Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Ο Τσιπρας προεδρος στον ΣΥΝ - Η Καλομοιρα εκπροσωπος στην Eurovision


Εγκυροι πολιτικοι αναλυτες προβλεπουν νικη της Καλομοιρας στην επιμαχη ψηφοφορια για το ποιος θα μας εκπροσωπησει στον διαγωνισμο τραγουδιου της Eurovision.
Στις εγκυροτατες αναλυσεις τους οι αναλυτες αυτοι υποστηριζουν οτι η Καλομοιρα εχει μια φρεσκαδα και πολυ καλη σχεση με τον τηλεοπτικο φακο.
Επισης ειναι ναζιαρα και κανει συνεχεια χαριτωμενιες με τους δημοσιογραφους οταν της παιρνουν συνεντευξεις.
Ειναι ομορφη και γλυκια και την αγαπανε ολοι.
Εχει ωραια κινηση και μπορει και υποστηριζει το τραγουδι με χαριτωμενες κινησεις των γοφων και των χεριων της (βλεπε φωτο)
Εχει γλυκυτατο χαμογελο και ετσι ακομα οταν δεν τραγουδαει καλα κανει τον κοσμο να την συμπαθει και να της συγχωρει και καμμια χαζομαρα που πιθανον να της ξεφυγει.
Ξερει να ντυνεται trendy.
Για τους ιδιους πανω κατω λογους θα βγει και ο Τσιπρας προεδρος στον ΣΥΝ λεγουν οι εγκυροτατοι αυτοι αναλυτες της συμπεριφορας της κοινης γνωμης.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μπράβοι του Μελισσανίδη, έκαναν τόπι στο ξύλο τον Αλέξη Κούγια! Το νυχτοπερπάτημα της Εύης και το επικίνδυνο καρτέρι (ωιμέ!...)


Σοβαρά χτυπημένος φαίνεται να είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας που οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να ξυλοκοπήθηκε απο μπράβους του Γιώργου Μελισσανίδη (υιού του γνωστού Δημήτρη) που συνόδευε σε νυχτερινό κέντρο την Εύη Βατίδου.

Σύμφωνα με όσα κατάθεσε ο Αλέξης Κούγιας στην μήνυση του, τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ξημερώματα δύο σωματώδεις άνδρες όμως η Εύη Βατίδου ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησε η ίδια με το τακούνι της!
Όλα άρχισαν όταν η Βατίδου επέστρεφε στο σπίτι της και εκεί την περίμενε ο Αλέξης Κούγιας. Άρχισε ο διαπληκτισμός και σύμφωνα με τον Κούγια τον χτύπησαν οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Γιώργο Μελισσανίδη.
Η Εύη Βατίδου-σύζυγος του Κούγια- ισχυρίζεται ότι η ίδια του επιτέθηκε με το τακούνι της και τον χτύπησε στο κεφάλι. Απο το αστυνομικό τμήμα τον πήρε ασθενοφόρο αφού ήταν αρκετά χτυπημένος.
Νωρίτερα ο Κούγιας είπε πάει σπίτι και πήρε τα παιδά ενώ την οικονόμο την "κάρφωσε" ότι δεν είχε άδεια παραμονής και την έχουν έτοιμη για απέλαση στο Α.Τ. Βουλιαγμένης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αυτοκόλητα στο Ιαπωνικό Μετρό


Αυτά είναι αυτοκόλητα στο Ιαπωνικό Μετρό για την προτεραιότητα στα καθίσματα από τα αριστερά προς τα δεξιά:

Άτομο με χτυπημένο χέρι
Άτομο που κρατάει παιδί
Έγκυος γυναίκα
Άτομο με χτυπημένο πόδι

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Δημοφιλής Προορισμός για το Πάσχα η Κέρκυρα

