Σάββατο 22 Μαρτίου 2008


Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ,και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έδωσε συναυλία για να γιορτάσει το γεγονός!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

PRINT IN YOUR MIND


Ανακυκλώνοντας ένα τόνο χαρτί γλιτώνουμε 17 δέντρα, 6953 γαλόνια νερού, 463 γαλόνια πετρελαίου, 587 κυβικά εκατοστά αέρα, 306 κυβικές γιάρδες γης και 4077 kw ενέργεια. Το 1996 ανακυκλώθηκαν 42,3 τόνοι χαρτί στην Αμερική μόνο. Το ανακυκλωμένο χαρτί περιέχει: δέντρα που μεγαλώνουνε γρήγορα, τροπικά δέντρα, δέντρα από όλο τον κόσμο. Τα δέντρα, τα κλήματα, τα χόρτα και τα άχυρα αποτελούνται κατά το ένα τρίτο περίπου του βάρους τους από κυτταρίνη. Έτσι, τεράστιες ποσότητες συσσωρεύονται ως απορρίμματα της βιομηχανίας τροφίμων, της υλοτομίας, της χαρτοποιίας, και της συγκομιδής δημητριακών. Στο πελώριο όγκο κυτταρικών απορριμμάτων συμβάλλουν επίσης τα άχρηστα χαρτιά της δημόσιας διοίκησης και της βιομηχανίας, τα ράκη, τα κιβώτια, τα χόρτα και τα φύλλα. Άχυρα δημητριακών και βαγάς έχουν χρησιμοποιεί για την κατασκευή διαχωριστικών τοιχωμάτων και ψαθοσκεπών



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αλέκα


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ζαχοπουλος και η κολαση


Εύη, η Ιερά Σύνοδος θεωρεί πως κάθε σχέση εκτός γάμου είναι πορνεία.

-Ναι, πες μου τώρα πως επειδή έκανα τη μαλακία να κοιμηθώ μαζί σου, εκτός από φυλακή, θα πάω και στην Κόλαση!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ και σαρακοστη


Κύριε ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ εινε σαρακοστή κόψε την σαρκοφαγία δεν κάνει εδώ βέβαια πρόκειται για ανθρωποφαγία

Διαβαστε Περισσοτερα...

Θα διαγράψει η Ν.Δ. τον Νίκο Γεωργιάδη μετά τα όσα ακούσαμε;


Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Την ίδια ώρα που ο πρώην βουλευτής της Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης καταγγέλλεται ότι μεσολάβησε υπέρ επιχειρηματία και μάλιστα ακούγονται ηχητικά ντοκουμέντα, ο Γιάννης Πρετεντέρης τον έχει προσκεκλημένο στην εκπομπή του "Ανατροπή", για να μιλήσει για το ασφαλιστικό! Ας...



Στην μια συνομιλία ακούμε τον γνωστό πολιτικό να μιλάει στις 4 Ιουλίου με τον γνωστό επιχειρηματία Γρ.Χατζηελευθεριάδη και δίνουν ευχές ο ένας στον άλλον για την επέτειο της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ!-

Να ζήσουμε για την σημερινή ημέρα-

Χρόνια πολλά. Να είμαστε γεροί να το γιορτάζουμε.

Άφωνοι έμειναν όσοι άκουσαν το ηχητικό ντοκουμέντο στο ALTER. Δεν χρειάζεται να ακούσουμε την συνέχεια. Φθάνει που γιορτάζουν την επέτειο των Αμερικανών.


Ο Μάκης βγάζει σε ηχητικό ντοκουμέντο τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ Νίκο Γεωργιάδη να συνομιλεί με επιχειρηματία για να πάρει ο τελευταίος έκταση στην Κέρκυρα Ευτυχώς που δεν είναι βουλευτής τώρα γιατί αύριο η Ν.Δ θα ξημέρωνε με 150 βουλευτές


Ο Γ.Τραγάκης πρέπει αύριο το πρωί να διαγράψει από τα μητρώα του κόμματος τον Κερκυραίο πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη. Οι συνομιλίες που ακούστηκαν στην εκπομπή του Μάκη και οι απαντήσει που έδωσε δεν τον τιμούν ως πολιτικό πρόσωπο.Ο Νίκος Γεωργιάδης προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα με όσα έλεγε με τον επιχειρηματία για να δοθεί μια έκταση του Ελληνικού δημοσίου στον Γρ.Χατζηελευθεριάδη...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρία ονόματα από Νίμιτς και επιφυλάξεις από Βουλγαρία


