Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΑΚΤΑΙΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-7-2012...SMOOTH JAZZ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η πορνοποίηση μιας γενιάς !!!
Jessica Bennett

Η ιδέα για ένα βιβλίο που να αφορά την κουλτούρα του πορνό ήρθε στον Κέβιν Σκοτ (Kevin Scott) τη μέρα που η κόρη του αποφάσισε πως έπρεπε απαξάπαντος να αποκτήσει ένα πόνι «Μπρατζ». Επί μήνες το πεντάχρονο κορίτσι τον παρακαλούσε να της πάρει μία κούκλα «Μπρατζ» -με τακούνι-στιλέτο, δικτυωτό καλτσόν, μίνι φούστα, και πελώρια κουταβίσια μάτια στο υπερμέγεθες κεφάλι. Αλλά το βλέμμα της κούκλας φαινόταν στον Σκοτ κάπως υπερβολικά σέξι για ένα προνήπιο, κι έτσι αποφάσισαν με τη σύζυγό του να πάρουν στην κόρη τους μία… άλλη κούκλα, που ικανοποίησε τη μικρή μια χαρά. Μόνο που λίγους μήνες αργότερα, η «Μπρατζ» έβγαλε τη σειρά της «μωρά Μπρατζ». «Αν οι κούκλες Μπρατζ έμοιαζαν με εκπορνευόμενες Μπάρμπι, αυτά τα “μωρά”.......


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πόσους λάκκους έχει η φάβα;


Photo: yarnzombie@FlickrΔεσμεύτηκα να μην πω ονόματα αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει  να σας αφηγηθώ την ιστορία σαν παραμύθι.

Μια φορά και ένα καιρό λοιπόν μια ελεγκτική Αρχή αποφάσισε να ελέγξει πόσο γνήσιες είναι οι φάβες Σαντορίνης που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Μα θα μου πείτε «υπάρχουν νοθευμένες φάβες Σαντορίνης»; Και βεβαίως υπάρχουν. Οι αγορές έχουν και κλεφταράδες (που θα έλεγε και ο πρόεδρος Χριστόφιας) και κυκλοφορούν χαλούμια Κύπρου που δεν είναι από την Κύπρο,  Σαμιώτικα κρασιά που δεν είναι από την Σάμο και φάβες Σαντορίνης που δεν είναι από την Σαντορίνη. Το κέρδος των «κλεφταράδων»............

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Θυμάστε τα μοντέλα των 80s;
Η Κρίστι, η Ρενέ, η Κιμ και τα άλλα κορίτσια

Η δεκαετία του ’80 δεν μας άφησε παρακαταθήκη το καλύτερο στυλ, αλλά τα μοντέλα είχαν μια διαφορετική ποιότητα που λείπει από πολλές ζωντανές κούκλες του σήμερα.

Άλλωστε, τη δεκαετία του ’80 καθιερώθηκε ο τίτλος «σούπερ μόντελ» που είχε ξεστομίσει η Τζάνις Ντίκινσον. Τα μοντέλα έπαψαν να είναι απλές «κρεμάστρες» ρούχων. Ήταν πλέον ολοκληρωμένες σταρ, καλοπληρωμένες, περιζήτητες και αγαπημένα κορίτσια των ροκ σταρ και των ηθοποιών.

Και, συν τοις άλλοις, θύμιζαν περισσότερο γυναίκες και λιγότερο θύματα ασιτίας.

Κιμ Αλέξις
Διαβαστε Περισσοτερα...

Movie Posters by Vincent Vermeij

Artist Vincent Vermeij has the power of turning superheroes into popsicles, and also possesses a talent for creating cool, minimalist movie posters. We’ll totally recommend digging through his website and his Society6 shop for gold like what you see here.


Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share