Η ΚΕΡΚΥΡΑ παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός για το Πάσχα. Ήδη οι πληρότητες των ξενοδοχείων κάθε κατηγορίας στο νησί, από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, προσεγγίζουν το 60%.«Έως τα μέσα Μαρτίου θα φτάσει το 100%. Τα αεροπορικά εισιτήρια για τη Μεγάλη Πέμπτη έχουν σχεδόν εξαντληθεί», επισημαίνει ο κ. Σπύρος Γκίνης. Σε άλλους δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς- όπως το Ναύπλιο, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ζάκυνθος, η Ρόδος- οι πληρότητες κυμαίνονται στο 10%. «Το Πάσχα φέτος πέφτει τέλος Απριλίου και ενδείκνυται, τόσο για χειμερινούς όσο και για θερινούς προορισμούς», λέει ο κ. Γκίνης.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στον νεανικό «εκτονωτικό» τουρισμό που τα προηγούμενα χρόνια είχαν θέσει υπό… διωγμό επιλέγουν πέντε τουριστικές περιοχές, αλλά «υπό όρους» όπως λένε. Οι δήμαρχοι της Καλλιθέας Ρόδου, Μαλίων Κρήτης, Ηρακλειδών Κω, Λευκιμμαίων (Κάβος) Κέρκυρας και Λαγανά Ζακύνθου συναντήθηκαν στον Λαγανά και είπαν «ναι στο νεανικό τουρισμό, αλλά όχι στους χούλιγκαν».
Αυτοί οι πέντε τουριστικοί προορισμοί ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια από τους νεαρούς τουρίστες- κυρίως Βρετανούς- που αναστατώνουν τα θέρετρα, ενώ παράλληλα με τη συμπεριφορά τους αποτρέπουν άλλες κατηγορίες τουριστών να κάνουν διακοπές.
Μετά τις διαμαρτυρίες όμως, και αυτοί οι νεαροί τουρίστες άρχισαν να στρέφονται προς άλλους προορισμούς εκτός Ελλάδος, με αποτέλεσμα να μειώνονται η κίνηση και ο τζίρος των τουριστικών επιχειρήσεων.
«Είναι απαραίτητος ο νεανικός τουρισμός σε κάθε περιοχή, αλλά δεν μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτος», δήλωσε χθες στα ΜΜΕ ο κ. Ιατρίδης, δήμαρχος της Καλλιθέας Ρόδου.Η «συνταγή» από το Φαληράκι που θα εφαρμοστεί και στις άλλες περιοχές, βασικά- σύμφωνα με τον κ. Ιατρίδη- προβλέπει τα εξής:
● Πρώτον, έλεγχος στα λεγόμενα παμπκρόουλ, που θα γίνονται πλέον από μικρές ομάδες τουριστών και όχι κατά εκατοντάδες, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Το παμπκρόουλ είναι μια περιήγηση σε όλα τα μπαρ κάθε περιοχής, όπου οι νεαροί πληρώνουν στα πρακτορεία 30-40 ευρώ και μπορούν να πίνουν ελεύθερα.
● Δεύτερον, συνεχής αστυνόμευση κάθε περιοχής με ελέγχους κυρίως στα νυχτερινά κέντρα για τους θορύβους, το ωράριο λειτουργίας και την ποιότητα των προσφερόμενων ποτών.
● Τρίτον, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των τουριστικών καταλυμάτων, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν καλύτερης ποιότητας τουρισμό.
Μετά τον περιορισμό των αφίξεων των νεαρών Άγγλων στο Φαληράκι Ρόδου, παρουσιάστηκε έξαρση κυρίως στα Μάλια και τον Λαγανά, αλλά επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο αποφασίστηκε να υπάρξει αντίδραση. Έτσι, οι πέντε δήμαρχοι έχουν προγραμματίσει για αύριο συνάντηση στην Αθήνα, στη βρετανική πρεσβεία, με την παρουσία και εκπροσώπων των τουριστικών οργανισμών της Αγγλίας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Eurovision 2008: Τσιφτετέλληνες και Ευρολιγούρια ευχαριστούν την κρατική ΕΡΤ για την πολιτιστική προσφορά της

