Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Προσέχει για να έχει



Προσέχει για να έχει

Μετρημένες και προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις περιλαμβάνει το πλάνο για τη νέα ΑΕΚ. Η «τρύπα» στα οικονομικά του συλλόγου την επόμενη περίοδο μπορεί θα φτάσει τα 12 εκατ. ευρώ και αν δεν υπάρξει λιτή πολιτική στο θέμα ενίσχυσης της ομάδας, ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα. Για το λόγο αυτό δύσκολα θα γίνει περισσότερη από μία μεταγραφική υπέρβαση, με την περίπτωση του Ζεοβάνι να είναι στο προσκήνιο. Ο μεσοεπιθετικός της Χαλ είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος και στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να αποκτηθεί. Πέραν όμως του Βραζιλιάνου, που στις «τίγρεις» έχει ετήσιο κασέ 900.000 ευρώ καθαρά, δύσκολα θα δοθούν πολλά χρήματα για άλλον ποδοσφαιριστή.
Πηγή: www.sport-fm.gr


Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλή Ανάσταση!Καλό Πάσχα!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Νεκρή Νεράιδα





Τη νεκρή νεράιδα βρήκε ντόπιος περπατώντας με τον σκύλο του σε έναν παλαιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper, στην επαρχία του Derbyshire της Αγγλίας.




Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι 10 κορυφαίες φάρσες όλων των εποχών

Πινόκιο




Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο κόσμος σε άσπρο & μαύρο (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)





Απολαύστε ορισμένα υπέροχα τοπία με την τεχνική της ασπρόμαυρης φωτογραφίας!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πασχαλινός Αρκάς

010

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ήταν εκατομμυριούχος ο…. ρακένδυτος ρακοσυλλέκτης ?




Ρακένδυτος ρακοσυλλέκτης που επιβίωνε με αποφάγια και ταυτόχρονα, δεινός επενδυτής με βαθιά γνώση της χρηματιστηριακής αγοράς και προσωπική περιουσία ύψους μεγαλύτερου των 1,2 εκατ. ευρώ, ο Σουηδός Κουρτ Ντέγκερμαν ήταν ένας πραγματικά μοναδικός (απίστευτος κι όμως αληθινός) συνδυασμός αντιθέτων. Επί σειρά 40 ετών, ο Κουρτ περνούσε τις ημέρες του πάνω σε ένα σαραβαλιασμένο ποδήλατο, μαζεύοντας άδεια κουτάκια και λοιπά μεταλλικά αντικείμενα από τους κάδους απορριμμάτων της παραλιακής πόλης Σκελεφτέα στη βορειοανατολική Σουηδία. Χρήματα δεν χάλαγε ποτέ και προκειμένου να τραφεί, επισκεπτόταν όχι τα εστιατόρια αλλά τους σκουπιδοτενεκέδες των ταχυφαγείων της περιοχής. Ωστόσο, όταν πέθανε (σε ηλικία 60 ετών, από καρδιακή προσβολή), αυτός ο κουρελής άφησε πίσω του (κρατηθείτε): ένα χαρτοφυλάκιο μετοχών αξίας τουλάχιστον 822.000 ευρώ σε ελβετική τράπεζα, 124 ράβδους χρυσού αξίας 281.000 ευρώ σε θυρίδα ασφαλείας, 4.834 ευρώ σε λογαριασμό στη Σουηδία και 309 ευρώ σε ψιλά στο σπίτι. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο Ντέγκερμαν κατόρθωσε να μετατρέψει το αλουμίνιο (τα άδεια κουτάκια που μάζευε από τα σκουπίδια και επέστρεφε στις αρχές) σε χρυσό. Πως; Παίζοντας στο χρηματιστήριο τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε από τις επιστροφές των μεταλλικών αντικειμένων. Βλέπετε, πέρα από ρακοσυλλέκτης, ο Σουηδός ήταν και δεινός επενδυτής. «Πήγαινε καθημερινά στη βιβλιοθήκη και διάβαζε τις οικονομικές εφημερίδες, ήξερε την χρηματιστηριακή αγορά απ' έξω κι ανακατωτά», σχολιάζει για αυτόν ο ξάδελφος του.
Όσο για σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, οι συγγενείς του αποθανόντος θα πλακωθούν, για το ποιος θα πάρει την περιουσία του.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Μήτρος , η θεία του και το ... χ@σιμο


Κατεβαίνει ο Μήτρος για μια μέρα από το χωριό στην Αθήνα και πάει να μείνει στο σπίτι μιας θείας του.
Τη νύχτα τον έπιασε κατούρημα και για να μην ενοχλήσει τη θεία του, αποφάσισε να κατουρήσει μέσα στο ενυδρείο.

