Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Η παγκόσμια οικονομική κρίση μέσα από γελοιογραφίες






http://www.antinews.gr

Διαβαστε Περισσοτερα...

Φωτογραφίες υψηλής ταχύτητας




Φωτογράφιση υψηλής ταχύτητας (high speed photography) είναι η τεχνική που παράγει εικόνες, οι οποίες εμφανίζουν τη γρήγορη δράση να “παγώνει”… Το αποτέλεσμα συνήθως είναι άκρως εντυπωσιακό, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη συνέχεια του άρθρου.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι δέκα μεγάλες του κόντρες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι δέκα μεγάλες του κόντρες


Πολλούς εχθρούς έχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Με κάποιους η κόντρα κρατά από παλιά, με κάποιους άλλους ξεκίνησε και συντηρείται με το «Αλ Τσαντίρι Νιους».
1. Πρώτη και καλύτερη η κόντρα του Λάκη με τη Μιμή Ντενίση. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και ο γνωστός ηθοποιός από το Τσαντίρι του δε σταματά όποτε βρίσκει ευκαιρία να πετάει τα καρφιά του για τη Μιμή. Ποιος θα ξεχάσει 
 

Διαβαστε Περισσοτερα...

λές ναναι έτσι;.....Πρέπει να πούμε μερικές αλήθειες και για το ευρώ.

 



Μας λένε ότι είμαστε όλοι στο ευρώ, άρα ούτε και "αυτούς" (τους Ευρωπαίους) τους
συμφέρει να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Δεν είμαστε όλοι στο ίδιο ευρώ, όσο και αν αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό για ευνόητους λόγους.
Η κοινή ευρωπαϊκή νομισματική μονάδα έχει ως εκδότες τις 

κεντρικές τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.
Η κάθε χώρα τυπώνει όσα ευρώ (χαρτονομίσματα) δικαιολογούν το μέγεθος της 
και η πορεία της οικονομίας της. Αν κοιτάξετε στα ευρώ σας θα δείτε ότι μπροστά
από τον αριθμό σειράς, υπάρχει ένα γράμμα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

πλοηγός της πόλης σας ..... και όχι μονο Διαβάστε περισσότερα:

 
 Ανακαλύψτε τη διαδρομή σας στην πόλη! Ευρετήριο οδών για όλες τις πόλεις.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενα γλυπτά & αγάλματα






Σας παρουσιάζουμε μερικά ακόμη απίστευτα γλυπτά που δε θα φανταζόσασταν ποτέ ότι υπάρχουν!




Διαβαστε Περισσοτερα...

Μπράβος πούρου



Μεσημέρι, Κολωνάκι, καφέ στην πλατεία.
Είναι αποκλεισμένο περιμετρικά, μπράβοι σε σχήμα Π, περαστικοί κοιτάζουν περίεργοι το θέαμα.
Στη μέση αυτός, μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, όρθιος μιλάει στο κινητό. Πίσω του άλλος μπράβος, κρατάει στα χέρια ευλαβικά το  πούρο.
Γυρνάει, τραβάει μια ρουφηξιά, συνεχίζει, ο κολαούζος το κρατάει, περιμένει την επόμενη ρουφηξιά. Μπράβος πούρου, επαγγέλματα του μέλλοντος.
Φθινοπωρινό μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, η δημόσια επίδειξη της αήττητης ηλιθιότητας. Είναι πλούσιος. Έχει πολλά λεφτά, από πού, απροσδιόριστο.
Οι πλούσιοι αυτής της χώρας δεν κάνουν, έχουν.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ

«Μπορεί κανείς να καταλάβει τους Έλληνες;» διερωτάται το περιοδικό Focus, την ώρα που συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για το εξώφυλλό του με την Αφροδίτη της Μήλου με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο. Και ο υπέρτιτλος ακόμα πιο εριστικός: «πολιτισμικό σοκ: Ελλάδα».

Μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού, ο Klaus Bοtig ξεσπαθώνει κατά των Ελλήνων και της νοοτροπίας τους.

«Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν ποτέ και πουθενά προβλήματα ενσωμάτωσης. Παντού νοιώθουν σαν στο σπίτι τους. Το συμπαθητικό αυτό μικρό έθνος μοιάζει να μην έχει έγνοιες και να χορεύει πάντα σαν τον Αλέξη Ζορμπά. Οι Έλληνες αισθάνονται σαν πατέρες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών και δεν θα είχαν καμία δυσκολία να ζήσουν και χωρίς κυβέρνηση. Γιατί να αλλάξει κάποιος, που είναι ήδη τέλειος;», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Και το 11σέλιδο παραλήρημα συνεχίζεται: «οι Έλληνες αποτελούν μοναδικό είδος, γιατί μόνο αυτοί χρησιμοποιούν την ελληνική γραφή. Η διαγραφή των αρχαίων ελληνικών δεν τίθεται καν ως θέμα. Η προφορά και η σημασία των λέξεων έχουν, ωστόσο, αλλάξει. Τα αρχαία ελληνικά είναι υποχρεωτικό μάθημα από την Α’ Γυμνασίου. Σαν να λέμε ότι οι Γερμανοί μαθητές θα πρέπει να μάθουν γοτθικά. Τα τοπωνύμια στις πινακίδες των δρόμων γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες (στα αγγλικά, λένε οι Έλληνες). Ενιαίοι κανόνες, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχουν και το ίδιο τοπωνύμιο μπορεί κανείς να το απαντήσει γραμμένο και με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι κανόνες υπάρχουν, άλλωστε, για να παραβιάζονται».


