Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Αυτός ο αθλητής είναι το καμάρι μας-Πλάκωσε στο ξύλο τον κριτή στο Πεκίνο, έφτυσε στο ταπί και έφυγε!


Τραυματίστηκε και επειδή έκανε πάνω από ένα λεπτό να μπει στα ταπί ο κριτής τον απέκλεισε. Και έφαγε της χρονιάς του.
Έφτυσε και το ταπί και άντε γεια και τα ιδεώδη σας και όλα.
Έφαγαν τα μπουκέτα και ο Κουβανλός χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνει με την κίνηση του αυτή εκπροσώποησε όλους τους αθλητές που θα ήθελαν να το κάνουν στο πανηγύρι της ΔΟΕ.
Εμεις θα το κάναμε και στους ΕΡΤ-ΑΤΖΗΔΕΣ που έκοψαν την σκηνή και πήγαν σε άλλο άθλημα. Ότι ο αθλητής τιμωρήθηκε δια βίου εννοείται αλλά ρε παιδιά το χάρηκε

Διαβαστε Περισσοτερα...

«Βόρεια Μακεδονία»


Από τον Θύμιο Παπανικολάου


ΜΙΑ και μοναδική η πρόταση Νίμιτζ: Βόρεια Μακεδονία»Α. ΝΑΙ στη σύνθετη ονομασίας: «Βόρεια Μακεδονία».Β. Ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή από την Ελλάδα, ότι το έθνος που κατοικεί η «Βόρεια Μακεδονία» είναι «Μακεδόνες»!!!Γ. Αναγνώριση από την Ελλάδα την ύπαρξη «μακεδονικής γλώσσας»!!!Το «πακέτο δεν συμπεριλαμβάνει τις ανοησίες περί Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.Οι Σκοπιανοί έχουν αποδεχτεί την πρόταση.Οι ΗΠΑ βιάζονται να εντάξουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Να δούμε αν θα αποδεχτεί την πρόταση η ελληνική κυβέρνηση. Δηλαδή τους δύο τελευταίους όρους, γιατί περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό το έχουν αποδεχτεί…Η πρόταση αυτή είναι δόλια μελετημένη. Υιοθετεί τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης και των κομμάτων (σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό) και ταυτόχρονα ΑΚΥΡΩΝΕΙ αυτή τη θέση. Ο δεύτερος και τρίτος όρος αναγνωρίζουν ρητά την εθνότητα «Μακεδονία», σαν ανεξάρτητη και ξεχωριστή από το ελληνικό έθνος.Μια, συνεπώς, και αναγνωρίζεται η ξεχωριστή «οντότητα» της «Μακεδονικής» εθνότητας («Μακεδόνες»- «μακεδονική γλώσσα) ο γεωγραφικόw προσδιορισμόw «Βόρεια Μακεδονία» γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος.Προσδιορίζει ότι υπάρχουν: Μία άλλη «Μακεδονία» (η «Νότια»), «Μακεδόνες» και «γλώσσα», υποδουλωμένα από την Ελλάδα. Μπαίνουν έτσι τα «θεμέλια» για «απελευθέρωση» της άλλης «Μακεδονίας» και την ενοποίησή της με το «έθνος-κράτος-Μακεδονία»!!!Αυτός είναι και ο στρατηγικός στόχος του αμερικανικού προτεκτοράτου των Σκοπίων: Ο διαμελισμός του ιστορικού ελληνικού έθνους-κράτους και η υποταγή των πάντων στα Νατοϊκά προτεκτοράτα.Από δω απορρέει και η θέση: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΩΝ!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Κομφούζιο στην Γαλλία από την απαγόρευση του καπνίσματος. Σε οικονομικό αδιέξοδο πολλές επιχειρήσεις




Βάσει νόμου, από τον Ιανουάριο της τρέχουσας χρονιάς, απαγορεύεται το κάπνισμα στα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ της Γαλλίας, με τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών να στηρίζει το εγχείρημα. Μάλιστα, η στήριξη αυτή παρέχεται πάρα τις συνεχιζόμενες γκρίνιες των καταστηματαρχών. Έστω κι αν οι διατάξεις του οδηγούν κάποιους μη καπνιστές στο να... ανάβουν ένα τσιγάρο.


