Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η αληθινή ιστορία του αγοριού που το έδεσαν με αλυσίδες



Η εικόνα του μικρού παιδιού από την Κίνα έκανε το γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου, και σόκαρε σχεδόν όλους όσους την είδαν.


Η φωτογραφία έδειχνε τον μικρό να είναι δεμένος με χοντρή αλυσίδα και λουκέτα από το πόδι του, σε μια κολώνα του δρόμου.

Όλοι σκέφτηκαν αμέσως τα χειρότερα. Τα χειρότερα όμως για τον μικρό δεν μπορούσε να τα αποκαλύψει μια φωτογραφία. Δημοσιογράφος του CNN που είδε τη φωτογραφία, βρέθηκε στο σημείο όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, είδε όλη τη σκηνή και έσπευσε να μάθει από κοντά τι συμβαίνει.

Ο πατέρας του, ο Τσαν Τσουάν Λιού, είναι ένας από τους εκατομμύρια...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πράγματα που πρέπει να προσέχετε στο κινητό και το GPS







GPS
Ενας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι κάποιο ζευγάρι βρήκε το αυτοκίνητό τους σπασμένο, ενώ βρίσκονταν σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Το αυτοκίνητό τους ήταν δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο πάρκινγκ των φιλάθλων. Πράγματα που έχουν κλαπεί από το αυτοκίνητο - τηλεχειριστήριο πόρτας γκαράζ, κάποια χρήματα και ένα GPS, το οποίο είχαν αφήσει στο ταμπλό.

Όταν τα θύματα πήγαν σπίτι, διαπίστωσαν ότι το σπίτι τους είχε λεηλατηθεί.

Οι κλέφτες είχαν χρησιμοποιήσει το GPS για να τους καθοδηγήσει στο σπίτι. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το τηλεχειριστήριο του γκαράζ για να ανοίξουν την πόρτα του γκαράζ και να μπουν στο σπίτι. Οι...


κλέφτες γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο ποδοσφαιρικό αγώνα, ήξεραν τι ώρα θα τελείωνε το παιχνίδι και ήξεραν πόσο χρόνο θα έπρεπε να «καθαρίσουν» το σπίτι. φαίνεται ότι είχαν φέρει ένα φορτηγό για να το αδειάσουν από του περιεχόμενο του.

Να προσέχετε εάν έχετε ένα GPS - Μην τοποθετείτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας σε αυτό. Βάλτε ένα κοντινό σημείο (όπως ένα κατάστημα ή βενζινάδικο) ώστε να μπορεί ακόμα να βρείτε το δρόμο σας σπίτι, εάν χρειάζεται, αλλά κανένας άλλος δεν θα ξέρει που ζείτε, αν είχε κλέψει το GPS σας.


ΚΙΝΗΤΑ
Ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτό .......

Είχαν κλέψει την τσάντα μιας κυρίας. Στην τσάντα της είχε το κινητό της, την πιστωτική της κάρτα, το πορτοφόλι της... κλπ. 20 λεπτά αργότερα όταν κάλεσε τον σύζυγο της από ένα τηλέφωνο να του πει τι είχε συμβεί, ο σύζυγος της είπε «έλαβα από σένα ένα sms που μου ζητούσες τον αριθμό PIN μας και σου το έστειλα πριν από λίγο».
Όταν επικοινώνησαν με την τράπεζα, ο υπάλληλος τους είπε ένα σημαντικό ποσό είχε μόλις αναληφθεί. Ο κλέφτης είχε χρησιμοποιήσει το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και με
το όνομα «σύζυγος» από τη λίστα επαφών είχε στείλει sms και είχε στα χέρια το pin. Μέσα σε 20 λεπτά είχε τραβήξει τα χρήματα από το λογαριασμό τους.

Ηθικό δίδαγμα:
Μην αποκαλύπτετε τη σχέση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην λίστα επαφών σας στο κινητό.
Αποφύγετε τη χρήση ονομάτων όπως : σπίτι, αγάπη, μπούμπης, ζουζούνι, γλυκος-ιά μου, μπαμπάς, μαμά, κλπ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ
καλώντας πίσω, όταν σας ζητούν ευαίσθητες πληροφορίες μέσα από γραπτά μηνύματα
Επίσης, όταν δέχεστε κείμενο sms από τους φίλους ή την οικογένεια σας για να τους συναντήσετε κάπου, καλέστε γιανα επιβεβαιώσετε ότι το μήνυμα ήρθε από αυτούς. Αν δεν μπορείτε να τους βρείτε, να είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την αποκάλυψη πληροφοριών όπως που βρίσκεστε, σε πόση ώρα φθάνετε, αν είστε σε ταξίδι κλπ σε απαντήσεις sms προς την «οικογένεια και φίλους».


Διαβαστε Περισσοτερα...

Χειρουργούσαν και οι Νεολιθικοί άνθρωποι


Πριν από περίπου 6.900 χρόνια (4.900 π.Χ.), οι Νεολιθικοί αγρότες της Ευρώπης είχαν πολύ πιο εξελιγμένες ιατρικές γνώσεις από ό,τι θεωρείτο μέχρι σήμερα, σε βαθμό που έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις ακρωτηριασμού, σύμφωνα με νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ανασκαφή ενός τάφου 70 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού.

Ο χειρουργός, ντυμένος με δέρμα κατσίκας ή προβάτου, κρατώντας

Διαβαστε Περισσοτερα...

Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας





Φουαγιέ  Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας
9 - 10 - 11 Φεβρουαρίου, 9μμ


O O.S.C.S. σε συνεργασία με το «Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας» διοργανώνουν την προβολή των βραβευμένων ταινιών του 11ου Διεθνούς Πανοράματος τις 9 - 11 Φεβρουαρίου 2010 στην νέα αίθουσα, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

Το «Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας - 11ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών» (www.independent.gr), έχοντας συμπληρώσει έντεκα συνεχή χρόνια,  παραμένει  ένα  πανόραμα κινηματογράφου,  φιλοδοξώντας να παρουσιάζεται ένας χείμαρρος από ήχους, ένα μωσαϊκό από εικόνες που ευνοούν την πολυσυνθετότητα και τη διαφορετικότητα, με στόχο τη συνέχιση «ενός ονείρου, της ελευθερίας της τέχνης».
   
