Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Μπάμπης και ο ... Bill Gates !Πάει ο Μπάμπης στα μπουζούκια και βλέπει τον Bill Gates. Τον πλησιάζει και του λέει:
- Κύριε Bill Gates, θέλω να μου κάνετε μια μεγάλη χάρη. Να, περιμένω την κοπέλα μου και θα ήθελα να την εντυπωσιάσω. Μπορείτε όταν έρθει να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μου πείτε: - Για σου ρε Μπάμπη παλιόφιλε μου;
- Aσε μας ρε φίλε. Και που σε ξέρω εγώ;
- Έχετε δίκιο Κύριε Bill Gates. Δεν με ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλω ο φτωχός. Δεν σας κοστίζει τίποτα και για μένα σημαίνει πολλά. Η κοπέλα μου θα με πάρει από καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχω.
Αφού τον έπρηξε ο Μπάμπης τελικά ο Bill Gates ενέδωσε...
- Ωραία, θα σου κάνω τη χάρη. Κάτσε στο τραπέζι σου και όταν έρθει, μετά από λίγο θα περάσω.
- Χίλια ευχαριστώ κύριε Bill Gates! Με σώζετε!
Κάθεται λοιπόν ο Μπάμπης και λίγο αργότερα έρχεται και η κοπέλα του. Τους πλησιάζει ο Bill Gates που λέτε και λέει:
- Για σου ρε Μπάμπη! Τι κάνεις φίλε μου;
Και του απαντάει ο Μπάμπης:
- Αϊ γ@μήσου ρε μ@λάκα, πάλι δανεικά θέλεις;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα μπαίγνια δεν υπάρχουν πια κ. ΧυτήρηΕμφανιστήκατε εχτές βράδυ κ. Χυτήρη στην τοπική τηλεόραση για να δηλώσετε, χωρίς καν να ερωτηθείτε, ότι θα ψηφίζατε το κίνημα των Δημάρχων, με το σκεπτικό ότι αποτελεί πολυσυλλεκτικό και νεανικό (!!!) ψηφοδέλτιο. Παρουσιάσατε δε μία περίεργη άγνοια για τα τεκταινόμενα στην Κέρκυρα.
Ήρθατε δηλαδή κ. Χυτήρη ως απεσταλμένος της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας στην επέτειο του ΟΧΙ, να μας πείσετε να πούμε το ΝΑΙ !!!
Φαντάζομαι ότι αγχώνεστε για τα χρώματα στο χάρτη το βράδυ των εκλογών. Για το μέλλον της κοινωνίας και της οικονομίας στην Κέρκυρα, δεν νομίζω ότι κόπτεστε ιδιαίτερα. Γιατί δεν έχετε συμφέροντα εδώ, καθώς η οικογένειά σας δεν κατοικεί και δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί μας. Οι τοπικές πολιτικές που έχουν ισοπεδώσει την Κέρκυρα δεν θα επηρεάσουν το μέλλον του παιδιού σας και των εγγονιών σας, καθώς θα ζουν αλλού.
Διαφορετικά θα είχατε ενδιαφερθεί για την τοπική λυπηρή κατάσταση. Θα σας είχε απασχολήσει να μάθετε που κατέληξαν τα τελευταία 20 χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που «απορροφήθηκαν», ενώ προορίζονταν για δημόσιες επενδύσεις.
Και είχατε το θάρρος κ. Χυτήρη να βγείτε δημοσίως και να δώσετε στήριξη στο συντεχνιακό κίνημα των αξιωματούχων που μας οδήγησαν εδώ που καταντήσαμε. Τόσο αβίαστα και αδιάφορα.
Σιωπήσατε εκκωφαντικά μπροστά στα αδιέξοδά μας, την ανάγκη για μια νέα αρχή. Την απαραίτητη απαλλαγή μας από το καθεστώς που λυμαίνεται τον τόπο.
Έχουμε χρεοκοπήσει κ. Χυτήρη και νομίζετε ότι με μία τηλεοπτική δήλωσή σας, στη μοναξιά του φακού, θα σας ακολουθήσουν χιλιάδες στο σαγράδο που μας προτείνετε να πέσουμε.
Σας καλώ κ. Χυτήρη να κάνετε την ίδια εισήγηση σε δημόσια συγκέντρωση, όπου να επιχειρηματολογήσετε μπροστά σε Κερκυραίους. Έχετε επιχειρήματα και θάρρος να το κάνετε;
κ. Χυτήρη, εσάς σας ενδιαφέρει το χρώμα του χάρτη στις 14 Νοέμβρη, ενώ τη γενιά μας μια θέση στο χάρτη. Το δικαίωμα παραμονής στην Κέρκυρα και στην Ελλάδα.
Η αυτοδιοίκηση στην Κέρκυρα έχει στερέψει τα τελευταία 20 χρόνια από αξιόλογους αιρετούς και έχει γεμίσει με τσάμπα μάγκες. Να είστε σίγουρος όμως ότι αλλάξανε οι καιροί και η κοινωνία ξεμένει και από μπαίγνια...
Καλό σας ταξίδι κ. Χυτήρη.

