Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Φατε κατι bloger


Διαβαστε Περισσοτερα...

Προς όλους εκείνους που θέλουν να κονομήσουν. Πώς λειτουργούν τα κυκλώματα με τα δάνεια και τα ακίνητα στις Τράπεζες...

Γράφει ο Ν. Μαλγαρινός
Εάν θέλει κάποιος να κονομήσει, πρέπει να κάνει τα εξής:
Πλησιάστε με κάποιον τρόπο τον/την Μηχανικό εκτιμητή που διαθέτει κάθε τράπεζα, (αφού του/της ρίξετε δίπλα ένα μανάρι, δοκιμασμένη μέθοδος) και αφού κουβεντιάσετε μαζί του/της τα σχετικά προχωράτε στην υποβολή αίτησης δανείου, αυτή η κίνηση κοστίζει περίπου 10.000,00 €. Π.χ. Εάν ένα ακίνητο αξίζει 100.000,00 € ο/η Μηχανικός το αποτιμά 1.000.000,00 € λόγω εμπορικής αξίας! Πρόσθετο κόστος 10.000,00 €
Στην συνέχεια η Τράπεζα χορηγεί το 80%, ήτοι 800.000,00 €.
Πρόσθετο κόστος αμοιβής Δ/ντού χορηγήσεων τράπεζας 10.000,00 € Πληρωμή του ακινήτου 100.000,00 €Αφού πληρώσετε 2-3 δόσεις από το δάνειο, σταματάτε να πληρώνετε, πρόσθετο κόστος περίπου 24.000,00 €Η Τράπεζα βγάζει στην συνέχεια το ακίνητο σε πλειστηριασμό, άλλος/η Μηχανικός το αποτιμά 100.000,00 €.
Πρόσθετο λάδι 10.000,00 €Στο πλειστηριασμό εμφανίζεται φίλος σας, και προσφέρει: 100.001,00 €Διάφορα έξοδα, δικηγόροι, φάκελοι, κυρήκεια, εφορία, κ.λ.π. 135.999,00 €ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ (Κομπίνας) 400.000,00 €Απολογισμός: 400.000,00 € στο παντελόνι, όλοι πληρωμένοι (δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζίτες, εφορία, το ακίνητο γονική παροχή στα παιδιά) και οι τράπεζες 17% επιτόκια για απόσβεση των ζημιών που τάχα μου υφίστανται.
Εάν κάποιος φιλότιμος εισαγγελέας διαβάσει αυτό το σενάριο, ας παρακολουθήσει την πορεία κάποιου ακινήτου που εκπλειστηριάζεται και ας μου δικαιολογήσει πώς γίνεται όλοι οι διευθυντές τραπεζών που συνταξιοδοτούνται (μικρών επαρχιακών, η περιφερειακών, τραπεζικών καταστημάτων) να εμφανίζονται με εξοχικά σε βουνό και θάλασσα, με σκάφη, με πολυτελή 4Χ4, με ακίνητα για τα παιδιά, και ας σπουδάζανε τα παιδιά κατά την διάρκεια της θητείας τους στο Λονδίνο.Με το μισθό τους;;;;;;;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Νέες ανησυχίες για συστατικό των πλαστικών μπουκαλιών