Το 11ο Διεθνές Πανόραμα πραγματοποιήθηκε από τις 2/10 έως 10/10/2009 στην Πάτρα. Στις συμμετοχές περιλαμβάνονταν 232 ταινίες από 62 χώρες (μεγάλου μήκους, μικρού μήκους, animation, ντοκιμαντέρ, video art, video dance, το διαγωνιστικό τμήμα  διαιρείται σε ελληνικό και διεθνές). Το πρόγραμμα  χωρίζεται σε  ενότητες: «Κινηματογράφος, ειρήνης τέχνη», «Στα πέρατα της γης», «Βαλκανική γειτονιά», «Περιδιαβαίνοντας την Ευρώπη», «Ελληνικό Πανόραμα», «Ματιές στην ματωμένη Ανατολή», «Πατρινοί σκηνοθέτες», «Νότος του πάθους και των αγώνων», «Στιγμές Πάτρας», «Βραβευμένες ταινίες Νεανικού Φεστιβάλ, ArtFools Video Festival της Λάρισας», «Βραβευμένες - επιλεγμένες ταινίες 7ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαιολογικής ταινίας ΑΓΩΝ»


Διαβαστε Περισσοτερα...

Το κρουαζιερόπλοιο των ονείρων σας


Δ

Το “Brilliance of the Seas” αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Το “Brilliance of the Seas” αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Το πολυτελέστατο αυτό πλοίο διαθέτει 5 εστιατόρια, 13 καταστρώματα, πισίνες, γήπεδα του tennis, jacuzzis, θέατρο, έκθεση τέχνης, ακόμη και casino! Σας αφήνω να ονειρεύεστε όλο το σαββατοκύριακο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ανέκδοτο : Ένα μπουκάλι βότκα !



Ένα ζευγάρι, μικρομεσαίας τάξης, κάνει τα ψώνια του στο supermarket.
Περνώντας από το ράφι με τα ποτά, ο άντρας πιάνει ένα μπουκάλι βότκα και το βάζει στο καλάθι μαζί με τ' άλλα ψώνια.
-Τι είναι αυτό???, πετάγεται η σύζυγος.
-Εεεε, βότκα.
-Και πόσο κάνει???
-10 ευρώ.
-Είσαι με τα καλά σου, εδώ δεν έχουμε να φάμε καλά-καλά και πας και μου αγοράζεις βότκες??? 'Αστο γρήγορα πίσω.
Κατέβασε τα αυτιά ο δικός σου και με βαριά καρδιά επέστρεψε το μπουκάλι στη θέση του.
Ολοκλήρωσαν τα ψώνια, κατευθύνθηκαν στο ταμείο να πληρώσουν, όταν ξαφνικά η σύζυγος, αναφώνησε:
-Μισό λεπτάκι, κάτι ξέχασα. Και έφυγε τρέχοντας προς τους διαδρόμους για να επιστρέψει σε λίγο με ένα κουτάκι στα χέρια.
-Τι είναι αυτο??? σειρά του συζύγου να ρωτήσει.
-Εεεε, κρέμα προσώπου.
-Και πόσο κάνει???
-67 ευρώ.
-Είσαι σοβαρή?
Εμένα δεν με άφησες να πάρω μια βότκα με 10 ευρώ και πήγες κι έδωσες 67 για μια κρέμα?!?!?!
-Ε..., να..., για να με βλέπεις πιο όμορφη.
-Τι λες μωρή μαλάκω?
Και με 10 ευρώ την ίδια δουλειά θα κάναμε!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ενα αστερι αναμεσα σε δυο η λ ι ο υ ς...................................



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανέκδοτο



Hταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:

- Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:

- Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:

1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η ...

σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;
Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
- Ε, άστο...άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το χρονικό μιας κρατικής πτώχευσης...



 
Κάποτε, μια χώρα με αδύναμη οικονομία, για να αποφύγει το χρόνιο πληθωρισμό, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα πιο ισχυρά νομίσματα του πλανήτη. Ο πληθωρισμός μειώθηκε κατακόρυφα μέσα σε λίγα χρόνια, τα χαμηλά επιτόκια τροφοδότησαν την κατανάλωση, τα εισαγόμενα προϊόντα έγιναν φτηνά και η ψευδαίσθηση της καλοπέρασης εδραιώθηκε στους πολίτες της...
Η οικονομία όμως έπασχε από χρόνια και βαθιά προβλήματα, και τίποτα δεν γινόταν προς την κατεύθυνση της λύσης τους. Η φοροδιαφυγή, η διαφθορά και το ξέπλυμα χρήματος βασίλευαν, ενώ ο δανεισμός του κράτους, λόγω της σταθερής ισοτιμίας του νομίσματος, γινόταν όλο και πιο φτηνός και η κυβέρνηση της χώρας κατέφευγε όλο και πιο συχνά σ' αυτόν για να καλύψει τις ανεπάρκειες της οικονομίας...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

απο

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ 

και τον Μανώλη  Μελιδονιωτης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Με τεστ σε γλώσσα και ιστορία η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας


ΑΠΕ





Αθήνα


Με την προϋπόθεση της επιτυχούς εξέτασης στην ελληνική γλώσσα, την πολιτική αγωγή και την ιστορία θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια οι νόμιμοι μετανάστες που διαμένουν στη χώρα για διάστημα πέντε ετών, προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε

Διαβαστε Περισσοτερα...

Έθαψαν ζωντανή την 16χρονη κόρη τους για λόγους τιμής!