Σεβαστιανός Μεταλληνός
Α. Κορακιάνα, 28/10/2010

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Ο μόλυβδος είναι μία χημική ουσία η οποία προκαλεί καρκίνο.Ο μόλυβδος είναι μία χημική ουσία η οποία προκαλεί καρκίνο.

Πρόσφατα μία μάρκα που ονομάζεται "Red Earth'' μείωσε τις τιμές της στα κραγιόν από $67 σε $9.9 !!!!.. Περιείχε μόλυβδο.

Οι μάρκες κραγιόν οι οποίες περιέχουν μόλυβδο είναι:
                  1. Christi an Dior
                  2. LANCOME
                  3. CLINIQUE
                  4. Y.S.L
                  5. ESTEE LAUDER
                  6. SHISEIDO
                  7. RED EARTH (Lip Gloss)
                  8... CHANEL (Lip Conditioner)
                  9. Market America-Motives lipstick

 Όσο περισσότερο μόλυβδο περιέχουν τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για καρκίνο.

Μετά από δοκιμές που έγιναν σε κραγιόν, βρέθηκε ότι το κραγιόν του Y.S.L περιείχε την μεγαλύτερη ποσότητα μόλυβδου. Προσέξτε ιδιαίτερα τα κραγιόν που κατασκευάστηκαν για να διαρκούν περισσότερο.
Εάν το κραγιόν σας διατηρείται πιο πολύ από τα συνηθισμένα, οφείλεται στο ότι περιέχει  υψηλό ποσοστό μόλυβδου.
Δοκιμάστε αυτό το τεστ μόνες σας:

                  1.  Βάλτε λίγο κραγιόν στο χέρι σας.
                  2.  Με ένα χρυσό δαχτυλίδι τρίψτε το χρώμα.
                  3.  Αν το χρώμα του κραγιόν γίνει μαύρο,
τότε ξέρετε ότι περιέχει μόλυβδο.

Παρακαλούμε στείλτε αυτήν την πληροφορία σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Διαβαστε Περισσοτερα...

«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

"Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

 


- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »

- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »"

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΙΚΟΝ D80 ΣΩΜΑ


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΙΚΟΝ D80 ΣΩΜΑ
ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ /2008
ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΤΙΜΗ ΦΙΛΙΚΗ
Vasilis@otenet.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ

καλημέρα σε όλους

  σπίτι στην σπηλιά - 45 τ.μ. - ξενοικιάζεται τον μηνα νοεμβριο και θα
ξαναενοικιαστεί . Το διαμερισμα ειναι σε πρωτο οροφο , δεν εχει κοινόχρηστα και εχει χαμηλή κατανάλωση σε νερό και ηλεκτρικό. Είναι στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες απολύτως ανακαινισμένο και εχει aircondition  και θερμοπομπούς. Το ενοίκιο είναι δυο χρόνια τωρα στα 350 ευρώ και εκει θα παραμείνει.
Διαβαστε Περισσοτερα...

