Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Με την εικόνα του Ιωσήφ Στάλιν θα κυκλοφορήσει αναψυκτικό στη Ρωσία



Το κουτί ενός αναψυκτικού θα κοσμεί το πρόσωπο του Ιωσήφ Στάλιν, το οποίο θα βρεθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Ρωσίας από το Φεβρουάριο με την ευκαιρία του εορτασμού της 67ης επετείου της νίκης στη μάχη του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ιδέα ανήκει στο εργοστάσιο Pivovar στο Βολγκογκράντ, την περιοχή του πρώην Στάλινγκραντ. Το εργοστάσιο θα κατασκευάσει

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ντοσιές αλά ελληνικά


Αναρτήθηκε από ClopYPastE 28 Ιανουαρίου 2010
Ο παρακάτω ντοσιές δεν είναι ένας κοινός ντοσιές. Δείτε τι μπορεί να σκαρφιστεί το ελληνικό μυαλό...Α ρε ανεπανάληπτες ελληνικές πατέντες!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα μυστικά προσωπάκια και σύμβολα στο chat του facebook!






Υπάρχουν αρκετά μυστικά emoticons που μπορείς να εμφανίσεις στο chat του facebook.

Απλά γράψε το κείμενο και μόλις πατήσεις "αποστολή" θα εμφανιστεί το εικονίδιο.

Τα emoticons χωρίζονται με κενό σε όσα υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για να εμφανιστούν.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Σαβίνα Γιαννουλάτος


...στον 7 τεχνών τόπο στον Βιρό, η Σαβίνα Γιαννουλάτος εμφανίζεται το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 9:30. Ξεχωριστό γεγονός για το νησί μας η συναυλία της γνωστής εμηνεύτριας και υπόσχεση για ηχητική απόλαυση, όπως είναι πάντοντε τα ρεσιτάλ της. Με μοναδικές φωνητικές ικανότητες, με άριστες αποδόσεις και με διαχρονική συνέπεια στην υπηρεσία του ποιοτικού τραγουδιού όπου γης, η Σαβίνα Γιαννάτου υπόσχεται μία υπέροχη και ιδιαίτερη βραδυά. Την συνοδεύει στο πιάνο η Ευγενία Καρλαύτη. Χατζηδάκις, Λένα Πλάτωνος περιλαμβάνονται στο μουσικό "μενού". Μην την χάσετε, γιατί σίγουρα θα χάσετε...

http://matiescorfu.blogspot.com/

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενοι αναπτήρες



ο

Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε καπνιστή, πέρα από το πακέτο των τσιγάρων του, είναι και ο αναπτήρας. Δείτε λοιπόν μερικά πολύ πρωτότυπα σχέδια που μπορούν να ξεγελάσουν τον καθένα, αφού το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί κοιτάζοντας τα είναι πως πρόκειται για αναπτήρες.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η Γη δεν είναι εντοπίσιμη από εξωγήινους εξαιτίας της ... τεχνολογίας!

Η Γη δεν είναι εντοπίσιμη από εξωγήινους εξαιτίας της ... τεχνολογίας!

Ο δρ. Ντρέικ λοιπόν υποστηρίζει ότι είναι πλέον πολύ πιθανό η Γη να μην είναι εντοπίσιμη από εξωγήινους πολιτισμούς εξαιτίας της ... τεχνολογίας!Ο δρ.Ντρέικ, που είναι και ο ιδρυτής του οργανισμού για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης , του γνωστού SETI, υποστηρίζει ότι η νέα ψηφιακή εποχή μας αφήνει χωρίς ελπίδα εντοπισμού από εξωγήινα όντα.Σε δήλωσή του είπε πως η γη περιβαλλόταν από ένα «κέλυφος» ραδιενέργειας που έφτανε τα πενήντα έτη φωτός, με βάση τις παλιές

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές στο ενδεχόμενο ενός σεισμού



Αποσπάσματα από το άρθρο του Doug Copp στο ' Triangle of Life', επιμέλεια έκδοσης από τον Larry Linn του MAA Safety Committee , 13/4/04
 
Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης ( American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου. Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές στο ενδεχόμενο ενός σεισμού.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το “τελευταίο τσιγάρο”... με τον Γιώργο Παρτσαλάκη και την Ιωαννα Δελακου

Το “τελευταίο τσιγάρο”...  με τον Γιώργο Παρτσαλάκη


Μπορεί πριν λίγες μέρες να πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του και να έγινε τόσος ντόρος, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και χθες έκανε την πρεμιέρα με την παράσταση “Τελευταίο τσιγάρο”. Ο λόγος για τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Η “Αττική Αυλαία” παρουσιάζει το έργο το “Τελευταίο τσιγάρο” στο θέατρο Άνεσις. Στο έργο καταγράφονται με λεπτομέρειες η πορεία ενός καπνιστή. Στην λαμπερή πρεμιέρα βρέθηκαν φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Βόγλης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Μανούσος Μανουσάκης και ο Θανάσης Πάτρας με την γυναίκα του. Στο τέλος της παράστασης όλοι χειροκρότησαν τους ηθοποιούς για τις απίστευτες ερμηνείες τους και έφυγαν με μια γλυκιά ικανοποίηση.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Google my way: Σχεδιάστε τη δικιά σας google μηχανή αναζήτησης








Πηγαίνετε εδώ, πληκτρολογήστε ό,τι θέλετε π.χ. το όνομά σας και πατήστε το κουμπί "Make it".



Αυτόματα θα δημιουργηθεί η δικιά σας google μηχανή αναζήτησης με logo παρόμοιο με αυτό της Google την οποία και μπορείτε να δείτε πατώντας παρακάτω το κουμπί "Go".

Έπειτα μπορείτε να την ορίσετε ως αρχική σελίδα του φυλλομετρητή σας (browser) για να ξεκινάτε τις αναζητήσεις σας με αυτή, να την αποστείλετε στους φίλους σας και να τους εντυπωσιάσετε κ.τ.λ.

Μπορείτε να δείτε τη δικιά μας google μηχανή αναζήτησης εδω

Διαβαστε Περισσοτερα...

Νέο δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης αποδείξεων



Το πρόγραμμα Easy Tax δημιουργήθηκε από την Data Communication και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους ιδιώτες που θέλουν να διαχειρίζονται με ευκολία και ασφάλεια τις αποδείξεις και τα έξοδά τους. Με το Easy Tax η Data Communication αποσκοπεί να απλοποιήσει τη διαδικασία

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ημερομηνίες υποβολής φορολογικής δήλωσης 2010





Η ώρα της Εφορίας πλησιάζει και φέτος όπως κάθε χρόνο. Αρχίζει η αποστολή των γνωστών φακέλων με τις φορολογικές δηλώσεις και το βιβλιαράκι οδηγιών. Για τελευταία χρονιά φέτος, καθώς από το 2011 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Πρώτοι θα καταθέσουν φορολογικές δηλώσεις οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες (από την 1η ως

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλά τα προβλήματα στην "πρώτη" του νέου Διευθυντή Εκπαίδευσης με τους μαθητές  

Ακυρώθηκε η συμφωνία με την Αλβανία για τα θαλάσσια σύνορα με την Κέρκυρα - Θεσπρωτία

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 11 πιο ακριβά μενού του κόσμου


Τα 11 πιο ακριβά μενού του κόσμου
Μια λίστα με 11 από τα ακριβότερα μενού, που μπορεί να απολαύσει κανείς σε ολόκληρο τον κόσμο, δημοσίευσε το περιοδικό «Forbes».
Χωρίς να έχει σημασία κατά πόσο τη θεωρεί κανείς αποδεκτή, έχει ως εξής:

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο έρωτας είναι τυφλός #2




Σίγουρα θα έχετε ακούσει -και, πιθανότατα, θα ξέρετε από προσωπική εμπειρία- ότι ο έρωτας είναι τυφλός! Δείτε λοιπόν και μια ζωντανή απόδειξη ενός ζευγαριού που μοιάζει αταίριαστο, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι πολύ πιο ευτυχισμένο από πολλά “συμβατικά” ζευγάρια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Υπάλληλος της Χρονιάς


Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια ιστορία από το 2033



Του Γκαζμέντ Καπλάνι

Τίρανα 2033. Η Αλβανία έχει μετατραπεί σε χώρα υποδοχής μεταναστών. Ποιος θα φανταζόταν είκοσι χρόνια πριν, ένα Κινεζόπουλο - όπως αυτό της φωτογραφίας, που πάει σε αλβανικό δημόσιο σχολείο- να διαβάζει στα αλβανικά το βιβλίο Ιστορίας της Α΄ Λυκείου;
Βρέχει στα Τίρανα. Μικροί λέγαμε ότι στην Αλβανία ακόμα και η βροχή είναι θυμωμένη. Στο αεροπλάνο που με έφερε, ιδιοκτησία μιας ελληνοαλβανικής εταιρίας, οι δυο τύποι που κάθονταν πίσω μου δεν με άφησαν να κλείσω μάτι... Μιλούσαν ακατάπαυστα για κάποια σχέδια για ένα χιονοδρομικό κέντρο στη Βόρεια Αλβανία. Μιλούσαν ελληνικά και κάθε τόσο πέταγαν φράσεις στα αλβανικά. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ένιωσα ανακούφιση. Στον έλεγχο διαβατηρίων, ο ηλεκτρονικός ελεγκτής περιεργάστηκε εξονυχιστικά την κόρη του νυσταγμένου ματιού μου... Έξω από το αεροδρόμιο περιμένουν τα ταξί....

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κορυφαία Φωτό Ελεημοσύνης


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ



Με άγριεμένο ύφος ο ευτραφής αγρότης με τη βραχνή φωνή στο μπλόκο των Μαλγάρων δήλωσε ότι ¨αν δεν πέσει ζεστό χρήμα, δεν ανοίγουμε το μπλόκο" . Η κυβέρνηση, με περισσή κατανόηση όπως κάνει ο γονιός με το κακομαθημένο παιδί του, αποδέχεται υπομονετικά τις αδικαιολόγητες απαιτήσεις και τον προσβλητικό τρόπο.

Με τους αγρότες συμβαίνει αυτό που απογίνεται με τα κακομαθημένα παιδιά, που μεγαλώνουν μαθημένα στο αραλίκι , στην καφετέρια , στο πλούσιο χαρτζιλίκι και τσαντίζονται όταν ο γονιός δεν στερείται για να τους τα ακουμπήσει. "Το κακόμοιρο το παιδί δεν έχει να φάει" μας ωθούν να πιστέψουμε ....

Διαβαστε Περισσοτερα...

H Ελληνική μοναδική συνέχεια και συνέπεια στο κακό




Του Κ. Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εάν η κυβέρνηση δεν ήθελε να κρατάει όλα τα καρπούζια σε μια μασχάλη, και φυσικά να τα σπάει όλα, θα αρκούσε να στείλει στους εκπροσώπους των σκληρών αγροτών, που κλείνουν ελεύθερα την Ελλάδα από τον κόσμο, κάποια λόγια του πρώτου κυβερνήτη της χώρας Ιωάννη Καποδίστρια, που δολοφονήθηκε από Έλληνες γιατί επέμενε να φτιάξει κράτος και να τους δυναμώσει.
Το 1831 όμως υπήρχε ακόμα «τσίπα», ήθος, ευθύνη ή όπως αλλιώς λέγεται. Στο πέρασμα των γενεών αυτό εκποιήθηκε και σήμερα δεν υπάρχει ούτε σε έλλειψη. Οι τότε πλιατσικολόγοι αγρότες και αστοί απαιτούσαν από το κράτος που δεν είχε προλάβει να δημιουργηθεί… λεφτά!
Οι απόγονοί τους το βελτίωσαν. Δεν δολοφονούν τον κυβερνήτη, αλλά την οικονομία, την επικοινωνία, την αγορά και τους πληττόμενους άμεσα συμπολίτες τους για τον ίδιο λόγο. Για να πάρουν λεφτά! Από πού, δεν έχει σημασία.