Σταθμοί των Σκοπίων, μετέδωσαν χθες το βράδυ ότι ο Μάθιου Νίμιτς στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, πρότεινε τρεις εναλλακτικές ονομασίες για διεθνή χρήση:
Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας
Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας ή Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας
Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)
Για χρήση στο εσωτερικό της ΠΓΔΜ θα παραμείνει το συνταγματικό της όνομα πρόσθεσαν οι ίδιοι σταθμοί, ενώ σχολίασαν ότι οι προταθείσες ονομασίες «δεν ανταποκρίνονται στις επιδιώξεις των Σκοπίων» και ότι «προσεγγίζουν τις θέσεις της Αθήνας».
Έτσι, όπως σχολίααν, «για να κατευνάσει ο κ. Νίμιτς τις ανησυχίες των Σκοπίων, σχετικά με την εθνική ταυτότητα, πρότεινε το έθνος να ονομάζεται μακεδονικό και η γλώσσα μακεδονική».
Στο μεταξύ, η Βουλγαρία εμφανίστηκε επιφυλακτική στον γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα της ΠΓΔΜ. «Ο γεωγραφικός προσδιορισμός στο συνταγματικό όνομα της FYROM, πρέπει να εκτιμηθεί πολύ σοβαρά» δήλωσε ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της, Γκεόργκι Πίρινσκι, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες στην Αθήνα με τον Έλληνα ομόλογό του, Δημήτρη Σιούφα.
Ως γνωστό η Βουλγαρία θεωρεί ότι η «Άνω Μακεδονία» είναι δική της, η «Μακεδονία του Πιρίν» όπως την ονομάζουν.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η Ώρα της Γης, Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008, 8- 9 το βράδυ Δες την αλλαγή που μπορείς να κάνεις






Η Ώρα της Γης, Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008, 8- 9 το βράδυ



Όλα ξεκίνησαν στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν στις 31 Μαρτίου 2007, στις 7:30 το βράδυ, 2,2 εκατομμύρια κάτοικοι έβγαλαν τις συσκευές του σπιτιού τους από την πρίζα και έκλεισαν τα φώτα τους, απολαμβάνοντας μία ώρα ησυχίας στο σκοτάδι.

Τα μεγαλύτερα μνημεία της πόλης σκοτείνιασαν και ακόμη και γάμοι έγιναν υπό το φως των κεριών. Αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 10,2%, μέγεθος που ισοδυναμεί με την απομάκρυνση 48.000 αυτοκινήτων από το δρόμο για μία ώρα.
“Και τι μ’ αυτό;”
θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος. Ο σκοπός της εκστρατείας ήταν διπλός· αφενός να κινητοποιήσει τον κόσμο να δείξει την ευαισθητοποίηση του για το καυτό θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, και αφετέρου να καλλιεργήσει ανάλογη στάση ζωής στην καθημερινότητα των συμμετεχόντων.

Η ατομική δράση, σε μαζική κλίμακα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει την αλλαγή.
Φέτος, η Ώρα της Γης (Earth Hour) πήρε παγκόσμιες διαστάσεις, καλώντας άτομα και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008, μεταξύ 8 και 9 το βράδυ.
Την παγκόσμια προώθηση της εκστρατείας έχει αναλάβει η περιβαλλοντική οργάνωση WWF. Στην Ελλάδα λόγω έλλειψης επίσημου οργανωτικού φορέα, το θέμα αφήνεται στα χέρια μας. Στην Αίγινα έχει ήδη δημιουργηθεί ένας μικρός ανεξάρτητος οργανωτικός πυρήνας, ενώ η Αθήνα παραμένει προκλητικά αμέτοχη.

Όχι για πολύ…
Για τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε και περισσότερες πληροφορίες , επισκεφθείτε εδω http://www.earthhour.org/ και εδω http://earthhourhellas.wordpress.com/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Πάμε Χαβάη??

Σίγουρα θα έχετε ακούσει το τραγούδι «Πάμε Χαβάη» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη
– το ακούς, θες δεν θες.
Η καλή τραγουδίστρια λέει στον καλό της, τον Θωμά, να πάνε στη Χαβάη.
Μάλιστα, του λέει «Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει».
Δηλαδή, σε όλα τα υπόλοιπα μέρη έχουν πάει – η Χαβάη τους έμεινε μόνο.
Αν χαλάς όλα σου τα λεφτά στα ταξίδια, πώς να μην παίρνεις μετά στεγαστικό δάνειο από τη Millennium Bank?

Θα σε ξανάβρω στη Χαβάη
με το διθέσιο να περνάς,
κι άμα σου χώσω μια μπούφλα,
είν’ για το δάνειο που χρωστάς!

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ........

Έλληνας Κροίσος ιδιοκτήτης Καφενείου με 8 Γράμματα


















......Κ Ο Κ Κ Α Λ Η Σ

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share