Γονείς της χρονιάς
Είναι τόσο λάθος, μα και τόσο αστείες ταυτόχρονα… Μην χάσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με απίστευτους γονείς,

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενος τρόπος για να καθαρίσετε την τουαλέτα σας (Photos)
Μπορεί να εκπλαγείτε με το νέο τρόπο καθαρισμού της λεκάνης της τουαλέτας. Όσο βρώμικη και αν είναι η τουαλέτα σας, υπάρχει μια ασυνήθιστη λύση…Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι 13 παράξενες δεισιδαιμονίες
Περικυκλωνόμαστε καθημερινά από δεισιδαιμονίες. Δεν κάνει να περνάμε κάτω από σκάλες, δεν κάνει να πατήσουμε πάνω σε σπασμένα γυαλιά… Από πού ξεκινάνε όμως αυτές οι προλήψεις και γιατί τις ακολουθούμε; Το σημαντικότερο βέβαια είναι κατά πόσο αληθεύουν ή όχι.

Ο Βρετανός συγγραφέας, Harry Oliver, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, με τίτλο “Black Cats & Four-Leaf Clovers” («Μαύρες γάτες και τετράφυλλα τριφύλλια») [εκδ. Perigee], και ερευνά τις ρίζες των δεισιδαιμονιών και τις ιστορίες των παλιών γυναικών ανά τον κόσμο.

 .........................

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μεθυσμένος πάει να αγοράσει μπύρες...

Τέτοιο μεθυσμένο σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί... Απολαύστε...


Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"
"Το ΟΧΙ είναι μια μικρή λέξη που λίγοι όμως έχουν το θάρρος να την προφέρουν"
ΑΝΝΙΒΑΣ

"Η σύγχρονη Ελλάς κατέστησε όλους τους φιλελεύθερους λαούς οφειλέτες της. Εθεωρείτο ως τώρα μικρή χώρα απο απόψεως πλούτου και πληθυσμού. Σήμερα χαρη στο θάρρος και την αρετή της, αξίζει να αναγνωριστεί ως μεγάλη δύναμη. Καμιά άλλη σελίδα της τρισενδοξης ελληνικής Ιστορίας δεν κάνει μεγαλύτερη τιμή στο ελληνικό όνομα"
DAILY TELEGRAPH 25/3/1941

"Στο εξής πρέπει να λέμε όχι ότι οι Έλληνες πολεμούν σας ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες."
Ουίνστον Τσώρτσιλ,1874-1965,Βρετανός Πρωθυπουργός , Νόμπελ 1953

"Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ' όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, πολέμησαν με παράτολμον θάρρος και υψίστην περιφρόνησιν προς τον θάνατον"
Αδόλφος Χίτλερ,1889-1945,Γερμανός δικτάτορας (Από λόγο πού εκφώνησε στις 10/5/1941)

"Σ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ιταλοί στρατιώτες που πήραν μέρος στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο έφεραν ειδικό διακριτικό τιμής, γιατί πολέμησαν εναντίον στρατού υψηλής ποιότητας και μαχητικής αξίας, με παγκόσμια αναγνώριση."
Από άρθρο Ιταλού στρατιωτικού σε στρατιωτική επιθεώρηση (1980)


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η "ιστορική πρόβλεψη" της ημέρας


"Η επιχείρηση κατά της Ελλάδας θα είναι περίπατος..."
ΜΠΕΝΙΤΟ Μ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κηφηνείον «Η Ωραία Ελλάς»του Σαράντου Καργάκου, Συγγραφέως - Φιλολόγου - Ιστορικού

 Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ.
Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η ...εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά.
Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ότι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νεοσουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδόθησαν σε μία χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά τη δικτατορία, εξέθρεψε καί διαμόρφωσε δύο γενιές «κουλοχέρηδων», παιδιών δηλαδή πού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους -πέρα  από τη μούντζα- για καμιά εργασία από αυτές πού ονομάζονται χειρωνακτικές, επειδή -τάχα- είναι ταπεινωτικές... Κι ας βρίσκεται μέσα στη λέξη «χειρώναξ», σαν δεύτερο συνθετικό το «άναξ» πού κάνει τον δουλευτή, τον άνακτα χειρών, βασιλιά στο χώρο του, βασιλιά στο σπιτικό του, νοικοκύρη δηλαδή, λέξη άλλοτε ιερή πού ποδοπατήθηκε κι αυτή μες στην ασυναρτησία μιας πολιτικής πού έδειχνε αριστερά και πήγαινε δεξιά και τούμπαλιν. Γι' αυτό τουμπάραμε.. ....

