Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Παγκόσμια ημέρα αριστερόχειρων


Η ζωή σ’ έναν κόσμο δεξιόχειρων

Η 13η Αυγούστου καθιερώθηκε ως παγκόσμια ημέρα αριστερόχειρων το 1992 από το «κλαμπ αριστερόχειρων» της Μεγάλης Βρετανίας και με το χρόνο απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια. Ως στόχο έχει την ενημέρωση των αριστερόχειρων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ζώντας σ' ένα κόσμο δεξιόχειρων.

Στατιστικά Στοιχεία:

• Η πλειονότητα των αριστερόχειρων ζωγραφίζει φιγούρες, που βλέπουν προς τα δεξιά.
• Υπάρχει μεγάλη στατιστική πιθανότητα το ένα από τα δίδυμα να γεννηθεί αριστερόχειρας.
• Η δυσαρθρία και η δυσλεξία εμφανίζονται συχνότερα στους αριστερόχειρες, ειδικότερα σε όσους έχουν εξαναγκασθεί να αλλάξουν χέρι γραψίματος στην παιδική τους ηλικία.
• Οι αριστερόχειρες είναι πολλές φορές απρόθυμοι να δουν υποβρυχίως.
• Οι αριστερόχειρες συνήθως διαπρέπουν στο τένις, στο μπέιζμπολ, στην κολύμβηση και την ξιφασκία.
• Οι αριστερόχειρες εισέρχονται στην εφηβεία 4 με 5 μήνες νωρίτερα από τους δεξιόχειρες.
• 4 από τους 5 σχεδιαστές των υπολογιστών Μάκιντος ήταν ...
αριστερόχειρες.
• 1 στους 4 αστροναύτες του διαστημικού προγράμματος της NASA «Απόλλων» ήταν αριστερόχειρες - 250% περισσότερο από το φυσιολογικό επίπεδο.
• Οι αριστερόχειρες είναι γενικώς πιο έξυπνοι, όμορφοι, ευφάνταστοι και πολυτάλαντοι από τους δεξιόχειρες, σύμφωνα με το «κλαμπ των αριστερόχειρων»!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλοκαίρι (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)



Απολαύστε ένα υπέροχο φωτογραφικό αφιέρωμα στην πιο ξέγνοιαστη εποχή του έτους!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο εκατομμυριούχος, ο δισεκατομμυριούχος και ο τρισεκατομμυριούχος....


Ο εκατομμυριούχος
Ο δισεκατομμυριούχος
Ο τρισεκατομμυριούχος


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 84 του χρόνια "έκλεισε" ο Φιντέλ Κάστρο - Δείτε το βίντεο!


Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Φιντέλ Κάστρο γιόρτασε τα 84α γενέθλιά του έχοντας ήδη αναλάβει, μετά την πολύχρονη ασθένειά του, νέες πολιτικές δραστηριότητες με ομιλίες σχετικά με τη διεθνή κατάσταση.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΣΟΥΝΑΜΙ


ΤΣΟΥΝΑΜΙ
Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στην ακτή του νησιού Σουμάτρα
Το κύμα είχε 32 μέτρα ύψος
Αυτή η  φωτογραφία βρέθηκε ενάμιση μήνα μετά το Τσουνάμι σε μια ψηφιακή μηχανή.
Δεν γνωρίζουμε, αλλά πιθανόν αυτός που την τράβηξε να έπαψε να υπάρχει λίγα λεπτά μετά που  πάτησε το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής
Πραγματικά εντυπωσιακό






Διαβαστε Περισσοτερα...

Antanas Mockus (ένας ενδιαφέρων ΔΗΜΑΡΧΟΣ )




Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πολύ άσχημη πόλη. Βία, εγκλήματα,
κυκλοφοριακό, ατυχήματα, ναρκωτικά, βρωμιά και γκρίζοι δυστυχισμένοι
πολίτες. Και δεν ήταν καμιά μικρή πόλη, είχε έξι μύρια κατοίκους που
είχαν παραδοθεί εντελώς στην μαυρίλα. Ένα πρωί, ο διευθυντής του
Πανεπιστημίου της πόλης... που ήταν μαθηματικός και φιλόσοφος, εκεί
που πήγαινε στη δουλειά του και βλέποντας την κατάντια της πόλης του,
πήρε μια πολύ κουφή απόφαση. 