Μετά όμως τον έπιασε και χέσιμο και, πάλι για να μην ενοχλήσει η θεία του, αποφάσισε να χέσει μέσα σε μια γλάστρα, που βρήκε εκεί κοντά. Τα χαράματα έφυγε για το χωριό, πριν ξυπνήσει η θεία του.
Σε δυο μήνες του τηλεφωνεί η θεία του και του λέει:

- Μήτρο μου, ξέρω ότι κατούρησες στο ενυδρείο. Πάνε τα ψάρια, ψόφησαν όλα. Δε σε παίρνω όμως για αυτό. Μπορείς, αγόρι μου, να μου πεις πού έχεσες, γιατί έχουμε αλλάξει σπίτι τρεις φορές από τότε και η μυρουδιά μας ακολουθεί παντού;!

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΤΟΙΜΟΣ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Time Within Us




απο το   

http://www.politismos.com.gr/


Time Within Us


Διάρκεια έκθεσης: 27/01-16/05/10
Εγκαίνια έκθεσης: 26/01/10, 18:30




  Το Istanbul Museum of Modern Art (Istanbul Modern), το  Moscow House of Photography Museum και το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης διοργανώνουν από κοινού μια μεγάλη έκθεση φωτογραφίας, με τη συμμετοχή 15 καλλιτεχνών από την Τουρκία,  τη Ρωσία και την Ελλάδα, στην οποία παρουσιάζονται 150 έργα.

 


   Η έκθεση, που επιμελούνται για κάθε 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

- Πλάκα μου κάνεις ?


Μπαίνει μια μέρα ένας Αλβανός μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν
υπάρχει δουλειά.

- Βεβαίως και υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρεις
μέρες και να είσαι εδώ δύο..
ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον μήνα,
με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο γραμματέα.

- Πλάκα μου κάνεις ?

- Εσύ άρχισες....


Διαβαστε Περισσοτερα...

Επίγεια σοφία"

http://sliderulemuseum.com/Ephemera/Bob_Thaves_cartoonist_1940s_from_BookOfMadness_UnivOfMinnisota.jpg
"Ρωτάτε αν μπορώ να ζήσω με το εισόδημά μου? Δυστυχώς δεν ξέρω. Η κυβέρνηση με τους φόρους της  δεν με αφήνει να το δοκιμάσω"
BOB THAVES (Αμερικανός σκιτσογράφος)




Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ιστορία επαναλαμβάνετε


"Οι τελετές της Εκκλησίας όσον αφορά εορτές και νηστείες τηρούνται μάλλον ικανοποιητικά αφού οι πλούσιοι τηρούν τις εορτές και οι φτωχοί κρατούν τις νηστείες"
SYDNEY SMITH (Βρετανός κληρικός του 18ου αι.)
 


Διαβαστε Περισσοτερα...

The inner world of Mastic Villages

The inner world of Mastic Villages
photo © Stratis Vogiatzis
The inner world of Mastic Villages
text by Katerina Biliouri for Yatzer

Διαβαστε Περισσοτερα...

Tα φετίχ των επωνύμων στο… sex!


Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε οι «πιπεράτες» ερωτικές περιπέτειες των επωνύμων σας κινούν την περιέργεια για κάποιο λόγο!
Για αυτό και εμείς φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε για τα φετίχ τους στο sex!!!

- H Ναταλί Θάνου 
 

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Λάζαρε... δεύρο έξω!!!"






Διαβαστε Περισσοτερα...