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Να γιατί ο (κάθε) Έλληνας πρωθυπουργός, είναι μια διακοσμητική γλάστρα!Για όσους έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο (εκάστοτε) Έλληνας πρωθυπουργός κυβερνάει πραγματικά ας σκεφθούν τα εξής>

-Κυβερνάει ο Έλληνας πρωθυπουργός τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας;

Όχι φυσικά. Αυτό το κάνει το ΝΑΤΟ, όπως αποδεικνύεται. Διαβάστε τα ρεπορτάζ της Κύρας Αδάμ. Άρα είναι εκ των προτέρων ανίκανος να υπερασπισθεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

-Κυβερνάει ο Έλληνας πρωθυπουργός την Οικονομία της χώρας;

Όχι φυσικά, αυτό είναι υπόθεση της Τρόικας και παλαιότερα-επί Αλογοσκούφη-της Λέσχης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μπορεί να κυβερνάει μόνο το 1 εκατομμύριο κομματόσκυλα δημοσίους υπαλλήλους, να τους φορολογεί, να τους περικόπτει τους μισθούς και ν αυξάνει τους έμμεσους φόρους.

-Κυβερνάει ο Έλληνας πρωθυπουργός τη Δικαιοσύνη;

Φυσικά και όχι γιατί για να το κάνεις πρέπει να είσαι άτεγκτος και ισχυρός ώστε να σηκώσεις ανάστημα στον Αθανασίου για παράδειγμα.

-Κυβερνάει ο Έλληνας πρωθυπουργός τα Σώματα Ασφαλείας;

Φυσικά και όχι. Αυτά ως επί το πλείστον και με ελάχιστες εξαιρέσεις ελέγχονται από το παρακράτος, που στήνει αυτοσχέδιες τρομοκρατικές οργανώσεις, πουλάει πρέζα στις πλατείες, πουλάει προστασία σε νυχτερινά κέντρα και πάει λέγοντας.

-Κυβερνάει ο Έλληνας πρωθυπουργός την Υγεία;

Όχι φυσικά. Αυτή την ελέγχει το παρακράτος των προμηθειών και οι ιδιώτες κλινικάρχες σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους διοικητές των νοσοκομείων.

-Κυβερνάει ο Έλληνας πρωθυπουργός τις - ζωτικής σημασίας για τη χώρα- τηλεπικοινωνίες;

Σοβαροί να είσαστε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέχτηκε να του παρακολουθούν το σταθερό τηλέφωνο στο Καστρί, το οποίο ήταν κομμένο επί πολλές ημέρες. Ο προηγούμενος Έλληνας πρωθυπουργός ανέχτηκε να του παρακολουθούν το κινητό-όσο και της γιατρίνας Νατάσας. Και οι δύο πρωθυπουργοί, δίχως αιδώ, ανέχονται να χαρίζονται τα πρόστιμα για τις Υποκλοπές που επιβλήθηκαν στους Υποκλοπείς, ενώ κανείς δεν μας είπε ποιος έσυρε το σχοινί στο λαιμό του Κώστα Τσαλικίδη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέχεται να κυβερνάνε τον ΟΤΕ υπόδικοι και μιζαδόρικα λαμόγια.

Μπορεί στη τελική ο Ελληνας πρωθυπουργός να επιβάλλει την εφαρμογή των Νόμων στους ισχυρούς;

Φυσικά και όχι. Πάρτε για παράδειγμα τους σεσημασμένους επιχειρηματίες των ΜΜΕ με τις τόσες παραβάσεις. Αντί να είναι στη φυλακή ξύνουν τα αχαμνά τους κάθε φορά που βλέπουν τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του να εμφανίζονται στα κανάλια τους.

Υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα, ατέλειωτη λίστα που αποδεικνύει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ν αυξάνει τους έμμεσους φόρους και να περικόπτει τους μισθούς.

Αυτή τη δουλειά θα μπορούσε να τη κάνει και η Τζούλια Αλεξανδράτου με σύμβολο τον Πανταγιά που είναι bizarre περσόνα-όχι η Τζούλια, ο Πανταγιάς!

Αυτή είναι η κατάντια του πρωθυπουργικού ρόλου στην Ελλάδα.

