Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ι.ΕΚ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος!!!


Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο Σέρßος κολυµßητής, Μιλοράντ Κάßιτς, τερµάτισε πριν από τον Μάικλ Φέλπς στον τελικό των 200 µ. πεταλούδας. Το χρυσό πήγε στον Αµερικανό και η εν λόγω εικόνα αποτέλεσε σηµείο τριßής και εκτεταµένης δηµοσιότητας. (Photo:REUTERS)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ευαγγελισμός-Σταθμός με ονοματεπώνυμο !


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Απειλεί να πάει στο ΛΑΟΣ ο Ψωμιάδης


Θυμάστε που σας έλεγα χθες ότι επίκειται «νέο μεγάλο κτύπημα» πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Η πρώτη βόμβα ήρθε από τον Παναγιώτη Ψωμιάδης, σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον ΑΝΤ1. Θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τη Νέα Δημοκρατία και να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.
«Δεν θα πάω στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ», είπε επίσης και πρόσθεσε ότι θα ξεκαθαρίσει τη στάση του τις ερχόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.
Υπενθυμίζουμε ότι καθώς ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ εξεγείρεται εξαιτίας της κυβερνητικής διαφθοράς και της οικονομικής κατάστασης, ο κ. Καρατζαφέρης εντείνει τις επιθέσεις του προς το Μαξίμου, διεκδικώντας αυτό το κομμάτι ψηφοφόρων. Πρόσφατα εξάλλου είχε συναντηθεί με τον κ. Τατούλη και τον κ. Πολύδωρα.
Σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης τις τελευταίες δύο εβδομάδες αποτυπώνεται σαφής αποσυσπείρωση της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Θανάσης Βέγγος


Η τελευταία μέρα του εμφυλίου πολέμου (1949) ξαναγράφεται στο Γράμμο και το Βίτσι με τον Θανάση Βέγγο στο φίλμ "Βαθιά ψυχή" του Παντελή Βούλγαρη.Παρά τα......καιρικά προβλήματα, διαβάζουμε στα "Νέα", ο καλός στρατιώτης Βέγγος είναι εκεί. "Αυτό είναι το καθήκον μου. Ο κινηματογράφος είναι η ζωή μου", δηλώνει ο καλός μας άνθρωπος Θανάσης.Μετά τις "ήσυχες μέρες του Αυγούστου" και το "Όλα είναι δρόμος", η καινούρια ταινία είναι η τρίτη που γυρνάει με τον Παντελή Βούλγαρη. Ίσως και η σπουδαιότερη...

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΝΙΚΗ ΤΩΝ BLOGGERS. Δεν αίρεται το απόρρητο...


Με τη βούλα της Ευρωπαικής Ένωσης, το ηλεκτρονικό αποτύπωμα είναι απόρρητο.
Δεν πρόκειται τώρα να στριμώξει τους Bloggers με νέο νόμο κανένας Χατζηγάκης.
Τα πράγματα στο...διαδίκτυο μένουν ως έχουν.
Μόνο στη περίπτωση κακουργήματος (όπως συμβαίνει και σήμερα) μπορεί να κινηθεί διαδικασία άρσης του απορρήτου .
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν καταφύγει μεγάλες εταιρείες μουσικής, διαμαρτυρόμενες για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.
Η απόφαση όμως του Ευρώκοινοβουλίου τους έκοψε την φόρα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΛΕΣ.......


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αναζητείται κυβερνητικό στέλεχος που δεν έχει εμπλοκή με τη μαφία


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ξύπνησε από το λήθαργο


* Ο Καραμανλής μόλις ξύπνησε από το λήθαργο. Πήγε χθες και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετα τη νίλα της ΔΕΘ, στην ….Τράπεζα της Ελλάδος. Σαν να λέμε δηλαδή ότι πήγε στον τόπο του εγκλήματος.
* Και ύστερα σου λένε ότι δεν το έχουν χάσει τελείως στο Μαξίμου.
* Προτεραιότητα, είπε, οι ευπαθείς ομάδες. Ως γνωστόν δεν μπορούν να προβάλουν καθόλου αντίσταση.
* Στο ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Αλέκο ότι έχει πάθει παροξυσμό μεγαλείου. Νομίζει ότι είναι ο Ανδρέας.
* Τελικά μάλλον δεν θα υπάρχει τεκμήριο στο πρώτο αυτοκίνητο και μέχρι τα 2.000 κ. εκ. Από εκεί και πάνω θα υπάρξει, όπως και για το δεύτερο αυτοκίνητο, ανεξαρτήτου κυβισμού. Οπότε δεν θα αγοράσω εκείνη την Πόρσε.
* Προφανώς εκείνος ο δημοσιογράφος σύμβουλος του πρώην υπουργού Άμυνας που ασχολείται τώρα με αμυντικές εκδόσεις δεν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Τον είδα χθες το βράδυ να κυκλοφορεί με μια Carrera 4 τελευταίο μοντέλο.
* Μέχρι τώρα διερωτώμεθα αν στο 2004 «κέρδισε η ΝΔ, ή έχασε το ΠΑΣΟΚ». Το νέο δίλημμα που λανσάρει από χθες το MEGA είναι αν «έπεσε η ΝΔ, ή ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ».
* Τώρα που οι Γερμανοί της RTL θα αγοράσουν τον ALPHA, θα συνεννοούνται καλύτερα με τον Μητσοτάκη που μιλάει ως γνωστόν καλά γερμανικά.
* Η Τράπεζα Πειραιώς ανέλαβε λέει χορηγός στους διαιτητές. Καταργήθηκαν δηλαδή οι παράγκες. Και ύστερα σου λένε ότι δεν εκσυγχρονίστηκε το κράτος επί Καραμανλή.
* Πρόεδρε θα ξαναπάρεις τον Λούβαρη πίσω; Δεν μας βλέπω καλά.
* Για το λυκόφως των αρχηγικών κομμάτων γράφει ο κ. Σταύρος στο Βήμα της Κυριακής. Όπου διαπιστώνει ότι λόγω της περιπλοκότητας των προβλημάτων τα σύγχρονα κόμματα δεν μπορούν να καθοδηγηθούν από ένα άτομο αλλά απαιτείται μια συλλογική ηγεσία.
* Καμία αντίρρησις. Εκείνο που περιμένω να δω είναι πως θα καταφέρει να μοιράσει τις συλλογικές ηγεσίες.
* Ο κ. Μπόμπολας με τον κ. Κοντομηνά ποιο κόμμα θα αναλάβουν; Θα συνδιοικούν με τον κ. Αλαφούζο, ή με τον Θέμο; Ο Κουρής με τον Βαρδινογιάννη τι θα κάνουν; Ο ΔΟΛ θα κάνει νέο κόμμα, ή θα συμμετάσχει κι αυτός στη συλλογική προσπάθεια;
* Η κ. Γιάννα τι θα κάνει; Θα συνδιοικήσει κι αυτή κάποιο κόμμα ή θα κάνει δικό της με κανέναν αντάρτη;

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share