Ενα 16χρονο κορίτσι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του που θέλησε έτσι να ξεπλύνει την τιμή της, επειδή υποψιαζόταν ότι η έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Το φοβερό αυτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Κάχτα, ένα χωριό κοντά στη Μαλάτια της νοτιοανατολικής Τουρκίας, περιοχής όπου πλειοψηφεί ο κουρδικός πληθυσμός.
«Η Μεντίν Μεμί βρέθηκε καθιστή σε μία τάφρο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η "θυσία" του Βοσκόπουλου για την Γκερέκου

Η "θυσία" του Βοσκόπουλου για την Γκερέκου


Γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος στέκεται το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο ; Γιατί στο προσκήνιο βρίσκεται η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου. Αυτό τουλάχιστον λέει η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, όταν δέχεται σχετικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Ο γνωστός τραγουδιστής, αυτή τη σεζόν δεν θα κάνει καμία εμφάνιση. Συγκεντρώνει τις σκέψεις του, ξεκουράζεται και φροντίζει την κόρη τους. Αφού η μαμά είναι αναγκασμένη να βρίσκεται όλη την ημέρα στο υπουργείο, υπάρχουν βέβαια ο παππούς και η γιαγιά αλλά και ο μπαμπάς που φροντίζει να μην λείπει τίποτα στο παιδί. Έτσι όπως λέει η κ. Γκερέκου: « Είμαι ήρεμη να αφοσιωθώ στα καθήκοντα μου». Πάντως όσο δύσκολο και βαρύ κι αν είναι το καθημερινό πρόγραμμα από την μέρα που ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα κι έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της να τα βγάλει πέρα, η κυρία Γκερέκου ξυπνά όπως μας εξομολογείται κάθε μέρα στις έξι τα χαράματα και ετοιμάζει η ίδια την κορούλα της για το σχολείο.


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις 17 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης για την τραγωδία στο Luis Corkyra τον Οκτώβριο του 2006

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον βρετανικό Τύπο η εξέλιξη της δίκης

Υπόθεση διαφθοράς στα ελληνικά τελωνεία προς Αλβανία 

Στην έκθεση των Βρυξελλών, η Αντζελα 

Μετ' εμποδίων η δίκη για τα τραγικά αγγελούδια

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες


Απολαύστε τις αστείες φωτογραφίες που ακολουθούν στο 30 μέρος του αφιερώματος!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 5 μεγαλύτερα αινίγματα της ανθρωπότητας



Μετά το πρώτο μέρος, ξεδιπλώνουμε τα μυστήρια του κόσμου, με το δεύτερο που περιλαμβάνει ακόμα πέντε αινιγματικά και ανεξήγητα ευρήματα και φαινόμενα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το έτος 2012
Τι κάνει τη συγκεκριμένη χρονιά τόσο σημαντική; Οι Ολυμπιακοί στο Λονδίνο;Όχι. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, ladies and gentlemen, πρόκειται να έρθει ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

To blog ClopYPastE βραβεύεται στα Best Post Awards '09




Τα post του blog ClopYPastE με τίτλο "Έλληνες ξυπνήστε: Η πανέμορφη και καταπράσινη χώρα μας καίγεται..." με ημερομηνία 16/06/2009, "Ελληνικές Πινακίδες Αυτοκινήτων: Πώς από αυτές μπορείς να καταλάβεις τον τόπο καταγωγής του αυτοκινήτου..." με ημερομηνία 04/12/2009 και "Το μονοπάτι των σιδηροδρομικών στο φαράγγι του Ασωπού ποταμού" με ημερομηνία 05/12/2009, βρίσκονται ανάμεσα στα 3 πρώτα της κατηγορίας Περιβάλλον, Μηχανοκίνηση και Ταξίδια αντίστοιχα που ψηφίστηκαν από τους χρήστες του διαγωνισμού Best Post Awards '09.

Η παρουσίαση και βράβευση των 3 πρώτων posts σε κάθε κατηγορία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010, στις 20:00 στο Nixon, Αγησιλάου 61Β Κεραμικός, σε μια εκδήλωση με την ευγενική υποστήριξη της LG, με πολλή αγωνία και εκπλήξεις για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και τη βράβευση των νικητών.

Υ.Γ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων όλους όσοι ψήφισαν τα άρθρα μας.

Πηγή:  - ClopYandPastE.blogspot.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τέλος στο "στιγμιαίο λάθος" του Πασχάλη

Τέλος στο "στιγμιαίο λάθος" του Πασχάλη  Εκείνη δικαιώνεται κι εκείνος καλείται να πληρώσει το «στιγμιαίο λάθος» του. Απορρίφθηκε τελικά η αίτηση του Πασχάλη από το εφετείο κι έτσι το παιδί της Ουρανίας Τουτουντζή αναγνωρίζεται ως δικό του. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης τον περασμένο Νοέμβριο είχε εγκαλέσει πρωτόδικη απόφαση που αναγνώριζε ότι είναι πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή. Αν και ο καλλιτέχνης περίμενε να γίνει δεκτή η έφεσή του, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού

Διαβαστε Περισσοτερα...

Επίθεση καρχαρία σε δύτη μπροστά στην κάμερα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Δε συνηθίζουμε να βάζουμε τέτοια videο, με επιθέσεις καρχαριών. Αυτό όμως θα το βάλουμε


troktiko

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ξανατραγούδησαν το We are the word μετά από 23 χρόνια--Τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια μουσική σκηνή!

 τον Μπομ Ντύλαν τον Μάικλ Τζάκσον τον Σπρίγκστιν και πολλά άλλα αστέρια της αμερικανικήςμουσικής, το τραγούι της Αμερικής για την Αφρική, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα με την Celine Dion και τη νεόταρη γενιά τραγουδιστών. Ένα τραγούδι που είχε γίνει με πρωτοβουλία του βαιλά της ποπ.