Τρία ακόμη πλαστικά προϊόντα υποπολιτισμού επιλέχθηκαν από την ΕΡΤ ως υποψήφια για την Eurovision. 2008 Κατασκευασμένα να ικανοποιούν όλα τα γούστα στην ίδια συσκευασία: ...από τους Τσιφτετέλληνες μέχρι τα ευρολιγούρια----Χωρίς χαρακτήρα, μεταξύ ανατολίτικου αμανέ και αποτυχημένης εμπορικής ποπ, το τραγούδι της Χρύσπας, με …υβριδικούς ελληνοαγγλικούς στίχους, όπως απαιτεί το multi culti πολιτικώς ορθόν, φέρνει τον προσεκτικό ακροατή σε αμηχανία.----Ξενέρωτο και ανούσιο όσο και ο ίδιος, το τραγούδι που τραγούδησε ο «πρόσεξε μην καταπιείς το μικρόφωνο». Νέος διεκδικητής του τίτλου «Εθνικό Τεκνό στην μετά Ρουβά εποχή» ο Κ. Μαρτάκης, κατεβαίνει στον στίβο των Εκλεκτών της Τέχνης με όπλο κυρίως τα ωραία μάτια του.----Όσο για την καημένη την Καλομοίρα, αδικείται. Μεγαλώνοντας χάνει το μεγάλο όπλο της, το baby face και παρά την εκπληκτική ομολογουμένως φωνή της, δεν είναι πια η κρυφή Μούσα όλων των «Φίλων του Παιδιού»…Πάντως οι Έλληνες φορολογούμενοι πρέπει να είναι ευγνώμονες στην κρατική ΕΡΤ και προσωπικά στο Πρόεδρό της κ. Χρήστο Παναγόπουλο, για την πολιτιστική προσφορά στον τόπο.Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης που κοπιάζουν αφιλοκερδώς γι αυτήν την πολιτιστική Αναγέννηση που λέγεται Eurovision. (Τζ. Καλημέρης κλπ)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Η αληινή ιστορία που δεν θα μάθετε...

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Ο. Κ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕDΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΆΣΕΙ ΤΟ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ''ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ'' ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ (ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ) ΤΟ ΙΣΟΠΟΣΟ 7.500.000 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.
Ο ΘΕΜΟΣ ΤΑ ΕΝΘΥΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ 40% ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΕΦΗΜΑΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΘΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΣΑ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠ.Ε.Ε. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΟΡΥΒΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ (ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ) ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ.Ε.Ε (ΚΛΑΔΑΣ) ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.Ο ΜΑΚΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Τ0 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΗ ΣΥΓΓΡΟΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΤΟ DVD. Ο ΘΕΜΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ.ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ.

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ
Ο ΜΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ
ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL
EΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ .
Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ‘’ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ’’ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ESPRESSO.
H KYBEΡΝΗΣΗ ΨΙΛΟΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ.Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ .
HAPPY END

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Πολλοί / πολλές από εμάς κοιτάμε συνομήλικούς μας και σκεφτόμαστε :
" Μα δεν μπορέι να'ναι τόσο μεγάλος !
" Αν σας έτυχε ποτέ, τότε θα εκτιμήσετε δεόντως το παρακάτω συμβάν :
Λέγομαι Λένα Παπαμιχαήλ και περίμενα στον προθάλαμο του οδοντίατρου που πρόσφατα μου είχανε συστήσει.
Πρόσεξα το πτυχείο του, στην γωνιά του τοίχου,στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ. Ξαφνικά θυμήθηκα το ψηλό, καστανο,καλοφτιαγμένο παληκάρι με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχα συμμαθητή στο γυμνάσιο - κάπου 40 χρόνια πίσω (και που για ένα φεγγάρι μάσαγα τα σίδερα για χάρη του )
Μπορεί να έχει σχέση μ'αυτόν εδώ τον τύπο ;
"Μπα, αποκλείεται", σκέφτηκα, άμα τον είδα. Τούτος εδώ ο μισοφαλακρός, ο κοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να'τανε ο πρώην συμμαθητής μου…
Αφόυ μου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ'ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων.
- "Ακου τώρα
! Ασφαλώς, και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο ", μου είπε με περισσό καμάρι.
- Πότε αποφοιτήσατε; τον ρώτησα
- Το 1962 μου απάντησε
- Γιατί με ρωτάτε ;
- Γιατί ήσασταν στη τάξη μου !!!!
Με κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός ο κακομούτσουνος σκατόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασμένος καραμ..κας, με ρώτησε :
- Τι μάθημα διδάσκατε ;;;; ……..