Μόνο στο… sex δεν έβαλαν τεκμήρια

.
Ότι κινείται και αναπνέει θα φορολογείται. Αυτό είναι το δόγμα του ΠΑΣΟΚ και το κάνει πράξη με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μετά το Πάσχα.
Τα τεκμήρια διαβίωσης απλώνονται παντού και δεν θα υπάρχει Έλληνας που δεν θα πρέπει να

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ricky Martin:"Νιώθω ευλογημένος που ειμαι gay"

«Είμαι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος».Σε αυτή τη δήλωση προέβη χθες ο 38χρονος τραγουδιστής, Ρίκι Μάρτιν.Για την ακρίβεια, ο Πορτορικανός αστέρας, ο οποίος έχει αποκτήσει δύο δίδυμα αγόρια από παρένθετη μητέρα, ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα κείμενο που ο ίδιος έγραψε και στο οποίο δηλώνει ότι είναι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος άνδρας.Tί ακριβώς γράφει;«Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισα

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές





Οι συγκεκριμένες ζωγραφιές είναι σαν να ζωντανεύουν και να θυμίζουν μια κανονική φωτογραφία… Μην χάσετε τις παρακάτω εικόνες


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ


ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
 
Όλοι έχουμε ακούσει για ανθρώπους που έχουν κότσια ή αρχίδια.
Γνωρίζετε όμως τη διαφορά μεταξύ των δύο;

Σε μια προσπάθεια να σας κρατάμε ενήμερους, ο ορισμός του καθενός εξηγείται παρακάτω:


ΚΟΤΣΙΑ
- είναι να φτάνεις σπίτι αργά μετά από μια βραδιά με τους κολλητούς, να σε περιμένει η γυναίκα σου με το σκουπόξυλο στο χέρι και να τη ρωτάς: "Ακόμα καθαρίζεις, ή ετοιμάζεσαι να πετάξεις κάπου;"


ΑΡΧΙΔΙΑ
- είναι να φτάνεις σπίτι αργά μετά από μια βραδιά με τους κολλητούς μυρίζοντας γυναικείο άρωμα και μπύρα και έχοντας κραγιόν στο γιακά σου, και να δίνεις μια στον κώλο της γυναίκας σου λέγοντάς της: "Ήρθε κι η σειρά σου."


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί γιατρών με εισοδήματα στο όριο της φτώχειας

Aνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών γιατρών που δήλωσαν στην Εφορία εξαιρετικά χαμηλά εισοδήματα επιστρατεύει το οικονομικό επιτελείο, προκειμένου να «δέσει» τις ενδείξεις φοροδιαφυγής και να επιβάλει πρόστιμα ή ακόμα και λουκέτα.
Υπενθυμίζεται ότι το Νοέμβριο του 2009 το υπουργείο Οικονομικών είχε ζητήσει στοιχεία για τα δηλωθέντα εισοδήματα 150 γιατρών στην περιοχή του Κολωνακίου, από τους οποίους οι 30 εμφανίζονταν να δηλώνουν ετήσιο καθαρό εισόδημα κάτω από 10.000
ευρώ.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε μιλήσει τότε για «προκλητικό πλούτο που φοροδιαφεύγει». Τις επόμενες ημέρες, οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων που πήγαν στο Κολωνάκι βρήκαν κλειστές τις πόρτες των ιατρείων.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φιλιππίδης εναντίων Λαζόπουλου: «Διαφωνώ με τον τρόπο που γίνεται η σάτιρα»

Τον Πέτρο Φιλιππίδη φιλοξένησε στην εκπομπή της σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Για τα επαγγελματικά του σχέδια, για την τηλεόραση αλλά και για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. «Εγώ την τηλεόραση την αγαπάω. Δεν κουράζομαι όσες ώρες κι αν περάσουν» είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος σε όλους μας ηθοποιός ενώ δε δίστασε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο τηλεοπτικό πεδίο. «Η τηλεόραση έχει σκουπίδια από το πρωί» ανέφερε τονίζοντας πως αυτό οφείλεται στο φθηνό πρόγραμμα αλλά «και στην ανάγκη να γεμίσουμε το φθηνό αυτό πρόγραμμα με οτιδήποτε». Ο Πέτρος Φιλιππίδης καυτηρίασε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται σήμερα η σάτιρα μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών. «Διαφωνώ με τον τρόπο που γίνεται η σάτιρα. Τίποτα δεν πρέπει και δεν είναι ανεξέλεγκτο» υπογράμμισε και πρόσθεσε «Ο Αριστοφάνης δεν είχε autocue και εικόνα για να κοροϊδεύει κάποιον. Η σάτιρα είναι στη γλώσσα», υπονοώντας έτσι τον Λάκη Λαζόπουλο που έχει επικαλεστεί πολλές φορές τον Αριστοφάνη, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή σε κάποια πρόσωπα που σατιρίζει. 

