Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Lucio Dalla,Μάριος Φραγκούλης και η Χορωδία Κέρκυρας σε μία Μοναδική Συναυλία



Η Χορωδία Κερκύρας επανέρχεται με νέα που αφορούν σε μια μουσική συνύπαρξη της διαφορετική από τις προηγούμενες δύο συναυλίες που αγκάλιασε το κοινό. Δύο μεγάλοι άνδρες θα βρεθούν κοντά στην Χορωδία Κερκύρας επί σκηνής για να γνωριστούν με τους νεότερους και να θυμηθούν με τους παλιότερους.

Ένα μουσικό γεγονός με πολύ σύγχρονο αλλά και ουσιαστικά διαχρονικό χαρακτήρα.Δύο μοναδικές προσωπικότητες αυτού που αποκαλούμε καλή μουσική, πρόκειται να επισκεφθούν την Κέρκυρα στα τέλη του Ιουλίου.

Ο πρώτος έκλεισε τη συναυλία του το Δεκέμβριο με την υπόσχεση επιστρέψει σύντομα στην Κέρκυρα και το τηρεί, ο δεύτερος μια φωνή που θυμίζει πολλά και μια παρουσία Επίσκεψη-Τιμή για την Κέρκυρα και την Ελλάδα, που αντιλαμβάνεται και ξέρει να ακούει την Ιταλική χροιά καλύτερα από κάθε άλλο τόπο.

Την Τρίτη 29 Ιουλίου και ώρα 21:30 η Χορωδία Κερκύρας θα είναι πανέτοιμοι και θα σας περιμένει στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας για να ζήσουμε μια αξέχαστη βραδιά.Η προπώληση των εισιτηρίων, οι τιμές των οποίων διαμορφώθηκαν στα 10 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους κάτω των 12 ετών και στα 25 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους, για τη συναυλία θα ξεκινήσει την 7η Ιουλίου όπου στα σημεία πώλησης που ακολουθούν μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

super Market Δήμητρα-Μαρκάτο σε όλη την ΚέρκυραΒίντεο FAMΜουσικός Οίκος ΒρυώνηΜαντζάρου 40Γραφειο Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Great Events6ο Χλμ Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας-ΚοντόκαλιΤουριστικό Γραφείο Ζορπίδης της ΚέρκυραςΛιστόνΔημοτικό ΘέατροΓραφεία Χορωδία ΚερκύραςΔ.Σολωμού 21-23 Σπηλιά-3ος Όροφος

Οι Μέντορες και τα Μέλη της Χορωδίας Κέρκυρας έχοντας προτεραιότητα για κράτηση εισιτηρίων και δωρεάν διάθεση προγράμματος της εκδήλωσης μπορούν από τις 7 ΙουΛίου έως τις 16 Ιουλίου και με την επίδειξη της προσωπικής χρυσής VIP κάρτας ή αντιστοίχως της κάρτας μέλους τους να αγοράσουν εισιτήρια για τις διακεκριμένες θέσεις της Συναυλίας από τα γραφεία της Χορωδία Κέρκυρας στην οδό Δ.Σολωμού 21-23 στην Σπηλιά στον 3ο Όροφο. Η 16 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα για αγορά διακεκριμένων θέσεων από τους μέντορες και τα μέλη της Χορωδίας Κέρκυρας. Μετά το πέρας της 16ης Ιουλίου μπορούν φυσικά να προμηθεύονται απλά εισιτήρια από τα σημεία πώλησης, που προαναφέρθηκαν.Την διοργάνωση της συναυλίας έχει αναλάβει το γραφείο Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Great Events.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Κομμένα τα φραπεδάκια


Με ειδοποίησαν και είδα με τα μάτια μου, ότι στο κουτί δημητριακών της ΝΕSΤLΕ, το παιγνίδι cd για το ΕURΟ, αναφέρει ως γλώσσα παιγνιδιού την ..ΜΑCΕDΟΝΙΑΝ! Eρωτηθείσα, μια υπάλληλος απήντησε, προ εβδομάδος, ότι διεμαρτυρήθησαν στη μητρική, όμως απάντηση καμία! Και το cd διανέμεται ! Ήδη πολλοί γνωστοί προχωρούν με μποϋκοτάζ στην προκλητική περιφρόνηση και στο μονοπώλειο της …..Για να δούμε ….ύστερα από ένα δυνατό μποϊκοτάζ …θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον κάθε ανθέλληνα;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Φεστιβάλ της Κέρκυρας...