Διαβαστε Περισσοτερα...

Απόλυση Εργαζομένου Ιδιωτικής Εταιρείας

Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ιστορία από την υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Word Perfect (ηλεκτρονικοί υπολογιστές).
Είναι αυτονόητο ότι ο υπάλληλος απολύθηκε, παρ' όλα αυτά ο ίδιος έχει κάνει αγωγή για αναίτια απόλυση.
Ο διάλογος προέρχεται από τη μαγνητοφώνηση που οδήγησε στην απόλυση -"
Τεχνική εξυπηρέτηση Word Perfect, πως μπορώ να σας βοηθήσω;" -
"Ναι, ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word Perfect." -
"Τι είδους πρόβλημα;"
Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις χάθηκαν."
-"Χάθηκαν;"
-"Εξαφανίστηκαν."
-"Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;;;;"
-"Τίποτα."
-"Τίποτα;;;;"
-"Είναι κενή. Δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω."
"Είστε ακόμα μέσα στο Word Perfect ή έχετε βγει;"
-"Πως μπορώ να το καταλάβω;"
"Βλέπετε το σήμα C: στην οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του "Can you see the C: prompt on the screen?")
-" Τι σημασία έχει η οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του "What's a >sea-prompt?")
-"Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor) στην οθόνη;"
-"Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω!"
-"Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;"
-"Τι είναι μόνιτορ;"
-"Είναι το πράγμα με την οθόνη που μοιάζει με τηλεόραση. Μήπως έχει ένα μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμμένο;"
-"Δεν ξέρω."
-"Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρείτε από που βγαίνει το καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;" Ναι, νομίζω."
-"Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου αν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα."
-"...Ναι, είναι."
"Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε αν έβγαιναν δύο καλώδια και όχι μόνο ένα;"
-"Όχι."
-"Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να βρείτε το άλλο καλώδιο."
-"Εντάξει, το βρήκα."
-"Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας."
-"Δεν μπορώ να φτάσω εκεί."
-"Καλά. Τουλάχιστον μπορείτε απλώς να δείτε αν είναι;"
-"Όχι."
-"Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;"
-"Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι σκοτάδι."
-"Σκοτάδι;"
-"Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που έχω έρχεται από το παράθυρο." "Τότε ανάψτε το φως."
-"Δεν μπορώ."
-"Γιατί όχι;"
-"Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος."
-"Διακοπή... Διακοπή ρεύματος; Αχά! Λοιπόν, το βρήκαμε. Έχετε ακόμα τα κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του υπολογιστή σας;"
-"Βέβαια, τα κρατάω στην ντουλάπα."
-"Ωραία. Φέρτε τα, αποσυνδέστε το σύστημα σας και συσκευάστε το όπως ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ' όπου το πήρατε."
-"Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;"
-"Δυστυχώς ναι."
-"Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;"
-"Πέστε τους ότι με την μαλακία που σας δέρνει, δεν μπορείτε να έχετε υπολογιστή."

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ψηφίστε το σχέδιο του νέου κέρματος των 2 ευρώ

Ψηφίστε το σχέδιο του νέου κέρματος των 2 ευρώ


Για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια από τη σύσταση της ΟΝΕ και τη δημιουργία του ευρώ, όλες οι χώρες της ζώνης του ευρώ θα εκδώσουν στις αρχές του 2009 αναμνηστικό κέρμα των 2 ευρώ με κοινό σχέδιο.