Μια οργανική ουσία που χρησιμοποιείται σε κάποια είδη πλαστικών, για παράδειγμα στα μπιμπερό, είναι πιθανό να προκαλεί ορμονικές διαταραχές και να αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου, δείχνει μελέτη σε πειραματόζωα για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης.
Η έκθεση του αμερικανικού Εθνικού Προγράμματος Τοξικολογίας έγινε δεκτή από ορισμένες περιβαλλοντικές οργανώσεις ως επιβεβαίωση των ανησυχιών τους, ενώ οι εταιρείες χημικών προτίμησαν να τονίσουν τη διευκρίνιση των επιστημόνων ότι δεν πρέπει να οδηγούμαστε σε βιαστικά, ανησυχητικά συμπεράσματα.
Η μελέτη αφορά το χημικό δισφαινόλη Α, γνωστό και ως DPA, για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι μιμείται τη δράση των οιστρογόνων.
Χρησιμοποιείται στην παραγωγή πολλών πλαστικών όπως το PVC και τα άθραυστα πλαστικά από το οποίο κατασκευάζονται δοχεία τροφίμων και μπιμπερό, καθώς και σε εσωτερικές επιστρώσεις σε κονσέρβες.
Τα πειράματα του Προγράμματος έδειξαν ότι χαμηλές δόσεις BPA που χορηγήθηκαν σε αρουραίους με ένεση ή μέσα στην τροφή προκαλούν πρόωρη εφηβεία καθώς και προκαρκινικές αλλοιώσεις στον προστάτη και τους μαστούς.
Περισσότερο από το 90% των Αμερικανών εκτίθενται σε ίχνη της ουσίας, σύμφωνα με στοιχεία των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
«Υπάρχει κάποια ανησυχία για νευρικές και συμπεριφορικές επιπτώσεις σε έμβρυα, νεογνά και παιδιά που εκτίθενται [...]
Η πιθανότητα να επηρεάζει η δισφαινόλη Α την ανθρώπινη ανάπτυξη δεν μπορεί να αποκλειστεί. Απαιτείται περαιτέρω μελέτη» γράφουν οι ερευνητές.
Από την πλευρά του, το Αμερικανικό Συμβούλιο Χημείας, που εκπροσωπεί τη χημική βιομηχανία, εκτιμά ότι η μελέτη «επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ή υψηλού επιπέδου ανησυχίες» για της επιπτώσεις της δισφαινόλης Α.
Πάντως μετά τη δημοσιοποίηση της μελέτης την Τετάρτη διάφορες περιβαλλοντικές οργανώσεις ζήτησαν από την FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) να επανεξετάσει την ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοέμβριο, σύμφωνα με την οποία «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε ή να περιορίσουμε» τη χρήση BPA.
Αμφιβολίες για την ισχύουσα θέση της FDA εξέφρασε και ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τζον Ντίνγκελ, πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ στον Καναδά ο Τύπος αναφέρει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να απαγορεύσει το BPA σε πολλά προϊόντα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ LIVE -2006



http://rapidshare.com/files/106501218/Poulikakos_Live.rar

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πες μου τι εφημεριδα διαβαζεις να σου πω ποιος εισαι...

Η "Καθημερινή" διαβάζεται από αυτούς που κυβερνούν τη χώρα.·
Ο "Ελεύθερος Τύπος" από αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνούν τη χώρα.·
Το "Βήμα" και τα "Νέα" διαβάζουν αυτοί που πιστεύουν ότι θα έπρεπε κανονικά να κυβερνούν τη χώρα.·
Τον "Ριζοσπάστη" εκείνοι που πιστεύουν πως τη χώρα θα έπρεπε κανονικά να την κυβερνά μια άλλη χώρα.·
Την «Αυγή» διαβάζουν όσοι αρνούνται κυβέρνηση, αντιπολίτευση και ό,τι συμβαίνει γενικώς σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. ·
Οι αναγνώστες της "Ελευθεροτυπίας" δεν ξέρουν ποιος ακριβώς κυβερνά τη χώρα, είναι όμως βέβαιοι πως την κυβερνά με λάθος τρόπο.·
Την "Απογευματινή" προτιμούν οι γυναίκες αυτών που κυβερνούν τη χώρα.·
Τη "Ναυτεμπορική" διαβάζουν αυτοί στους οποίους ανήκει η χώρα.·
Την «Χώρα» διαβάζει μόνο o ο υπουργός Επικρατείας γι΄ αυτό της δίνει μεγάλο ποσοστό κρατικών διαφημίσεων, από το μεγαλύτερο που παίρνουν οι άλλες εφημερίδες της χώρας·
Και οι αναγνώστες της "Espresso" δεν ενδιαφέρονται για το ποιος κυβερνά τη χώρα, αρκεί να είναι γυναίκα, να φορά στριγκάκι, να έχει μεγάλο στήθος και να πηγαίνει διακοπές στην ..Μύκονο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Tο πρόγραμμα Πρόγραμμα των εκδηλώσεων την 19 Απριλίου για την εγγραφής της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας στον κατάλογο UNESCO


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι λέει κάθε ζώδιο μετά το σεξ??

