Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Άρχοντες του ύπνου (Photos)




Ηρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τους άρχοντες του ύπνου… Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν κυριολεκτικά οπουδήποτε!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πώς οι Αμερικάνοι βλέπουν τους Ευρωπαίους...


Αναρτήθηκε από ClopYPastE 30 Απριλίου 2010
Εμάς πάντως μας λιγουρεύονται... Όπως και να το κάνουμε όμως, ο ελληνικός γύρος δε συγκρίνεται... Όσο για το "Country Totally Broke", το αφήνουμε εντελώς στην κρίση σας...




Διαβαστε Περισσοτερα...

Κάπως έτσι λειτουργεί το Δ.Ν.Τ.


Αναρτήθηκε από ClopYPastE 30 Απριλίου 2010
Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει ίσως με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον τρόπο που λειτουργεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) που έχουμε πλέον πάνω από το κεφάλι μας... Θα μας φάει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται τόσο εύκολα...


Δε φταίω εγώ, μέχρι πρότινος καβαλούσα γάιδαρο...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Φωτογραφίες

Διαβαστε Περισσοτερα...

πάντα αγαπημένος θυμίζοντας τα χρόνια ...στο rondo...τι μου θύμησες τώρα



Διαβαστε Περισσοτερα...

Pink Floyd - Wish You Were Here



Διαβαστε Περισσοτερα...

Sinead o Connor - nothing compares



Διαβαστε Περισσοτερα...

Μίκης Θεοδωράκης: Προμήνυμα Μεγάλων Συμφορών


Επιστολή παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη

Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση....


Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας.

Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος.

Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;

Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν.

Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.

Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.

Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή.

Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.

Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.

Μακάρι να έχω άδικο.

Αθήνα, 27.4.2010
Μίκης Θεοδωράκης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Οδυσσέας έφτασε μόνος του στην Ιθάκη, οι άλλοι πέθαναν στον δρόμο

.
Έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να αποφασίσουν οι σύντροφοι (είτε του ΠΑΣΟΚ είτε του Οδυσσέα) αν θα ξεκινήσουν μαζί την Οδύσσεια.

Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου
ανέφερε: «…Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό.  Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά. Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, πιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι…»
Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:
«Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει…
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Μητσοτάκης οπισθοφυλακή του ΠΑΣΟΚ

Έβγαλε σήμερα το Mega τον Μητσοτάκη να μας πει να στηρίξουμε και να ψηφίσουμε τα μέτρα. αυτή είναι η υπεύθυνη στάση και της Νέας Δημοκρατίας. Να σεβαστούμε το νομό της συνταγματικής τάξης και να μην κάνει ο καθένας ότι νομίζει.
Εκεί κατάντησαν τα κανάλια της διαπλοκής να χρησιμοποιούν τον Μητσοτάκη ως οπισθοφυλακή του ΠΑΣΟΚ – τον ίδιο ακριβώς που πριν από όχι και τόσο πολλά χρόνια απομάκρυναν κακήν κακώς από την κυβέρνηση επειδή διεκδικούσε την μερίδα του λέοντος (πολιτικής εξουσίας εννοώ).
Ημεροδήκτης
Να διαγραφεί η οικογένεια Μητσοτάκη αν ψηφίσει υπέρ του ΔΝΤ

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ



Τι κοινό έχουν οι Έλληνες με τις γαλοπούλες ;

Τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα….

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Χάρτινο το Φεγγαράκι Μελίνα Μερκούρη



Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αστείες Φωτογραφίες




Ας μιλήσουν οι εικόνες!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρώτε τα μαλλιά σας; Δείτε τι μπορεί να πάθετε!

Τρώτε τα μαλλιά σας; Δείτε τι μπορεί να πάθετε!
Η συνήθεια να βάζουμε τα μαλλιά μας στο στόμα και να τα … μασάμε σαν τσίχλα, αποτελεί ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Τις περισσότερες φορές γίνεται από αμηχανία, άγχος, πλήξη αλλά και έντονη στενοχώρια. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως δεν σταματάει εκεί. Εξελίσσεται σε μανία και καταλήγει να είναι αρρώστια, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Επιτέλους φτωχοί! Του Γιάννη Ξανθούλη


Να ξαναγίνουμε φτωχοί. Όπως ήμασταν πάντα. Όπως οι ήρωες των παλιών αναγνωστικών που οι γιαγιάδες έμοιαζαν με γιαγιάδες κι όχι με συνταξιούχες πόρνες. Όπου οι μπαμπάδες επέστρεφαν το μεσημέρι για να καθίσει ΟΛΗ η ελληνική οικογένεια στο τραπέζι και να φάει το σεμνό φαγητό -όσπρια πεντανόστιμα και ζαρζαβατικά με μαύρο ψωμί μοσχοβολιστό- ενώ η γάτα και ο σκύλος περίμεναν στωικά να 'ρθει η σειρά τους ... Να ξαναγίνουμε φτωχοί όπως ήμασταν πριν σαράντα και πενήντα χρόνια. Τότε που ονειρευόμασταν εν μέσω γκρι, μπλε και μπεζ χρωμάτων, τότε που καμιά Ελληνίδα δεν φιλοδοξούσε να γίνει ψευδοξανθιά, τότε που η λάσπη κολλούσε συμπαθητικά στα παπούτσια μας και οι αυθεντικοί ζήτουλες βρίσκονταν έξω απ' τις εκκλησιές περιμένοντας το τέλος της λειτουργίας και του μνημόσυνου.

