Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Νέο δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης αποδείξεων



Το πρόγραμμα Easy Tax δημιουργήθηκε από την Data Communication και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους ιδιώτες που θέλουν να διαχειρίζονται με ευκολία και ασφάλεια τις αποδείξεις και τα έξοδά τους. Με το Easy Tax η Data Communication αποσκοπεί να απλοποιήσει τη διαδικασία υποβολής που συνοδεύει τη φορολογική δήλωση και να διευκολύνει στο μέγιστο βαθμό τους Έλληνες πολίτες. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο για παραλαβή (download) από το site της Data Communication από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2010.

To Easy Tax είναι φιλικό, εύκολο και απόλυτα ασφαλές, γιατί εγκαθίσταται και λειτουργεί στον υπολογιστή του κάθε χρήστη, χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ιnternet με κίνδυνο να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα.

Με το Easy Tax η παρακολούθηση και διαχείριση των εξόδων γίνεται μια απλή διαδικασία, γεγονός που βοηθά και απλοποιεί τη λήψη των οικονομικών αποφάσεων και την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος στην εφορία.

Όπως είπαμε η Data Communication προσφέρει δωρεάν το Easy Tax. Παράλληλα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις από το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να ενημερώνει το πρόγραμμα με τυχόν προσαρμογές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες με διαδικασία live update από το site της Data Communication.

Πηγή: datacommunication.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share