Διαβαστε Περισσοτερα...

Σύγκριση μεταξύ της μεγαλύτερης υπερθαλάσσιας γέφυρας του κόσμου και της υπερθαλάσσιας γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου




Διαβάστε παρακάτω τις διαφορές μεταξύ της μεγαλύτερης υπερθαλάσσιας γέφυρας του κόσμου (Hangzhou Bay Bridge) που βρίσκεται στην Κίνα και της υπερθαλάσσιας γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου που βρίσκεται στη χώρα μας. Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε σας...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Περίεργα βίτσια και παιχνίδια στο ιατρείο του( Τα ακούς γιατρέ )


Την «καυτή» δικογραφία που σοκάρει και λύνει όλες τις απορίες για την υπόθεση του 42χρονου γιατρού που έπεσε θύμα εκβιασμού από την 20χρονη καλλονή και τον 18χρονο αδελφό της φέρνει πρώτη φορά στη δημοσιότητα η «Espresso». Τα ερωτικά παιχνίδια μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Πρωταγωνιστές που για χάρη του πάθους τους άλλαξαν ρόλους και κυλίστηκαν στα αμαρτωλά μονοπάτια της ηδονής, και ένα ροζ υλικό από φωτογραφίες και βίντεο που έγινε η αφορμή να ξεκινήσει ένας εκβιασμός με μοναδικό στόχο το εύκολο και ζεστό χρήμα.

Στην κατάθεσή του ο 42χρονος γιατρός δεν διστάζει να αποκαλύψει όλα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εξερράγη το τσιγάρο στο στόμα του!

Καπνιστής
Αποζημίωση δόθηκε σε έναν άνδρα από την Ινδονησία καθώς το τσιγάρο που κάπνιζε εξερράγη στο στόμα του προκαλώντας την απώλεια 6 δοντιών του.
Σύμφωνα με το BBC, ο 31χρονος ισχυρίστηκε πως το τσιγάρο εξερράγη όταν εκείνος...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου


Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου
Σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου. Όλοι συμφωνούν ότι ο Καρκίνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου, η μεγαλύτερη μάστιγα της εποχής μας. Το ότι επτά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους είναι κάτι που τα λέει από μόνο του όλα.
Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι χρυσές 11άδες – 50 χρόνια Α’ Εθνική






Οι χρυσές 11άδες

Πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η μεγάλη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τη season 1959-60 δημιουργήθηκε η Α’ Εθνική με τη μορφή που την γνωρίζουμε τώρα, με ομάδες από όλη την Ελλάδα. Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της η Super League (έτσι όπως ονομάζεται τώρα η Α’ Εθνική) και o ΣΚΑΙ διοργάνωσαν έναν μεγάλο διαγωνισμό, στον οποίο πήραν μέρος 100.000 άτομα, για την ανάδειξη των κορυφαίων 11άδων κάθε δεκαετίας ξεχωριστά! Ας δούμε τις 11άδες για κάθε μία δεκαετία:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Etsi de - Μια βραδιά στο λούκι ή Μια βραδιά στου Τζιλιβάκη

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο ήλιος αυξάνει την ανδρική λίμπιντο


Λίγος ήλιος την ημέρα εκτοξεύει την ανδρική λίμπιντο, σύμφωνα με νέα μελέτη. Και αυτό διότι τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξάνονται ανάλογα με τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό- βιταμίνη η οποία συντίθεται κυρίως από το δέρμα ύστερα από έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία, ενώ μπορεί επίσης να ληφθεί σε μικρότερες ποσότητες από τροφές όπως τα λιπαρά ψάρια και το κρέας...

Ερευνητές από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Γκρατς στην Αυστρία ανακάλυψαν ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ξεκαρδιστικές αποκριάτικες στολές




Ακόμα ψάχνετε τι θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες; Πάρτε μερικές ιδέες!

Δες πάρα κάτω 



Διαβαστε Περισσοτερα...

Musical σε μανάβικο (Video)! In OTHER POSTS

Κι ενώ ο κόσμος έκανε τα ψώνια του σε ένα μανάβικο στο Queens, ξαφνικά έξι μυστικοί ηθοποιοί άρχισαν να τραγουδούν και να εκτελούν μια χορογραφία, αφήνοντας τους καταναλωτές άναυδους. Τρία λεπτά αργότερα, επέστρεψαν στους ρόλους τους ως πελάτες και πωλητές.

Η αποστολή αυτή καταγράφηκε από κρυφές κάμερες και έκανε τον γύρο του κόσμου. Δείτε το βιντεάκι!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το χειρότερο topless ever ... Donatella Verscace !

Το χειρότερο topless ever ... Donatella Verscace !



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ελλιπής η ενημέρωση για τον πανευρωπαϊκό αριθμό εκτάκτου ανάγκης 112

Ελλιπής φαίνεται να είναι η ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τον πανευρωπαϊκό αριθμό 112, την υπηρεσία εκτάκτου ανάγκης (αστυνομία, ασθενοφόρο, πυροσβεστική), σύμφωνα με έρευνα της Εurostat που δόθηκε στη δημοσιότητα. Βάσει των στοιχείων της έρευνας, στην Ελλάδα, μόνο το 4% των πολιτών γνωρίζει ότι το 112 καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από οποιοδήποτε σημείο της ΕΕ, ενώ μόνο το 1% έχει χρησιμοποιήσει τον αριθμό αυτό.

Η κλήση του αριθμού 112, είτε από σταθερό, είτε από κινητό τηλέφωνο, είναι δωρεάν, ενώ ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του καλούντος. Η λειτουργία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν γνωρίζουν την ακριβή θέση του ατυχήματος.

