Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

ΚΛΙΚ


Δεν θα το βρείτε στα περίπτερα ... αλλά στο διαδίκτυο!
http://www.klik.gr/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤA ΠΟΔΗΛΑΤA ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ




Το Σάββατο 7-6-2008 με αφετηρία την Κοφινέτα θα γίνει περιήγηση της πόλης με ποδήλατο και Έκθεση Ζωγραφικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου με θέμα το ποδήλατο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η Bild «καίει» τους βρετανούς τουρίστες


Η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει μια λίστα με τα μέρη για διακοπές που πρέπει να αποφεύγονται. Και είναι όλα μέρη όπου συρρέουν κάθε καλοκαίρι οι βρετανοί τουρίστες.
Αφορμή ήταν η αποζημίωση - περίπου 1000 ευρώ - που ζήτησε και πήρε κάποιος Άγγλος από το πρακτορείο που έκλεισε το ταξίδι του γιατί το ξενοδοχείο όπου έμενε ήταν γεμάτο από Γερμανούς και όλες οι δραστηριότητες ήταν αφιερωμένες σε αυτούς.
Η Bild αναφέρει πως θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί το αντίθετο – να επιστραφούν δηλαδή λεφτά σε Γερμανό που διαμαρτύρεται για κάτι αντίστοιχο – και προτείνει στους αναγνώστες της να αποφεύγουν να πηγαίνουν σε μέρη με Άγγλους.
Μεταξύ τους είναι το Φαληράκι της Ρόδου και τα Μάλλια στην Κρήτη, ενώ αναφέρονται επίσης το Σαν Αντόνιο στην Ίμπιζα, η Πάλμα στη Μαγιόρκα.
Αντε εμείς στην Κέρκυρα την γλιτώσαμε http://www.zougla.gr/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Διαβαστε Περισσοτερα...

Έγιναν τελικά και γάμοι ομοφυλοφίλων


Έγιναν τελικά νωρίς σήμερα το πρωί στην Τήλο οι δύο πρώτοι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών.
Κατά τη διάρκεια της τελετής ο δήμαρχος Τήλου διάβασε στα ζευγάρια γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Δήμου, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι
«δεν υπάρχει ρητή αναφορά στον νόμο και το Σύνταγμα με την οποία να απαγορεύεται η τέλεση γάμου μεταξύ ομοφύλων».
Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΝ χαιρετίζει και βρίσκεται στο πλάι του δημάρχου Τήλου, που τέλεσε σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
Στο μεταξύ, προσπαθούμε εδώ να καταλάβουμε τι τον θέλουν τον γάμο οι Gays.
Κανείς δεν αντιλέγει ότι οι σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι δικαίωμά τους απαραβίαστο.
Όπως και το σύμφωνο συμβίωσης.
Αλλά, όπως σωστά επισημαίνει αναγνώστης μας, μόνον όποιος δεν νοιώθει συμφιλιωμένος με την συγκεκριμένη ερωτική επιλογή, δηλαδή με τον εαυτό του, επιζητά «νομιμοποίηση» μέσω τού θεσμού τού γάμου.
Εξάλλου ο γάμος έχει σήμερα ευρύτερη κοινωνικοπολιτική σημασία. Βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και με το δημογραφικό και με τη θρησκεία του τόπου μας, δυο παράγοντες πολύ καθοριστικούς στη σημερινή συγκυρία.
Ο δήμαρχος της Τύλου όμως και ο ΣΥΝ που τον υποστηρίζει ανοικτά βάζουν το λιθαράκι τους για να ανοίξει η κερκόπορτα
της εξουδετέρωσης του γάμου και της υποβάθμισης της οικογένειας που κάνει τα παιδιά.
Έτσι, ο γάμος πρέπει να γίνει κάτι εντελώς μπανάλ, σα μια συνηθισμένη κοινωνική τελετή, στην οποία έχουν δικαίωμα να πρωταγωνιστήσουν οι πάντες ανεξαρτήτως φύλου κι ανεξαρτήτως τεκνοποιίας.
Το ζήτημα έχει πολλές κοινωνικοπολιτικές παραμέτρους και είναι τεράστιο.
Και να πούμε και κάτι άλλο σε όλους αυτούς τους όψιμους υπερασπιστές της ομοφυλοφιλίας που βρήκαν έτσι τον τρόπο να αποσπάσουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς τους. Δεν μας αρέσει η ομοφυλοφιλία.
Τα γούστα μας είναι μακράν αντίθετα. Είμαστε ομολογημένα και αιώνια θύματα των γυναικών.
Όμως ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων καταστρέφει αυτό που ένας αναγνώστης μας χαρακτηρίζει «ομοφυλοφιλία αλά ελληνικά». Μια παράδοση δηλαδή γενικά ανεκτή από την κοινωνία μας και απολύτως αποδραματοποιημένη.
Οι σχέσεις αυτές, κρυφές μέσα στην ομορφιά τους, όπως και τα ξεσπάσματα πάθους με τα κορίτσια, δεν προξενούν ενοχές, τις γεύεται όποιος γουστάρει έτσι, χωρίς υστερίες και κυρίως χωρίς γκετοποίση και κρατικό έλεγχο, όπως επιβάλλεται στο αγγλοαμερικάνικο ολοκληρωτικό σύστημα.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δούμε τα πράγματα στις πραγματικές διαστάσεις τους. Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού. http://www.antinews.gr/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το νέο εθνόσημο....