Γι αυτό σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, γύρω από τους πρωθυπουργούς μαζεύονται διάφορα λαμόγια-σύμβουλοι που το μόνο που θέλουν είναι να τα κονομήσουν.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Antoine D'Agata
H αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ART/IF/ACT στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεών της παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον γάλλο φωτογράφο και μέλος του φωτογραφικού πρακτορείου Magnum Photos Antoine D'Agata.

Ο Antoine D'Agata θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο κοινό με ψηφιακή προβολή, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα (4 Νοεμβρίου 2010) καθώς και 5ήμερο φωτογραφικό masterclass στον χώρο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΖΕΟΝ (5-9 Νοεμβρίου 2010).

ΟΜΙΛ
ΙΑ ANTOINE D’AGATA

Η ανοιχτή ομιλία του Antoine D’Agata θα πραγματοποιηθεί στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα. Θα παρουσιαστεί μέσω ψηφιακής προβολής ένα μεγάλο μέρος του έργου του καλλιτέχνη και στη συνέχεια θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τον καλλιτέχνη από κοντά.
Όλη η διεξαγωγή της ομιλίας θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.
Ημερομηνία διεξαγωγής ομιλίας: Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, ώρα 20:30
Τόπος διεξαγωγής: ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Πειραιώς 256, Ταύρος)
(αίθουσα Giorgio de Chiricο)
Είσοδος Ελεύθερη
Οργάνωση παραγωγής: ART/IF/ACTMASTERCLASS ANTOINE D’AGATA “STIGMA”
Το Masterclass “STIGMA” απευθύνεται σε φωτογράφους και γενικότερα σε καλλιτέχνες εξοικειωμένους με το φωτογραφικό μέσο και θα περιλαμβάνει καθημερινή πρακτική φωτογραφικών λήψεων, με παράλληλη κριτική, επιλογή και καθοδήγηση από τον Antoine D’Agata.
Ημερομηνία διεξαγωγής Masterclass: Παρασκευή 5 Νοεμβρίου έως και Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010
Τόπος διεξαγωγής: ΖΕΟΝ (Σαχτούρη 8-10, πλατεία Κουμουνδούρου, Αθήνα)
Οργάνωση παραγωγής: ART/IF/ACT
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.art-if-act.com
Βιογραφικό ANTOINE D’AGATA
Σχετικά με την ομάδα ART/IF/ACTΔιαβαστε Περισσοτερα...

Οι 10+1 άγνωστες πτυχές της Λέπρας
Ηταν η Ελλάδα η μόνη χώρα με Σπιναλόγκα; Πότε χρονολογείται η πρώτη αναφορά στην ασθένεια; Ποιος την έφερε στην Ευρώπη; Ποιοι τη μετέφεραν στην Αμερική; Δείτε τις δέκα και μία άγνωστες πτυχές της λέπρας.

Ακούγοντας τη λέξη λέπρα πιθανότατα σου έρχονται στο μυαλό μια επικίνδυνη αρρώστια, παραμορφωμένα πρόσωπα και απομονωμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν όμως και κάποια στοιχεία που πιθανότατα δεν γνωρίζεις.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φωτογραφίες που άλλαξαν το ρου της ιστορίας
Μια εικόνα ίσον με 1000 λέξεις. Κάποιες φωτογραφίες όμως κατάφεραν να φέρουν την αλλαγή. Άλλες φορές με τα παραπλανητικά τους μηνύματα, άλλες πάλι με όσα δεν φοβήθηκαν ν’ αποκαλύψουν.Δείτε τις φώτο...Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι πιο sexy γυναίκες ηθοποιοί του Bollywood (Photos)
Το Otherside.gr παρουσιάζει τις 20 πιο σέξυ γυναίκες ηθοποιούς του Bollywood (όπως αποκαλείται η βιομηχανία ταινιών της Ινδίας)!Διαβαστε Περισσοτερα...

