Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κιτρινόμαυρη γροθιά! |



Κιτρινόμαυρη γροθιά!
Συσπείρωση στην ΑΕΚ μετά τα γεγονότα της Καλλιθέας. Ανακοίνωση υπέρ Μπάγεβιτς οι ποδοσφαιριστές, «συνεχίζουμε πιο ενωμένοι», τόνισε ο Σέρβος, «η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 αλήτες», η δήλωση Αδαμίδη.





Ο ΚΟΡΙΟΣ Αυτό να το δείξουν και με τις πράξεις τους οι ποδοσφαιριστές. Να το... ράψουν κάποιοι που ειδικά πέρυσι, έκαναν την ομάδα άνω-κάτω.
Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει τα εξής.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα "φιλικό" παιχνίδι προετοιμασίας. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη στήριξη στον προπονητή μας, που με άνανδρο τρόπο χτυπήθηκε από κάποιους "λίγους" που "επιθυμούν" το "καλό" της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι.
Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη. Ελπίζουμε αυτό που έγινε στους κόλπους της ομάδας μας να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

Μπάγεβιτς: «Συνεχίζουμε πιο δυνατοί»
Δηλώσεις, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας, έκανε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν ως εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Αδαμίδης: «Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 αλήτες»
Στους Θρακομακεδόνες ανέβηκε το απόγευμα της Δευτέρας -για την προπόνηση της ομάδας- και ο Σταύρος Αδαμίδης, δείχνοντας έτσι ότι η διοίκηση είναι πάντα κοντά στον Μπάγεβιτς. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έκανε και δηλώσεις, στις οποίες τόνισε ότι «η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 ανεγκέφαλους αλήτες. Οποιοι ανησυχούσαν για την πορεία της ΑΕΚ να ξέρουν ότι τώρα είμαστε πιο ενωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς».

Ομιλία Αδαμίδη στους παίκτες
Ο Σταύρος Αδαμίδης, πάντως, δεν περιορίστηκε στις δηλώσεις αλλά μίλησε και στους παίκτες της ομάδας, λέγοντας τους πως δε θα πρέπει να επηρεαστούν από όσα έγιναν το Σάββατο. «Αυτό που έγινε στην Καλλιθέα είναι ντροπιαστικό και θα πρέπει να ξέρετε πως αυτοί δεν είναι οι πραγματικοί οπαδοί της ΑΕΚ. Οι πραγματικοί Ενωσίτες σας στηρίζουν. Είναι αυτοί στην Αυστραλία, που σας είδαν και δάκρυσαν. Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή και η ομάδα δε θα πρέπει να αποπροσανατολιστεί αλλά να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά για να πετύχει φέτος τους στόχους της», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση Supporters Club
Ανακοίνωση για τα γεγονότα της Καλλιθέας εξέδωσε και το Supporters Club, που αναφέρει τα ακόλουθα.

«Τα μέλη του Supporters Club σοκαρισμένα παρακολουθήσαμε από τις εξέδρες και την τηλεόραση τα φοβερά γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο στην Καλλιθέα. Το πρωτοφανές γεγονός της βιαιοπραγίας κατά του θεσμού του Προπονητή της Ομάδας μας, καθώς επίσης κατά του ανθρώπου Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν βιαιοπραγία κατά της ΑΕΚ αλλά και κατά των εκατομμυρίων φίλαθλων της Ομάδας μας. Ήταν βιαιοπραγία κατά όλων εμάς που αγαπάμε και ταυτιζόμαστε με τις αρχές και τα ήθη που η ΑΕΚ πρεσβεύει για όλους μας. Είναι ευνόητο ότι καταδικάζουμε την εγκληματική αυτή πράξη αυτών των ελαχίστων που μόνο στην όψη μπορείς να ονομάσεις ανθρώπους. Επίσης σαν μέλη του Supporters Club αλλά και σαν απλοί φίλοι της ΑΕΚ είμαστε το πλευρό του κ. Μπάγεβιτς, στο πλευρό του Προπονητή της ΑΕΚ, στο πλευρό της Διοίκησης της ΑΕΚ, στο πλευρό του κάθε Φιλάθλου της ΑΕΚ, στο πλευρό της σωστής και αμείλικτης Δικαιοσύνης, στο πλευρό της σωστής Πολιτείας που έχει την πολιτική βούληση να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα.

Θα μας βρουν όμως αντιμέτωπους όλοι όσοι βιαιοπραγούν κατά της Ομάδας μας, όλοι όσοι συντηρούν αυτές τις τακτικές με την κάλυψη του δήθεν Αεκτζή. Θα μας βρει απέναντί του κάθε πολιτικός και κάθε πολιτική και δικαστική αρχή που βγαίνει στα παράθυρα των καναλιών για δικό του όφελος και όταν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας κρύβεται και αποφεύγει τις αναγκαίες συγκρούσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων απαράδεκτων φαινομένων.

Ζητάμε από όλους τους πραγματικούς φιλάθλους και οπαδούς της Ομάδας μας να καταδικάσουν τα εγκληματικά γεγονότα της Καλλιθέας και να βρεθούν δίπλα της στο γήπεδο, φωνάζοντας υπέρ της και κατά αυτών των λίγων που δεν μας αντιπροσωπεύουν και δεν είναι πραγματικοί φίλαθλοι ή οπαδοί της και δεν θέλουν να τη δουν να έχει επιτυχίες και χαρές. Ο λόγος απλός, όταν η ομάδα μας πετύχει τους στόχους της δεν θα υπάρχει λόγος της ύπαρξής τους».
| Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share