150,000 ευρώ έκαστος, ζήτησαν οι παίκτες του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, για πρόκριση στην 8άδα του Euro.Σωστοί. Το καθήκον απέναντι στην Πατρίδα, θέλει θυσίες. Και καινούριο σκάφος. Όχι σαν τα κορόιδα που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας χωρίς σπόνσορα. http://press-gr.blogspot.com/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Μποϋκοτάζ και στο …γάλα!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ειδική καρέκλα για ατέλειωτο σερφάρισμα


Είμαι που είμαι κουρασμένος τον τελευταίο καιρό, είδα και την συγκεκριμένη καρέκλα και απόκαμα! Τι να πω άλλο πέρα από το ότι είναι αντικείμενο φετίχ για κάθε βαρεμένο που περνά ατέλειωτες ώρες online.
Απο

Διαβαστε Περισσοτερα...

STELLA AWARDS



Τα Βραβεία πήραν το όνομα τους από την 81χρονη Stella Liebeck η οποία έχυσε ζεστό καφέ πάνω της και κίνησε αγωγή στα McDonalds την οποία φυσικά και κέρδισε. Η υπόθεση ενέπνευσε την δημιουργία των Stella Awards για τις πιο γελοίες και εξωφρενικές αγωγές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το iMan παρουσιάζει τους (ηλίθιους) νικητές τις χρονιάς:

5η Θέση: H Kathleen Robertson από Austin κέρδισε $80,000 κινώντας αγωγή σε ένα κατάστημα επίπλων αφού στραμπούλιξε τον αστράγαλο της στο κατάστημα. Η κα. Robertson έπεσε κάτω όταν σκόνταψε πάνω σε ένα μικρό παιδί. Φυσικά οι ιδιοκτήτες έμεινα έκπληκτοι όταν καλέστηκαν να πληρώσουν αφού το άτακτο παιδί ήταν γιος της κύριας!


5η Θέση (Ισοπαλία): Ο 19χρονος Carl Truman από Los Angeles κέρδισε $74,000 και ιατρικά έξοδα όταν ο γείτονας του πέρασε με το αυτοκίνητο του πάνω απ το χέρι του. Φυσικά ο Truman δεν πρόσεξε ότι ήταν κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει τις ζάντες από τους τροχούς.