Τι λέει κάθε ζώδιο μετά το σεξ??
Κριός : Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...
Ταύρος : Πεινάω... πιάσε την πίτσα...
Δίδυμοι : Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ?
Καρκίνος : Πότε παντρευόμαστε;;;
Λέων : Καλά ε; Δεν παίζομαι...
Παρθένος : Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια.
Ζυγός : Μου άρεσε, αν σου άρεσε...
Σκορπιός : Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω"...
Τοξότης : Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ...
Αιγόκερως : Α! Έχεις και πιστωτικές;;;
Υδροχόος : Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς ρούχα...
Ιχθύες : Πως είπαμε πως σε λένε;;;

ΑΠΟ G.MEL

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εκδηλώσεις για την εγγραφή της Κέρκυρας στην Unesco

Με την παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στα παλιά ανάκτορα η τελετή απόδοσης στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού του επισήμου πιστοποιητικού εγγραφής της παλιάς πόλης της Κέρκυρας στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστική κληρονομιάς της Unesco.
Ήδη στην Κέρκυρα βρίσκονται εκπρόσωποι από το κέντρο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, εμπειρογνώμονες από τους διεθνείς Συμβουλευτικούς Οργανισμούς καθώς και οι 21 εθνικοί συντονιστές των χωρών της Μεσογείου και της ΝΑ Ευρώπης οι οποίοι συμμετέχουν στις εργασίες του περιοδικού ελέγχου της Unesco στην ΝΑ Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Παλιά Ανάκτορα.
Παράλληλα αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Φαληράκι Συμπόσιο με θέμα: «Σύγχρονες προκλήσεις για τις ιστορικές πόλεις της Μεσογείου. Επίκαιρα ζητήματα για τη χάρτα των Ιστορικών Πόλεων», ενώ το Σάββατο το πρωί θα γίνει η συνεδρίαση της Υποεπιτροπής της διεθνούς επιστημονικής επιτροπής ιστορικών πόλεων ICOMOS. Στην τελετή του Σαββάτου θα παραβρεθούν επίσης ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο πρέσβης στην UNESCO Γιώργος Αναστασόπουλος.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Η νεολαία του Τσίπρα, πάτωσε στις φοιτητικές εκλογές; Ποιοι είναι οι ψηφοφόροι του; Οι ηλικιωμένοι;


To ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της νεολαίας λόγω Τσίπρα.
Πως εξηγείται, όμως, στις φοιτητικές εκλογές να πατώνει;
Πως δικαιολογείται η θεαματική άνοδος του Αλέξη όταν η νεολαία δεν τον ακολουθεί;Η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστερή Ενότητα ανέβηκε μόλις 1,5% συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές.
Ψήφισαν πάνω από 100.000 νεολαίοι αλλά μάλλον η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ είναι πιο οργανωμένα κόμματα.
Οι ανένταχτοι δεν θα έπρεπε να ψηφίσουν Τσίπρα;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αλίνα Καμπάεβα


Μετά τον Γάλλο πρόεδρο που «έκλεψε» την Κάρλα Μπρούνι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αγανάκτηση του ανδρικού φύλου, και ως εκ τούτου τον καταποντισμό του στις δημοσκοπήσεις (καλά να πάθει), τώρα το παράδειγμά του ακολουθεί και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος, ως αποκαλύπτεται φέρεται βα έχει σχέση με την πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα (πρωτοκλασάτο στέλεχος της νεολαίας (!) του κόμματος Πούτιν). Να πούμε όμως, και μια αλήθεια.
Που και ποιος άνοιξε το δρόμο που απολαμβάνουν Πούτιν και Σαρκοζί;
Άνοιξε στην Ελλάδα.
Και τον άνοιξε, ο Ανδρέας. Λίγο δευτεροκλασάτα βέβαια, σαν την «Αλλαγή», αλλά τον άνοιξε.
Κι εμείς του την πέφταμε….
Η εφημερίδα «Moscow Correspondent» αναφέρει ότι ο 52χρονος πρόεδρος της Ρωσίας (αποχωρεί τον Μάιο) θα παντρευτεί τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη της Αθήνας στη ρυθμική γυμναστική Αλίνα Καμπάεβα τον ερχόμενο Ιούνιο!
Η νύφη είναι 25 ετών, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες της χώρας και μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου με την παράταξη του Πούτιν.
Ο Πούτιν, πρώην πρωταθλητής του τζούντο, χώρισε τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες. Με την Καμπάεβα κάθισαν δίπλα δίπλα στην τελετή απονομής των βραβείων Laureus, που φιλοξενήθηκε στη Μόσχα.
---------------------------------
Μεγαλη μαιμου ο Πουτιν.
Τι ενεργειακοι δρομοι και τι ΝΑΤΟ και πρασινα αλογα.
Ο ανθρωπος ειναι σωστος.
Με το που πιαστηκε παρατησε τη γυναικα του και χτυπησε σωστη γκομενα.
Αλλος Σαρκοζης μας βρηκε....
Εχει ψαξει τις ριζες του ο Πουτιν?
Μηπως ειναι και αυτος Ελληνας?
Γεια σου ρε Βλαντιμιρ...
Και δεν σου φαινοτανε...
ΥΓ Αν και το ματι του επαιζε εδω που τα λεμε...
ΥΓ2 Τωρα που θα παει Μοσχα ο δικος μας για τα πετρελαια και τις λοιπες τριχες να τον καλεσει να ερθει Ελλαδα να δουμε και εμεις απο κοντα την Αλινα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρουσίαση του λευκώματος και του video «ΘΕΛΩ».


