Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Έρχονται οι αλκυονίδες. Βελτίωση του καιρού




Όσο προλάβατε να βραχείτε, να τουρτουρίσετε και να νιώσετε χειμώνα, προλάβατε! 

Από το μεσημέρι ο καιρός βελτιώνεται και μάλιστα με... ραγδαίο τρόπο, θυμίζοντας το γνωστό ρητό «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει». Μέχρι την Κυριακή, μάλιστα, αναμένεται να εξασθενήσουν οι άνεμοι, να επικρατήσει σε όλη τη χώρα ηλιοφάνεια και άπνοια, αλλά και να ανέβει ο υδράργυρος κατακόρυφα φτάνοντας ακόμα και τους 15 βαθμούς κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, από το μεσημέρι βελτιώνεται ο καιρός, αρχικά από τα δυτικά και τα βόρεια. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν μόνο στις Κυκλάδες, την Κρήτη και κυρίως τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει. Ακόμα πιο μεγάλη βελτίωση θα υπάρξει το Σάββατο, που λίγες βροχές θα σημειωθούν το πρωί μόνο ανατολικότερα και νοτιότερα, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει... χαρά Θεού: ο ορισμός της Αλκυονίδας ημέρας!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, όλη η Κυριακή θα είναι ηλιόλουστη, σχεδόν άπνοια θα υπάρχει στα πελάγη, ενώ σε άνοδο θα βρίσκεται η θερμοκρασία. Ο υδράργυρος δεν θα πέσει κάτω από το μηδέν ούτε τη νύχτα, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν οι παγετοί, ενώ θα ανέβει μέχρι τους 12 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 15 στα νησιά

Βέβαια, αυτές οι απότομες εναλλαγές του καιρού θέλουν και προσοχή, αφού είναι γνωστό ότι αποτελούν την... χαρά της γρίπης. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε να βγάλετε τα... κοντομάνικα, αλλά μην φασκιωθείτε και βγείτε στον δρόμο ντυμένοι σαν κρεμμύδια, γιατί θα ιδρώσετε και θα κινδυνεύσετε να την αρπάξετε. Οι ειδικοί προειδοποιούν για έξαρση της γρίπης, αφού την ευνοούν οι συγκεκριμένες συνθήκες. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά απεργούν γιατροί και φαρμακοποιοί, οπότε δεν είναι οι κατάλληλη στιγμή για να αρρωστήσετε...

Star

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ,

Παραστάσεις

Ταυτότητα

Τι  Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης | Πού  Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν (Φρυνίχου) | Σκηνοθέτης  Κωστής Καπελώνης | Ηθοποιοί  Αργύρης Μπακιρτζής, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Λουκία Πιστιόλα, Μυρτώ Αλικάκη, Πάρις Θωμόπουλος | Συντελεστές  Σκηνικά: Νίκος Αλεξίου. Κοστούμια: Κατερίνα Σωτηρίου. Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης. Επιλογή – Επεξεργασία ήχων: Άγγελος Παπαλυμπέρης. Κλαρινέττο παίζει ο Πάρις Θωμόπουλος. Στην περιγραφή του Αγώνα ακούγεται η φωνή του Νίκου Χανιωτάκη.  | Γιατί να πας  Γιατί ίσως για πρώτη φορά θα συναντηθούν στην πλατεία του θεάτρου θεατές που δεν πάνε στο γήπεδο με θεατές που δεν πάνε στο θέατρο. | Λεπτομέρεια  Το σκηνικό είναι μία εικαστική εγκατάσταση του Νίκου Αλεξίου. | Πότε  4 Φεβρουαρίου 2011 | Μέχρι Πότε  17 Απριλίου 2011 | Τι ώρα  Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.15, Σάββατο (λαϊκή απογευματινή): 18.15, Κυριακή: 20.00 | Διάρκεια  80’ | Διάλειμμα  Όχι | Εισιτήρια  20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό), 10 ευρώ για νέους έως 25 ετών (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)  | 

Μάθε πριν πας

Μιλάει για:  Το παρελθόν και το μέλλον τριών γυναικών.
Φράση - Κλειδί:  «Άραγε, θα ’χουν κάποιον να τις αγαπάει;»
Το story:  Στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών τού ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, συμμετείχαν και δύο νεαρές γυναίκες οπαδοί, για να συναντήσουν στον Σταθμό Λαρίσης διάσημο Έλληνα ποπ τραγουδιστή από τον οποίο η μικρότερη έχει ζητήσει με επιστολή της ραντεβού.
Βιογραφία του έργου:  Ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Παρασκήνιο:  Το πρώτο θεατρικό έργο με μια ποδοσφαιρική ομάδα στον τίτλο.
Άποψη Σκηνοθέτη / Ηθοποιού:  Κωστής Καπελώνης: «Να αναδείξουμε την τρυφερότητα προς τις αγαπημένες γυναίκες...»