Να ξαναγίνουμε φτωχοί πλην τίμιοι, χωρίς κινδύνους να ξεστρατίσουν οι αρχιμανδρίτες προς την ψηφιακή παιδοφιλία. Να βρούμε ξανά τις σωστές μας κλίμακες χωρίς αγωνία παρκαρίσματος και παχυσαρκίας. Να ξαναβρούμε τη γεύση του «μπατιρόσπορου», των ελαχιστοποιημένων αναγκών, να ανακαλύψουμε εκ νέου τον ποδαρόδρομο και το συγκινητικό μοντέλο της «γυναίκας της Πίνδου». Μόνο με τέτοιες ηρωικές διαδρομές ενδεχομένως να ακυρώσουμε το κόμπλεξ μας έναντι του Μπραντ Πιτ και της Ναόμι Κάμπελ.

Να ξαναβρούμε -γιατί όχι- και τους παλιούς καλούς εχθρούς (κυρίως από τα βόρεια) που σήμερα τους έχουμε σκλάβους στα παβιγιόν μας. Να ξετρελαθούμε από την επικοινωνιακή μας υστερία με τα σιχαμένα κινητά τηλέφωνα που κατάργησαν κάθε έννοια ιδιωτικής ζωής. Να σκάψουμε στις αυλές -όσοι έχουν αυλές- και να κάνουμε παραδοσιακούς ασβεστόλακκους για να ασπρίζουμε τα δέντρα έτσι για καλαισθησία και υγεία. Να βρούμε πάλι τη σημασία του χώματος καταργώντας το καυσαέριο του επάρατου τρέχοντος πολιτισμού. Να εφεύρουμε τις παλιές νοσοκόμες που σέρνονταν από σπίτι σε σπίτι ρίχνοντας ενέσεις πενικιλίνης στα οπίσθια ολόκληρου του Έθνους.

Να προσδιορίσουμε ξανά την ντροπή και τον «σεβασμό» προσέχοντας το βλακώδες λεξιλόγιο των τέκνων μας. Επιτέλους, όποιο τέρας βρίζει ή χρησιμοποιεί την πάνδημη και πολυμορφική λέξη «ΜΑΛΑΚΑΣ» πάνω από εκατό φορές την ημέρα να το μπουκώνουμε με «κόκκινο πιπέρι εξόχως καυτερό», όπως τον καιρό της εξαίρετης φτώχειας μας .

Να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα κουλά μας χέρια σε δουλειές που σήμερα δίνουμε του κόσμου τα λεφτά, όπως μεταποίηση ρούχων, αλλαγές γιακάδων στα πουκάμισα, καρικώματα στις κάλτσες, υδραυλικές και σχετικές εργασίες. Να απαγορευτεί διά ροπάλου το γκαζόν που για μας τους πρώην φτωχούς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στη θέση του να φυτευτούν λαχανικά ή και οπωροφόρα για να μην καλοσυνηθίζουμε την κάστα των μανάβηδων. Κάποτε ο μαϊντανός, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα ήταν τα βασικά καλλωπιστικά των κήπων μας .

Να επανακτήσουμε το κύρος μας, χρησιμοποιώντας βέργες κι ό,τι τέλος πάντων απαιτούσε ο βασικός σωφρονιστικός κώδικας τα χρόνια της περήφανης ανέχειας ... Σταματήστε τις ψυχολογίες και τις παραφιλολογίες για τα «τραύματα» των παιδιών. Μόνο λύσεις γήινες και πρακτικές -χωρίς ενστάσεις από τον Ρομπέν της ευαισθησίας, τον ΣΥΡΙΖΑ- θα αποκαταστήσουν την τρέλα και το χάος που υπαινίσσονται οι στατιστικές.

Να θυμηθούν οι Νεοέλληνες πως προέρχονται απ' τον Μεγαλέξανδρο, από τον Μιλτιάδη, τον Αριστείδη και προφανώς απ' τον... Αλκιβιάδη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν σε ενέργεια τον «δίκαιο θυμό» αν συμπέσουν με ληστές τραπεζών, περιπτέρων, σούπερ μάρκετ και κοσμηματοπωλείων. Κανένας δισταγμός. Τα παλιά χρόνια για ψύλλου πήδημα σε μπαγλάρωναν. Θυμήσου και κόψ' τους τα χέρια ή και τα αχαμνά. Επιτέλους ας σταματήσουμε την ευρωπαϊκή μας ψυχοπάθεια ...

