Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

Κλειστό λόγω διακοπών

Κλειστό λόγω διακοπών.... ...Κλειστό λόγω διακοπών


Κλειστό λόγω διακοπών

Διαβαστε Περισσοτερα...

Aς καλωσορίσουμε το νέο χρόνο που έρχεται γεμάτος πράγματα που ποτέ πριν δεν είχαν υπάρξει.


Aς καλωσορίσουμε το νέο χρόνο που έρχεται γεμάτος πράγματα που ποτέ πριν δεν είχαν υπάρξει.
365 φωτεινά πρωϊνά κι'αλλα τόσα αστροφώτιστα βράδια.
52 εβδομάδες γεμάτες υποσχέσεις
12 μήνες γεμάτοι απο υπέροχες δυνατότητες
4 θαυμαστές εποχές
1 χρόνος που περιμένει να τον χαρούμε.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008
ΥΓΕΙΑ – ΔΥΝΑΜΗ - ΦΩΤΙΣΗ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Καλημερα να τα πουμε


Καλημέρα να τα πούμε

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Αδειάζει ο Θέμος τον Μάκη;


Μιλώντας σήμερα το βράδυ στον ΑΝΤ1, ο Θέμος Αναστασιάδης είπε ότι είχε στη διάθεση του κι αυτός τα περίφημα «στοιχεία» για την υπόθεση Ζαχόπουλου, εδώ και ένα μήνα.
Είπε επίσης ότι στο διάστημα αυτό μίλησε πολλές φορές με την γυναίκα και τον δικηγόρο της.
Παρόλα αυτά, όμως, δεν έκρινε τελικά σκόπιμο να δημοσιεύσει τα στοιχεία, επειδή δεν διασταυρώνονταν. Κάτι συμβαίνει τελικά με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους, όπως έχουμε άλλωστε ήδη επισημάνει (βλ.εδώ).
Πρώτα διαγκωνίζονταν για την «αποκλειστικότητα». Έπειτα, κατελήφθησαν από μανία υπευθυνότητος και άρχισαν να τσακώνονται για το ποιος ενημέρωσε πρώτος την κυβέρνηση.
Και στο τέλος έπαθαν και κρίση δεοντολογίας και άρχισαν να μας λένε ότι δεν δημοσίευσαν αμέσως τα στοιχεία , επειδή δεν … «διασταυρωνόντουσαν». Το φαντάζεστε να νοιάζονται για την δεοντολογία οι πρωταθλητές της παραπληροφόρησης;
Πάει χάλασε ο τόπος.
Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης είπε πως δεν είχε ενημερώσει, ούτε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ούτε τον Τάσο Καραμήτσο, τους δυο συνεταίρους του δηλαδή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Οπότε, δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν για να κάνει αυτή τη δήλωση: Είτε «αδειάζει» πάλι και τους δύο, κάνοντας ακόμα μια επίδειξη δύναμης. Είτε προσφέρει κάλυψη στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έχει επικριθεί ότι είχε τα στοιχεία, αλλά δεν τα έβγαλε, άγνωστο γιατί.
Διαλέγετε και παίρνετε. Εμείς για να ένα είμαστε σίγουροι: Παίχτηκαν και παίζονται διάφορα παιχνίδια.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ποιος έδωσε πρώτος στο Μαξίμου τα στοιχεία;




Όπως διαβάζω, την περιβόητη κασέτα για τον ατυχή Ζαχόπουλου την έστειλε λέει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Έτσι έδωσε ο Καραμανλής την εντολή να παραιτηθεί ο Ζαχόπουλος και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν. Με αυτήν όμως την πληροφορία φαίνεται ότι διαφωνούν άλλοι σοβαροί δημοσιογράφοι.
Ο κ. Χατζηνικολάου επιμένει ότι κι αυτός είχε την κασέτα, αλλά περίμενε πρώτα να την ελέγξει εξονυχιστικά. Τα ίδια περίπου έλεγε στο δελτίο και η κα Τρέμη, που με την ευκαιρία φορούσε ένα κολιέ μεγαλύτερης αξίας από το σπίτι που μένω. Και ο αντικειμενικότατος Σπύρος Καρατζαφέρης ισχυρίζεται οτι είχε την κασέτα.
Και άλλοι πολλοί, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι του σοβαρού συγκροτήματος Λαμπράκη.
Κατόπιν τούτων προκύπτει ένα άλλο πολύ σοβαρό ερώτημα: Γιατί διαγκωνίζονται άραγε οι καλοί συνάδελφοι;
Για την αποκλειστικότητα της είδησης, ή για την θέση του κ. Ρουσόπουλου;
Τι τους ενδιαφέρει πιο πολύ;
Ποιος έβγαλε πρώτος την είδηση, ή ποιος «σκοτώθηκε» να ενημερώσει πρώτος το Μαξίμου;
Στην φωτογραφία, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης. Άλλης υπόθεσης όμως και οχι εκείνης με πρωταγωνίστρια την φίλη του κ. Ζαχόπουλου.
Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αφού ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, μπορώ κι εγώ να βάζω όποια φωτογραφία μου αρέσει.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Έχει δρομολογηθεί το γκρέμισμα Καραμανλή...