Η Διαχειριστική Αρχή του Ε.Π. «Υγεία – Πρόνοια» 2000-2006, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, η Μαριλένα Κοσκινά και ο Νίκος Κόκκαλης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του λευκώματος και του video «ΘΕΛΩ».
Προλογίζουν: Σωτήριος Α. Κουπίδης Διοικητής ΨΝΚΈφη Μπούκα Ψυχίατρος Πρόεδρος ΤΕΨΥ Κέρκυρας-Λευκάδας
Παρουσιάζουν: Μαριλένα Κοσκινά Αρχιτέκτων
Νίκος Κόκκαλης Εικαστικός Καλλιτέχνης
Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας από τον Οκτώβριο του 2006 έχει πάψει τη λειτουργία του ως Άσυλο και έχει δώσει τη θέση του σε ένα σύγχρονο κοινοτικό Δίκτυο Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.Η ψυχική υγεία στην Κέρκυρα αλλάζει.
Οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας παρέχονται πλέον πιο κοντά στον πολίτη, απαλλαγμένες από το στίγμα και την προκατάληψη. Στα πλαίσια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης σε θέματα ψυχικής υγείας το ΨΝΚ συνεργάστηκε με την Μαριλένα Κοσκινά και το Νίκος Κόκκαλης στην πραγματοποίηση της δράσης «ΘΕΛΩ».Η δράση «ΘΕΛΩ» και τα γυρίσματα του έργου video, πραγματοποιήθηκε στο κτίριο «Ιπποκράτης» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, τον Απρίλιο του 2007 έχοντας σαν βασικό στόχο την κινητοποίηση των πολιτών μέσω της Τέχνης. Η Δράση καθώς και το video, ΘΕΛΗΣΕ να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πάνω στην επανένταξη στην κοινωνία, των ανθρώπων με ψυχικά νοσήματα.Τα ερωτήματα που έθεσε η δράση είναι: Πως διαμορφώνονται και ιεραρχούνται οι επιθυμίες μας μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς της ζωής μας. Πόσο αναγκαίο μπορεί να είναι το «ΘΕΛΩ» σε κάποιες, υπό «εγκλεισμό», κοινωνικές ομάδες και πως ο εγκλεισμός και η απώλεια της ελευθερίας διαμορφώνουν αυτά τα «ΘΕΛΩ».Στη Δράση «ΘΕΛΩ» - η οποία συνολικά διήρκεσε 6 μήνες για να ολοκληρωθούν όλα τα στάδια της - συμμετείχαν 100 περίπου άνθρωποι οι οποίοι φωτογραφήθηκαν ή και ηχογραφήθηκαν. Η εγκατάσταση και τα γυρίσματα, πραγματοποιήθηκαν μέσα στο κτίριο Ιπποκράτης, το οποίο φιλοξενούσε μέχρι το φθινόπωρο του 2006 το γυναικείο τμήμα των ασθενών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.Το video της δράσης παρουσιάστηκε στην 1η biennale της Θεσσαλονίκης, στη 4η biennale της Τασκένδης, καθώς και στο 9ο φεστιβάλ Ανεξάρτητων Δημιουργών στην Πάτρα.
Η έκδοση του λευκώματος πραγματοποιήθηκε από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υγεία- Πρόνοια 2000-2008.*
Ο Νίκος Κόκκαλης είναι εικαστικός καλλιτέχνης με σπουδές στην Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.
▪ Η Μαριλένα Κοσκινά είναι αρχιτέκτων με σπουδές στην αρχιτεκτονική σχολή Paris Villemin στο Παρίσι και μεταπτυχιακά στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Ασχολείται με εικαστικές δράσεις και είναι μέλος της πολιτιστικής εταιρείας ΖΕΟΝ.
Οι δύο τους ως Ομάδα ΟΚΚΟ πραγματοποίησαν τον Ιούνιο 2006 στην πόλη και την πινακοθήκη της Κέρκυρας την δράση «+ΓΝΩΜΗ». Στόχος τους ο κοινωνικός προβληματισμός και η συμμετοχή των πολιτών μέσω της τέχνης.