ΠΟΤΕ κανένας Έλληνας δεν έγινε σωστός Ευρωπαίος. Ούτε καν ο Αβραμόπουλος ούτε καν ο Σημίτης και άλλοι τέτοιοι που μου διαφεύγουν. Απ' τον καιρό που σταματήσαμε να θυμώνουμε σωστά, την πατήσαμε. Σταματήστε το «ντόπινγκ» με το τσουλαριό των λαϊκών ασματομουλάρων. ΠΟΣΟΥΣ ΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ, κύριοι καναλάρχες της πλάκας; Δεν είναι καιρός να ξεβρωμίσει ο τόπος απ' τους εκφραστές του τραγουδιστικού Κάμα Σούτρα; ΠΟΙΟΣ θα μαζέψει τις ελιές στα περιβόλια όταν ο κάθε πικραμένος ονειρεύεται να γίνει αφίσα στη Συγγρού; Ποιος θα καθαρίσει τη Συγγρού απ' το αίσχος της καψουρικής ταπετσαρίας, κύριοι δήμαρχοι; Οι τραβεστί; Οι καημένες οι τραβεστί έχουν άλλες υποχρεώσεις ...

Μη φοβάστε τη φτώχεια. Η πατρίδα μας είναι ευλογημένη έστω κι αν δεν παράγει λαμαρίνες αυτοκινήτων ή καλής ποιότητας νάρκες και όπλα για τριτοκοσμικούς. Θυμηθείτε την ευλογία του ελαιόλαδου, της κορινθιακής σταφίδας, του χαλβά Φαρσάλων, των εσπεριδοειδών, της σαρδέλας και των λατρεμένων ραδικιών. Λάδι, χόρτα, ελίτσες, λίγο τυρί και ψωμί ζεστό, να φρεσκάρουμε στο μνημονικό μας το παλιό αναγνωστικό του Δημοτικού. Το ξέρω πως είναι ζόρι να κόψουμε το σούσι απότομα, όμως ήρθε ο καιρός να αναβιώσουμε την όπερα της πεντάρας, της δεκάρας και των άλλων χρηστικών μας αξεσουάρ. Μια δοκιμή νομίζω πως θα μας πείσει ...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και ο θεός των μικρών πραγμάτων μαζί μας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φτάσε στον πάτο



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

30χρονη έρευνα για την ακτινοβολία κινητών

Η επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην ανθρώπινη υγεία έχει εξεταστεί ως σήμερα άπειρες φορές. Αυτές οι "βραχυπρόθεσμες" μελέτες, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μελέτες η διάρκεια των οποίων δεν ξεπερνά τα δέκα χρόνια, αφήνουν πάντα κάποια αβεβαιότητα όσον αφορά την πρόκληση ασθενειών - όπως είναι ο καρκίνος και η νόσος του Αλτσχάιμερ - από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων.
Έτσι το βρετανικό Ινστιτούτο MHTR (Mobile Telecommunications and Health Research) αποφάσισε να διεξάγει τη μακροβιότερα έρευνα που έχει γίνει ποτέ πάνω σε αυτό το θέμα. Με την υποστήριξη του "Department of Health and Industry" η μελέτη "UK Cosmos" θα διαρκέσει 20-30 χρόνια και σε αυτήν θα λάβουν μέρος τουλάχιστον 250.000 συμμετέχοντες.
Μέσω ενός τυχαίου τρόπου επιλέγοντες οι συμμετέχοντες στην έρευνα, οι οποίοι έχουν ηλικίες από 18 έως 69 ετών και προέρχονται από πέντε ευρωπαϊκές χώρες. Η σχετική έρευνα για την κατάσταση της υγείας και τη χρήση κινητών τηλεφώνων γίνεται με online ερωτήσεις.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Υποδείξτε τις πινακίδες που θεωρείτε παράνομες


Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε μια εκστρατεία αποξήλωσης όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από δρόμους και προσόψεις κτιρίων.

Το website illegalsigns.gov.gr, δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση και αποτελεί μέρος των δράσεων των συναρμόδιων υπουργείων για την οδική ασφάλεια. Κάθε πολίτης μπορεί να κάνει τις δικές του καταγγελίες υποδεικνύοντας τις πινακίδες που θεωρεί παράνομες. Μπορεί να αποστείλει φωτογραφίες και να σημειώσει τη θέση τους σε χάρτη του Google maps. Όλες οι καταχωρημένες καταγγελίες ελέγχονται και οι επιβεβαιωμένες δημοσιεύονται.

Αρχικά γίνονται δεκτές καταγγελίες για το κέντρο της Αθήνας, τις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων καθώς και για όλο το μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής. Σταδιακά θα γίνει επέκταση και σε νέες περιοχές.

Στις σελίδες του illegalsigns.gov.gr («χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες») υπάρχουν επίσης πολλές σχετικές πληροφορίες καθώς και παραδείγματα παράνομων πινακίδων, ενώ από το blog μπορείτε να ενημερώνεστε για τις πρόσφατες ανακοινώσεις και δράσεις.