Ύστερα από διαγωνισμό σχεδίου που προκηρύχθηκε μεταξύ των νομισματοκοπείων των χωρών της ζώνης του ευρώ και έπειτα από προεπιλογή σχεδίων από τους διευθυντές των νομισματοκοπείων, το τελικό σχέδιο επιλέγεται αποκλειστικά από πολίτες και μόνιμους κατοίκους της Ε.Ε. με ψηφοφορία σε ειδικό δικτυακό τόπο που συστάθηκε προς το σκοπό αυτόν. Θα κερδίσει το σχέδιο που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους. Θα κληρωθεί επίσης ένα άτομο από αυτά που ψήφισαν για το σχέδιο που κέρδισε, στο οποίο θα δοθεί ως βραβείο μια σειρά συλλεκτικών κερμάτων ευρώ μεγάλης αξίας.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 31 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 22 Φεβρουαρίου 2008. Το σχέδιο που θα επιλεγεί με την ψηφοφορία θα ανακοινωθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2008.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

•Για να ψηφίσετε πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή. Η διαδικασία απαιτεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα και είναι στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.eurodesigncontest.eu/vote.cfm?lang=el

Διαβαστε Περισσοτερα...

dvd με τίτλο "Zaxopoulos"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.
Αν πέσει στα χέρια σας ένα dvd με τίτλο "Zaxopoulos" πρέπει να το προωθήσετε αμέσως σε όσους περισσότερους γνωστούς σας γίνεται. Είναι ένα dvd που ξεκίνησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ελλάδα και έχει κάνει ήδη πέντε φορές το γύρο του κόσμου. Μη σπάσετε την αλυσίδα!
Γνωστός δημοσιογράφος προώθησε το dvd σε ένα φίλο του σε εστιατόριο και την επόμενη ημέρα κέρδισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!
Ο Γρηγόρης έβαλε μερικές θαυματουργές εικόνες από το dvd στο ιστολόγιο του και η επισκεψιμότητα της σελίδας του έφτασε στα ύψη!
ΠΡΟΣΟΧΗ: μην προσπαθήσετε να αγνοήσετε ή να σβήσετε το dvd, γιατί θα σας χτυπήσει ΦΟΒΕΡΗ κακοτυχία.
Παρουσιάστρια μεγκάλου καναλιού είδε το dvd και το αγνόησε. Μερικές μέρες μετά την κάλεσε ο εισαγγελέας.
Πρωθυπουργός γνωστής χώρας προσπάθησε να θάψει το θέμα και μετά από λίγο οι μισοί του βουλευτές βρέθηκαν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα! Στείλτε αυτό το εμαιλ αμέσως σε φίλους σας:
έως 5 φίλοι: θα κερδίσετε μεγάλο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας
έως 10 φίλοι: θα δεχτείτε προτάσεις συνεργασίες από διακεκριμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς
έως 20 φίλοι: θα γίνετε διάσημοι στο πανελλήνιο
πάνω από 20 φίλοι: τα έθνη της γης θα προσκυνήσουν στα πόδια σας και η χιλιόχρονη βασιλεία σας θα αρχίσει

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΜΑΚΗ ΘΕΜΟ Κ.ΤΛ





Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Μακάρι να μην είναι αλήθεια.

Μακάρι να μην είναι αλήθεια.

Πίκρα....Κ

ΥΠΟΘΕΣΗ ZΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO TOY BBC ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ EMAIL)

ενώ όλοι ασχολούνται με ροζ βίντεο και επικήδειους....

Όσο ασχολούνται όλοι με ΜΑΚΗ-ΛΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

και λοιπούς υποκοριστικούς μονοκύτταρους οργανισμούς, η κυβέρνηση και τα media στέλνουν στον Καιάδα την αλήθεια.

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι "μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη

Embedding disabled by request")

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣTΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣTΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
SOCIETY FOR THE PROTECTION OF THE ENVIRONMENT OF CORFU ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΡΕΞΕ !!!