5η Θέση (Ισοπαλία 2): Ο Terrence Dickson από την Pennsylvania έφευγε από το σπίτι που είχε κλέψει μέσα από το γκαράζ. Δεν κατάφερε όμως να βγει έξω καθώς η αυτόματη πόρτα του γκαράζ είχε χαλάσει ενώ δεν μπορούσε να μπει πίσω στο σπίτι αφού η πόρτα είχε κλείσει. Καθώς οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρίσκονταν σε διακοπές για 8 μέρες ο κ. Dickson παρέμεινε κλειδωμένος στο γκαράζ πίνοντας Pepsi και τρώγοντας φαγητό του σκύλου. Κίνησε αγωγή για ψυχολογικό στρες και κέρδισε $500,000.


4η Θέση: Ο Jerry Williams από το Arkansas κέρδισε $14,500 και κάλυψη ιατρικών εξόδων όταν των δάγκωσε στο κώλο ο σκύλος του γείτονα. Οι ένορκοι ήταν λίγο επιεικής αφού θεώρησαν ότι ο σκύλος προκλήθηκε μιας και ήταν δεμένος την ώρα που ο Williams προσπαθούσε να τον πυροβολήσει.


3η Θέση: Ένα εστιατόριο στη Φιλαδέλφεια αναγκάστηκε να πληρώσει αποζημίωση $113,500 όταν η Amber Carson γλίστρησε πάνω σε ένα αναψυκτικό και έσπασε τη λεκάνη της πέφτοντας στο πάτωμα. Το αναψυκτικό βρισκόταν στο πάτωμα επειδή ένα λεπτό προηγουμένως το είχε πετάξει στον φίλο της με τον οποίο τσακωνόταν!


2η Θέση: Η Kara Walton από το Delaware κέρδισε την αγωγή που κίνησε σε ιδιοκτήτη νυκτερινού κλαμπ όταν έπεσε από το παραθυράκι της τουαλέτας σπάζωντας και τα 2 μπροστινά της δόντια.. Η Walton προσπαθούσε να φύγει από το κλαμπ από το παράθυρο για να μην πληρώσει το λογαριασμό. Κέρδισε $12,000.


1η Θέση (Άξια): H νικήτρια της χρονιάς είναι η κυρία Mere Grazinski από την Oklahoma . Η κα. Grazinski αγόρασε ένα τροχόσπιτο μήκους 32 ποδών... Επιστρέφοντας σπίτι από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στον αυτοκινητόδρομο έβαλε το cruise control στα 70 μίλια και άφησε το τιμόνι για να πάει να φτιάξει σάντουιτς!!! Φυσικά το τροχόσπιτο ξέφυγε της πορείας του και αναποδογυρίστηκε κτυπώντας με φόρα. Η κα. Grazinski κίνησε αγωγή στη εταιρία κατασκευής του τροχόσπιτου γιατί κανείς δεν την συμβούλεψε ότι το cruise control δεν είναι και αυτόματος πιλότος. Κέρδισε $1,750,000 και ένα καινούργιο τροχόσπιτο. Η εταιρία αναγκάστηκε να αλλάξει τα εγχειρίδια της σε περίπτωση που υπάρχουν κι' άλλοι ηλίθιοι σαν την κυρία.

Διαβαστε Περισσοτερα...

28120 visitors

28120 VISITORS
FROM 88 COUNTRIES
Πάμε για 30,000 μπράβο μου

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κλείνουν 500 παράνομες χωματερές


Κλείνουν 500 παράνομες χωματερές


Καλά είναι τα νέα για το περιβάλλον, καθώς 500 παράνομες χωματερές που λειτουργούν σε όλη τη χώρα θα κλείσουν, υπό την πίεση της Ευρωπαϊκης Ένωσης.