Διαβαστε Περισσοτερα...

«Άτακτη» η μέση ηλικία!


Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε σε ειδική ημερίδα, οι ηλικίες 46-55 ετών αποδεικνύονται οι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Σαν αίτιο αυτού του φαινομένου παρουσιάστηκαν, στην περίπτωση των γυναικών η κλιμακτήριος και η ανάγκη συναισθηματικής και σεξουαλικής επιβεβαίωσης, ενώ στους άνδρες η δεύτερη… άνθηση, εκεί γύρω στα 50 - οι οποίοι θέλουν να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό και το «Εγώ» τους - ,με αποτέλεσμα τη σύναψη ερωτικών σχέσεων με «τρίτα πρόσωπα»….

Η σχετική μελέτη έγινε από την κλινική ψυχολόγο Χαρά Νομικού και τους συνεργάτες της και παρουσιάστηκε σε ημερίδα με θέμα «Σχέσεις σε κρίση».

Μέσω της έρευνας τονίζεται ότι, σε κάθε ηλικία οι σχέσεις του ζευγαριού περνούν δυσκολίες, ενώ τα προβλήματα στα διαφέρουν ανάλογα με αυτήν. Π.χ., τα ζευγάρια 26-35 ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα που εστιάζονται κυρίως στην παρεμβατική συμπεριφορά των γονέων τους, στις ηλικίες 36-45 ετών τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας, καθώς αυτή είναι η περίοδος που προστίθενται νέα μέλη στην οικογένεια, κάτι που δημιουργεί θέμα επικοινωνίας και συνεννόησης.
Από την έρευνα προέκυψε ακόμη ότι το ποσοστό των έγγαμων που ζητούν βοήθεια είναι σαφώς υψηλότερο από αυτό των αγάμων.
Το έγγαμο ζευγάρι ίσως έχει αποκτήσει παιδιά, κάτι που κάνει πιο επιτακτική την εξεύρεση ισορροπίας στην οικογένεια. Επιπλέον, ένα έγγαμο ζευγάρι ενδεχομένως έχει οικονομικές και άλλες νομικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, και συχνά εμπλέκεται η ευρύτερη οικογένεια του ζευγαριού (γονείς, συγγενείς).

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποιος διαβάζει, ποια εφημερίδα

.Η “Καθημερινή» διαβάζεται από αυτούς που κυβερνούν τη χώρα.
.Ο “Ελεύθερος Τύπος” από αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνούν τη χώρα.
.Το “Βήμα” και τα “Νέα” διαβάζουν αυτοί που πιστεύουν ότι θα έπρεπε κανονικά να κυβερνούν τη χώρα.
.Τον “Ριζοσπάστη” εκείνοι που πιστεύουν πως τη χώρα θα έπρεπε κανονικά να την κυβερνά μια άλλη χώρα.
.Την «Αυγή» διαβάζουν όσοι αρνούνται κυβέρνηση, αντιπολίτευση και ό,τι συμβαίνει γενικώς σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.
.Οι αναγνώστες της “Ελευθεροτυπίας” δεν ξέρουν ποιος ακριβώς κυβερνά τη χώρα, είναι όμως βέβαιοι πως την κυβερνά με λάθος τρόπο.
.Την “Απογευματινή” προτιμούν οι γυναίκες αυτών που κυβερνούν τη χώρα.
.Τη “Ναυτεμπορική” διαβάζουν αυτοί στους οποίους ανήκει η χώρα.
.Την «Χώρα» διαβάζει μόνο o ο υπουργός Επικρατείας γι΄ αυτό της δίνει μεγάλο ποσοστό κρατικών διαφημίσεων, από το μεγαλύτερο που παίρνουν οι άλλες εφημερίδες της χώρας
.Και οι αναγνώστες της “Espresso” δεν ενδιαφέρονται για το ποιος κυβερνά τη χώρα, αρκεί να είναι γυναίκα, να φορά στριγκάκι, να έχει μεγάλο στήθος και να πηγαίνει διακοπές στην ..Μύκονο