Πολλά προβλήματα στα εστιατόρια

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το 70% με το 80% των Γάλλων στηρίζουν το σχετικό νομοσχέδιο. Από την άλλη, εξίσου μεγάλο είναι και το ποσοστό των καταστηματαρχών, που εξακολουθούν να παραπονούνται για μείωση του τζίρου τους, έως και 20%. Αυτό, κυρίως, επειδή το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε ειδικούς χώρους, με πολύ καλό εξαερισμό, ενώ τα μαγαζιά των περισσότερων είναι μικρά και δεν μπορούν να διαμορφώσουν κατάλληλους χώρους.
Όπως ανέφερε στη η Κατρίν, ιδιοκτήτρια του μικρού ρεστοράν, στο κέντρο του Παρισιού, «η ιστορία αυτή διαρκεί πάνω από τρεις μήνες. Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνω στο δρόμο, για να καπνίσω ένα τσιγάρο». Το εστιατόριό της έχει χώρο μόνο για 30 άτομα. Δηλαδή, δεν έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει ειδικό χώρο για καπνιστές. Μάλιστα, μεγαλύτερη είναι η μείωση στα κλαμπ και τις ντισκοτέκ, όπως γκρίνιαξε ο ιδιοκτήτης μπαρ - χορού Ζαν Περό.
Οι καπνιστές, από τον Ιανουάριο, βγαίνουν έξω από την πόρτα των εστιατορίων και των μπαρ, ώστε να καπνίσουν. Ταυτόχρονα, όμως, κάνουν φασαρία και ενοχλούν τους περιοίκους. Έτσι, ο Ζαν Περό, με τις νέες ρυθμίσεις, απέκτησε επιπρόσθετα προβλήματα: «Νέοι πελάτες θέλουν να μπουν στο μαγαζί, οι καπνιστές θέλουν να βγουν έξω, δημιουργείται στην είσοδο στριμωξίδι. Μετά το τσιγάρο, οι καπνιστές θέλουν να ξαναμπούν μέσα, χωρίς να περάσουν από την ουρά! Ένα χάος», είπε χαρακτηριστικά στη . Μάλιστα, προτρέπει τους καπνιστές - πελάτες του να πηγαίνουν και μερικά τετράγωνα παρά κάτω, ώστε να μην ενοχλούν τους περίοικους του μαγαζιού του.


Οι φήμες μεγάλωσαν τις ομάδες

Θέλοντας να αποφύγουν αυτό το «χάος», που περιέγραψε ο Ζαν Περό, αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν - κατά τις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του μέτρου - να παρακάμψουν το νόμο. Έτσι, όλο κι άναβαν από κανένα τσιγάρο. Τα πράγματα άλλαξαν, όμως, όταν κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι το υπουργείο Υγείας δεν αστειεύεται και στέλνει τους «κομάντος» του, που θα κάνουν εφόδους, ελέγχοντας την εφαρμογή ή όχι του νόμου.
Ο φόβος της επιβολής σημαντικών προστίμων στους παραβάτες είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσουν οι ομάδες έξω από τα μαγαζιά. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια καινούρια μορφή κοινωνικότητας, νέες ευκαιρίες για επαφές, καθώς και φλερτ, ακόμη και μεταξύ καπνιστών και μη καπνιστών.
«Αφού μέσα στη ντίσκο δεν μπορείς να μιλήσεις», είπε χαρακτηριστικά στη ένας νεαρός θαμώνας, ο Μισέλ, «παριστάνω τον καπνιστή και βγαίνω έξω. Αναπτήρα έχω πάντα στην τσέπη μου, κι όταν βλέπω μια κοπέλα που μου αρέσει της προσφέρω φωτιά. Πιάνουμε την κουβέντα, την καλώ για ένα ποτό και σε λίγο είμαι πάλι με τους φίλους μου. Το σύστημα λειτουργεί, αλλά μερικές φορές νοιώθω πως ανάβω κι εγώ ένα τσιγάρο!».

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ναρκωτικα.... ένα σοκαριστικό βίντεο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε; Κι άλλος οργανισμός συλλογικής διαχείρησης για τις τηλεοράσεις.