Star.gr


Διαβαστε Περισσοτερα...

Λούστηκε μετά από ...26 χρόνια


Ο κύριος Luo Shiyuan, από το χωριό Red Flag, έχει μαλλιά μήκους δύο μέτρων και γενειάδα μήκους 1.5 μέτρου!

Το σαμπουάν δεν θα είχε άμεση επίδραση στα μαλλιά του και έτσι οι συγγενείς του έφεραν απορρυπαντικό ρούχων!

Χρειάστηκαν δώδεκα άνθρωποι, τρεις μεγάλες σακούλες απορρυπαντικό και πέντε ώρες πλυσίματος για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα!

Η οικογένειά του και οι γείτονες αφού κατάφεραν να τον καταστήσουν καθαρό είπαν πως θα προσπαθήσουν να εισάγουν το όνομα του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το ποδήλατο σας σε μια τσάντα!



Η Helium bike case είναι μία τσάντα ποδηλάτου, για ποδήλατα δρόμου έως και 64cm. Με άνοιγμα 360 μοιρών, μπορείτε να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας, σκελετό και ρόδες! Κάθε εξάρτημα τοποθετείτε σε συγκεκριμένο σημείο και κάνει την αποθήκευση εύκολη και γρήγορη. Η τσάντα διαθέτει επίσης ροδάκια για την εύκολη μεταφορά του ποδηλάτου σας σε ταξίδια.



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΙΔΟΥ ...Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ!!!!


ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΙΔΟΥ ...Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ!!!!

«Φέσι» 70.000 ευρώ στον ΕΟΤ για 1.000 γραβάτες Ferragamo

Γνήσιος οπαδος του lifestyle o Αρης Σπηλιωτόπουλος. Όπως έμαθα, επί θητείας του στο υπουργείο Τουρισμού είχε παραγγείλει 1.000 μεταξωτές γραβάτες και 150φουλάρια Salvatore Ferragamo, προκειμένουνα δίδονται ως δώρα σε τρίτους. Το κόστος άγγιξε τα 70.000 ευρώ, όμως η πληρωμή δεν έγινε ποτέ, μολονότι είχε υπογραφεί η σχετική σύμβαση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. 

Η επίτροπος που ελέγχει τις δαπάνες δεν θεωρεί ότι η συγκεκριμένη σύμβαση είναι επιλέξιμη και συνάδει με τη διαφημιστική προβολή της χώρας μας, με αποτέλεσμα να μην εγκρίνει τη σχετική πληρωμή. Η οικογένεια Λεμονή (Καλογήρου, Dolce Cabana, Χαραλάς κ.ά.),που διέθεσε το προϊόν, ζητά να πληρωθεί, όμως ο ΕΟΤ απαντά, στο πλαίσιο της ώσμωσης Τουρισμού-Πολιτισμού, με το θρυλικό θεατρικόέργο του Ντάριο Φο: «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»…

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι έχουν απομείνει μόνο 54 γραβάτες, αφού η φίρμα Ferragamo -πώς να το κάνουμε- είναι μοναδική και γίνεται ανάρπαστη από Έλληνες καιξένους !

Βέβαια, όπως μαθαίνω, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Νικόλας Κανελλόπουλος, πέραν της οικονομικής δυσπραγίας που διέπει τον Οργανισμό, αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα. Ο ΕΟΤ, πάλι επί υπουργίας Άρη, αγόρασε για άγνωστους λόγους μια Lexus αξίας 75.000 ευρώ περίπου.