Σύμφωνα με την έρευνα της Eurostat, μόνο το 22% των πολιτών....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε άλλο τις προσβολές και τις απειλές


Ο χλευασμός για την εμφάνισή του και η βίαιη συμπεριφορά κάποιων συμμαθητών του οδήγησαν τον 17χρονο Γιώργο να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον τρίτο όροφο του σχολείου του.

Στις 7:30 μιλούσε στο κινητό. Στις 7:35 πέταξε το κινητό κι έπειτα πήδηξε από το μπαλκόνι. Επεσε μπροστά από τις κερκίδες με το κεφάλι.....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Tι ομαδα εισαι?

Πριν από λίγα χρόνια, μια καθηγήτρια του γυμνασίου, οπαδός του Ολυμπιακού, περήφανη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πηγαίνει στο σχολείο με το κασκόλ της ομάδας και δηλώνει μέσα στην τάξη ότι είναι Ολυμπιακός και ζητάει από όσα παιδιά είναι κι αυτοί Ολυμπιακοί να σηκώσουν το χέρι τους.
- Όλα τα παιδιά, Ολυμπιακοί και μη, από φόβο μην πάρουν κακό βαθμό, σηκώνουν το χέρι τους, δηλώνοντας Ολυμπιακοί εκτός από την Αννούλα, ένα συνεσταλμένο Κοριτσάκι που καθόταν στο τελευταίο θρανίο.
- Έκπληκτη η καθηγήτρια ρωτάει με αυστηρό τόνο "Αννούλα, γιατί δε σήκωσες το χέρι σου;"
- Αννούλα: Γιατί δεν είμαι Ολυμπιακός, κυρία.
- Καθηγήτρια: Τι; Δεν είσαι ερυθρόλευκη; Και τι ομάδα είσαι δηλαδή για να 'χουμε καλό ρώτημα;
- Αννούλα: Είμαι υπερήφανη που είμαι AEK, κυρία.
- Η καθηγήτρια δεν πίστευε στ' αφτιά της.
- Καθηγήτρια: Αννούλα, κοριτσάκι μου, τι αμαρτία έπραξες για να 'σαι Αεκτζού;
- Αννούλα: "Η μανούλα μου είναι οπαδός της ΑΕΚ, ο πατερούλης μου Αεκτζής βαμμένος, ο αδελφούλης μου μέλος της Original, ε οπότε κι εγώ είμαι
"ΑΕΚ" απάντησε η Αννούλα καμαρωτή καμαρωτή.
- "Χμ" είπε η καθηγήτρια εμφανώς εκνευρισμένη, "κοριτσάκι μου αυτός δεν είναι λόγος να είσαι Αεκτζού. Δεν πρέπει να κάνεις ότι κάνουν οι
άλλοι και πολύ περισσότερο να επιτρέπεις στον οικογενειακό σου κύκλο να καθορίζει τη ζωή σου. Πρέπει να είσαι ελεύθερη, ανεξάρτητη. Αν π.χ η
Μάννα σου ήταν πρεζόνι και πόρνη, ο πατέρας σου αλητάμπουρας, αλκοολικός και έμπορος ναρκωτικών κι ο αδελφός σου ξεφωνημένη αδελφή στη Συγγρού, εσύ τι θα ήσουν; Αννούλα:
- Σίγουρα οπαδός του Ολυμπιακού, κυρία ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ....


Έρχεται για δουλειά ένας γέρος επαρχιώτης -βλάχος στην Αθήνα....
Κατεβαίνει στο Σύνταγμα......... και βλέπει ένα νεαρό με βαμμένα μαλλιά, 
μια τούφα μπλέ, μια μόβ, μια κόκκινη, μια πράσινη .......
Πλησιάζει λοιπόν κι αρχίζει να τον κοιτάζει με πολύ περίεργο τρόπο.
Αυτό συνεχίστηκε για πολύ μέχρι που ο νεαρός..... εκνευρίστηκε 
και γυρίζει ενοχλημένος και τσαντισμένος  και του λέει:
-Τι θές ρε κωλόβλαχε και με κοιτάς έτσι τόση ώρα; 
Και ο βλάχος του απαντά απολογητικά:
-Μη μι παριξηγάς παιδάκι μ, μα να, μόλις σι είδα, ένα πράγμα σκέφτηκα 
κι συλλογάμι τόσις ώρις: Όταν ήμαν στου Στρατό είχα γαμήσ΄ ένα παγόν...
κι σκέφτουμι μήπους είσι ι γιός μ;...... 



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Αϊτή ΕΙΝΑΙ η πρώτη χώρα πού ...αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821


Και όμως, η Αϊτή ΕΙΝΑΙ η πρώτη χώρα πού αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διά του Προέδρου της Μπουαγιέ.

Μόλις είχε τελειώσει τον δικό της απελευθερωτικό πόλεμο εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών, κατεστραμένη οικονομικά, έστειλε στο Παρίσι στον Αδαμάντιο Κοραή 25 τόνους καφέ να εκποιηθούν για να αγορασθούν όπλα για τον δικό μας αγώνα.

Επίσης έστειλε 100 εθελοντές μαύρους στρατιώτες να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελληνων. Οι οποίοι δεν έφθασαν ποτέ όμως, επειδή όπως φημολογείται τους μακέλεψε ο Γάλλος του οποίου τα πολυμπακάλικα ρημάζουν σήμερα την Ελληνική οικονομία.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γέφυρα-γίγαντας 48 χιλιομέτρων