Πόσα χρήματα πληρώνετε για την τηλεόραση;
Δεν είναι μόνο το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της ΕΡΤ, το οποίο είναι επιβεβλημένο για τη λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης.
Μια σειρά από επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να προσεγγίσουν πελάτες στα καταστήματά τους, αλλά και καφενεδάκια σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας, όπου οι άνθρωποι εκεί έχουν τη συσκευή για συντροφιά τους, καλούνται να πληρώσουν μία φορά τον χρόνο 3 διαφορετικούς εισπράκτορες.
Έναν για την ΑΕΠΙ, έναν για τους φορείς διαχείρισης συγγενικών δικαιωμάτων, Grammo, Απόλλων και Ερατώ, και έναν για την εταιρεία Τηλεοπτικά Δικαιώματα, η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Το τραγικό είναι πως ορισμένοι φορείς μεταμφιέζουν τους εισπράκτορές τους σε... «μυστικούς πράκτορες» που πηγαίνουν στα μικρομεσαία μαγαζιά και αν ακούσουν μουσική ή αν δουν ανοιχτό τον τηλεοπτικό δέκτη... κόβουν το σχετικό δελτίο.
Αν ο ιδιοκτήτης διαφωνήσει με την... ποινή, τότε τον λόγο έχουν τα δικαστήρια και δυστυχώς υπάρχουν και καταδικαστικές αποφάσεις φυλάκισης όσων δεν πληρώνουν τα χρήματα. Τα αμοιβολόγια 3 φορέων που δημοσιεύει σήμερα το «Π» είναι χαρακτηριστικά. ʼλλοι χρεώνουν τις επιχειρήσεις, ανά έτος, με βάση τα τετραγωνικά μέτρα και άλλοι με τον... τζίρο.
Η Τηλεοπτικά Δικαιώματα, που ανήκει στην ΕΙΤΗΣΕΕ, ανακοίνωσε το νέο της αμοιβολόγιο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα καφενεία και τα επιβατηγά πλοία. Τα ποσά κυμαίνονται από 1,5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο σε ένα πλοίο της γραμμής ως 1.173 ευρώ για μια καφετέρια από 701 τ.μ. και άνω, που θέλει να έχει ανοιχτή μία τηλεοπτική συσκευή.
Οι ιδιοκτήτες όμως, εκτός από την Τηλεοπτικά Δικαιώματα, για τη χρήση της τηλεόρασης πληρώνουν ακόμη την ΑΕΠΙ, όσο και τους φορείς Grammo, Απόλλων και Ερατώ, που εκπροσωπούνται από κοινού. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται το νομικό κενό.
Διότι καθένας από τους φορείς αυτούς προχωρά μόνος του στις χρεώσεις, χωρίς διαβούλευση με τους χρήστες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Έτσι τα αμοιβολόγια δεν είναι πιστοποιημένα από κάποιον τρίτο φορέα, π.χ. τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διαρκώς αμφισβητήσεις για τις χρεώσεις. Η ΕΙΤΗΣΕΕ ξεκινάει τις χρεώσεις της για τη χρήση της τηλεόρασης από 234 ευρώ για κατάστημα (εστιατόρια, μπαρ, καφενεία, καφετέριες) έως 100 τ.μ. και φτάνει τα 1.173 ευρώ όταν η έκτασή του ξεπερνάει τα 701 τ.μ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

