Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τατουάζ του τρόμου: Πιο ρεαλιστικά δεν γίνεται!


Ζει και εργάζεται στη Βενεζουέλα αλλά έχει πελάτες από όλόκληρο τον κόσμο, που μπορεί να περιμένουν μέχρι και έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να… αφεθούν στα χέρια του για να αποκτήσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ που είδατε ποτέ!
perierga.gr - Τατουάζ του τρόμου: Πιο ρεαλιστικά δεν γίνεται!
Ο tatoo artist κ. Yomico Moreno είναι δημοφιλής για τα «τρομακτικά» τατουάζ που δημιουργεί επάνω στο δέρμα, τα οποία -ούτε λίγο ούτε πολύ-…


Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια γιγάντια ξαπλώστρα «καλωσορίζει» το καλοκαίρι!


Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν διαρκώς πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου, γεγονός ιδιαίτερα παράδοξο για μια χώρα όπως η Σκοτία, οι κάτοικοι στην πόλη Bournemouth βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσουν την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών.
perierga.gr - Μια γιγάντια ξαπλώστρα "καλωσορίζει" το καλοκαίρι!
Μια γιγαντιαία ξαπλώστρα εμφανίστηκε στην ακτή και τοποθετήθηκε πάνω στην άμμο για να θυμίζει

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Υπάρχει σχέδιο "βουλγαροποίησης" της Ελλάδας...





Του ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΠΑ

Μια μερίδα συμπολιτών προσπαθεί να περάσει στην κοινή γνώμη λαθραία με ταχυδακτυλουργικό τρόπο την πεποίθηση πως για τις μειώσεις των μισθών φταίει το Μνημόνιο.

Υπόσχεται δε και αποκατάσταση των μειώσεων με την κατάργηση του Μνημονίου

Το πρώτο είναι λάθος και το δεύτερο αδύνατο. Ένα λάθος και ένα αδύνατο στην ίδια πρόταση την καθιστά ψέμα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η απίστευτη ιστορία του… ακέφαλου κοτόπουλου!


perierga.gr - Η απίστευτη ιστορία του... ακέφαλου κοτόπουλου!Η ιστορία του Μάικ (σ.σ. όπως ονομάστηκε το «διάσημο» κοτόπουλο) είναι γνωστή σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς οι λεπτομέρειές της συγκλόνισαν όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και εκείνους που τη διάβασαν στον Τύπο της εποχής. Ο Μάικ, λοιπόν, γεννήθηκε την Άνοιξη του 1945 στη φάρμα των Όλσεν, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, και ήταν εξ αρχής ένα αρτιμελές κοτόπουλο. Η πορεία της ζωής του, βέβαια, ήταν προδιαγραμμένη: πάχυνση για έξι περίπου μήνες, σφαγείο και…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Aλιευτικό βρέθηκε στον Καναδά ένα χρόνο μετά το τσουνάμι


Στα ανοικτά των ακτών του Καναδά βρέθηκε, ένα χρόνο μετά το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος. Το πλοίο είχε παρασυρθεί και εντοπίστηκε να πλέει στον Ειρηνικό ωκεανό. Το πλοίο«φάντασμα», σκουριασμένο αλλά κατά τ' άλλα ανέπαφο, βρίσκεται στα ανοιχτά των νησιών Χάιντα Γκουάι («Νησιά του Λαού», πρώην Νησιά της Βασίλισσας Καρλότας), περίπου 1500 χιλιόμετρα βόρεια του Βανκούβερ.

Aλιευτικό βρέθηκε στον Καναδά ένα χρόνο μετά το τσουνάμι
Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών του Καναδά, ..........

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share