Το 70% των ανεξέλεγκτων χωματερών που λειτουργούν σήμερα στη χώρα μας, θα έχουν κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου, παραδέχτηκε από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει θέσει προθεσμία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2008 να έχουν κλείσει όλες οι παράνομες χωματερές στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί η οδηγία, θα επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο που θα είναι πολλαπλάσιο από αυτό που είχε πληρώσει η χώρα μας πριν από 8 χρόνια για τη χωματερή του Κουρουπητού στα Χανιά.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η χαρά του γκαφατζή....Μάνος Αντώναρος


Η χαρά του γκαφατζή


Μάνος Αντώναρος
Οπως έγραψα και χθες στο blog μου (manosantonaros.blogspot.com) τα τελευταία χρόνια έπαψα να πηγαίνω στις τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη επειδή δεν ήθελα να μπλέξω σε πολιτικές συζητήσεις.
Πριν απο μερικούς μήνες όμως ξαναπήγα ευχαρίστως –αν και νόμιζα ότι ήμουν «καθαρός»- αφού οι συνεργάτες του «Κίτρινου Τύπου» με είχαν διαβεβαιώσει ότι το θέμα ήταν ο Πασχάλης... του: “όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο.”
Λοιπόν το πιστεύετε ή όχι, για εναν ανεξηγητο λόγο δεν είχα ακούσει ούτε λέξη για το πασίγνωστο θέμα, του στιγμιαίου λάθους του δημοφιλή τραγουδιστή....
Ιδέα όμως... Νάδα....
Επίσης έχω κληρονομήσει από την μητέρα μου την μαλακία, να νιώθω υποχρέωση να πω κάτι ευγενικό σε αυτούς που συναντώ... Και αυτο το δουλεύω, αλλά δεν παλεύεται.
Διάολε, σκέφτηκα... τί πολιτικά να πούμε για τον Πασχάλη;... καμμιά Γιουροβίζιον... τίποτε για την αιώνια νεότητα...κ.λ.π... ωραία. Φραμπαλάς και μετά την εκπομπή, σουπίτσα.... Τόσα χρόνια είχα στερητικό.
Πάω στο Alter…
Mπαίνω στο μακιγιάζ. Μέσα είναι ο Μάκης που τον πουδράρουν και από πάνω του στέκονται –πλην της μακιγιέζ- το ζεύγος Πασχάλη και τον μπιρμπιριάζουν....
Ο Τριανταφυλλόπουλος με βλέπει από τον καθρέφτη και μου λέει:
-Ελα ρε....
Πλησιάζω και με πιάνει η μαλακία που σας έλεγα...
-Χαίρομαι Μάκη μου, που θα είμαι στο πάνελ με το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Ελλάδας.... Τί έρωτας!
Εκείνος καπνίζει ενα πουράκι και με το που με ακούει . Θαυμασα την ικανότητά του να βγάζει τον καπνό από τα γουρλωμένα μάτια...
Συνεχίζω ακάθεκτος:
-Ολες μου οι φίλες σας ζηλεύουν κ. Αρβανιτίδη... Δεν ξέρετε πόσο θάθελαν ναναι στη θέση σας...
Ο Μάκης πάει να πνιγεί. Δεν πιστεύει στα αυτιά του.Ταυτόχρονα το απολαμβάνει πολύ. Παίρνει ενα εντελώς περίεργο χαμόγελο....Η μακιγιέζ μένει με την πουδριέρα μετέωρη. Η κ. Αλίκη με κοιτάει εμβρόντητη και ο Πασχάλης μπαίνει με έναν μαγικό τρόπο τουλάχιστον 5 πόντους μέσα στο σακάκι του....
Εγω ψύχραιμος....τριαλαρούμ... τριαλαρά...
-Μήπως λέγατε κάτι prive και σας διέκοψα... συνεχίζω το ρεσιτάλ βλακείας...