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο ΡΙΜΠΟ μαγεύει ακόμη παρά τα 38 χρονάκια του!!!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Η όπερα "κατεβαίνει" εκεί που ανήκει!..2



Διαβαστε Περισσοτερα...

Η όπερα "κατεβαίνει" εκεί που ανήκει!..1



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τσιγάρο και άσυλο

Αν υποθέσουμε ότι μέσα σε ένα αμφιθέατρο κάποιοι φοιτητές καπνίζουν και οι ενοχλούμενοι από τον καπνό ειδοποιούν τη δημοτική αστυνομία να επιληφθεί, χρειάζεται να συγκληθεί το πρυτανικό συμβούλιο;
Η ερώτηση θα μπορούσε να τεθεί στις εξετάσεις που περνούν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής. 
Φυσικά, το «άριστα» θα πήγαινε σε όσους απαντούσαν ότι η έννοια του πανεπιστημιακού ασύλου προστατεύει και την ελευθερία των καπνιστών
 

Διαβαστε Περισσοτερα...

trivago.gr: Συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων σε όλον τον κόσμο!



Βρείτε πληροφορίες και συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων πριν κάνετε τις κρατήσεις σας. Διαβάστε σχόλια και αξιολογήσεις, και μοιραστείτε ταξιδιωτικές εμπειρίες με άλλους χρήστες.

Η Trivago είναι μια σύνθετη online υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν. Προσφέρεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες, και στα ελληνικά. Παρέχει μια πολυλειτουργική μηχανή αναζήτησης (μετα-σύγκρισης) ξενοδοχειακών τιμών, με στοιχεία που αντλούνται από 53 συστήματα κρατήσεων όπως π.χ. expedia, hotels.com, asiarooms, laterooms, skoosh, hostelbookers.com κ.α. για περισσότερα από 400.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο.

Επιπλέον, για κάθε ξενοδοχείο, παρουσιάζεται μια γενική επισκόπηση αξιολόγησης, με δεδομένα (βαθμολογία, αναφορές κ.τ.λ.) από διάφορα portals για ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργάζεται η Trivago, όπως π.χ. Holidaycheck, Tripadvisor και Booking.com.

Μπορείτε να κάνετε τις αναζητήσεις σας με βάση τον προορισμό, ή σύνθετη αναζήτηση επιλέγοντας από μια λίστα με περισσότερα από 200 κριτήρια.

Παράλληλα με την σύγκριση τιμών, οι επισκέπτες συμμετέχουν ενεργά στην online «κοινότητα» της Trivago, εμπλουτίζοντας τις σελίδες με πληροφορίες, γράφοντας αναφορές και σχόλια και ανεβάζοντας τις δικές τους φωτογραφίες από ξενοδοχεία που επισκέφθηκαν.

Η Trivago πρωτοπορεί, προσφέροντας και αμοιβή στα μέλη της κοινότητας, διανέμοντας σε διμηνιαία βάση, περίπου τα μισά από τα εισοδήματα που παράγονται από τις κρατήσεις.

Πηγή: toplinks.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

10χρονος παίζει βιντεοπαιχνίδι και πέφτει στις γραμμές του μετρό (βίντεο)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Φορολογική Δήλωση 4.051.949,01 Ευρώπουλα !!!


Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 6/12/2009 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2008....

Το Αστρονομικό ποσό των
4.051.949,01 Ευρωπουλακίων !!!

Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και επιστροφή φόρου απο το Υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!

Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Beautiful Minds: Stephen Wiltshire



Διαβαστε Περισσοτερα...

Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία



TRUELIES:
Απο τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Αισχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο. Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν χθες στη Χαλκίδα:
Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ’ αυτιά του – και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Kαι, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ’ ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη…
Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της “Τρόικας” (ονομαστικά και με τις διευθύνσεις τους!) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. ..............


Διαβαστε Περισσοτερα...

Το πιο sexy ξύρισμα που έχετε δει…



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πως να ανοίξετε πανεύκολα μια κλειδωμένη βαλίτσα.

Το ενδιαφέρον στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι το ότι ο τύπος ανοίγει μια βαλίτσα που είναι κλειδωμένη με λουκέτο σε δευτερόλεπτα, αλλά το ότι την ξανακλείνει, χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος παραβίασης. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο απλό και εύκολο είναι.
Ηθικό δίδαγμα : Να αποφεύγετε τις βαλίτσες με φερμουάρ...











Διαβαστε Περισσοτερα...