Η “Κλασική Εμπειρία” για μια ακόμα φορά δικαιώνει τον τίτλο της μετακαλώντας και φέτος στην Κέρκυρα την αφρόκρεμα της κλασικής μουσικής. Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα στα πλαίσια των “Κονσέρτων Ιονίου” η μεγάλη συμφωνική ορχήστρα του Fairbanks από την Αλάσκα με διευθυντή τον Έντουαρντ Ζίλμπερκαντ για δύο μοναδικές συναυλίες με σολίστ στο πιάνο το Λάμπη Βασιλειάδη την πρώτη μέρα και την Έλενα Μουζάλα τη δεύτερη.
Ο σπουδαίος τραγουδιστής Andrea Reibenspies, ο βιρτουόζος πιανίστας Steve Glaser, ο καταξιωμένος στις Η.Π.Α. βιολονίστας Vasili Beluska και το Iόνιο Σύνολο Παλαιάς Μουσικής, μεταξύ άλλων, υπόσχονται ατμοσφαιρικές μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας υπό το φως των αστεριών.
Τετάρτη, 2 Ιουλίου
Melos Brass & Friends
Ιόνιος Ακαδημία
Ώρα 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Στη συναυλία αυτή το Κουιντέτο Melos Brass προσκαλεί κορυφαίους και διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς χάλκινων πνευστών από ολόκληρο τον κόσμο, για να δώσουν μαζί μια μοναδική συναυλία, με έργα που, στην πλειοψηφία τους, θα ακουστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Σολίστ της συναυλίας, εκτός από τους 5 κορυφαίους μουσικούς στις Κρατικές Ορχήστρες της χώρας μας, που είναι τα μέλη του κουιντέτου Melos Brass, Σωκράτης Άνθης & Παναγιώτης Καίσαρης στην τρομπέτα, Αντώνης Λαγός στο κόρνο, Σπύρος Φαρούγγιας στο τρομπόνι και Σάκης Μυρώνης στην τούμπα, θα είναι:
στην τρομπέτα οι Αμερικανοί Chris Martin και Greg Jones, ο Γερμανός Reinhold Friedrich, ο Βρετανός James Watson, στο κόρνο ο Αυστραλός κορνίστας Hector Mac Donald, στο τρομπόνι ο διεθνούς φήμης Σουηδός σολίστ Jonas Bylund, ο Γερμανός Thomas Horch, στην τούμπα ο Δανός Jens Bjorn-Larsen και στο ευφώνιο ο Ιάπωνας Sotaro Fukaishi.

Παρασκευή, 4 Ιουλίου
Σύνολο «ΤΥΠΑΝΑ» Athenaeum & Σύνολο Κρουστών Ακαδημίας Κέρκυρας
Δημοτικό Θέατρο
Ώρα 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του συνόλου κρουστών «Τύπανα», έχει ο κορυφαίος Έλληνας κρουστός Δημήτρης Δεσύλλας (σόλο τυμπανιστής στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας).


Σάββατο, 5 Ιουλίου
Brass Ensemble Καθηγητών Ακαδημίας Κέρκυρας
Ιόνιος Ακαδημία
Ώρα 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Παίζουν οι: Chris Martin, Greg Jones, James Watson, Σωκράτης Άνθης και Παναγιώτης Καίσαρης (τρομπέτα), Hector Mac Donald και Αντώνης Λαγός (κόρνο), Jonas Bylund, Thomas Horch και Σπύρος Φαρούγγιας (τρομπόνι), Sotaro Fukaishi (ευφώνιο), Jens Bjorn-Larsen (τούμπα).