Απ' ό,τι μαθαίνουμε άρχισαν ήδη οι πρώτες αποξηλώσεις με συμμετοχή και του Σ.Δ.Ο.Ε., ενώ κάποιες διαφημιστικές εταιρείες αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν από μόνες τους τις πινακίδες τους.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένας φακός που καταγράφει ό,τι βλέπει


1595_torch_camera_1.jpg
Όλα τα σπίτια χρειάζονται ένα φακό, καθώς οι ορέξεις της ΔΕΗ είναι άγνωστες και ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα κοπεί το ρεύμα. Ωστόσο, ο φακός που βλέπετε δεν είναι απλά μια συσκευή που παράγει φως. Στο εσωτερικό του κρύβει μια κάμερα που γράφει video με το πάτημα ενός κουμπιού. Βέβαια, μην περιμένετε ποιότητα HD, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν είναι και τόσο κακό.
Η ανάλυση στην οποία γράφει ο φακός είναι 640x480 και η εσωτερική μνήμη των 4GB μπορεί να αποθηκεύσει video συνολικής διάρκειας 2 ωρών. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε στον υπολογιστή τις σκηνές που τραβήξατε μέσω USB.
Τα LED με τα οποία είναι εξοπλισμένος ο φακός ρυθμίζονται κατά το δοκούν, για να μπορείτε να προσαρμόσετε την έντασή τους στις ανάγκες της εγγραφής σας.
Κάποιοι θα βρουν αυτό το gadget χρήσιμο για τη δουλειά τους (π.χ. τεχνικοί που δουλεύουν στο σκοτάδι) είμαστε όμως βέβαιοι ότι μπορεί να βρει κανείς πολλές, πάρα πολλές χρήσεις. Η τιμή του είναι 152 ευρώ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φανταστικές φωτογραφίες του ηφαιστείου απο το National Georgaphic

Aurora Volcano 1 Iceland Volcano Pics   National Geographic






Δείτε τις υπόλοιπες, είναι πραγματικά φανταστικές!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες φωτογραφίες από παράξενη γωνία λήψης




Απολαύστε μια ακόμη συλλογή από απίστευτες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από συγκεκριμένη γωνία λήψης που τις κάνει ξεχωριστές!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Διάσημα τελευταία λόγια…


Διάσημα τελευταία λόγια
- Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που λες, είναι μία στο εκατομμύριο!
- Σιγά μην περιμένω τόση ώρα να ανάψει πράσινο, αφού δε περνάει κανείς.
- Μην ανησυχείς, όλα είναι υπο έλεγχο.
- Είσαι σίγουρος ότι κατέβασες τον γενικό;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ηλεκτρονική πένα


Σύντομα θα στέλνετε μηνύματα, σκίτσα και εικόνες σ’ ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο ένα στυλό κι ένα κομμάτι χαρτί. Η ελβετική εταιρεία Anoto παρουσίασε πρόσφατα ένα σύστημα για να μεταφέρετε ό,τι γράφετε σε συσκευές όπως τα τηλέφωνα, οι υπολογιστές ή οι ηλεκτρονικές ατζέντες. Το κλειδί της επιτυχίας κρατάει το γνωστό Bluetooth, το σύστημα επικοινωνίας χωρίς καλώδια. Βασικό εξάρτημα είναι ένα ειδικό στυλό, το οποίο εκτός από μελάνι περιλαμβάνει μια ψηφιακή μικροκάμερα. Όταν το χρησιμοποιείτε τα δεδομένα αναλύονται από έναν επεξεργαστή εικόνας και μεταδίδονται με ράδιο. Έτσι αν θέλετε να στείλετε ένα e-mail, αρκεί να σημειώσετε προσεκτικά σ’ ένα χαρτί τη διεύθυνση του παραλήπτη. Στη συνέχεια τσεκάρετε το τετράγωνο με την ένδειξη "αποστολή" κι αυτό ήταν. Το μήνυμα μεταδίδεται μέσω κινητού τηλεφώνου σ’ έναν ειδικό διακομιστή στο Ιντερνέτ κι από εκεί στον παραλήπτη.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί γρήγορα...


ΣΝΦΜΥΩΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΡΥΕΑ ΣΤΟ ΠΙΣΗΝΑΠΙΜΕΤΟ ΤΟΥ ΚΜΤΡΠΙΑΙΖ, ΔΕΝ ΠΕΑΙΖΙ ΡΛΟΟ ΜΕ ΤΙ ΣΡΙΕΑ ΕΑΙΝΙ ΤΟΘΟΕΠΕΜΕΝΤΑ ΤΑ ΓΤΑΜΑΑΜΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΞΕΗ, ΑΕΚΡΙ ΤΟ ΠΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΕΛΕΙΤΥΟ ΓΑΜΜΡΑ ΝΑ ΕΑΙΝΙ ΣΤΗ ΣΤΩΣΗ ΘΣΕΗ.

