Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Lucio Dalla,Μάριος Φραγκούλης και η Χορωδία Κέρκυρας σε μία Μοναδική Συναυλία



Η Χορωδία Κερκύρας επανέρχεται με νέα που αφορούν σε μια μουσική συνύπαρξη της διαφορετική από τις προηγούμενες δύο συναυλίες που αγκάλιασε το κοινό. Δύο μεγάλοι άνδρες θα βρεθούν κοντά στην Χορωδία Κερκύρας επί σκηνής για να γνωριστούν με τους νεότερους και να θυμηθούν με τους παλιότερους.

Ένα μουσικό γεγονός με πολύ σύγχρονο αλλά και ουσιαστικά διαχρονικό χαρακτήρα.Δύο μοναδικές προσωπικότητες αυτού που αποκαλούμε καλή μουσική, πρόκειται να επισκεφθούν την Κέρκυρα στα τέλη του Ιουλίου.

Ο πρώτος έκλεισε τη συναυλία του το Δεκέμβριο με την υπόσχεση επιστρέψει σύντομα στην Κέρκυρα και το τηρεί, ο δεύτερος μια φωνή που θυμίζει πολλά και μια παρουσία Επίσκεψη-Τιμή για την Κέρκυρα και την Ελλάδα, που αντιλαμβάνεται και ξέρει να ακούει την Ιταλική χροιά καλύτερα από κάθε άλλο τόπο.

Την Τρίτη 29 Ιουλίου και ώρα 21:30 η Χορωδία Κερκύρας θα είναι πανέτοιμοι και θα σας περιμένει στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας για να ζήσουμε μια αξέχαστη βραδιά.Η προπώληση των εισιτηρίων, οι τιμές των οποίων διαμορφώθηκαν στα 10 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους κάτω των 12 ετών και στα 25 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους, για τη συναυλία θα ξεκινήσει την 7η Ιουλίου όπου στα σημεία πώλησης που ακολουθούν μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

super Market Δήμητρα-Μαρκάτο σε όλη την ΚέρκυραΒίντεο FAMΜουσικός Οίκος ΒρυώνηΜαντζάρου 40Γραφειο Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Great Events6ο Χλμ Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας-ΚοντόκαλιΤουριστικό Γραφείο Ζορπίδης της ΚέρκυραςΛιστόνΔημοτικό ΘέατροΓραφεία Χορωδία ΚερκύραςΔ.Σολωμού 21-23 Σπηλιά-3ος Όροφος

Οι Μέντορες και τα Μέλη της Χορωδίας Κέρκυρας έχοντας προτεραιότητα για κράτηση εισιτηρίων και δωρεάν διάθεση προγράμματος της εκδήλωσης μπορούν από τις 7 ΙουΛίου έως τις 16 Ιουλίου και με την επίδειξη της προσωπικής χρυσής VIP κάρτας ή αντιστοίχως της κάρτας μέλους τους να αγοράσουν εισιτήρια για τις διακεκριμένες θέσεις της Συναυλίας από τα γραφεία της Χορωδία Κέρκυρας στην οδό Δ.Σολωμού 21-23 στην Σπηλιά στον 3ο Όροφο. Η 16 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα για αγορά διακεκριμένων θέσεων από τους μέντορες και τα μέλη της Χορωδίας Κέρκυρας. Μετά το πέρας της 16ης Ιουλίου μπορούν φυσικά να προμηθεύονται απλά εισιτήρια από τα σημεία πώλησης, που προαναφέρθηκαν.Την διοργάνωση της συναυλίας έχει αναλάβει το γραφείο Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Great Events.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FANTASTIKH H ERIDHSEI NE DOYME KATI TETOIO STHN KERKYRA.

Bookmark and Share