Θύμιζε, λοιπόν,  απαντήσεις που είχε στείλει στους τότε εκβιαστές του κράτους ο Ι. Καποδίστριας.
«Προς τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη
Αν ο καθένας από εσάς (και ομιλώ δι’ εκείνους που κατέχουν τας πρώτας θέσεις εις την πολιτικήν ζωήν της χώρας) με εβοήθει ολίγον και καλοπίστως, λησμονών διά μίαν στιγμήν τα προσωπικά του συμφέροντα, το έργον μου θα εγίνετο περισσότερον εύκολον δι’ εμέ και… περισσότερον καρποφόρον διά την Πατρίδα…
Ήθελα να έχω κάμποσα εκατομμύρια τάλλιρα διά να σας δώσω όσα ζητείτε, αλλά καθώς σας είπα το μεν ιδιαίτερό μου ταμείον είναι κενόν, το δε δημόσιον μόλις δύναται να επαρκέσει εις τας μάλλον κατεπειγούσας χρείας του τρέχοντος Φεβρουαρίου και το πολύ του ημίσεως Μαρτίου.
Τούτο είναι γνωστότατον και δύνασθε αυτοπροσώπως να το βεβαιωθήτε, βλέποντες τα κατάστιχα της επί των οικονομικών επιτροπής… Υπομείνατε καθώς υπομένω και υπομένω ίσως επέκεινα της ανθρωπίνης δυνάμεως. 10 Φεβρουαρίου 1829».

Προς τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη
«…Οι παραπονούμενοι όμως αγαπώσι κάλλιον να ραδιουργώσι και ραδιουργούσι διά να ερεθίζωσι τον λαόν κατά της παρούσης τάξεως των πραγμάτων. Γνωρίζω την πηγήν όλων τούτων, αλλά δεν την νομίζω επικίνδυνον, υμάς δε ευχαριστώ διότι μου εδείξατε πού πρέπει να επιστήσω την προσοχήν μου… Τέλη Φεβρουαρίου 1829».

Και την ημέρα της δολοφονίας του είχε γράψει το τελευταίο:
«Αδύνατον να αλλάξω σήμερον, αλλά θέλω πράξει το δέον και ας γίνη ό,τι γίνη. 14 Σεπτεμβρίου 1831».

Και έγινε. Και συνεχίζεται 180 χρόνια το ίδιο σενάριο.



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Προσοχή: Νέα απάτη με κινητά τηλέφωνα






Αν σας τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος υποτιθέμενος τεχνικός εταιρείας και σας πει ότι λόγω του...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Λίγο χιούμορ

Λίγο χιούμορ στη ζωή μας δε βλάπτει! Αντιθέτως...





Διαβαστε Περισσοτερα...

Προσοχή σε διαδικτυακές γνωριμίες που ...ζητάνε λεφτα


Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε κάτι που το θεωρώ πολύ σοβαρό που μπορεί να συμβαίνει σε διάφορα δωμάτια συζητήσεων (chat rooms) και όχι μόνο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μύθοι για τις προσωπικές φωτογραφίες


Είναι εκείνη η στιγμή που όλοι έχουμε βιώσει, όσοι τουλάχιστον μπήκαμε κάποια στιγμή στη διαδικασία να φτιάξουμε το προφίλ μας σε κάποιο από τα sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Myspace, το Facebook ή ακόμη και sites ιντερνετικών γνωριμιών. Η ώρα της κρίσης, η στιγμή που η φράση «Upload your photo» μας κοιτάει κατάματα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή. Να ανεβάσω ή να μην ανεβάσω; Που έχω αποθηκεύσει εκείνες τις σκαναρισμένες φωτογραφίες από την παιδική μου ηλικία; Να ζει κανείς ή να μη ζει σε τούτο τον ηλεκτρονικό κόσμο; Λες και βιώνουμε ξανά και ξανά τη στιγμή που χρειάζεται να φτιάξουμε το βιογραφικό μας σημείωμα σε αναζήτηση εργασίας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το σεξ των... παντρεμένων!!