ΤΑ ΥΛΟΠΙΠΟΑ ΜΡΟΠΥΟΝ ΝΑ ΕΑΙΝΙ ΣΕ ΤΧΙΥΕΑΣ ΘΙΕΕΣΣ ΚΑΙ ΜΡΟΠΕΤΙΕ ΝΑ ΔΑΒΙΑΕΣΤΑΕ ΤΙΣ ΛΙΕΞΕΣ ΧΡΩΙΣ ΠΛΒΗΜΟΡΑ. ΑΤΥΟ ΓΝΙΤΑΕΙ ΓΙΤΑΙ Ο ΑΠΡΩΝΘΟΝΙΣ ΕΚΕΓΛΦΟΑΣ ΔΕ ΔΑΕΒΖΙΑΙ ΓΑΜΡΜΑ ΓΑΜΡΜΑ ΚΘΑΕ ΛΞΕΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΛΞΕΗ ΣΑΝ ΣΟΛΥΝΟ.

ΑΤΙΠΤΣΥΕΟ, Ε;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Caro Emerald - Back It Up - Official Video



Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλά σιγά το ζεϊμπέκικο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το μικρό αυτό πόνημα αφιερώνεται σε όσους ισχυρίζονται ότι ..........





   ▼ Μετατροπή


















340,75














2000 2000 2009















Δρχ %











 Αυτοκ.1200cc   => 3.700.000 10.858,4 11.100 2,2   αυξήσεις στην 9ετία







 Μηχαν. βιομ.  =>   => 5.000.000 14.673,5 15.200 3,6











  Η/Υ
  => 450.000 1.320,6 600 -54,6











  Προϊντ. εισαγωγής














  Προϊντ. ντόπια














  Πατατες
  => 40 0,12 0,8 581,5
  ( Οι αυξήσεις στα αγροτικά προϊόντα έγιναν



  Ντομάτες   => 80 0,23 1,3 453,7
    1 μήνα μετά την καθιέρωση του και έκτοτε


  Σολολάτα   => 50 0,15 1,2 717,8
    εξομαλύνθηκαν στην περιοχή  του 90 ~ 430 % ! )


Πακέτ μακ/νια   => 45 0,13 1,1 732,9











  Παπούτσια    => 12.000 35,2 75,0 113,0   αυξήσεις στην 9ετία







Ανδρ.κοστούμι   => 28.000 82,2 150,0 82,5

















































1.  Τα μεν εισαγόμενα - βιομη/κά - προϊόντα είτε είχαν μηδαμινές 
 2 . Για τα ντόπια, τα μεν  " φτηνά " προϊόντα πήραν κολοσιαίες αυξήσεις 



     αυξήσεις στην 9ετία είτε ακόμα , και ΜΕΙΩΣΗ τιμών !

     ως προς το ποσοστό , τα δε  " ακριβά " απλώς πολύ μεγάλες !























 Το - κουτοπόνηρο - φαινόμενο συμβαίνει σε όλες τις υπανάπτηκτες χώρες
  ( Θυμάμαι - το 1973 - οι νοικοκυρές της Σουηδίας , κήρυξαν εβδομαδιαίο μποϋκοτάζ στο κρέας επειδή,
 ( Λατ. Αμερική - Αφρική κ.α ) και είναι κλασσικό δείγμα κερδοσκοπίας σε βάρος     σε πανευρωπαικό επίπεδο , οι τιμές αυξήθηκαν 14 % . Το θέμα " έπαιξε " και την TV και η τότε
   λαϊκών στρωμάτων που δεν τα αφορούν τα βιομηχανικά προϊόντα , στα δε 
    Ενωση καταναλωτών στην Αθήνα , έκανε επίσης επίκληση . Ο χασάπης της γειτονιάς μου είπε ,
   " καθημερινά " δεν ΞΕΡΟΥΝ πώς να αντιδράσουν ( π.χ μποϋκοτάζ για 1 εβδομάδα !!! )     παίζοντας  πανευτυχής τάβλι , Τρίτη πρωί στο ΑΔΕΙΟ κρεοπωλείο , πως δούκεψε σκυλίσια Παρασκευή 








    και Σάββατο , για να καλύψει τις παραγγελίες ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ποσοτήτων των πελατών !!! )



















 


















  Το μικρό αυτό πόνημα αφιερώνεται σε όσους ισχυρίζονται ότι οι περικοπές ή και το πάγωμα μισθών 







  θα " γονατίσει την αγορά " . Σε μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα ΑΝΤΙΘΕΤΑ , ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ τους προμηθευτές






  της αγοράς να ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ περιθώριο κέρδους τους στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκο , 













































Διαβαστε Περισσοτερα...

Διάσημα τελευταία λόγια…

Διάσημα τελευταία λόγια
- Η πιθανότητα να συμβεί αυτό που λες, είναι μία στο εκατομμύριο!
- Σιγά μην περιμένω τόση ώρα να ανάψει πράσινο, αφού δε περνάει κανείς.
- Μην ανησυχείς, όλα είναι υπο έλεγχο.
- Είσαι σίγουρος ότι κατέβασες τον γενικό;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Συγχωνεύονται 75 οργανισμοί

67359660181636262159.jpgΤη συγχώνευση ή κατάργηση σε πρώτη φάση 70 έως 75 φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο που έχει ήδη επεξεργασθεί η κυβέρνηση, όπως προέκυψε μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή και των Θόδωρου Πάγκαλου και Φίλιππου Σαχινίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό κονδύλι που θα εξοικονομηθεί θα προσδιορισθεί επακριβώς από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ οι εργαζόμενοι στους εν λόγω φορείς θα μεταταγούν, εφόσον είναι μόνιμοι.