Τριανταφυλλόπουλος σηκώνεται απότομα . Τον πιέζει ο χρόνος... δεν ξέρω, μπορεί να τον πιέζει και η διάθεση να πέσει στο πάτωμα και να ουρλιάζει από τα γέλια... Η οικογένεια Αρβανιτίδη τον ακολουθεί μετά από μια στιγμιαία (τί λέξη κι αυτή!!!) αναποφασιστικότητα... Μάκη, μην μας αφήνεις μόνους με τον τρελλό.
Μπαίνουμε στο studio. Δίπλα μου κάθεται ο κ.Ανευλαβής και το τσιμπούκι του και από την αλλη η Κατερίνα Γιατζόγλου-Μπέη-Αργυριάδη (ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι) με το γεμάτο πέρλες κινητό της... Αρχίζει η εκπομπή.
-Θα γίνεις πανικός με τον Πασχάλη... μου ψιθυρίζει η Κατερίνα...
Θα τραγουδήσουν ντουέτο το ζευγάρι, σκέφτομαι...
Αρχίζει η εκπομπή , σιγά που μιλήσαμε (στην αρχή) για τον Πασχάλη και την Αλικη... φυσικά έσκασε ενα πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό θέμα (που δεν το θυμάμαι) αλά Μάκη.... πλακώθηκαν, αλληλοκαταγγελθηκαν, διαμαρτυρήθηκαν, βρίστηκαν, ολόκλήρωσαν... και εγω δεν συμμετείχα με πάθος... (λέγεται και: κάνω την πάπια) αστε που’χα μαστουρώσει από το τσιμπουκάκι του κ. Ανευλαβή... και από το συνεχώς ανανεούμενο παρφουμάρισμα της Κατερίνα Γιατζ... κ.λ.π.
Πέρασαν τα μεσάνυχτα, πέρασαν οι πρώτες πρωινές ώρες... και λέξη για τους Πασχαλαίους...
-Το καλύτερο το φυλάει (ο Μάκης) για το τέλος... μου’πε η Κατερίνα που στο μεταξύ είχε στείλει SMS στην μισή Αθήνα, από το πιο φαντεζί κινητό που’χω δει ποτέ....
Αφού το ρεπορτάζ εξαντλήθηκε πήγαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην οικογένεια Πασχάλη. Η κ. Αλίκη είχε φέρει δεκάδες φακέλους...
Παρτιτούρες! υπέθεσα...
Ο Μάκης έκανε την εισαγωγή.
Είχα αρκετά σιωπήσει... ήταν ώρα να πάρω τον λόγο.
(Τουχουμε εμείς οι δημοσιογράφοι να μιλάμε για πράγματα που αγνοούμε. Ε, τόχουμε... δεν το’χουμε;)
Είπα δυο λέξεις... και τότε με έσωσε ο Μάκης....
-Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε τον λόγο στην κ. Αρβανιτίδη, να μας πει με δυο λόγια την ιστορία... μου είπε και με κοίταξε στα μάτια. Συνήθως όταν είμαι πεπεισμένος για την παρλαπίπα μου.... τίποτε μα τίποτε δεν με σταματά....Με σταμάτησε το γεγονός ότι είχε το ίδιο περίεργο χαμόγελο, που’χε και στο μακιγιάζ. Και έτσι έβγαλα τον σκασμό μπροστά σε μια Ελλάδα, που περίμενε με τρελλή αγωνία να μάθει την ιστορία. Ηταν βλέπετε, η πρώτη φορά (ή από τις πρώτες τέλος πάντων) που το ζεύγος ... η κ. Αλίκη δηλαδή... θα μιλούσε.... στην τηλέοραση.
Και μίλησε....
Μόλις κατάλαβα περί τίνος πρόκειται, μια έκανα τον σταυρό μου και μια αυτομουτζωνόμουνα κάτω από το σκηνικό.... . Και ταυτόχρονα να γελάει μέσα μου το είναι μου... Να ουρλιάζει από τα γέλια... σκεφτόμουν τί τους είχα πει στο μακιγιάζ... και με έπιανε νευρικό με λόξυγκα λες και ήμουν στην Γ’ Γυμνασίου...
Oσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ μ’αρέσει η ιδέα. Πρέπει να τραγουδήσουν μαζί. Κάτι σαν τους Simon & Garfunkel…. The sound of Silence… O ήχος της σιωπής... Τρομερό κομμάτι... μόνο που φοβάμαι, ότι ούτε εγώ , αλλά ούτε η κ. Αλίκη, πήραμε το σωστό μήνυμα... Ποτέ δεν είναι αργά.
ΑΠΟ http://www.zougla.gr/