Διαβαστε Περισσοτερα...

ανησυχεί ένας φίλος

ανησυχεί ένας φίλος γιατί δεν έχω βάλει κάτι για την ΤΖΟΥΛΙΑ  ε να λοιπόν μια παλιά φώτο πριν τα βγάλει έξω όλα  οκ D

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Εκκλησία, μια σκληρά εργαζόμενη κοπέλα (λίγο σκανδαλιάρα) « Ροΐδη Εμμονές

Ροΐδη Εμμονές

Από τότε (18 Μαρτίου 2010) που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το –επαναστατικόν!- Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής», ανακουφίστηκε η πλάσις όλη, επιτέλους η διαφάνεια κυριάρχησε (όπως πάντα εις τους εκκλησιαστικούς αιώνας), σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας κρυστάλλινης ηθικής τιμιότητας σε όλες τις διακινήσεις κονδυλίων μέσω μη κυβερνητικών εκκλησιαστικών οργανώσεων, επιτέλους η γυναίκα του Καίσαρος όχι μόνο είναι τίμια, 
«…μεμονωμένα περιστατικά συνεχίζουν να στοιχειώνουν την αδαμάντινη αρετή της εκκλησιαστικής τιμιότητος…»

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com/--Εμεινε όλη νύχτα στη θάλασσα, τον μάζεψαν την επομένη το μεσημέρι!


olympia_palace-400
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Έκπληκτος ο καπετάνιος του επιβατηγού Ολύμπια Παλλάς μπαίνοντας στον δίαυλο της Ηγουμενίτσας αντίκρισε έναν εξουθενωμένο άνθρωπο να κολυμπάει προς την ακτή. Αμέσως κατέβασε τη βάρκα και τον μάζεψε. Ο άνθρωπος ήταν αποκαμωμένος. Μεταφέρθηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Φιλιατών, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η ιστορία του είναι περισσότερο εντυπωσιακή. Πρόκειται για έναν 65χρονο που βγήκε για ψάρεμα με τη βάρκα του στην περιοχή της Σαγιάδας (απέχει αρκετά μίλια από τον δίαυλο της Ηγουμενίτσας) την Πέμπτη το μεσημέρι. Την Παρασκευή στις 8:00 η οικογένειά του ειδοποίησε τις λιμενικές αρχές ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής κι έτσι άρχισε η αναζήτησή του από πλωτά του Λ.Σ. ενώ ειδοποιήθηκαν όλα τα πλέοντα στην περιοχή σκάφη και σηκώθηκε ελικόπτερο να συμμετάσχει στην έρευνα που όμως μέχρι το μεσημέρι δεν είχε αποδώσει καρπούς.
Ο ίδιος μιλώντας στους ανθρώπους που τον ανέσυραν είπε ότι σε μια απότομη κίνηση το απόγευμα της Πέμπτης (!) έχασε τον έλεγχο του σκάφους και την ισορροπία του και βρέθηκε στο νερό όπου και παρέμεινε όλη τη νύχτα μέχρι που έφτασε κολυμπώντας λίγο έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου


Είναι μεγαλύτερο και από τον Τιτανικό!
ΔΕΙΤΕ το βίντεο


Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com-Eπώνυμοι στο Ιόνιο


prince_william-harry-100
ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ιόνιο επέλεξαν για τις διακοπές τους οι πρίγκιπες William και Harry, που έφτασαν στη χώρα μας υπό άκρα μυστικότητα!Παρόλο που οι περισσότεροι διάσημοι επέλεξαν αιγαιοπελαγίτικο αέρα, τα δύο αδέρφια «ψήφισαν» Ιόνιο. Αφού έφτασαν στην Ελλάδα αεροπορικώς, επιβιβάστηκαν σε πολυτελή θαλαμηγό και έβαλαν πλώρη για την Πάργα. Μαζί με μεγάλη παρέα χαλάρωσαν και διασκέδασαν, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star πέρασαν όλη τους τη μέρα στα καταγάλανα νερά της Πάργας κάτω από τον καυτό ήλιο της Ελλάδας, που δεν τον έχουν και «πρόχειρο» εκεί στην Βρετανία.
William και Harry επισκέφθηκαν επίσης τους Παξούς, ενώ τελευταίος σταθμός της κρουαζιέρας τους ήταν η Κέρκυρα, όπου δοκίμασαν τις ικανότητές τους και στα θαλάσσια σπορ. Πλέον, οι δύο πρίγκιππες βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Εκτός από τα δύο αδέρφια του πριγκιπικού θρόνου, το Ιόνιο και, συγκεκριμένα, την Λευκάδα επέλεξε για τις διακοπές της η βραβευμένη με όσκαρ Jodie Foster που έφτασε στην Ελλάδα συνοδευόμενη από μια φίλη της, αλλά και ο «βασιλιάς της Microsoft», Bill Gates, που είναι γνωστός λάτρης των ελληνικών νησιών.
Τελευταίος αλλά σε καμία περίπτωση καταϊδρωμένος ήρθε και ο Armani, που, αφού χαρεί το νέο του απόκτημα κοντά στα Σύβοτα, ετοιμάζεται να κάνει και μια βόλτα γύρω από τον Σκορπιό.

«Εφιάλτης στην κουζίνα» για τον Αμπράβομιτς!

Στο εστιατόριο που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα δείπνησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του και την παρέα τους.
Λίγο το αεράκι, λίγο η θάλασσα και η κολύμβηση, λίγο ο καυτός ήλιος, ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος για χαρη της αγαπημένης του Ντάρια έχει επισκεφθεί το νησί των Φαιάκων, πείνασε και αφού έπιασε στεριά αποφάσισε να δειπνήσει με την Ντάρια και τη συντρόφια των φίλων τους.
Και -ως εκ θαύματος- πέσανε πάνω σε ποιόν νομίζετε; Στον «εφιάλτη της κουζίνας», Έκτορα Μποτρίνι!
Ολόκληρος συναγερμός σήμανε στην κουζίνα του Μποτρίνι! Όχι ότι ο Έκτορας τους έβαλε να μαγειρέψουν με σκοπό να τους στολίσει μερικά... γαλλικά στο τέλος αλλά ο σεφ και οι βοηθοί του κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό!
Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες πάντως τα πάντα κύλησαν ήρεμα ... Το εστιατόριο ήταν κλεισμένο μόνο για το Ρώσο μεγιστάνα, την αγαπημένη του και την παρέα τους και όλα κύλησαν κατ' ευχήν.
Τα εδέσματα ηταν νοστιμότατα και η παρέα του Ρώσου μεγιστάνα έδειξε να τα τιμάει δεόντως...
Αργά το βράδυ ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η παρέα του αναχώρησαν από το μαγαζί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική κουζίνα!

Λιάγκας - Σκορδά στο Μεγανήσι

Αφού «πετάχτηκαν» μέχρι το Αμέρικα, όπου συνδύασαν τις διακοπές με το ταξίδι του μέλιτος, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παραθερίζουν πια στο Μεγανήσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr!
Λίγο πριν μαζέψουν τα μπαγκάζια και γυρίσουν στο κλεινόν άστυ (έχουν και μια εκπομπή να προετοιμάσουν βλέπεις), Γιώργος και Φαίη βρέθηκαν στο καταπράσινο νησάκι έξω από την Λευκάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, το ζεύγος είναι στο Μεγανήσι εδώ και δύο ημέρες και φιλοξενείται από Πειραιώτη εργολάβο, που διαθέτει σπίτι στο νησί.
Οικοδεσπότης και φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού και τα γαλανά νερά του, ενώ δεν λείπουν οι βόλτες στο Ιόνιο με το σκάφος του πρώτου.
Κάποια «αδιάκριτα» μάτια τους είδαν και σε ένα από τα hot spots του νησιού, το «Boom Boom», να απολαμβάνουν το ποτάκι τους ακούγοντας τις υπέροχες μουσικές που βάζει ο ιδιοκτήτης του!