Το πολυτελές αυτοκίνητο «κάθεται» στο… γκαράζ του Οργανισμού έχοντας διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα, δεδομένου ότι -όπως λένε οι κακές γλώσσες- το μακρινότερο ταξίδι του ήταν η κοσμοπολίτικη Αράχοβα. Το κακό είναι πως ο ΕΟΤ δεν μπορεί βάσει νομοθεσίας να πουλήσει το πολυτελές αυτοκίνητο προκειμένου να συγκεντρώσει κάποια έσοδα,αφού για φέτος οι δαπάνες προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό ίσως είναι οι λιγότερες την τελευταία 15ετία.

Ταυτόχρονα ο Οργανισμός καλείται να πληρώσει σε προμηθευτέςτου και χρέη ύψους 130 εκατ. ευρώ περίπου.

Αλλά, έτσι είναι, οι ωραίοι έχουν χρέη…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ...






ΤΖΑΣΜΙΝ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΝΤΙΝ) 
ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΗ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ  
ΧΙΟΝΑΤΗ

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.


Αν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρος τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών. Τα αυγά αναμυγμένα με το νερό θα μετατραπούν σε ένα γαλάκτωμα που θα σου κάνει το παρμπρίζ χάλια μειώνοντας την ορατότητά σου κατά 92 %. Οπότε αναγκαστικά σταματάς, βγαίνεις από το αυτοκίνητο να τα καθαρίσεις σου την πέφτουνε δύο αλήτες, τρως το ξύλο της χρονιάς σου ......... Και συνεχίζεις δαρμένος με τα πόδια, δίχως αμάξι, δίχως λεφτά, δίχως πιστωτικές κάρτες, δίχως κινητό, δίχως κλειδιά του σπιτιού σου κ.λ.π. Ενημέρωσε τους φίλους και συγγενείς       


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η νέα μόδα στην Ιαπωνία είναι οι φούστες που δεν είναι διαφανείς αλλά το μοντέλο είναι τυπωμένο πάνω στο ύφασμα!!!!




κι έτσι παίρνεις μάτι, κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά!!!!!!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι 3 γέροι...



3 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ.

ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ: ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ! ΕΒΑΛΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ...                                                        

ΛΕΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ: ΕΓΩ, ΠΑΛΙ, ΠΗΓΑ Σ' ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...
 
ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ: ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ!
ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ...(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ), ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΙΓΑ ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΩΝΙΝΤΑΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡA ΣΗΜΕΡΑ?                                                      
   
ΞΕΧΝΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΧΝΑΩ!!!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολύ καλό και το εαρινό ΕΝ της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ εκτός από λίγο... πασχαλιάτικο έχει και πολύ καλό υλικό με εντυπωσίασε η διαφήμιση με τα κρεμασμένα σεντόνια ...καλοοοοο
Για περισσότερα  ΕΔΩ



Διαβαστε Περισσοτερα...

γέφυρας Pont Neuf στην Τουλούζη



                                Προς ενημέρωσή σας, σας στέλνω μία φωτογραφία της γέφυρας Pont Neuf στην Τουλούζη. Η γέφυρα είναι από τις ωραιότερες του κόσμου και κατασκευάστηκε από το 1544 μέχρι το 1632. Ο ίδιος ο Λουδοβίκος 14ος την διέσχισε το 1659.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αφιέρωμα από τη ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ. στο φωτογράφο της Ανοιξης της Πράγας


josef_koudelka-225ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του σημαντικού τσέχου φωτογράφου Γιόζεφ Κουντέλκα (φωτο) την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010 στις 20:00 στη μικρή σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Ποιος είναι
Γεννημένος σε ένα χωριό 400 κατοίκων στη Μοραβία το 1938, ο Κουντέλκα ανακάλυψε τη φωτογραφία σε πολύ νεαρή ηλικία και αμέσως έστρεψε τον φακό του στα μέλη της οικογένειάς του. Τελείωσε το Πολυτεχνείο της Πράγας και εργάστηκε ως μηχανικός αεροσκαφών, αλλά γρήγορα πήρε την απόφαση να αφιερωθεί σε αυτό που αγαπούσε περισσότερο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΓΕΡΜΑΝΟΙ



Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share