Επενδύοντας σε μεταχειρισμένο
Πέντε σημεία που πρέπει να προσέξετε

Θέλετε να επενδύσετε σε μεταχειρισμένη κατοικία και να την μεταπωλήσετε ή να την νοικιάστε ; Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που απειλούν να τινάξουν στον αέρα την επένδυση σας:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι προκαλεί το άρωμα της βροχής;


Τι είναι αυτή η αίσθηση του βρεγμένου ξύλου;

Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται μια περίεργη μυρωδιά μετά τη βροχή. Συνήθως οι περισσότεροι το συνδέουν με την μυρωδιά της άνοιξης και το φρεσκοκομμένο χορτάρι. Αλλά στην πραγματικότητα τι την δημιουργεί;

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Eπίγεια σοφία"


"Ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Το να ζεις όμως νικημένος και άδοξα είναι σαν να πεθαίνεις κάθε μέρα."
Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος στρατηλάτης & αυτοκράτορας

"Μη ρωτάς για ποιόν χτυπάει η καμπάνα. Χτυπάει για σένα."
Ernest Hemingway, 1899 - 1961, Αμερικανός Συγγραφέας, Νόμπελ 1954

"Συγχώρεσε, Κύριε, τα μικρά αστεία που κάνω σε βάρος Σου και θα συγχωρέσω το μεγάλο αστείο που κάνεις σε βάρος μου."
Robert Frost, 1874-1963, Αμερικανός ποιητής

Διαβαστε Περισσοτερα...

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου πια είναι η ομορφοτερη ?????????Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι Πέρσες ηγεμόνες έρχονταιΟι Πέρσες ηγεμόνες έρχονται
Το μάθατε πιστεύω, έρχονται οι Πέρσες. Με 9 επίλαρχους, να επιβάλουν σιδηρά …Δημοκρατία. Να καταλάβουν την πόλη και την εκκλησία του Δήμου μας. Να την «απορροφήσουν». Να μεγαλώσουν την Αυτοκρατορία τους με δικό τους Σατράπη.
Υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση την τρέχουσα τετραετία από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Φαιάκων και του μέλους του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Κερκύρας. Εύχομαι κανένας νέος Κερκυραίος να μην βιώσει αντίστοιχη τραυματική εμπειρία.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει


Ο ανατρεπτικός και ιδιαίτερος καλλιτέχνης,Ο ανατρεπτικός και ιδιαίτερος καλλιτέχνης, Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων… που θα συζητηθούν! Από τις

29 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όλοι οι φανατικοί του θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές του παραστάσεις.
Μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι και ο Τζίμης Πανούσης με αφορμή την οικονομική κρίση βγαίνουν και πάλι στη Συγγρού. Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στο νούμερο 143 της αμαρτωλής Λεωφόρου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 22.30 το βράδυ, θα παρουσιάζουν το δράμα εποχής «MNIMONIUM» 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΤΑ!
στο Γύάλινο Μουσικό Θέατρο 29/10/2010 έως 31/10/2010
μια σειρά παραστάσεων… που θα συζητηθούν! Από τις

29 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όλοι οι φανατικοί του θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές του παραστάσεις.
Μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι και ο Τζίμης Πανούσης με αφορμή την οικονομική κρίση βγαίνουν και πάλι στη Συγγρού. Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στο νούμερο 143 της αμαρτωλής Λεωφόρου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 22.30 το βράδυ, θα παρουσιάζουν το δράμα εποχής «MNIMONIUM» 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΤΑ!
στο Γύάλινο Μουσικό Θέατρο 29/10/2010 έως 31/10/2010

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αγάπη (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)
Σας παρουσιάζουμε ένα υπέροχο φωτογραφικό αφιέρωμα με θέμα την αγάπη…
Διαβαστε Περισσοτερα...

Porristas: Sexy Λατίνες Cheerleaders (Photos)
Porristas στα ισπανικά σημαίνει cheerleaders. Απολαύστε λοιπόν ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με όμορφες και sexy latin porristas!Διαβαστε Περισσοτερα...

Κέρδισε το λαχείο μια μέρα μετά το διαζύγιο


Ένας 40χρονος στη Βρετανία, είναι από τους πιο τυχερούς διαζευγμένους στον κόσμο. Απαλλάχθηκε από τη γυναίκα του και μια μέρα μετά έγινε εκατομμυριούχος. Αν κέρδιζε το λαχείο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, η σύζυγος θα έπαιρνε τα μισά!