Διακοπές της Καγιά στους Παξούς


Τις καλοκαιρινές της διακοπές απόλαυσε η Βίκυ Καγιά, από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείψει για γενναία εξόρμηση στους Παξούς. Γιατί; Μα φυσικά επειδή οι Παξοί είναι το αγαπημένο της μέρος, όπως η ίδια δηλώνει μέσα από την σελίδα της στο Twitter.
Η παρουσιάστρια δηλώνει ενθουσιασμένη από το νησί στο οποίο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και αποφάσισε νε μοιραστεί τη χαρά της με όλους τους φίλους της στο Twitter, όπου και «σήκωσε» τις αγαπημένες της φωτογραφίες!


Νίκολας Γκέιτζ (Γκατζογιάννης): Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος παντρεύει την κόρη του

Με μία λιτή ανακοίνωση μέσω facebook αποκάλυπτε τον γάμο της τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Ελλάδα η κόρη του διάσημου Ελληνοαμερικανού συγγραφέα Νίκολας Γκέιτζ ή Γκατζογιάννη όπως είναι το πραγματικό του όνομα, η Ελένη. Στις 10 Οκτωβρίου λοιπόν η Ελένη Γκέιτζ θα παντρευτεί σε μία λιτή τελετή στην Κέρκυρα τον αγαπημένο της, τον Emilio Baltodano, ιταλικής καταγωγής.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι cool της παραλίας...


Περισσότερες εικόνες μπορείτε να δείτε













Διαβαστε Περισσοτερα...

ΖΩΑΚΙΑ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι εγινε....?????

Διαβαστε Περισσοτερα...

Για τους κερκυραίους γάιδαρους

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Αστείες Φωτογραφίες



































Διαβαστε Περισσοτερα...

Λύθηκε το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων (;)



Το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων, που έχει κατά καιρούς καταστεί υπεύθυνο για τις εξαφανίσεις εκατοντάδων πλοίων και αεροσκαφών, υποστηρίζει πως έλυσε ένας Αυστραλός ερευνητής. Όπως λέει ο καθηγητής Joseph Monaghan δεν πρόκειται ούτε για εξωγήινους, ούτε για τη χαμένη Ατλαντίδα, όπως έχει κατά καιρούς ακουστεί, αλλά για γιγαντιαίες φυσαλίδες μεθανίου, οι οποίες όταν αρχίζουν την άνοδο προς την επιφάνεια της θάλασσας εκτοπίζει το νερό.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Sexy γυναίκες φωτογράφοι


Πριν από λίγες εβδομάδες θαυμάσαμε ορισμένες sexy γυναίκες φωτογράφους στο 1ο μέρος του αφιερώματος, και αμέσως τώρα θα απολαύσουμε το 2ο!





Διαβαστε Περισσοτερα...

Στόχος επιπλέον 500.000 τουρίστες

Η Ρόδος ξανοίγεται σε νέες αγορές

Σε βάθος πενταετίας βάζουν στόχο οι ξενοδόχοι της Ρόδου να προσελκύσουν επιπλέον μισό εκατομμύριο τουρίστες και να ανεβάσουν τις συνολικές αυξήσεις στο νησί στα δύο εκατομμύρια.

Όπως γράφει η εφημερίδα δημοκρατικήonline, αυτός θα είναι ο τρόπος να καλυφθούν οι πολυάριθμες νέες κλίνες που έχουν δημιουργηθεί.