Τούρκος παγωτατζής σε Γιαπωνέζο πελάτη



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"



"Τα λεφτά θα σου αγοράσουν ένα σκύλο, αλλά όχι το κούνημα της ουράς του."
Josh Billings,1818-1885,Αμερικανός χιουμορίστας





"Οι άνθρωποι ξεχνούν περισσότερο το θάνατο του πατέρα τους παρά την απώλεια της περιουσίας τους."
Νικολό Μακιαβέλι,1469-1527,Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος



"Για να είναι κανείς αρκετά έξυπνος για να πάρει όλα τα λεφτά, πρέπει πρώτα να είναι αρκετά βλάκας για να τα θέλει."
G. K. Chesterton,1874–1936,Άγγ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Human Planet -ΔΕΙΤΕ ΤΟ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ 'Η ΜΑΥΡΟ το ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος...Αντωνία Χαβάνη





Με την έκθεση ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ 'Η ΜΑΥΡΟ το ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος, μέσα από την προσήλωσή του στην προβολή και επικοινωνία των Σύγχρονων Τεχνών, ανακοινώνει το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας με τη θεωρητικό Τέχνης Αντωνία Χαβάνη.  Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να φέρουν κοντά στο Κερκυραϊκό κοινό μορφές τέχνης, οι οποίες έχουν θεωρητικό και εννοιολογικό υπόβαθρο ικανό να προκαλέσει και να διεγείρει το επικοινωνιακό πεδίο μεταξύ έργου και κοινού........

Το ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ Ή ΜΑΥΡΟ είναι μία αναφορά στις εκθέσεις και εγκαταστάσεις τις οποίες η Αντωνία Χαβάνη είχε οργανώσει και παρουσιάσει την 10ετία του '90 με τη συνεργασία καλλιτεχνών, εκπροσώπων κυρίως της εννοιολογικής τέχνης, όπως ο Rob Kesseler,  Νίκος Κόκκαλης, Χάρης Κοντοσφύρης, Δέσποινα Μεϊμάρογλου, Δημήτρης Ντοκατζής, Σπύρος Πιέρρης, Άγγελος Σκούρτης,  Annie Johns. Αποτελείται δε από αποσπάσματα εκθέσεων αντίστοιχα όπως : ΕΧ LIBRIS, ΦΥΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΚΡΟΗ [ΚΙΡΚΗ/ZUCCO], MEΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ (...ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ), ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ. Αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια μιας προσπάθειας αφενός, υπενθύμισης  του κοινού το οποίο είναι οικείο με την ιστορία της Αίθουσας Τέχνης Αntonia Havani Contemporary Art και αφετέρου να γνωρίσουμε σ' ένα πιό καινούριο και ηλικιακά νεώτερο κοινό την δυναμική λειτουργία της τέχνης σε σχέση με τις ιστορικοκοινωνικές στιγμές μέσα στις οποίες αυτή γεννιέται. Επίσης, με αφορμή το πισωκοίταγμά μας σ' αυτά τα έργα της 10ετίας του '90 θα μας δοθεί η ευκαιρία για μία απόπειρα επαναπροσδιορισμού του κώδικα επικοινωνίας τους με τον θεατή της δεύτερης δεκαετίας του 21ου Αιώνα.

Η έκθεση θα ακολουθηθεί από διάλεξη με θέμα :  Η Τέχνη Δεν Συμβαίνει στο Κενό.
                   
                                               ΕΓΚΑΙΝΙΑ : Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, 20.30
«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος»
Βιρός Κέρκυρας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΑΝΤΟΝΙΑ HAVANI CONTEMPORARY ART
                             Τηλ. 26610 33705, Κιν. 6944697089
                              office@antoniahavani.com  www.antoniahavani.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σκοτάδι βαθύ...



Από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΥΡΙΓΟ
Τώρα, λοιπόν, που το πάθημα (έστω και εξ ανάγκης...) έγινε μάθημα και οι Μεσογειακοί πήγαν, εν τέλει, από εκεί που ήρθαν... Τώρα που η Μέρκελ μάς παίρνει μέτρα για μια νέα, πιο οδυνηρή κλίνη του Προκρούστη...
Τώρα (λέω εγώ τώρα...) θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε, επιτέλους, με το σκάνδαλο που καταρράκωσε τη χώρα. Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004!
ΜΕ ποιον τρόπο, άραγε; Μήπως με εξεταστικές σαν αυτές που κουκούλωσαν το Βατοπέδιο και τη Siemens; Ας είμαστε σοβαροί, δεν βγαίνει τίποτα έτσι. Οχι μόνο γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, αλλά και γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν ήταν υπόθεση ενός, ή έστω δύο κομμάτων.
ΜΑ τότε ποιος είναι ο τρόπος; Ειλικρινά δεν τον ξέρω ούτε μπορώ να τον φανταστώ. Ή μάλλον, πάει το διεστραμμένο μυαλό μου κάπου, αλλά γελάω και μόνο που το σκέφτομαι. Ε ρε γλέντια που θα είχαμε, αν εξαναγκάζονταν τα αδέσμευτα μέσα ενημέρωσης να κάνουν, έστω και έπειτα από τόσα χρόνια, αυτό που δεν έκαναν τότε. Να φωτίσουν την πραγματικότητα, αντί να παίζουν τσιγκολελέτα! ......................