Ο πλήρης κατάλογος έχει ως εξής:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Sexy γυναίκες με στολή


Δεν είναι μόνο οι άνδρες που αποκτούν ιδιαίτερη γοητεία στα μάτια των γυναικών όταν φορούν στολή… Απ’ότι φαίνεται και το ωραίο φύλο αντίστοιχα αναστατώνει μεγάλο ποσοστό των ανδρών όταν φοράει στολές. Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί το φωτογραφικό αφιέρωμα!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Για να ξεχνιόμαστε και λίγο

δα.
1-    Σημειώστε τον αριθμό των φορών που θα θέλατε να τρώτε έξω κάθε εβδομάδα.
2-   Πολλαπλασιάστε τον αριθμό επί 2
3-   Προσθέστε στο αποτέλεσμα τον αριθμό 5
4-   Πολλαπλασιάστε  το αποτέλεσμα  επί 50
 Αν τα γενέθλιά σας φέτος έχουν περάσει, προσθέστε τον αριθμό 1760
Αν όχι προσθέστε τον αριθμό 1759
 Από το αποτέλεσμα, αφαιρέστε τον τετραψήφιο αριθμό που αντιστοιχεί στο έτος γέννησής σας. π.χ. 1970
 Έχουμε τώρα έναν τριψήφιο αριθμό.
 Το πρώτο ψηφίο είναι ο αριθμός των φορών  που θα θέλατε να τρώτε έξω. Σωστά;
 Τα υπόλοιπα δυο ψηφία είναι η …. ηλικία σας. Σωστά;
 Καλό, ε;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΚΟΥΡΣΟ





Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ **Φεύγει η Αλεξανδρίδου από την ΠΙΝ;



ΚΕΡΚΥΡΑ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην γ.γ. της Περιφέρειας Ιόνιων νησιών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, την Κυριακή επικοινώνησαν με την γ.γ. της Περιφέρειας Β. Αλεξανδρίδου και ζήτησαν να αρχίσει διαχειριστικός έλεγχος σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για δαπάνες μη συμβατές με τους κανόνες της υπηρεσίας, που προκάλεσαν αλυσσιδωτές αντιδράσεις και παραιτήσεις στελεχών υπηρεσιών της ΠΙΝ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αργά το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε την παραίτηση της κ. Αλεξανδρίδου

Διαβαστε Περισσοτερα...

ChemTrails - Αεροψεκασμοί αεροπλάνων πάνω από την Ελλάδα




Την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 έγίναν επιχειρήσεις αεροψεκασμών (project cloverleaf) πάνω από όλη την Ελλάδα. Ορισμένα από τα γνωστά πλέον αεροπλάνα εκπέμπουν ασυνήθιστα μεγάλες χημικές ουρές που σταδιακά απλώνονται και σταδιακά δημιουργούνται τεχνητές χημικές αραιές νεφώσεις να καλύπτουν τον ουρανό, και σε... συνδυασμό με το σύστημα Haarp να περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα και να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα. Δείτε στα αποκαλυπτικά βίντεο ντοκουμέντα ποιά αεροπλάνα είναι και σε πόσα πόδια εκπέμπουν τα λεγόμενα chemtrails / contrails. Οι αεροψεκασμοί η χημικές ουρές ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τα, είναι πραγματικότητα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ωραίο Τραγούδι δείτε το μέχρι ΤΈΛΟΥΣ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ζητείται Μαθηματικός να μας λύσει το γρίφο



ΟΠΟΙΟΣ το λυσει κερδίζει Μπανανα
Αν σε μία χώρα πληρωνεις 25 με 40% φορολογία στην επιχείρησή σου
10 με 21% ΦΠΑ
Περαιώσεις
Προκαταβολές φόρου
Μίζες
Γρηγορόσημα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δημιουργικοί χώροι εργασίας – γραφεία (Photos)


Και ποιός δεν θα ήθελε να εργάζεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Απολαύστε ορισμένους δημιουργικούς χώρους εργασίας εταιρειών απ’όλο τον κόσμο που δίνουν κίνητρο και όρεξη για δουλειά σε κάθε εργαζόμενο!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Hawking: Οι εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά μην τους αγγίζετε


Ένας από τους κορυφαίους εν ζωή επιστήμονες υποστήριξε σε νέο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel που θα προβληθεί από την επόμενο μήνα ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν, όμως προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί τους.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Επιστήμονες ανακάλυψαν «κρυπτονίτη»


Ο κρυπτονίτης έπαψε να ανήκει μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ένα νέο ορυκτό, του οποίου η χημική σύσταση συμπίπτει απόλυτα με αυτή του κρυπτονίτη, όπως περιγράφεται στην ταινία Superman Returns, εντοπίστηκε σε μεταλλείο στη Σερβία.