Στήν αρχή του έγγαμου βίου τους οι παντρεμένοι κάνουν σεξ:
- σε όλα τά δωμάτια του σπιτιού τους,
- στούς καμπινέδες,
-στους καναπέδες ,
-στην κουζίνα,
-στο πλυντήριο,
-στη βεράντα,
- στο πατάρι,
-στο πάτωμα
- καί όπου αλλού μπορείς νά φαντασθείς.

Μέ τήν πάροδο του χρόνου,κόβουν σιγά σιγά έναν έναν τους χώρους καί περιορίζονται στην κρεββατοκάμαρα.
Μετά από πολλά χρόνια,το κάνουν μόνο στόν διάδρομο.....
Συναντιούνται εκεί και λέει ο ένας στόν άλλο....
-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ....ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ....
ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...Η ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΕΧΑΣΕ...ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ...Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ??????????

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σύγχρονο λεξικό της νεολαίας



Πήρα fax : Tο κατάλαβα.
Μπάρκουλης είσαι; : Είσαι τρελός.
Βυσματώθηκα : Έχω πολλή δουλειά.
Ποδανά : Διάλεκτος των νέων. ( ανάποδα )
Η goa : Η rave γκόμενα.
Έφαγα ήττα : Έπαθα σοκ.
Την είδα Σορίν Ματέι : Έγινα πολύ κακός.
Μάτσας : Προδότης.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το πιο δημοφιλές password


To "123456" είναι το πιο δημοφιλές password σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε δείγμα 32 εκατομμυρίων λογαριασμών, σύμφωνα με ανακοίνωση της RockYou. Η ανακοίνωση βασίζεται σε έρευνα της Impeva η οποία ανάλυσε συμπεριφορές χρηστών όταν επιλέγουν password.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μπαλκόνια


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τού βγαλε την πίστη.... 50 (!!!!) φορές.


Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του
λέει:
- Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
- Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.
- Όχι σήμερα θέλω..
- Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί..
- Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!)
Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην...
χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο
κρεβάτι και αρχίζουν το sport..
5,10 φορές.
- Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο..
- Σκάσε και συνέχισε..
15,20,25 φορές.
- Πεθαίνω, τελειώνω άσε με..
- Σκάσε και ..
30.35.40.45.48.49.50 φορές.
Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον
ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».

Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά
.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα.
Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να έχει βγάλει το ..., να το χαϊδεύει και να λέει
«Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΟΛΥ καλές φωτογραφίες


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ελλας το Μεγαλειο σου


Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Απο το 1 εως το 8


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Χ»ωρίς νικητή του ντέρμπι στην Κέρκυρα 

Στο Στρασβούργο ο Δένδιας

Γραφειοκρατικές λεπτομέρειες

Δεν πρόλαβα τη Διαχειριστική γιατί έτρεχα με το νοσοκομείο 

Περιφερικά πάρκιγκ: Χρήσιμα συμπεράσματα από ένα πείραμα

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πολύ καλό παιχνίδι για αργόσχολους

http://www.members.shaw.ca/gf3/circle-the-cat.html

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!!!!!!!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η λαϊκή έκφραση

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ: Η λαϊκή έκφραση συνδέεται με τη μετεπαναστατική ζωή στο Ναύπλιο, πρωτεύουσα τότε της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, μετά την επανάσταση του 21 υπήρχε στο Ναύπλιο μια ταβέρνα που ανήκε σε μια γυναίκα, τη Μιχαλού. Η Μιχαλού είχε το προτέρημα να κάνει «βερεσέδια» αλλά υπό προθεσμία. Μόλις εξαντλείτο η προθεσμία -και η υπομονή της- στόλιζε τους χρεώστες της με «κοσμητικότατα» επίθετα. Όσοι τα άκουγαν, ήξεραν καλά ότι αυτός που δέχεται τις «περιποιήσεις» της «χρωστάει της Μιχαλούς».
ΕΦΑΓΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ: Γύρω στα 1815 υπήρχε κάποιος κομπογιαννίτης,

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Καθαρό hangover





Ο Παναγιώτης ξυπνάει στο κρεβάτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο. Το κεφάλι του πάει να σπάσει. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια του και το πρώτο που βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του.
Ανακάθεται και βλέπει τα ρούχα του καθαρά και διπλωμένα στην καρέκλα

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share