Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007


Ντερμπάκι έχουμε την Κυριακή μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.Ντερμπάκι έχουμε αυτό τον καιρό μεταξύ emo και trendy.Ντερμπάκι λοιπόν θα έχουμε στο γήπεδο μεταξύ emo Ολυμπιακού και trendy ΑΕΚ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Καμήλες.


Αυτή η φωτογραφία θεωρήθηκε από τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς.2005 Τραβήχτηκε ακριβώς πάνω από τις καμήλες. Κοιτάξτε προσεκτικά τις καμήλες, είναι οι λευκές γραμμές, Οι μαύρες είναι η σκιά τους !!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Όχι άλλες καμένες γλώσσες


Όχι άλλες καμένες γλώσσεςυπόσχεται η κούπα ON/OFF και αυτό γιατί η έξυπνη επιφάνειά της μας ενημερώνει για τηνθερμοκρασία του περιεχομένου της.
Αρχικά η κούπα είναι μαύρη με ένα OFF στο εξωτερικό της, αλλά αφού ρίξουμε κάτι ζεστό μέσα αυτή αλλάζει το χρώμα της και γίνεται άσπρη, εμφανίζοντας ένα ON με μαύρα γράμματα!
Δεν χρειάζεται πλέον να δοκιμάζουμε τη θερμοκρασία με το δάχτυλο!Κοστίζει μόλις 16€
.P.S.: Κάτι μου λέει ότι είναι η ίδια τεχνολογία με τα αυτοκινητάκια που έβαζα μικρός στην κατάψυξη και άλλαζαν χρώμα!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΤΣΙΤΑΤΟ ΗΜΕΡΑΣ


" Δεν µε πειράζει να πηγαίνω δουλειά…αλλά αυτή η 8ωρη αναµονή για να πάω σπίτι…
…. µε σκοτώνει!!!!!!! "

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!




Ο Αλέξης που είναι μια χαρά παλληκάρι για εξώφυλλο στο Cosmopolitan η στο Pink Woman, λαμβάνει διαστάσεις πολιτικού γίγαντα, στο ριάλιτυ της πολιτικής μας ζωής.
Κι αυτό γιατι ο λαός έχει υποστεί τόση μαλάκυνση που δεν λέγεται.
Στείλαμε στη Βουλή τα φασιστοειδή του Καρατζαφέρη, τις Καιλήδες και τις Ράπτες (ενω προετοιμάζεται για βουλευτής και ο Μαραγκάκης, το αμόρε της Ελενας) και περιμένουμε απ ολα αυτά τα νούμερα να οδηγήσουν τη χώρα στο μέλλον.

Η απογοήτευση μας μετατρέπεται σε κατάθλιψη οταν αντικρύζουμε τις φάτσες του Καραμανλή και του Παπανδρέου, που μοιάζουν τόσο απίστευτα μουρόχαυλοι που δεν λέγεται.
Πρέπει να γνωρίζουν αυτοί οι μπέμπηδες οτι κυβερνούν μια χώρα της οποίας οι πιλότοι των μαχητικών σκοτώνονται σαν μύγες στο πόλεμο του Αιγαίου, οι αστυνομικοί μένουν ανάπηροι απο τα καρτέρια στα Ζωνιανά, οι φοιτητές πιο στουρνάρια απ οτι μπήκαν στα Πανεπιστημιά μας αποφοιτούν, οι άνεργοι και οι άστεγοι αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς, οι μισθοί εξαθλιώνονται.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβήτορες της εξουσίας οτι δεν είναι κάτι σπουδαίο επειδή τους καλημερίζουν ο Πρετεντέρης, η Στάη και η Τρέμη στο Da capo. Αν συνεχίσουν μ αυτόν τον αυτισμό σε λίγο θα ισοπεδώσουν τη χώρα.
Κι εμείς ας μην είμαστε τόσο μαλάκες.
Το πρόβλημά μας δεν είναι το Ασφαλιστικό, είναι η ανεπάρκεια εκείνων που επιλέξαμε να μας κυβερνάνε και ν αντιπολιτεύονται.
Η μαλακία είναι δική μας και την λουζόμαστε.
Το χειρότερο είναι οτι δεν βάζουμε μυαλό.
Οπου νάναι θα στείλουμε και τον Κώστα Μαρτάκη στη Βουλή...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ιστορική κίνηση


Στον αέρα και διαθέσιμο σε όλους είναι το τμήμα του οπτικοακουστικού αρχείου της ΕΡΤ που έχει ψηφιοποιηθεί μέσω της διεύθυνσης: http://62.103.160.123 .


Εκεί οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό τμήμα από τον τελικό στόχο που είναι 500 ώρες βίντεο, 250 ώρες Φίλμ 5.000 Φωτογραφίες, καθώς και ηχητικά ντοκουμέντα από το σπάνιο αρχείο της ΕΡΤ.
Ανάμεσα τους σημαντικές παραστάσεις από το Θέατρο της Δευτέρας, εκπομπές όπως το Παρασκήνιο, Οι Έλληνες, Οι Δρόμοι, αλλά και εκατοντάδες ντοκιμαντέρ και μουσικά προγράμματα.
Μάλιστα για τα βίντεο παρέχεται και αναλυτικό transcript, καθώς και επιλογή παρακολούθησης με κεφάλαια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΑΤΜ


"Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον αριθμό PIN αντίστροφα. Για παράδειγμα αν ο αριθμός pin είναι 1234 θα πρέπει να εισάγετε 4321. Το ΑΤΜ αναγνωρίζει ότι ο αριθμός PIN είναι αντίστροφος από την κάρτα που τοποθετήσατε στο μηχάνημα. Το μηχάνημα θα σας δώσει τα χρήματα που ζητήσατε, αλλά εν αγνοία του ληστή, ειδοποιείτε την αστυνομία. Αυτή η πληροφορία πρόσφατα αναμεταδόθηκε στην τηλεόραση και αποδείχθηκε πως χρησιμοποιείται σπάνια γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας."
(Με κάθε επιφύλαξη δεν γνωρίζω αν ισχύει)

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share