Σύμφωνα με το κόμικ και την ταινία, ο κρυπτονίτης υποτίθεται ότι απορροφά τις δυνάμεις του Superman κάθε φορά που ο τελευταίος εκτίθεται στους πράσινους κρυστάλλους. Το πραγματικό μετάλλευμα, όμως, είναι άσπρο και αβλαβές, λέει ο Dr Chris Stanley, ορυκτολόγος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. «Φοβάμαι ότι δεν είναι πράσινο, ούτε εκπέμπει λάμψη, αν και αντιδρά στο υπέρυθρο φως βγάζοντας ένα φθορίζον ροζ-πορτοκαλί», δήλωσε στο BBC.
Οι ερευνητές που ανακάλυψαν το ασυνήθιστο ορυκτό, αναζήτησαν τη βοήθεια του Dr Stanley, όταν διαπίστωσαν ότι δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε γνωστό ώς τώρα. Ο Βρετανός ειδικός που αποκωδικοποίησε τη σύσταση του ορυκτού, έκπληκτος συνειδητοποίησε ότι η φόρμουλα είχε ήδη περιγραφεί στο γνωστό κόμικ.
«Προς το τέλος της έρευνάς μου, έψαξα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη σύσταση του ορυκτού (βασικό βοροπυριτικό λιθιονάτριο) και εντυπωσιάστηκα που ανακάλυψα το ίδιο επιστημονικό όνομα, γραμμένο σε μια πέτρινη θήκη που περιείχε κρυπτονίτη κλεμμένο από ένα μουσείο, από τον Λεξ Λούθορ στην ταινία Superman Returns. Το νέο ορυκτό δεν περιέχει φθόριο (όπως στην ταινία) και είναι άσπρο αντί για πράσινο, αλλά από κάθε άλλη άποψη, η χημεία του ταιριάζει με αυτή του κρυπτονίτη».
Κάθε κρύσταλλος του σχετικά σκληρού ορυκτού έχει μήκος λιγότερο από πέντε εκατομμυριοστά του μέτρου. Στον εντοπισμό της ατομικής του δομής, βοήθησαν οι Dr Pamela Whitfield και Dr Yvon Le Page από το Εθνικό Ερευνητικό Συμβούλιο του Καναδά.

«Η γνώση της κρυσταλλικής δομής ενός ορυκτού σημαίνει ότι οι επιστήμονες μπορούν να υπολογίσουν άλλες φυσικές ιδιότητες του υλικού, όπως την ελαστικότητά του ή τις θερμοχημικές του ιδιότητες», εξηγεί ο
Dr Le Page. «Το να είμαστε σε θέση να αναλύσουμε όλες τις ιδιότητες ενός ορυκτού, χημικές και φυσικές, μας φέρνει πιο κοντά στο να επιβεβαιώσουμε ότι είναι πράγματι μοναδικό». Η ανακάλυψη ότι η χημική σύνθεση ενός ορυκτού ταιριάζει ακριβώς με την επινοημένη φόρμουλα του φανταστικού κρυπτονίτη ήταν «σύμπτωση ζωής», πρόσθεσε.
Το ορυκτό, υπακούοντας στους κανόνες επιστημονικής ονοματολογίας, δεν μπορεί να ονομαστεί κρυπτονίτης, γιατί δεν έχει καμία σχέση με το κρυπτόν – πραγματικό στοιχείο του περιοδικού πίνακα. Αντιθέτως, θα ονομαστεί ζανταρίτης, από την περιοχή Ζάνταρ όπου βρίσκεται το μεταλλείο. Σύμφωνα με τον Dr Stanley, αν εντοπιστεί επαρκής ποσότητα του ορυκτού, μπορεί να έχει και εμπορική αξία. Περιέχει βόριο και λίθιο, δύο πολύτιμα στοιχεία που βρίσκουν πολλές εφαρμογές, εξήγησε

Διαβαστε Περισσοτερα...

Νέα εκδοχή για τη βύθιση του Τιτανικού

Τιτανικός
Μια νέα εκδοχή για τη βύθιση του Τιτανικού δίνει σχεδόν 100 χρόνια ο Tim Maltin, στο βιβλίο του, με τίτλο “101 πράγματα που νομίζαμε πως γνωρίζαμε για τον Τιτανικό… αλλά δεν τα γνωρίζαμε”. “Ο Τιτανικός καθυστέρησε να στείλει σήμα κινδύνου 47 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στο παγόβουνο”, σύμφωνα τον συγγραφέα.
Το μεγαλύτερο επιβατικό ατμοκίνητο πλοίο στον κόσμο συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στο παρθενικό του ταξίδι, τον Απρίλιο του 1912, και βυθίστηκε, παρασύροντας στο θάνατο 1.517 ανθρώπους.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πολυτελή μέσα μεταφοράς


Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια θα μου πείτε, με την οικονομική κρίση που ζούμε… Ευτυχώς όμως, τα όνειρα είναι ακόμη δωρεάν, γι’αυτό ταξιδέψτε στην πολυτέλεια μέσα από το παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες




Καλή εβδομάδα! Δείτε τις αστείες φωτογραφίες που ακολουθούν…



Διαβαστε Περισσοτερα...