http://www.antinews.gr/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Κινητοποιήσεις την Τετάρτη

Κινητοποιήσεις την Τετάρτη

Την Τετάρτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αλλά και το ΠΑΜΕ έχουν προκηρύξει κινητοποίηση για το ασφαλιστικό.
Στην Κέρκυρα, στην κινητοποίηση έχουν μέχρι στιγμής εκδηλώσει συμμετοχή τα σωματεία των ξενοδοχοϋπαλλήλων, των οικοδόμων, των λογιστών, οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Κινητοποιήσεις ξεκινούν την Τετάρτη και οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, που καταγγέλλουν «καθημερινή υποκλοπή μεταφορικού έργου».
Όπως τονίζουν, η μάστιγα του κλάδου εμπορευματικών μεταφορών είναι οι παράνομες μεταφορές που εκτελούνται από ιδιοκτήτες ή οδηγούς παντός είδους φορτηγών ιδιωτικής χρήσεως.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλή τύχη κύριε Gorsky


Καλή τύχη κύριε Gorsky
Στις 20 Ιουλίου του 1969, ως κυβερνήτης της σεληνακάτου του Apollo 11, οNeil Armstrong ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε πόδι στο φεγγάρι. Οι πρώτεςτου λέξεις αφού έκανε τον πρώτο του περίπατο στη Σελήνη ήταν: "Αυτό είναιένα μικρό βήμα για μένα, είναι όμως ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα".Οι λέξεις αυτές, μεταδόθηκαν μέσω τηλεόρασης στη Γη και τις λέξεις αυτέςάκουσαν εκατομμύρια κόσμου. Μόλις πριν ξαναμπεί όμως στη σεληνάκατο, έκανετην εξής αινιγματική παρατήρηση:"Καλή τύχη κύριε Gorsky".Πολλοί από τη NASA θεώρησαν ότι ήταν μια τυπική παρατήρηση, που απευθυνότανσε κάποιο Ρώσο κοσμοναύτη. Όμως, μετά από έλεγχο που έκαναν, δε βρήκανκανέναν Gorsky ούτε στα Ρώσικα ούτε στα Αμερικάνικα διαστημικά προγράμματα.Και όπως πέρναγαν τα χρόνια, όλο και περισσότεροι απορούσαν για το νόημα τηςφράσης "Καλή τύχη κύριε Gorsky". Ο Armstrong δεν απαντούσε, ποτέ, μόνοχαμογελούσε...Στις 5 Ιουλίου του 1995, στο Tamba Bay της Florida, κατά τη διάρκεια μιαςσυνέντευξης Τύπου, ένας δημοσιογράφος του ξανάκανε την ίδια εκείνη ερώτηση,που 26 χρόνια ως τότε βασάνιζε τον κόσμο. Και ο Neil Armstrong, είπε ότι θατην απαντούσε, μια και ο κύριος Gorsky είχε πεθάνει, οπότε πλέον δεν υπήρχε πρόβλημα:
"To 1938, όταν ήμουν παιδί στο χωριό μου, έπαιζα μπάσκετ με ένα φιλαράκιστην αυλή. Ο φίλος μου χτύπησε με δύναμη τη μπάλα, και η μπάλα προσγειώθηκεστην αυλή του γείτονα δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας. Οι γείτονεςήταν ο κύριος και η κυρία Gorsky. Όπως πήγαμε να μαζέψουμε τη μπάλα, άκουσατην κυρία Gorsky να φωνάζει στον κύριο Gorsky:"Στοματικό;;;; Θα σου κάνω στοματικό όταν το κωλόπαιδο από δίπλα ανέβει στο φεγγάρι!!"

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share