FACE KILLER


Η γνωστή υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας Meredith Kercher που έλαβε χώρα πριν από μήνες στην Περούντζια της Ιταλίας δεν αφήνει αμφιβολίες για τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ( facebook, myspace ) καθώς η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε αυτές μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Στη δολοφονία της φοιτήτριας συμμετοχή είχε και η συγκάτοικος της Amanda Knox. Λίγες ώρες όμως μετά τη δολοφονία και πριν ακόμα η συγκάτοικος της ομολογήσει την συμμετοχή της, η Βρετανική Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες της που βρήκε στο Facebook με τον τίτλο 'Foxy Knoxy'. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν ήταν καθόλου κολακευτικές και μάλιστα σε κάποιες βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά καθώς η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε κοινωνικούς ιστοχώρους δικτύωσης μπορεί να σταθεί αφορμή για την διαπόμπευση ατόμων που σχετίζονται με υποθέσεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα.
Αν και η Amanda Knox δήλωσε αργότερα ότι «δεν έχει αναστολές για το συγκεκριμένο ζήτημα» αφού με δική της θέληση δημοσίευσε τις φωτογραφίες, το βέβαιο είναι ότι ελάχιστοι δεν θα είχαν πρόβλημα να γίνουν πρωτοσέλιδο και να φιγουράρουν σε όλα τα περίπτερα.Ημερολόγιο
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προυσιάζει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα για την δολοφονία της Meredith Kercher στηρίχθηκαν στο ημερολόγιο που κρατούσε αλλά κυρίως στο λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook. Μ’ αυτό τον τρόπο πίστευαν ότι θα έφταναν στα ίχνη του δράστη πράγμα που επαληθεύτηκε όταν σε μια επιχείρηση της Interopol συνελήφθη στο Wiesbaden της Γερμανία o Rudy Hermann Guede, ένας από τους βασικούς υπόπτους της δολοφονίας, την ώρα που έμπαινε στο λογαριασμό του στο Facebook.
Κριτήριο πρόσληψης στον εργασιακό χώρο
Πέρα από την υπόθεση εγκληματικότητας στην οποία ενεπλάκη το Facebook, είναι αλήθεια ότι έχει κατακτήσει την δική του θέση ακόμα και στον εργασιακό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο ποσοστό των βρετανικών επιχειρήσεων κάνει προσπάθειες να αποτρέψει ή ακόμα και να απαγορεύσει πολλές φορές τη χρήση ιστοχώρων κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως του Facebook αφού έχει υπολογιστεί ότι ο μέσος βρετανός χρήστης ξοδεύει κάθε μήνα τρείς ώρες αποκλειστικά στο Facebook. Πολλές εταιρείες έχουν απαγορεύσει επίσημα την χρήση του ενώ άλλες την επιτρέπουν αλλά σε ώρες εκτός γραφείου.
Ανησυχητικό είναι ωστόσο το γεγονός ότι δύο στους τρείς εργοδότες στην Αγγλία παραδέχτηκαν ότι διατηρούν λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να δοκιμάσουν τους υποψηφίους εργαζομένους. Το ¼ αυτών δήλωσε ότι άλλαξε γνώμη και δεν προχώρησε σε πρόσληψη αρκετών υποψηφίων ύστερα από επίσκεψη στο διαδικτυακό τους προφίλ.Το Facebook διαδόθηκε ως ένας διαδικτυακός τόπος στον οποίο μπορεί κανείς να χαλαρώσει να ψυχαγωγηθεί και να εντοπίσει παλιούς και νέους φίλους του. Πρόκειται σαφέστατα για μια συνειδητή επιλογή η οποία όμως πολλές φορές μπορεί να στραφεί ενάντια στο χρήστη αφού μπορεί να τον εκθέσει, να τον θυματοποιήσει ή και να τον αφήσει άνεργο.
.kolonaki-press.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μα θα τρελαθούμε τελείως; Γίνεται νεοέλληνας χωρίς τσιγάρο;



Από την 1/1/2010 οι φανατικοί -και όχι μόνο- καπνιστές πάσης Ελλάδος μπορούν και με το νόμο να φορέσουν… μαύρες πλερέζες αφού θα απαγορευθεί διά ροπάλου το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Έτσι, σε καφετέριες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και νυχτερινά κέντρα δε θα μπορούν να ανάψουν το τσιγαράκι τους –εφόσον δε βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για καπνιστές που θα βρίσκεται ξέχωρα από τους υπόλοιπους- γιατί το πρόστιμο θα τους ανάψει φωτιές στην… τσέπη. Υπάρχουν όμως, κάποιες κατηγορίες Ελλήνων που θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο πρόβλημα από τους υπόλοιπους. Για να δούμε ποιοι είναι αυτοί…
Μπουζουκόβιοι: Η κατηγορία αυτή θα πληγεί ανεπανόρθωτα από την απαγόρευση του καπνίσματος και οι λόγοι είναι προφανείς. Γίνεται να πάει κάποιος καπνιστής στα μπουζούκια και πίνοντας το ουίσκι του και ακούγοντας το τραγούδι που γουστάρει να μην καπνίσει; Αυτό είναι ανήκουστο….
Φαντάροι: Σα να μην έφταναν όλα τα προβλήματα του φαντάρου, πάνε τώρα να του απαγορεύσουν και το κάπνισμα. Μα καλά πως θα περνάνε οι ατελείωτες ώρες του στο Κ.Ψ.Μ.; Το τσιγάρο είναι η «παρέα» του φαντάρου, πως τον αφήνετε μόνο του;