Μια μέρα μετά την έκδοση του διαζυγίου του ο Κέβιν Χάλστεντ είπε να το γιορτάσει αγοράζοντας ένα λαχείο. Προφανώς σκέφτηκε “ήμουν τόσο τυχερός που τη ξεφορτώθηκα ας πάρω και κανένα λαχείο τώρα που γυρίζει”.

Και πολύ καλά έκανε ο 40χρονος οδηγός λεωφορείου από το Πρέστον αφού κέρδισε πάνω από 3 εκατ. δολάρια!

Ο 40χρονος είχε πάει για ένα ποτό με μια συνάδελφό του γιορτάζοντας την ελευθερία του όταν την επόμενη μέρα είπε να δοκιμάσει τη τύχη του- που φάνηκε να τον ευνοούσε αυτές τις μέρες.

Έτσι, αγόρασε το λαχείο και δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε πως οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι δικοί του.

Μάλιστα, ευτυχώς που το διαζύγιο είχε ήδη εκδοθεί διαφορετικά θα ήταν αναγκασμένος να μοιραστεί τα κερδισμένα 3.817.875 δολάρια με τη πρώην σύζυγό του.

Η γυναίκα του είπε ότι έχουν παραμείνει φίλοι και πως τα πάνε καλύτερα τώρα που είναι χωρισμένοι. “Του εύχομαι καλή τύχη, το αξίζει”, είπε.

Πρόσεχε Κέβιν οι γυναίκες είναι ύπουλες για τα λεφτά σε καλοπιάνει…
Διαβαστε Περισσοτερα...

Η "ιστορική πρόβλεψη" της ημέρας...+"Επίγεια σοφία"

Η "ιστορική πρόβλεψη" της ημέρας...

"Πολύ ενδιαφέρον αγόρι μου Whittle αλλά δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ..."
«Very interesting Whittle, my boy, but it will never work.»
Καθηγητής Αεροναυτικής του Cambridge, όταν είδε τα σχέδια του Frank Whittle όπου παρουσίαζε τον κινητήρα Jet!!!

"Επίγεια σοφία"

"Τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι πεινασμένοι, αλλά οι χορτάτοι που δεν έφαγαν τρεις μέρες."
Ανώνυμος

"Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε."
Φιντέλ Κάστρο, Κουβανός ηγέτης

"Φτύνε καλά. Σημάδευε κέντρο."
Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκυ, 1893-1930, Ρώσος ποιητής

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ 25-10-2010 ΔΕΝ ΘΑ .........ΣΗΜΕΡΑ 25-10-2010 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΝΑΥΑΓΟΣ.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Απορρίφθηκε αίτηση για επανάληψη της δίκης του... Σωκράτη !!!Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ

Την επανάληψη επί των ημερών μας της δίκης του Σωκράτη προς όφελος του καταδικασμένου, το 399 π.Χ., φιλοσόφου ζητούσε Αθηναίος δικηγόρος.

Και περίπου δυόμισι χιλιετίες μετά την καταδίκη σε θάνατο με κώνειο του φιλοσόφου Σωκράτη, ο εισαγγελέας που υποχρεώθηκε να εγκύψει στην υπόθεση, με ένα νομικό σκεπτικό που εμπλουτίζεται και με αναφορές στο έργο του μέγιστου διδασκάλου, έκρινε -με διάταξή του- απορριπτέα την αίτηση του δικηγόρου.

Ο αιτών, Κ.Π., επικαλούνταν την αναπαράσταση της δίκης με αθωωτικό αποτέλεσμα, στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, και υποστήριζε ...........

Διαβαστε Περισσοτερα...

10 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο αεροπλάνο!
Η ετικέτα του καλού συνεπιβάτη είναι τελικά υποτιμημένη. Μην κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν…

Άλλες φορές είναι μια αδέξια κίνηση και άλλες μια συνεχιζόμενη ενοχλητική στάση. Ο,τι και να συμβαίνει, η διαφωνία με τον συνεπιβάτη βάζει τις βάσεις για ένα δύσκολο ταξίδι που αντικειμενικά δυσχαιραίνεται από την άβολη και συνήθως μικρή θέση που σας φιλοξενεί. Διαβάστε έναν μίνι οδηγό για τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε – για να μπορείτε να εκφράσετε τα παράπονά σας εφόσον ο δικός σας συνεπιβάτη

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share