Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΟΕ


“απορημένη αθλήτρια” μας ήταν τυχερή το 2004 .Δεν ήταν ακόμη "όνομα" και δεν της έκαναν ντόπινγκ κοντρόλ.Πήρε τη "σωστή συνταγή" και μας δούλεψε όλους κανονικά.
Δεν της έφτανε αυτό και νόμιζε οτι θα επαναλάβει την ίδια αμφισβητούμενη επιτυχία. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο!Μετά απο τα ανεπάλληλα ντοπαρίσματα Ελλήνων αθλητών,αρχής γενομένης μ'εκείνο το θεατρικό ατύχημα του 2004 με… μηχανάκι των Κεντέρη-Θάνου,είχαμε μπεί στο στόχαστρο.
Οι υπεύθυνοι της ΔΟΕ δεν είναι ηλίθιοι κι ας θέλουμε εμείς μέσω δημοσιογράφων και παραγόντων να τους βγάζουμε ανθέλληνες.
Η βρωμιά στον Ελληνικό αθλητισμό κατέκλυσε το πανελλήνιο!
Κύριοι της ΔΟΕ έφτασε η ώρα.
Θα τολμήσετε να κάνετε το διαχωρισμό;
Οι Ολυμπιακοί αγώνες αυτής της ποιότητας να αλλάξουν ονομασία.Να λέγονται Παγκόσμιοι αγώνες-θέαμα που θα καλούν όλους τους επαγγελματίες αθλητές να συμμετέχουν και εκεί να επιτρέπονται όλα.Ο καλύτερος χημικός να κερδίζει.Να καμαρώνει χωρίς να ντρέπεται μαζί με τον αθλητή και τον προπονητή! Οι…βιονικοί αγώνες θα έχουν επιτυχία γιατί οι turbo αθλητές θα καταρίπτουν συνέχεια τα ρεκόρ με τη βοήθεια της επιστήμης προσφέροντας θέαμα.Τουλάχιστον θα είναι ειληκρινείς αγώνες!Θα ξέρουμε τι βλέπουμε.
Οι κανονικοί Ολυμπιακοί αγώνες του «Αρχαίο πνεύμα αθάνατο», να γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια με ερασιτέχνες αθλητές.Χωρίς προνόμια,χορηγούς και λαμόγια.Εκεί που κανένας να μην εχει το παραμικρό κίνητρο να πάρει αναβολικές ουσίες.
Θα σας αφήσουν τα συμφέροντα και το κέρδος να ΤΟΛΜHΣΕΤΕ κύριοι της ΔΟΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share