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ η 43ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 43χρονη γυναίκα η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στη διάρκεια των επεισοδίων στη Λευκίμη της Κέρκυρας, όπου οι κάτοικοι αντιδρούν στην δημιουργία ΧΥΤΑ.
Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί από 16χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος την παρέσυρε στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης.
Νοσηλευόταν για έξι ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, αλλά παρά της προσπάθειες των γιατρών, πέθανε στις 9:15 το βράδυ της Κυριακής

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κρητικός

Ένας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί.
Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει: 'Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε'!
Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο.
Όλοι γέλαγαν και τον κορόιδευαν.
Όμως εκείνος επέμενε.
Τότε του λέει ένας:'Εγώ θα πάω το Σάββατο στην Αθήνα σε μια κουμπαριά, κι αν τα ταξί πετάνε θα κάτσω να με γαμησειςς, αν δεν πετάνε όμως θα σε γαμησωω εγώ'. 'Πάει το στοίχημα', του λέει ο άλλος με σιγουριά.
Μπαίνει στο καράβι και το πρωί παίρνει ένα ταξί από τον Πειραιά.
Τον ρωτάει ο ταξιτζής κοιτώντας τον από τον καθρέφτη: 'Φίλε, που να σε πετάξω?'
'Οοοο' λέει ο Κρητικός. 'Πήγαινε στην Βουλιαγμένης'
Τον ρωτάει ο ταξιτζής ξανά:'Σε τι ύψος?'
Και λέει ο Κρητικός:'Κουμπάρε, το γαμησιι δεν το γλιτώνω που δεν το γλιτώνω, πέτα τουλάχιστον χαμηλά, να μην σκοτωθούμε κιόλας!'

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πάρε αυτό το τηλέφωνο χωρίς ντροπές

Πάρε αυτό το τηλέφωνο χωρίς ντροπές...
211 211 2011
(ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΙΣ)
Ναι, ναι καλά διαβάσατε… Δεν με πείραξε η ντεκαπάζ …Μου στείλανε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό 2112112011 …! Η γραμμή απευθύνεται σε όσους είναι εξαρτημένοι από τα λαϊκά άσματα και νοιώθουν ΕΝΟΧΕΣ !!! Απευθύνονται λοιπόν εκεί και τους συντρέχουν !!!!!!!
Δηλαδή αν εσύ τώρα , «φτιάχνεσαι» με ….Ρίτα Σακελαρίου …αλλά ντρέπεσαι να το εκφράσεις στον κύκλο μας, όπου δείχνεις φτιαγμένος με Μάριο Φραγκούλη …η γραμμή, σε μαθαίνει πώς να βγάλεις από μέσα σου την Κατερίνα Στανίση, (που ήταν πρώην νύφη της μακαρίτισσας) και έτσι ..λάου …λάου να φτάσεις να ομολογήσεις ότι ακούς Ρίτα !!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Ionian Concerts 08



Ionian Concerts 08
Η Μουσική είναι στη φύση μας
Οι 20 Φιλαρμονικές, οι 24 Χορωδίες, τα Ωδεία, το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο και βεβαίως το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου που δραστηριοποιούνται σήμερα σε όλο το νησί είναι η φυσική συνέπεια της παραδοχής ότι εδώ στην Κέρκυρα “η Μουσική είναι στη φύση μας”. Μια παραδοχή που επιβεβαιώνεται καθημερινά από λαμπρά παραδείγματα: η βράβευση του 19χρονου κλαρινετίστα Διονύση Γραμμένου στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό νέων μουσικών της Eurovision ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά τη βράβευση της πιανίστας και καθηγήτριας του Ιονίου Πανεπιστημίου Έλενας Μουζάλα με το Βραβείο Επιτυχημένης Γυναίκας από την οργάνωση “Γαλλία - Ευρώπη - Μεσόγειος”
αλλά και την ανακήρυξή της ως μία από τους 100 Μεγάλους Έλληνες όλων των εποχών.