Κυριακή, 6 Ιουλίου
Canadian Brass Live!
Παλαιό φρούριο
Ώρα 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Το μυθικό χάλκινο συγκρότημα, οι βιρτουόζοι Canadian Brass στην Ελλάδα! Με την ευρηματικότητα, τον αυθορμητισμό και το χιούμορ τους, με περισσότερους από 60 δίσκους, με ρεπερτόριο από το μπαρόκ μέχρι τη τζαζ και την pop μουσική, κάνουν το γύρο του κόσμου πολλές φορές το χρόνο για συναυλίες γεμίζοντας τις αίθουσες και διασκεδάζοντας το κοινό και το σπουδαιότερο απ' όλα είναι ότι δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω !

Δευτέρα, 7 Ιουλίου
Σύνολο Χάλκινων πνευστών & Κρουστών Ακαδημίας Κέρκυρας
Παλαιό Φρούριο
Ώρα 19:30
Είσοδος Ελεύθερη

Ένας από τους μεγαλύτερους τρομπετίστες αλλά και εξαιρετικός καθηγητής, Διευθυντής του Τμήματος Χάλκινων Πνευστών της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου, ο Βρετανός James Watson, θα διευθύνει το μεγάλο αυτό σύνολο χάλκινων πνευστών και κρουστών, σε μελωδίες κλασικές και σύγχρονες.

Δευτέρα, 7 Ιουλίου
Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Αλάσκα με έργα Saint Saens και Brahms
Σολίστ: Έλενα Μουζάλα (Πιάνο)
Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας
Ώρα 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 10€

Διαβαστε Περισσοτερα...

Και τώρα η Ζήμενς θα μας ζητήσει και το λογαριασμό


Έτσι που το πάνε, στο τέλος η Siemens θα ζητά από την Ελλάδα να της επιστρέψει τις μίζες που πήραν οι Έλληνες πολιτικοί

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Οι «Ρομπέν των Σούπερ Μάρκετ» ξανακτύπησαν


Οι Ρομπέν των Εξαρχείων» πήγαν σήμερα …Μαρινόπουλο. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι 20 νεαροί με κουκούλες μπήκαν στο κατάστημα της φίρμας στο Νέο Κόσμο γέμισαν τα καρότσια τους και βγήκαν για να τα μοιράσουν στους φτωχούς. Κατά τη διάρκεια της απαλλοτρίωσης έξω από το σούπερ μάρκετ είχε συγκεντρωθεί κόσμος περιμένοντας τα δωράκια των σύγχρονων Ρομπέν. Έχουν γίνει τέσσερις παρόμοιες επιθέσεις σε διάστημα τριών εβδομάδων.
Στη φωτογραφία , το Μάιο του 2006 η γερμανική αστυνομία συνέλαβε μια ομάδα αναρχικών στυλ Ρομπέν των Δασών, που ντυμένοι σαν σούπερ- ήρωες έκλεβαν φαγητά από ακριβά restaurants και delicatessens και τα έδιναν στους φτωχούς
http://www.antinews.gr/

Διαβαστε Περισσοτερα...

QUE VIVA ESPAÑA


Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Ένδεια επικοινωνιακή νέα κόλπα απεργάζεται


Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών, αλλά δεν τον βλέπω καλά τον Θέμο. Είναι τόσο χύμα η κατάσταση και τόσο απέλπιδες οι προσπάθειες να βρεθεί ένας επικοινωνιακός αντιπερισπασμός στο σκάνδαλο της Ζήμενς, που όλα μπορούν να συμβούν αύριο που θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω για τρίτη φορά με τον ανακριτή - τώρα όμως, κατηγορούμενος για κακούργημα και αντιμέτωπος με την προφυλάκιση μετά την απολογία του. Και ίσως αυτές οι δυσοίωνες εκτιμήσεις, εξηγούν και τον λόγο για τον οποίο ο νέος ιδιοκτήτης του Πρώτου Θέματος τα έχει πάρει τελευταία με την κυβέρνηση. Όπως λένε πίστευε ότι με την συμφωνία αγοράς της εφημερίδας θα είχαν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες και οι δικαστικές. Να όμως που δεν έκλεισαν. Και το γινάτι βγάζει μάτι.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share