Γέφυρα-γίγαντας 48 χιλιομέτρων
Οι εργασίες μόλις άρχισαν και θα διαρκέσουν έως το 2016. Όταν ολοκληρωθεί θα συνδέσει οδικώς το Χονγκ Κονγκ με το Μακάο, τη λεγόμενη Μέκκα του τζόγου, και το Ζουχάι, την επονομαζόμενη Κινεζική Ριβιέρα. Το νέο τεχνολογικό θαύμα της Κίνας ετοιμάζεται να σπάσει κάθε ρεκόρ!
Θα κοστίσει 73 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 7,6 δισεκατομμύρια ευρώ), θα έχει μήκος 48 χιλιόμετρα, θα μπορεί να αντέξει σεισμούς 8 Ρίχτερ και την πρόσκρουση πλοίου 300.000 τόνων. Το νέο τεχνολογικό θαύμα της Κίνας, η μεγαλύτερη θαλάσσια γέφυρα στον κόσμο, που θα συνδέσει το Χονγκ Κονγκ με το Μακάο (τη λεγόμενη Μέκκα του τζόγου) και το Ζουχάι (την επονομαζόμενη Κινεζική Ριβιέρα), άρχισε ήδη να κατασκευάζεται και θα ολοκληρωθεί το 2016.
Η κλίμακα του έργου που θα δεσπόζει σε λίγα χρόνια στο Δέλτα του ποταμού Περλ θα κόβει.....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το υγρό γυαλί (σπρέι) είναι πραγματικότητα!

Το υγρό γυαλί ακούγεται σαν υλικό επιστημονικής φαντασίας, όμως οι κάτοχοι της ευρεσιτεχνίας του ισχυρίζονται ότι θα μας προστατέψει από τις ασθένειες, θα μας βοηθήσει να προστατέψουμε συγκομιδές και θα κάνει μέχρι και το κρασί υπέροχο. Μπορεί άραγε να ανταποκριθεί πράγματι σε τόσες προσδοκίες;Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό: ένα μη τοξικό σπρέι, αόρατο στο ανθρώπινο μάτι, που προστατεύει σχεδόν κάθε επιφάνεια από τη σκόνη και τα βακτηρίδια, είτε πρόκειται για νοσοκομειακό εξοπλισμό και ιατρικούς επιδέσμους είτε για αρχαία πέτρινα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σατανικό σχέδιο του Γιώργου το διαζύγιο Μενεγάκη



Ναι ρε παιδιά. Μάλλον ο Λάτσιος ήταν που απατούσε την Μενεγάκη.

Βεβαίως δεν του δίνω κι άδικο. Εδώ στην τηλεόραση τη βλέπεις και σπάνε τα νεύρα σου. Που να την έχεις κι όλη μέρα σπίτι και χωρίς να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τηλεκοντρόλ

Όχι, μην μου παρεξηγείστε. Σαφώς και αναγνωρίζω το ταλέντο της Ελένης. Ειδικά αυτό μεταξύ ώμων και στομαχιού.

Δεν κατάλαβα κυρία μου; Εγώ γίνομαι χυδαίος που το γράφω κι όχι η Ελένη που η καριέρα της θυμίζει καμπάνια για τα οφέλη του βρεφικού θηλασμού;

Αυτό που φοβάμαι είναι μην τώρα που στενοχωρήθηκε κάνει καμιά συναυλία υπέρ της ο Νταλάρας

Επειδή όμως η στήλη πάνω απ’ όλα αποκαλύπτει, η κυβέρνηση κρύβεται πίσω απ’ το διαζύγιο. Για να ασχολείται ο κόσμος μ’ αυτό και όχι με τα σκληρά μέτρα

Είναι προσωπικό σχέδιο του σατανικού Γιώργου.

Στο έλεος των κερδοσκόπων η Ελλάδα είπε ο πρωθυπουργός. Πρώτη φορά βλέπω Έλληνα πολιτικό να κάνει τόσο σκληρή αυτοκριτική

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δώστε τις φωτογραφίες της στο λαό




Όπως ανακοινώθηκε, σε διαθεσιμότητα τέθηκε για ιδιαίτερα αναξιοπρεπή συμπεριφορά γυναίκα αστυνόμος Β’, η οποία υπηρετεί σε υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Παράλληλα, με την ίδια απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της. Ειδικότερα, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε η εν λόγω αστυνομικός σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης (στο διαδίκτυο), να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό (με ψευδώνυμο και ελεύθερη πρόσβαση) με φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν σε στάσεις, με ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της.
Καλά, τι σεμνοτυφίες είναι αυτές; Καλά έκανε η κοπέλα. Πήξαμε απο φωτογραφίες αστυνομικών να δέρνουν, ή να τους δέρνουν (συνηθέστερο τελευταία).  Γι αυτό και η κατηγορούμενη αστυνομικός αποφάσισε να βελτιώσει την εικόνα της αστυνομίας. 


Διαβαστε Περισσοτερα...

Το λάθος.


Μια 45χρονη γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και τη μεταφέρανε επειγόντως
στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν στο χειρουργείο, είχε μια υπερφυσική εμπειρία.
Βλέποντας το Θεό, τον ρώτησε... "ήρθε η ώρα μου?".


Εκείνος απάντησε "όχι, έχεις να ζήσεις ακόμη για 43 έτη, 2 μήνες και 8
ημέρες".

Αφού ανάρρωσε, η γυναίκα αποφάσισε να παραμείνει στο...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Λευκή» κι η αναμέτρηση στη Νίκαια 

Δεν χάνονται με τίποτα τα φράγματα! 

Ποια έργα είναι ώριμα για ένταξη στο ΕΣΠΑ 

Επεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του και πνίγηκε

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Χιόνια στον Καναδά



Ε, τι μόνο στην Ελλάδα θέλετε να βλέπετε χιόνι; Πάρτε μια γεύση και από τον Καναδά...




Διαβαστε Περισσοτερα...