Φοιτητές: Μεγάλο πλήγμα αποτελεί και για τους φοιτητές η τσιγαρο-απαγόρευση σε δημόσιους χώρους διότι υπό μια έννοια φοιτητοκατάσταση και τσιγάρο είναι συνυφασμένες έννοιες. Κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του θα παίξει το ταβλάκι του και μαζί με τον καφέ θα καπνίσει το τσιγάρο του, πως θα γίνει διαφορετικά;
Μπαρόβιοι: Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θέλετε να πείτε πως θέλει ο μπαρόβιος να πιει στο μπαράκι το ποτό του και να ανάψει το τσιγάρο του και δε θα μπορεί αν δεν είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο; Μα έτσι τον περιορίζετε και δεν τον αφήνετε να εκφραστεί….Αφήστε που ανέκαθεν το τσιγάρο ήταν αφορμή για νέες γνωριμίες στο μπαρ με τη γνωστή και μη εξαιρετέα φράση: «Έχεις φωτιά;». Μετά λύπης μου σας ανακοινώνω ότι σε λίγο καιρό θα πάψει να συμβαίνει και αυτός ο τρόπος προσέγγισης…
Coffee junkies: Στο ένα χέρι το τσιγάρο και στο άλλο χέρι… τον καφέ. Μερικοί άνθρωποι δε διανοούνται να πάνε για καφέ χωρίς τη συνοδεία του πακέτου τσιγάρων τους. Για αυτούς το τσιγάρο είναι η προέκταση του χεριού τους και ο καφές με το τσιγάρο τους ιεροτελεστία στην οποία όποιος πάει να παρεισφρήσει διατελεί «ύβρη».
Καψούρηδες:Όλοι έχουν περάσει από αυτή τη φάση, άλλοι πιο επώδυνα και άλλοι πιο ανώδυνα…Άλλοι με τσιγάρο και άλλοι χωρίς…αλλά όσοι την περνούν με τσιγάρο και καψουροτράγουδα είναι δύσκολο να τους το απαγορεύσεις.
Δημοσιογράφοι: Μια μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων είναι αρειμάνιοι καπνιστές και δεν προλαβαίνουν να σβήσουν το ένα τσιγάρο και να ανάψουν το άλλο. Σίγουρα το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν θα είναι έντονο.
Παθητικοί καπνιστές: Μεταξύ των άλλων κατηγοριών και οι παθητικοί καπνιστές θα πληγούν από την απαγόρευση του καπνίσματος! Ναι, ναι καλά ακούσατε…Μέχρι στιγμής οι παθητικοί καπνιστές τα «έβαζαν» με τους καπνιστές για να ξεθυμαίνουν και να εκτονώνονται -έτσι βρε αδερφέ κουβέντα να γίνεται-, από το 2010 με ποιον θα τα βάζουν;
APO kolonaki-press

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΟΕ


“απορημένη αθλήτρια” μας ήταν τυχερή το 2004 .Δεν ήταν ακόμη "όνομα" και δεν της έκαναν ντόπινγκ κοντρόλ.Πήρε τη "σωστή συνταγή" και μας δούλεψε όλους κανονικά.
Δεν της έφτανε αυτό και νόμιζε οτι θα επαναλάβει την ίδια αμφισβητούμενη επιτυχία. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο!Μετά απο τα ανεπάλληλα ντοπαρίσματα Ελλήνων αθλητών,αρχής γενομένης μ'εκείνο το θεατρικό ατύχημα του 2004 με… μηχανάκι των Κεντέρη-Θάνου,είχαμε μπεί στο στόχαστρο.
Οι υπεύθυνοι της ΔΟΕ δεν είναι ηλίθιοι κι ας θέλουμε εμείς μέσω δημοσιογράφων και παραγόντων να τους βγάζουμε ανθέλληνες.
Η βρωμιά στον Ελληνικό αθλητισμό κατέκλυσε το πανελλήνιο!
Κύριοι της ΔΟΕ έφτασε η ώρα.
Θα τολμήσετε να κάνετε το διαχωρισμό;
Οι Ολυμπιακοί αγώνες αυτής της ποιότητας να αλλάξουν ονομασία.Να λέγονται Παγκόσμιοι αγώνες-θέαμα που θα καλούν όλους τους επαγγελματίες αθλητές να συμμετέχουν και εκεί να επιτρέπονται όλα.Ο καλύτερος χημικός να κερδίζει.Να καμαρώνει χωρίς να ντρέπεται μαζί με τον αθλητή και τον προπονητή! Οι…βιονικοί αγώνες θα έχουν επιτυχία γιατί οι turbo αθλητές θα καταρίπτουν συνέχεια τα ρεκόρ με τη βοήθεια της επιστήμης προσφέροντας θέαμα.Τουλάχιστον θα είναι ειληκρινείς αγώνες!Θα ξέρουμε τι βλέπουμε.
Οι κανονικοί Ολυμπιακοί αγώνες του «Αρχαίο πνεύμα αθάνατο», να γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια με ερασιτέχνες αθλητές.Χωρίς προνόμια,χορηγούς και λαμόγια.Εκεί που κανένας να μην εχει το παραμικρό κίνητρο να πάρει αναβολικές ουσίες.
Θα σας αφήσουν τα συμφέροντα και το κέρδος να ΤΟΛΜHΣΕΤΕ κύριοι της ΔΟΕ;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ BIAGRA


Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός και το BIAGRA

Και τα δυο δουλεύουν για την Ανόρθωση

Διαβαστε Περισσοτερα...

Και τρίτος φαντάρος νεκρός



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας ακόμη φαντάρος έχασε τη ζωή του, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στρατιωτών στους τρεις σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα.
Στο στρατόπεδο «Καμπάνη» του Κιλκίς, ένας 21χρονος νεοσύλλεκτος στρατιώτης εντοπίστηκε νεκρός σε χώρο του 604 Τάγματος Πεζικού.
Ο 21χρονος, που καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και είχε παρουσιαστεί στις 6 Αυγούστου, αγνοείτο από την αμέσως επόμενη ημέρα.
Ο θάνατος του στρατιώτη, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε αποθήκη, που βρισκόταν σε απόσταση 60 μέτρων από τα μαγειρεία, προήλθε από ναρκωτικά, καθώς κοντά του βρέθηκαν σύριγγες και ναρκωτικά χάπια.
Σοβαρές είναι οι ευθύνες της Διοίκησης του στρατοπέδου. Για 11 ημέρες ο άτυχος νέος ήταν εξαφανισμένος και όπως αποδείχτηκε κανείς δεν τον αναζήτησε.
Από την άλλη η Υγειονομική Επιτροπή από την οποία πέρασε ο 21χρονος έκρινε ότι ήταν ικανός να υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του.
Ένας ακόμη στρατιώτης, 25 ετών, που υπηρετούσε σε μονάδα της Κοζάνης, έχασε τη ζωή του, από ηλεκτροπληξία, ενώ βρισκόταν στα λουτρά του στρατοπέδου, πιθανότατα από κάποιο βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε, καθώς ήταν αναμμένος ο θερμοσίφωνας, όταν πήγε να κάνει μπάνιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη Μονάδα λειτουργεί εδώ και 58 χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές επισκευές των κτηρίων.
Αλλά και ένας δεκανέας, που υπηρετούσε στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) έχασε τη ζωή του, λίγη ώρα πριν λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση.
Προηγουμένως, συνάδελφός του, που είχε αντιληφθεί ότι κάτι του συνέβαινε, τον ρώτησε τι έχει. Δεν πρόλαβε όμως να του απαντήσει και λιποθύμησε. Παρά τις προσπάθειες του γιατρού, που ήταν παρών στη άσκηση, δεν έγινε κατορθωτό ο άτυχος στρατιώτης να επανέλθει. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν, όταν θα γίνει νεκροτομή.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αύξηση των ακάλυπτων επιταγών «πνίγει» την αγορά



Ασφυξία στην αγορά προκαλούν οι χιλιάδες ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές, πνίγοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς μόνο τον Ιούλιο έφθασαν σε ύψος τα 119,4 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 35,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα που έφθασαν τα 105,18 εκατομμύρια ευρώ. Το Ιούλιο εκδόθηκαν 10.361 ακάλυπτες επιταγές και διαμαρτυρήθηκαν 10.565 απλήρωτες συναλλαγματικές, εκτινάσσοντας τα συνολικά χρέη των επιχειρήσεων στα 714,3 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία η κρίση στο εμπόριο καταγράφεται με πτώση των πωλήσεων κατά 13,5% στην ένδυση και την υπόδηση, κατά 6% στα ψώνια του σούπερ-μάρκετ και κατά 5,7% στα τρόφιμα και τα ποτά. Οι εμπορικοί σύλλογοι εκτιμούν, ότι το πρόβλημα με τις ακάλυπτες επιταγές είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού ένας μεγάλος αριθμός κυκλοφορεί στην αγορά για πολλούς μήνες, προτού περάσει στην «μαύρη λίστα».

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share