Παγκόσμια ημέρα υγροτόπων και υγροτοπικών οικοσυστημάτων και για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό μπορούμε να πούμε ότι τουλάχιστον σε έναν τομέα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα από την περασμένη χρονιά.

Πράγματι εφέτος, με τις μέχρι και σήμερα κλιματικές συνθήκες που επικράτησαν (αρκετές βροχές) φαίνεται να ξεπερνιέται ο εφιάλτης της περσινής ανομβρίας και ξηρασίας.

Μεγάλο μέρος των κερκυραϊκών υγροτόπων έχουν ανακτήσει ένα σημαντικό μέρος του νερού τους που είχε εξατμιστεί και επιτέλους ξαναθυμίζουν υγροτοπικά οικοσυστήματα (λίμνες, λιμνοθάλασσες και ποτάμια) που μπορούν να προσελκύσουν και φιλοξενήσουν την μεταναστευτική ορνιθοπανίδα αλλά και άλλα ζώα χαρακτηριστικά αυτών των οικοσυστημάτων.
Εκτός της κλιματικής βελτίωσης, η κατάσταση των κερκυραϊκών υγροτόπων παραμένει στάσιμη (όπως άλλωστε στα περισσότερα κερκυραϊκά δρώμενα και γεγονότα) ενώ για κάποιους υγροτόπους η προοπτική είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

Οι υγρότοποι των περιοχών NATURA (Αντινιώτη, Κορισσίων και Αλυκές Λευκίμμης) συνεχίζουν να παραμένουν στα αζήτητα, χωρίς νομοθετικό πλαίσιο προστασίας και φυσικά χωρίς διαχειριστική αρχή. Ιδιαίτερα για την λιμνοθάλασσα Αντινιώτη, οι ειδήσεις είναι πολύ χειρότερες. Προωθείται η δημιουργία μεγάλης τουριστικής μονάδας η οποία, στο σύνολό της, θα δημιουργηθεί μέσα στην περιοχή NATURA.

Το συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο βρίσκεται στη φάση αδειοδότησης από το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Τα ίδια μοίρα φαίνεται να επιφυλάσσουν και για την λιμνοθάλασσα Άκολη καθώς μαθαίνουμε ότι αναζωογονείται το ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών για «ξεπούλημα» και «εκμετάλλευση» του Ερημίτη Σινιών.
Φυσικά για τους υγροτόπους που δεν προστατεύονται από τo δίκτυο NATURA, οι καταστάσεις είναι, ως συνήθως, ανεξέλεγκτες Τα περισσότερα ποτάμια αποτελούν δέκτες απόβλήτων ελαιοτριβείων καθώς και βοθρολυμάτων.

Οι κερκυραϊκές λίμνες και λιμνοθάλασσες (Σκοτεινή, Κουνούπενα, Γαϊδαράνα, Χαλκιοπούλου, κ.α) υποβαθμίζονται και καταπατούνται χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από κανέναν.

Οι υγρότοποι είναι οικοσυστήματα ιδιαίτερα ευαίσθητα και ευπαθή. Η σωστή λειτουργία τους αναβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον και δημιουργεί ασπίδα προστασίας για τους ζώντες οργανισμούς (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) ολόκληρου του νησιού.
· Ας αντιδράσουμε, όσο υπάρχει ακόμη χρόνος, στα αδηφάγα εργολαβικά και επενδυτικά συμφέροντα που έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τις τελευταίες φυσικές οάσεις του νησιού μας σε τσιμέντο και «πολιτισμό».
· Ας παλέψουμε για την νομοθετική προστασία των περιοχών NATURA.
· Ας αποδείξουμε ότι διαθέτουμε την απαραίτητη παιδεία προκειμένου να συμβιώσουμε σε αυτόν τον όμορφο τόπο με τα τόσα πολύμορφα υγροτοπικά οικοσυστήματα.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share