Πουλώντας κομμάτι – κομμάτι την θλίψη της

 
«Πώς μια ξανθιά βγάζει αθόρυβα διαζύγιο για να μην πληγωθεί η οικογένειά της;
Στέλνει δελτίο τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».
Αυτό είναι το σύντομο ανέκδοτο που κυκλοφορεί από το βράδυ της Παρασκευής όταν το… λαμπερό ζευγάρι Λάτσιου – Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει.
Συγχαρητήρια σε όποιον από τους δύο είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει δελτίο τύπου για να κάνει βούκινο ένα προσωπικό του θέμα.
Η δικαιολογία τους για την ανακοίνωση ήταν, άκουσον, άκουσον, για να μην κανιβαλίσουν τη ζωή τους οι γνωστές κουτσομπολίστικες εκπομπές που έχουν κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.
Έτσι, το ζεύγος Λάτσιου – Μενεγάκη θέλησε να μας πείσει ότι προστατεύει την οικογένειά του. Έτσι είναι αν έτσι νομίζουν.
Το μόνο που κατάφεραν είναι να βάλουν δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφους πίσω από την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς τους. Οι πρωϊνατζούδες και τις Κατίνες της μεσημεριανής ζώνης τρίβουν τα χέρια τους για το αναπάντεχο δώρο.
Τηλεθεάσεις απίστευτες για μια είδηση που κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει γνωστή παρά μόνο στο περιβάλλον του ζευγαριού.
Τηλεκανίβαλοι, ριαλιτζούδες, πανελίστες και φυσικά εκατομμύρια τηλεθεατές έπεσαν να “κατασπαράξουν” όλες τις λεπτομέρειες από τη ζωή, το γάμο, τα τρίτα πρόσωπα, το τέλος και όλες αυτές τις αηδίες που σερβίρονται σε δόσεις, αλλά είναι τόσο ίδιες.
Και το ερώτημα είναι: Μήπως όλα αυτά είναι ένα στημένο παιχνίδι για να πουλήσουν ακόμη και το διαζύγιό τους;
Η Μενεγάκη θα ανεβάσει κατακόρυφα τα πεσμένα από την αρχή της χρονιάς ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής “του τίποτα” που παρουσιάζει. Παράλληλα, θα γίνει το πρόσωπο της επικαιρότητας για μήνες, έτσι ώστε να κλείσει ένα ακόμη συμβόλαιο με ετήσιους μισθούς που αγγίζουν ή και ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Θα πουλήσει κομμάτι – κομμάτι τη θλίψη της, θα δακρύσει στην εκπομπή της, θα αναστενάξει όταν θα μιλά για γάμους, θα δώσει ακόμη και συμβουλές για το πώς να (μην) χωρίσετε.
Ο δε πρώην σύζυγός της ήδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο, είναι περιζήτητος μάνατζερ στα τηλεοπτικά, λίγη δημοσιότητα παραπάνω δεν βλάπτει.
Εκείνα τα έρημα τα παιδιά τους, που πηγαίνουν σχολείο, έχουν φίλους, θα ζήσουν σ’ αυτό τον κόσμο τα σκέφτηκαν ποτέ; Σκέφτηκαν πόσο μπορεί να τα πληγώσουν με αυτή την απίστευτη δημοσιότητα που οι ίδιοι θρέφουν; Πούλησαν τη ζωή τους, το γάμο τους, τις βαφτίσεις τους, τι άλλο απέμεινε να ξεπουλήσουν;
http://www.antinews.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

210 + υπηρεσία + 00


Αντί να καλούμε 11888 βάζουμε πρόθεμα το 210 και στο τέλος 00,
δηλ.210 11888 00 και χρεωνόμαστε αστικό.

Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό. Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.

Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία.
Ήρθε η ώρα να τους κοροϊδέψουμε εμείς.

Από σταθερό τηλέφωνο καλούμε το 210 1188000 που αν έχουμε εναλλακτικό πάροχο με δωρεάν σταθερά δεν χρεωνόμαστε αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους λέμε με συνδέετε στο 69 τάδε? και σου λένε "Ευχαριστούμε σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται". Η οποία συνεχίζεται ποτέέέέέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα δεν προτιμάτε το 11880?
Σας έχω κι άλλα:
210 1188800 ΟΤΕ
210 1185000 VIVODI
210 1183300 Vodafone
210 1182100 Δεν την ξέρει η μάνα της

Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι: 210 + υπηρεσία + 00

Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να χρεωνόμαστε υποτίθεται. Ιδίως κάτι μικρές σαν το 11821

Θέλετε κι άλλα? Σας έχω
Οι πενταψήφιοι αριθμοί έγιναν για να υπερχρεωνόμαστε.
π.χ. το 14944 τηλεπληροφορίες ΟΤΕ (φαρμακεία νοσοκομεία ΟΠΑΠ κ.λπ.)

Σας έχω ένα ενδεικτικό πινακάκι με αυτούς τους αριθμούς κλήσης.
14744 | Αποτελέσματα Παιχνιδιού "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" 210 1474400
14844 | Ώρα Ελλάδος 210 1484400
14944 Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιατροί (Αττικής, Θεσ/κης, Πατρών, Κρήτης,Θεσσαλίας, Μυτιλήνης)
Δρομολόγια: Πλοίων, Ολυμπιακών Aερογραμμών- ΑEGEAN, OΣΕ, ΚΤΕΛ,Προαστιακού
Αποτελέσματα: SUPER 3, EXTRA 5, ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ - ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟ Γκολ, Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο / Ιππόδρομος  Ζώδια & Συνταγές (από τη Μαρία Λόη)
Δελτίο καιρού Ελλάδος & Ατμοσφαιρική Ρύπανση Αττικής
ΚΤΕΟ (Αθηνών, Θεσ/κης, Πατρών),
Διανυκτερεύοντα Βενζινάδικα Αττική) 210 1494400

Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00

Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!

NEO!!!
Καλέστε 210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο!!!

AYTA ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...


Διαβαστε Περισσοτερα...

εντυπωσιακές διαφημίσεις με μεγάλη φαντασία!