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Έφυγε» η Καίτη Λαμπροπούλου


Σε ηλικία 85 χρόνων «έφυγε» χτες το πρωί και κηδεύεται αύριο (3 μ.μ.) από το Α' Νεκροταφείο, η ηθοποιός Καίτη Λαμπροπούλου... σύζυγος του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γεωργίου Ρούσου. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926, αλλά μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν η οικογένειά της λόγω των εμπορικών δραστηριοτήτων του πατέρα της. Το...
1942 εισήχθη στη σχολή του «Θεάτρου Τέχνης». Συμμετείχε στην πρώτη παράσταση του «Θεάτρου Τέχνης» μαζί με τον Κάρολο Κουν, το 1942 - 1943, με την «Αγριόπαπια» του Ιψεν. Με το «Θέατρο Τέχνης» συνεργάστηκε στα έργα «Σουάνεβιτ», «Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Βυσσινόκηπος», «Βρικόλακες» κ.ά.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Εθνικό Θέατρο, με διευθυντή τον Δ. Ροντήρη, και πήρε μέρος στις παραστάσεις: «Φοιτηταί», «Ζητείται υπηρέτης», «Συρανό ντε Μπερζεράκ», «Το φιντανάκι», «Λοκαντιέρα», «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», κ.ά. Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1951 στην ταινία «Το παιδί μου πρέπει να ζήσει».

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"





"Μια καλή εξομολόγηση είναι πάντα καλύτερη από μια κακή δικαιολογία."
Ανώνυμος








"Πολλές δικαιολογίες είναι πάντα λιγότερο πειστικές από μία."
Aldοus Huxley, 1894-1963, Άγγλος Συγγραφέας




"Ποτέ μην απολογείσαι προτού κατηγορηθείς."
Κάρολος Α', 1600–1649, Βασ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μάνα είναι μόνο μία"!!!!!!!



Είναι ο Τοτός στο σχολείο και τους βάζει η δασκάλα την επόμενη μέρα να φέρουν προτάσεις με τη φράση "μάνα είναι μονό μία".

Την επομένη ρωτάει η δασκάλα την Αννούλα, και λέει η Αννούλα:
- Η μαμά μου με ξυπνάει το πρωί, μου ετοιμάζει πρωινό και πριν φύγω για το σχολείο με φιλάει και εγώ της λέω μάνα είναι μόνο μια.

Μπράβο λεει η δασκαλα και συνεχιζει.
Κάποια στιγμή ερχεται η σειρα του Τοτου.

Και λέει ο Τοτός:
Μόλις γύρισα από το σχολείο, μπαίνω στο σπίτι, ακούω βογγητά από την κρεβατοκάμαρα, ανεβαίνω και βλέπω τον πατέρα μου καβάλα στη μάνα μου, με βλέπει η μάνα μου και μου λέει πιάσε 2 μπύρες από το ψυγείο. Πάω, κοιτάζω και της λέω, "μάνα είναι μόνο μία"!!!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η Ελληνική... παγκόσμιος γλώσσα. Θαυμάστε!


Υπαρχει και ενας αντιστοιχος Μινωικος υμνος

"Γεια σου σουβλακι, γεια σου γυρος!

Ετσι κι ετσι το τζατζικι

Χαιρετα Μουσακα!

Καλή tacos!!"


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πανωλεθρίαμβος



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"

"Επίγεια σοφία"

"Υπάρχει ένας ελπιδοφόρος συμβολισμός στο γεγονός ότι οι σημαίες δεν κυματίζουν στο κενό."
Arthur Clarke, 1917-2008, Βρατανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας







"Όταν πρόκειται να κινδυνεύσεις για την πατρίδα σου ή για ένα φίλο, μη ρωτάς το μαντείο αν πρέπει να κινδυνεύσεις."
Επίκτητος, 50 μ.Χ.-120 μ.Χ, Στωικός Φιλόσοφος







"Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη. Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους έρχεται πρώτο."
Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος Πρόεδρος

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τί κρύβεται μέσα στο μπουκάλι (;)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Γιατί πρέπει να ενημερώνουμε τα παιδιά μας για το σεξ...



Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share