Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Αδειάζει ο Θέμος τον Μάκη;


Μιλώντας σήμερα το βράδυ στον ΑΝΤ1, ο Θέμος Αναστασιάδης είπε ότι είχε στη διάθεση του κι αυτός τα περίφημα «στοιχεία» για την υπόθεση Ζαχόπουλου, εδώ και ένα μήνα.
Είπε επίσης ότι στο διάστημα αυτό μίλησε πολλές φορές με την γυναίκα και τον δικηγόρο της.
Παρόλα αυτά, όμως, δεν έκρινε τελικά σκόπιμο να δημοσιεύσει τα στοιχεία, επειδή δεν διασταυρώνονταν. Κάτι συμβαίνει τελικά με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους, όπως έχουμε άλλωστε ήδη επισημάνει (βλ.εδώ).
Πρώτα διαγκωνίζονταν για την «αποκλειστικότητα». Έπειτα, κατελήφθησαν από μανία υπευθυνότητος και άρχισαν να τσακώνονται για το ποιος ενημέρωσε πρώτος την κυβέρνηση.
Και στο τέλος έπαθαν και κρίση δεοντολογίας και άρχισαν να μας λένε ότι δεν δημοσίευσαν αμέσως τα στοιχεία , επειδή δεν … «διασταυρωνόντουσαν». Το φαντάζεστε να νοιάζονται για την δεοντολογία οι πρωταθλητές της παραπληροφόρησης;
Πάει χάλασε ο τόπος.
Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης είπε πως δεν είχε ενημερώσει, ούτε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ούτε τον Τάσο Καραμήτσο, τους δυο συνεταίρους του δηλαδή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Οπότε, δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν για να κάνει αυτή τη δήλωση: Είτε «αδειάζει» πάλι και τους δύο, κάνοντας ακόμα μια επίδειξη δύναμης. Είτε προσφέρει κάλυψη στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έχει επικριθεί ότι είχε τα στοιχεία, αλλά δεν τα έβγαλε, άγνωστο γιατί.
Διαλέγετε και παίρνετε. Εμείς για να ένα είμαστε σίγουροι: Παίχτηκαν και παίζονται διάφορα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share