Εντυπωσιακές διαφημίσεις

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένα από τα δίδυμα δεν ήταν δικό του


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν Τούρκο, ο οποίος ανακάλυψε ότι το ένα από τα… δίδυμα παιδιά του δεν ήταν δικό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Σαμπάχ, ο άτυχος σύζυγος, ο οποίος είναι μέλος των σωμάτων ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, αμφέβαλε για την πίστη της συζύγου του και αποφάσισε να κάνει τεστ DNA στα παιδιά του, ηλικίας 3 ετών.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι είναι κατά 99,9% πατέρας του ενός αγοριού, αλλά όχι του άλλου!

Οι εξετάσεις επαληθεύτηκαν και από δεύτερο εργαστήριο, μετά από διαταγή δικαστηρίου, το οποίο εξετάζει την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο πατέρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα των αγοριών διατηρούσε σχέσεις με άλλον άνδρα, όταν εξαναγκάστηκε να παντρευτεί τον αστυνομικό.

Το αποτέλεσμα των εξωσυζυγικών περιπετειών της γυναίκας, μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι επιστημονικά θεμελιωμένο.

“Συμβαίνει όταν μία γυναίκα έχει διπλή ωορρηξία μέσα στον ίδιο έμμηνο κύκλο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καθηγητής Ρουσέν Αϊτάκ, επικεφαλής του Γυναικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Αγκυρας.

“Αν αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις με δύο διαφορετικούς άνδρες στη διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου, είναι πιθανό να υπάρξει διπλή εγκυμοσύνη, με το κάθε ωάριο να φέρει διαφορετικό γενετικό υλικό”, εξηγεί.

Το φαινόμενο των διδύμων με διαφορετικούς πατέρες είναι ιδιαίτερα σπάνιο στους ανθρώπους, αλλά αρκετά συνηθισμένο στα ζώα, όπως στις γάτες ή τους σκύλους.

Η ιστορία μπορεί να μοιάζει αστεία, αλλά είχε θλιβερό τέλος. Ο αστυνομικός, ο οποίος αναφέρεται με τα αρχικά Α. Κ. ανέλαβε την επιμέλεια του ενός παιδιού, ενώ το άλλο θα πάει σε ίδρυμα.

Σε πολύ δύσκολη θέση και η μητέρα, η οποία έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της και από την οικογένειά της και από τον σύζυγό της. Κατάφερε πάντως να εξασφαλίσει δικαστική απόφαση που τους απαγορεύει να πλησιάζουν στο σπίτι της σε ακτίνα μικρότερη των 500 μέτρων.

Πηγή: News247.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

2... El Sistema, ένα «πείραμα» και τα αποτελέσματά του!!

Συνεπώς ενδιαφερόμεθα, διαβάζουμε, ψάχνουμε. Και βρίσκουμε ένα βιντεάκι από μία απονομή, με τους Ινδιάνους live από το Καράκας. Μόνο που δεν είναι οι ΣιμονΜπολιβάροι που είναι πιτσιρικάδες μεν, αλλά γύρω στα 20-25. Είναι οι από κάτω τους, αυτοί που πάνε ακόμα σχολείο. Η Ορχήστρα "Τερέσα Καρρένιο", έτσι τους λένε. Παιδάκια μικρά, μερικά εμφανώς αμούστακα. Ξεκινούν με Σοστακόβιτς, από τη 10η Συμφωνία το 2ο μέρος, που οι ειδικοί λένε ότι είναι ένα μουσικό πορτραίτο του Στάλιν. Είναι ένα κομμάτι πολύ γρήγορο, βίαιο, άγριο, με εξαιρετικά απαιτητικά περάσματα, ειδικά για τα πνευστά, και ειδικότερα για τα ξύλινα, με πανδύσκολο ανσάμπλ. Τα μαθητούδια είναι ντυμένα με τα καθημερινά τους ρούχα, τα τζην τους τα σκισμένα, τα χαϊμαλιά τους, ό,τι φοράνε τα παιδιά σήμερα. Και παίζουν ηρωικά, ούτε μία νότα δεν φεύγει.

Χειροκροτήματα, περνάμε στο επόμενο κομμάτι, έναν (άγνωστό μου) Χορό ενός (αγνώστου μου) συνθέτη από το Μεξικό, ονόματι Αρτούρο Μάρκες.

 ΔΕΣ το Βίντεο


Διαβαστε Περισσοτερα...

El Sistema, ένα «πείραμα» και τα αποτελέσματά του!!

Στη μακρινή Βενεζουέλα εδώ και 30 τόσα χρόνια ξεκίνησε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, το El Sistema (Fundaci'on del Estado para el Sistema Nacional de las Orquestas Juveniles e Infantiles de Venezuela). Ένας ντόπιος μουσικός, ο Χοσέ Αμπρέου, βάλθηκε να μαζέψει παιδάκια στις πιο φτωχές, τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, τις πιο βουτηγμένες στο έγκλημα και στο πάρε-δώσε των ναρκωτικών, και να τα κάνει μουσικούς. Το πράγμα προχώρησε σιγά-σιγά, χωρίς λεφτά και άρχισε να αποδίδει καρπούς. Πέρασαν τα χρόνια, 250.000 (!) παιδάκια έμαθαν μουσική, και άρχισαν να φτιάχνονται σχολικές ορχήστρες. Οι ορχήστρες σε όλη τη χώρα ξεπέρασαν τις 100 και από αυτές οι 90 είναι συμφωνικές (ξανα-!). Οι καλύτεροι από αυτούς τους νεαρούς μουσικούς μαζεύονται σε κεντρικές ορχήστρες, με κορυφή την Ορχήστρα Σιμόν Μπολιβάρ, που αυτή την εποχή διευθύνει άλλο ένα προϊόν del Sistema, ο 28χρονος (ξανα-!) μαέστρος Γουστάβο Ντουνταμέλ, που είναι επίσης εδώ και λίγους μήνες ο νέος μαέστρος της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες (ξανα-!).

Έκαναν τουρνέ οι Βενεζουελάνοι πιτσιρικάδες με τον πιτσιρικά μαέστρο τους

 ΔΕΣ το Βίντεο


Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share