπ) από τα όσα «συκοφαντικά» καταγράφηκαν εις βάρος τους στα δικόγραφα. Μιλάμε για απίστευτο θράσος,
Σε λίγο τους βλέπω να κάνουν μήνυση και στον Ζορμπά. Και όσους γράφανε για τα ομόλογα. Τρέχω να βρω πνευματικό στο Άγιο Όρος να μας προστατέψει.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο φασισμός της υπεροψίας...


Με την Μπεζεντάκου δείξαμε πόσο δημοκράτες είμαστε όλοι μας...

Από τους "συντηρητικούς" Λυριτζήδες μέχρι τους "προοδευτικούς" Ραδιο-αρβύλες. Όλοι κατακεραύνωσαν, πλάκωσαν στις ειρωνίες και τα εξυπναδίστικα σχόλια την Μπεζεντάκου.
Γιατί;; Είχε το "θράσος", τραγουδιάρα ούσα, να στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό.
Και βγήκαμε όλοι μπροστά σαν όχλος να της κόψουμε την φόρα.
Γιατί;; Αυτή δεν ψηφίζει;; Δεν είναι πολίτης αυτής της χώρας;; Δεν φορολογείται;; Γιατί δηλαδή αυτή δεν......έχει το δικαίωμα να πει τη γνώμη της;; Έστω γι' αυτό το θέμα (Δαϊλάκης) που αυτή με τα δικά της κριτήρια το θεωρεί πρωτεύον
.Ο Δαϊλάκης ο ίδιος δεν έκρυψε ότι είναι θαυμαστής της. Δεν είναι κομπλεξικός ο άνθρωπος. Κάποιοι άλλοι όμως (όπως κι ένας πασίγνωστος δημοσιογράφος) έχουν σπεύσει από ντροπή να κρυφτούν και να πνίξουν τον θαυμασμό για τις όποιες χάρες της

Διαβαστε Περισσοτερα...

BRITISH Πουριτανισμος


Πολλές φορές οι διαφημίσεις κυρίως οινοπνευματωδών ειδών χρησιμοποιούν την αποπλάνηση και τον ερωτισμό, την πεπατημένη οδό είπε να πάρουν και οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής καμπάνιας για τη σαμπάνια Saile & Sabga. Ωστόσο η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων (Advertising Standards Authority) στη Βρετανία είχε διαφορετική άποψη. Η φωτογραφική διαφήμιση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, βλέπε παραπάνω, δείχνει ένα γυναικείο μοντέλο με μπικίνι να αδειάζει ένα μπουκάλι της σαμπάνιας στο κορμί ενός άντρα. Αυτό θεωρήθηκε εξαιρετικά αισθησιακό από την ASA και απαγόρευσε τη συγκεκριμένη διαφήμιση...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Όποιος δεν έχει μνήμη, δεν έχει μέλλον...


Αυτή η αφίσα απαγορεύτηκε στο αστυνομικό κράτος του θείου Καραμανλή, από την υποταγμένη στη δεξιά δικαιοσύνη.Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρη μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας από την κυβέρνηση του ανιψιού.Όσα δεν ξεπούλησε η κυβέρνηση του δήθεν “εθνάρχη”-Τριανταφυλλίδη, τα ξεπουλάει η κυβέρνηση «σεμνότητας και ταπεινότητας» του ανιψιού. Και η σημερινή δικαιοσύνη έχει τον δικό της εφιάλτη: Σανιδά!Τα golden και pretty boys, οι δήθεν «επιστήμονες» της επικοινωνίας, οι επιτελείς και «ηγέτες» των σαλονιών, έχουν αποτύχει! Στον αγώνα εναντίον της δεξιάς απαιτείται αριστερή πολιτική. Και για την πτώση αυτού του διεφθαρμένου καθεστώτος χρειάζεται εθνική λαϊκή ενότητα.Σ’ αυτή την πάλη, ας αγνοήσουμε ανόητους που έχουν καβαλήσει το καλάμι και ετοιμάζουν κοστούμια υπουργοποίησης.Ας απαντήσουμε: δεν προηγείται κανείς, δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα και πρωταγωνιστής είναι μόνον ο λαός.
Αναρτήθηκε από σίβυλλα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Στο γιατρό:


1


Πάει ένας άντρας στο γιατρό...
- Γιατρέ κάνε κάτι, παντρεμένος είμαι, αλλά δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- Πιστόλι;
- Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος,
θα ρίχνεις ?ια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
-Ο.Κ.
Την άλλη μέρα...
- Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτες έκανα το 69 ?ε την γυναίκα ?ου.
Πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω ?ια πιστολιά...
- Και;
- Πρώτον χέστηκε η γυναίκα μου απ' το φόβο της στα μούτρα ?ου.
Δεύτερο ?ου τον δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της.
Και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ' τη ντουλάπα ?ε τα χέρια ψηλά...

2


Στο γιατρό: - Γιατρέ, όταν ακουμπάω τη γλώσσα μου πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο οποίο έχω συνδέσει δυο ηλεκτρόδια, νιώθω ένα ρυθμικό τσίμπημα, αλλά μόνο αν πρώτα έχω φάει μηλόπιτα και έχω κάνει γαργάρα με βότκα. Έχω κάτι; Γιατρός: - Πολύ ελεύθερο χρόνο.



3


Τα 5 είδη του sex!

Το1ο είδος είναι το καυτό σεξ: Αυτό συμβαίνει στο μήνα του μέλιτος. Κάνεις σεξ μέχρι να γίνεις μπλε.

Tο 2ο είδος είναι το σεξ στην κουζίνα: Την πρώτη περίοδο μετά το γάμο, κάνεις σεξ οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της κουζίνας.

Το 3ο είδος είναι στην κρεβατοκάμαρα: Έχεις καλμάρει λιγάκι. Πιθανόν να έχεις και παιδιά. Παρ' όλα αυτά το κάνεις στην κρεβατοκάμαρα.

Tο 4ο είδος είναι το παροδικό σεξ: Πηγαινοέρχεστε μέσα στο σπίτι και λέει ο ένας στον άλλο: 'άντε γαμήσου!'

και το 5ο είδος : είναι το δικαστικό σεξ: Εσύ παίρνεις διαζύγιο. Εκείνη παίρνει την δόξα και σε γαμάει μπροστά σε όλους

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share