Βρήκε τη μητέρα της με ένα e-mail!!!

Βρήκε τη μητέρα της με ένα e-mail


Μια Κενυάτισσα βρέθηκε εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ για δύο ημέρες. Μέσω e-mail η κόρη της από τον Καναδά κινητοποίησε έναν μεγάλο αριθμό αγνώστων και τελικά κατάφερε να την εντοπίσει. Μια ιστορία που δίνει σε όλους ένα μεγάλο μάθημα...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γιατί ποδήλατο?

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Aνασταση στη Λατακεια της Συριας ..... (χωρις λογια)]الفصح في اللاذقية



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τζίμης Πανούσης - Παραγγελία Pizza



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αυτές είναι σοβαρές εφευρέσεις!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Οι 10 πιο αστείες φάρσες



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ WEB PORTAL ART/IF/ACT





ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ WEB PORTAL ART/IF/ACT(το ΖΕΟΝ στηρίζει με workshop στον χώρο του, στα τέλη Μαιου και για μία εβδομάδα)
Καλωσήρθατε στο art-if-act.com Το art-if-act.com είναι ένα portal αφιερωμένο στη φωτογραφία και δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2010 από την ομώνυμη ομάδα. Πρόθεσή τους είναι να λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα επικοινωνίας, ένα σημείο εκκίνησης μέσα από παρουσιάσεις φωτογράφων, βίντεο, συνεντεύξεων, κειμένων και ενημέρωσης για τη φωτογραφική επικαιρότητα, καθώς επίσης και ως ένας σύνδεσμος μεταξύ άλλων website/portal/blog που ασχολούνται με τη φωτογραφία.
Η ομάδα ART/IF/ACT Welcome to art-if-act.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΔΕΝ είναι ένα απλό ηλιοβασίλεμα......


ΔΕΝ είναι ένα απλό ηλιοβασίλεμα......
Η φωτογραφία του αιώνα.


Ότι και να πεις για αυτή τη φωτογραφία θα είναι πάντα λιγότερο της αξίας
της. Φαινομενικά είναι μια απλή όμορφη φωτογραφία ηλιοβασιλέματος. Ίσως
κάποιος σκεφτεί τη Σαντορίνη και πει οτι έχει δει καλύτερα ηλιοβασιλέματα...
Και όμως εγώ θα εξακουθώ να πιστεύω οτι είναι η καλύτερη φωτογραφία του
αιώνα. Αναμφίβολα έχει μια ομορφιά και το χρωματικό φάσμα έχει και αυτό μια
ιδιαιτερότητα που την καθιστά μοναδική. Αυτό που την κάνει τη φωτογραφία του
αιώνα είναι το τι χρειάσθηκε για να βγει αυτή η εικόνα. Για να τραβηχτεί
αυτή η φωτογραφία χρειάσθηκε όλη σχεδόν η τεχνολογική προοδος της
ανθρωπότητας. Μια εικόνα που σχεδόν συνεργάστηκαν όλες οι επιστήμες.
Ατελείωτες ώρες έρευνας και επιστημονικών μελετών αποτελούν το υπόβαθρο της.

  Η εικόνα είναι το ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη Αρη. Ο ήλιος στον κόκκινο
  πλανήτη φαίνεται 2/3 πιο μικρός απ' ότι στη γή, γιατί βρίσκεται πιο
  μακριά. Την τράβηξε το ρομπότ Spirit που έχει σταλεί να εξερευνήσει τον
  Άρη, από το χείλος του κρατήρα Gusev

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γουρούνια ή πρόβατα…




Έχετε ξαναδεί ποτέ γουρούνια με μαλλί προβάτου; Εγώ πάντως πρώτη φορά τα βλέπω.
Πρόκειται για ένα είδος γουρουνιού που ονομάζεται Mangalitsa. Τα συγκεκριμένα γουρούνια αν τα δει κανείς από μακρύα μπορεί να τα περάσει για πρόβατα, αλλά αν προσέξεις την μουσούδα τους καταλαβαίνεις πως πρόκειται για γουρούνια.

Το παράξενο αυτό είδος λέγεται αλλιώς και πρόβατα γουρούνια, προέρχομται από την Αυστρία και την Ουγγαρία και έχουν τρεις χρωματικές αποχρώσεις.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αφρική (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)




Απολαύστε ένα υπέροχο φωτογραφικό αφιέρωμα με θέμα την Μαύρη Ήπειρο.



Διαβαστε Περισσοτερα...

Όχι, άλλος να…. κι άλλος να πληρώνει κύριοι


Μια συστηματική παραπληροφόρηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την κατάντια της ελληνικής οικονομίας και πώς φτάσαμε ως εδώ.
Αυτή η εκστρατεία εκπορεύεται από τους γνωστούς πολιτικούς κύκλους, της κυβέρνησης κατά πρώτο λόγο, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια κάνουν αναλύσεις για το οικονομικό Βατερλό των τελευταίων δεκαετιών.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
.
.
.
.
.
.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share