«Στην αντίθετη περίπτωση το νησί και κυρίως ο κλάδος θα αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Βασίλης Μηναΐδης. «Η αύξηση των αφίξεων μπορεί να επιτευχθεί με άνοιγμα στις νέες αγορές που δείχνουν να αναπτύσσονται δυναμικά», πρόσθεσε, όπως είναι οι αγορές της Ουκρανίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και κυρίως της Ρωσίας.

«Παράλληλα πρέπει να αυξήσουμε τις τιμές μας γιατί διαφορετικά θα καταστραφούμε. Οι τιμές που έχουμε, είναι πολύ χαμηλές. Το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων μας, είναι υψηλότερο και αν δεν αλλάξουμε τακτική, θα δούμε διάφορα φαινόμενα, που δεν θα τιμούν τον κλάδο. Επιπρόσθετα εκείνοι που μείωσαν τα έσοδα τους ήταν οι ξενοδόχοι σε αντίθεση με άλλους κλάδους που δεν ανταποκρίθηκαν, στους κανόνες που έθεσε η τρόικα», τόνισε ο πρόεδρος της ένωση Ξενοδόχων, προσθέτοντας πως θα έρθουν δύσκολες ώρες για τον κλάδο αφού το κράτος δεν είναι διατεθειμένο να στηρίξει τις τουριστικές επιχειρήσεις.

«Θα πρέπει λοιπόν μόνοι μας, να γεμίσουμε τις κλίνες και να δρομολογήσουμε την επιβίωση της Ρόδου για να μην ζήσουμε άλλες καταστάσεις από τις οποίες, δεν ξέρουμε τι θα βγει»,

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πρόταση παραμονής σε Μπλάνκο

Μέχρι το 2013

Ο Σταύρος Αδαμίδης σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο που θα τον κρατήσει παίκτη της ομάδας μέχρι το 2013.

Στην ΑΕΚ κατάλαβαν πολύ καλά ότι η αρχική πρόταση που είχε κατατεθεί στον Αργεντινό επιθετικό δεν ήταν η κατάλληλη, και γι αυτό αποφάσισαν να ξεκινήσουν νέα σειρά επαφών με καινούργια και πολύ καλύτερη πρόταση.

Έτσι, μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί ακόμη ένα email στον εκπρόσωπο του που βρίσκεται στην Αργεντινή με στόχο να κλείσει άμεσα το θέμα. Ο μάνατζερ του Μπλάνκο είχε τονίσει ότι η πρώτη πρόταση της Ένωσης δεν ήταν ικανοποιητική, ενώ είχε δηλώσει ότι επιθυμία του «Ζορό» είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Εκπρόσωπος του 27χρονου φορ είχε δηλώσει στη «Sportday» πως η πρώτη πρόταση του «Δικεφάλου» δεν είχε ικανοποιήσει καθόλου τον παίκτη. Φαίνεται πως πλέον μετά τον Τζιμπούρ και το θέμα του Μπλάνκο θα έχει θετική κατάληξη για την ΑΕΚ.

Πιο δύσκολα του Σκόκο

Όσον αφορά το τρίτο συμβόλαιο, αυτό του Νάτσο Σκόκο ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει αυτή την στιγμή επέκταση του συμβολαίου του. Στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά όμως ότι αν δεν προχωρήσουν οι επαφές τότε υπάρχει ο κίνδυνος ο παίκτης να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του τον Ιανουάριο και να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2011 χωρίς να μπει ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Πηγή:gazzetta.gr


Διαβαστε Περισσοτερα...

Το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμου


Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Hotels.com για όλα τα ξενοδοχεία του κόσμου, το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το Royal Villa στο Grand Resort Lagonissi στην Αθήνα στο οποίο η διαμονή κοστίζει 50.000 δολάρια την ημέρα.

Το δωμάτιο διαθέτει καταπληκτική θέα στη θάλασσα και περιλαμβάνει εκτός των άλλων προσωπικό μπάτλερ, σεφ ακόμα και πιανίστα. Επίσης το ξενοδοχείο σας παρέχει και ιδιωτικό τζετ στην περίπτωση που θέλετε να μεταφερθείτε σε όποιο νησί θέλετε.









Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share