"...Έχει δρομολογηθεί το γκρέμισμα Καραμανλή. Έχει δρομολογηθεί η υπονόμευση της Ν.Δ......
Είδατε ποτέ καμιά ενορχηστρωμένη «αποκάλυψη» εναντίον του Σημίτη, του Γιωργάκη ή άλλου αμερικανόδουλου; Ή μήπως να πιστέψουμε ότι στο καθεστώς Σημίτη, στο κράτος-προτεκτοράτο και στις κομματικές «εκσυγχρονιστικές», «αριστερές» εξουσίες δεν υπάρχει ρεμούλα, λαμόγια και «σκάνδαλα»!!!...
Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!...".
Αυτά γράφονται στο φόρουμ του ακροαριστερού περιοδικού Ρεσάλτο!
Το εκδίδει ο δημοσιογράφος Θύμιος Παπανικολάου. Μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση, αν και ολίγον συνομωσιολογική, αφού βλέπει κοινά κίνητρα π.χ. στις πυρκαγιές του καλοκαιριού και στα σκάνδαλα που πλήτουν την ΝΔ.
Όμως κακά τα ψέματα, αμερικανικός δάκτυλος υπάρχει στην χώρα μας, και είναι ενοχλημένος από την στροφή Καραμανλή προς την Μόσχα.Όλη η ανάλυση εδώ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Republic is dead, long live… ?

Μια σειρά γεγονότων τα οποία έμαθα, είναι αλήθεια, από άλλα post και από τον Dark, έχουν αναστατώσει τα ερτζιανά της πόλης.
Τον
Republic τον άκουσα ελάχιστες φορές, τον Κομνηνό όμως πάραπολλές και ιδίως παλιότερα. Από την εποχή που είχε ένα πειρατικό της πλάκας, το ‘84. Τον γνώρισα στο “Suspense” ένα μπαράκι δίπλα από τον Λωτό, το πρώτο στο οποίο έπαιζε, ως dj, μουσική, ο αδελφός μου. Μαζί με τον Κανάκη. Θα πρέπει να ήταν 17-18 χρονών τότε.
Στην πορεία ακούγαμε τον πειρατικό σταθμό του και είχαμε και μια επικοινωνία που και που. Αργότερα όταν φτιάξανε το 16 ώρες Θεσσαλονίκη βρισκόμασταν πιο συχνά. Κάναμε γλέντια μαζί σε μαγαζιά που δούλεψε ο Νίκος, του έκανα δώρο δίσκο του Αγίου Νικολάου για να μάθω ότι δεν τον λένε Νίκο !!! Έναν δίσκο της Σωτηρίας Μπέλου μια και τότε δούλευε στο fm100 και έπαιζε ελληνικά. Έτυχε να περάσω μπροστά από τον σταθμό με
αμάξι και να δω και να ακούσω τον Πετρίδη στην εκπομπή του. Αργότερα χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε όταν πήγε στον 88,5. Τότε είχα και κάτι πάρε - δώσε με τον Μύλο, οπότε και βρισκόμασταν πιο συχνά. Φτάσαμε μια φορά, 17 Μαρτίου, να κάνουμε εκπομπή μαζί για την St Patricks Day με ένα μπουκάλι Jameson.
Ξαναχαθήκαμε και βρεθήκαμε στο Emigre έχοντας κοινό φίλο έναν dj. Τότε ήταν στον 1055 και μετά από λίγο ξεκινούσε στον Republic. Στον 1055 ήταν που έκανε και το μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Σερίδη /Αλεξίου όταν πέθανε. Ελάχιστες φορές τον άκουσα, γέρασα και έπαψα να ακούω ραδιόφωνο τόσο συχνά, μάθαινα όμως τα νέα του
από άλλες πηγές.
Ότι άποψη και να έχει κάποιος για τον Κομνηνό, δεν μετρά μπροστά στην αγάπη που έχει για την μουσική. Ο “Νίκος” έβαζε πάνω από όλα την μουσική και την έψαχνε. Πάντα ονειρευόταν να έχει ένα ραδιόφωνο με τον δικό του τρόπο. Φαίνεται τα όνειρα δεν κρατάνε πολύ.
Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μια σειρά από καταστάσεις που ξεκινήσανε, από ότι φαίνεται, από την
στάση του Στέφανου Τσιτσόπουλου, του ίδιου που από την Ξάνθη τον έφερε στον 88,5 ο ίδιος ο Κομνηνός. Ακόμα τον θυμάμαι όταν μου το σύστηνε στην σοφιτούλα (;) στο κτίριο δίπλα από τον Μύλο. Ακολούθησε και επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.
Σήμερα έπεσα πάνω στο κείμενο του
Αχιλλέα Χεκίμογλου που πληροφορούσε μέσω της Ντέμυς Παπαδοπούλου τις τελευταίες εξελίξεις στον σταθμό. Στα σχόλια του αρχικού ποστ φαίνεται να έχει παίξει ρόλο ο Τσιτσόπουλος. Δεν το ξέρω, αν έχει παίξει βέβαια, λέω αν, είναι κατάπτυστος.
Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ακόμα ένα χτύπημα στο ραδιόφωνο της πόλης που παραπαίει και δεν έχει σχέση με τίποτα παλιότερο έχουμε δει εδώ.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share