Η Μουσική είναι στη φύση μας” είναι το σύνθημα του φετινού διεθνούς Φεστιβάλ “Ionian Concerts” που διοργανώνεται στην Κέρκυρα από 1-31 Ιουλίου και χωρίζεται σε 5 θεματικές ενότητες:
Winds & Percussion,
Classical Experience,
Ethnomusicology,
Ionian Jazz Concerts
και Multimedia.
Και τι δεν θα δούμε τον φετινό Ιούλιο στο νησί των Φαιάκων: το φημισμένο κουιντέτο πνευστών Canadian Brass, τον Αμερικανό τρομπετίστα Chris Martin, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Αλάσκα σε δύο συναυλίες με σολίστ στο πιάνο τον Λάμπη Βασιλειάδη και την Έλενα Μουζάλα, μια μαγική εβδομάδα τζαζ με τους Chico Freeman, Mark Murphy, Ron McClure, Richard Smith κ.ά.,
μια μοναδική σύμπραξη-έκπληξη της Χορωδίας Κέρκυρας με τον Lucio Dalla και τον Μάριο Φραγκούλη, τους Melos Brass, τον Δήμο Δημητριάδη, τον Βασίλη Ρακόπουλο και δεκάδες ακόμα καταξιωμένους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο.
Όλες οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο ιστορικό κέντρο της πόλης – μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φρούριο, στο Ναό του Αγίου Γεωργίου, Κήπους των Ανακτόρων Μιχαήλ και Γεωργίου (Art Café), στουςστην Ιόνιο Ακαδημία ενώ απρόοπτα μουσικά happenings θα λαμβάνουν χώρα στο Λιστόν και την Πλατεία Δημαρχείου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ όλοι οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες θα παραδίδουν σεμινάρια και master classes σε ενδιαφερόμενους μουσικούς στο πλαίσιο της 6ης Θερινής Ακαδημίας στο κτίριο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών μέσα στο Παλαιό Φρούριο.

Την επιμέλεια της Θερινής Ακαδημίας έχει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και το σύνολο χάλκινων πνευστών Melos Brass ενώ το Φεστιβάλ “Ionian Concerts” συνδιοργανώνεται από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, τη Νομαρχία Κέρκυρας και τον Δήμο Κερκυραίων με τη συμμετοχή της Ακαδημίας Sibelius, του Bowling Green State University και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, του Ιδρύματος Λεβέντη, τoυ Μουσικού Οίκου “Φίλιππος Νάκας” και της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Είχε τα δίκια της τελικά η Δαμανάκη…


Τι εμπάργκο στα γάλατα και τα σούπερ μάρκετ… Μέχρι και την ακρίβεια θα αντέξω, αν με προστατεύσει κάποιος από την κ. Παπακώστα. Είχε τα δίκια της τελικά η Δαμανάκη…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η δύναμη , του θράσους


Η δύναμη του χρήματος, του θράσους ή της γνώμης;;

Ήρθε ξαφνικά και θέλει (οπωσδήποτε) να μείνει...

Είναι ο μόνος επιχειρηματίας που προκάλεσε ανοιχτά το πολιτικό σύστημα χωρίς (έτσι μέχρι στιγμής δείχνει) συνέπειες...

Οι εφημερίδες, η μία μετά την άλλη, αρχίζουν να ......τον βάζουν στην πρώτη σελίδα.Ίσως είναι νωρίς ακόμη να πει κανείς τη γνώμη του για το Βγενόπουλο.
Το σωστό αυτή τη στιγμή είναι να καταγράφεις τις κινήσεις του και να μελετάς το φαινόμενο.
Σήμερα, στο "Πρώτο Θέμα", προβλέπει ότι η οικονομική κρίση θα κρατήσει 2 χρόνια ακόμη. Εκφράζει την πικρία πως "Κανείς δεν πολεμήθηκε τόσο και όσο εγώ"
.Μίστερ MIG, αυτός ο πόλεμος, στον οποίο αναφέρεστε, δεν τελειώνει ποτέ...

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share