Τα «καρφιά» συνεχίζονται με σχόλια για την κατάσταση στους δρόμους, τις εξόδους για φαγητό και διασκέδαση, την θρησκεία και τις ιδιωτικές συλλογές με αρχαία αντικείμενα, ενώ οι Έλληνες χαρακτηρίζονται επίσης ως παρελθοντολάγνοι και εθνικιστές.


Παράλληλα, ο συντάκτης δεν παραλείπει να καυτηριάσει και την έλλειψη ομοψυχίας μεταξύ των Ελλήνων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν είναι τυχαίο ότι ο εμφύλιος πόλεμος (1944 - 1949) κόστισε τη ζωή σε περισσότερους ανθρώπους απ’ ό,τι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος».


Προφανώς, ο κ. Botig δεν βρήκε άλλο τρόπο να «μπαλώσει» τα εγκλήματα των συμπατριωτών του και τις θηριωδίες εις βάρος της ανθρωπότητας.


Τέλος, απαντώντας σε όσους περιμένουν αποτελέσματα από τα οικονομικά μέτρα στην Ελλάδα, αναφέρει: «οι ρίζες της διαφορετικότητας των Ελλήνων είναι βαθιές και δεν θα πρέπει να αναμένεται κάτι περισσότερο από μία επιδερμική αλλαγή».

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ:




ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ
ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΙΖΕΡΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΚΡΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τaxi .... από όλο τον κόσμο


 

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Περί άλλων τυρβάζομεν

ΒΙΒΗ ΤΡΥΦΩΝΑ
Νομάρχης, γιατροί και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν εμφανίσει την τρέχουσα εβδομάδα μεγάλη κινητικότητα σχετικά με την μετεγκατάσταση του παλιού νοσοκομείου στο νέο.
Περισσότερα...  

Στις 3 Μαρτίου η συνάντηση

ΚΕΡΚΥΡΑ -Και νέα αναβολή παίρνει το ραντεβού που είχε για σήμερα το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, για το χωροταξικό των δήμων.
Περισσότερα...
 

Ναι υπό όρους η μεταφορά του νοσοκομείου

ΚΕΡΚΥΡΑ -ΝΑΙ με όρους από τους γιατρούς στην μετεγκατάσταση του νοσοκομείου.
Την πρώτη συνάντηση για το θέμα της μετεγκατάστασης του Νοσοκομείου είχε ο Νομάρχης Στεφ. Πουλημένος με αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Γιατρών του Ε.Σ.Υ. Κέρκυρας υπό τον Πρόεδρο Αντώνη Γεωργόπουλο και με την Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Μαρία Γονίδου.
Περισσότερα...
 

Σκληρός: Τους περιμένουνε σίγουρα στο Ιόνιο

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -«Οι Σέρβοι θέλουν να έρθουν Ελλάδα και στο χέρι μας είναι να τους καταφέρουμε να έρθουν στα Ιόνια Νησιά», δήλωσε από το Βελιγράδι ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΙΝ, Παν. Σκληρός, που συμμετέχει στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού.
Περισσότερα...


Διαβαστε Περισσοτερα...

Σωτηράκης τον Νίνης


Εγώ δεν θα μιλήσω ούτε για Θεούς, ούτε για ημίθεους, ούτε για Τιτάνες! Εγώ θα αναφερθώ μόνο σε αυτόν τον πιτσιρικά τον Σωτηράκη τον Νίνη ο οποίος πριν από 3-4 χρόνια έπαιζε με play mobile και σήμερα σμπαράλιασε μόνος του μέσα στο Ολύμπικο τη Ρόμα!  
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί που είμαι σίγουρος ότι μετά την αποψινή του εμφάνιση θα του κάνουν … καντάδες κάτω από το μπαλκόνι του όλοι οι μάνατζερ του πλανήτη!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Κινέζικες απομιμήσεις διάσημων προϊόντων

Κινέζικες απομιμήσεις διάσημων προϊόντων


Ούτε που θα το καταλάβετε ότι πρόκειται για “μαϊμούδες“… :P



Διαβαστε Περισσοτερα...

Διάσημοι που μοιάζουν με περίεργα πλάσματα #3





Δείτε μερικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ξεκαρδιστική ομοιότητα διασήμων με παράξενα πλάσματα!





Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι ειδικές ικανότητες των νικητών της ζωής


Σας παρουσιάζουμε τις ζωές 10 ανθρώπων με ειδικές ικανότητες που αποδείχθηκαν καθοριστικοί για την ανθρωπότητα…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πώς δημιουργείται ένα ψεύτικο ατύχημα λεωφορείου (;)


Στο παρακάτω βίντεο κάποιος προκαλεί ένα ατύχημα λεωφορείου στην πόλη Λυών της Γαλλίας. Εύκολα μπορεί να ξεγελαστεί κάποιος και να το περάσει για αληθινό.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια χώρα 10 εκ. χρειάζεται ....νταβατζήδες να την ελέγχουν;



Πόσο δίκιο έχει αυτός ο γίγαντας ο Μίκης Θεοδωράκης που λέει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα 10 εκ. και δεν έχει ούτε 10 ανθρώπους να την στηρίξουν αλλά χρειάζεται τους...



ξένους νταβατζήδες να κάνουν εφόδους για να στηρίξουν την πολιτική της Κεντρικής Ευρωπαικής τράπεζας αλλά και του ΔΝΤ.
Ο άλλος βουλευτής της Γερμανίας βγαίνει και λέει απατεώνα τον Αλογοσκούφη και εμείς το περνάμε σαν να τον είπε...άριστο. Για τον πρώην υπουργό οικονομικών μίλησε όχι για έναν απλό πολίτη.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Σοφια


Τι κοινό έχουν τα σπερµατοζωάρια µε τους δηµόσιους υπαλλήλους;
Χιλιάδες τρέχουν αλλά µόνο ένα κάνει τη δουλειά!


Μπαίνει ένας ßλάχος σ' ένα κατάστηµα:
- Θέλου µια φουτουγραφική µηχανή!
- Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια
- Γιατί, άµα σε φλίσου θα µτι δώσεις τζάµπα;

Ποιά είναι η διαφορά ανάµεσα στην γυναίκα και στην

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η ιστορία του δονητή.




Το έτος 1880, κουρασμένος από το χέρι του, αφου έπρεπε να αυνανίζει χειροκίνητα τις γυναίκες ασθενείς , ο Δρ Joseph Mortimer Granville θα κατοχυρωσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον πρώτο ηλεκτρομηχανολογικό δονητή με φαλλικό σχήμα. Κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, το μασάζ της κλειτορίδα θεωρούταν η μόνη κατάλληλη αγωγή κατά 

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...




ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...
Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:
1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί στο 4)
2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μιά άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.
3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Το χρώμα των κυκλαδίτικων σπιτιών



Υπάρχει η αίσθηση ότι το άσπρο χρώμα των κυκλαδίτικων σπιτιών με τα γαλάζια παράθυρα αποτελούν μια τοπική παράδοση. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Σε ό,τι αφορά το χρώμα λοιπόν, αυτό το μπλε-γαλάζιο, θα πρέπει να επισημάνουμε ένα μεγάλο λάθος το οποίο προέκυψε την περίοδο του «πατριωτικού» καθεστώτος του Ιωάννη Μεταξά.


Πριν από αυτή την περίοδο, για αιώνες, τα σπίτια είχαν «γαιώδες» χρώμα, όπως και στα Δωδεκάνησα, αφού το σημερινό άσπρο είναι εκτυφλωτικό και δεν ταιριάζει σε περιοχές που έχουν πολλή ηλιοφάνεια. Ωστόσο, επί Μεταξά, κάποιος πρότεινε να έχουν τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, δηλαδή άσπρο το σπίτι και μπλε τα παράθυρα. Από τότε λοιπόν το χρώμα των σπιτιών θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης.



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες






Απολαύστε τις αστείες φωτογραφίες της ημέρας!

Διαβαστε Περισσοτερα...

14 λόγοι να έχεις σκύλο αντί για ... γυναίκα


Εντάξει, sex δε μπορείς να κάνεις με το σκύλο, εκτός αν είσαι ανώμαλος. Αλλά, από όποια σκοπιά κι αν το δεις, καλύτερα είναι να έχεις στο πλευρό σου ένα σκύλο, παρά μια γυναίκα. Το γιατί, θα το καταλάβεις παρακάτω…



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βλάβη στην πλωτή γέφυρα της Λευκάδας

Στην Κέρκυρα ο Γιάννης Κουτσούκος

Διαβαστε Περισσοτερα...

Συν+ πότες του RONDO

Στους φίλους και παλιούς συν+ πότες του RONDO είναι τόσοι πολλοί ποιον  να πω Τσιριδη -Σπύρο.Κ- Σοφία Β -Ειρηνη Ρ να λοιπόν που κάπου ξανασυναντιόμαστε κάπου μέσα στα blog  και στα  face book  και σε σένα ρε φίλε ΣΤΕΛΙΟ  Λαβρανο που σε πολλούς έμαθες τι θα πει ROCK



Διαβαστε Περισσοτερα...

Hasta la Victoria Siempre

Διαβαστε Περισσοτερα...

θεατρο του Ιονιου

Το θεατρο του Ιονιου δημιουργηθηκε το 2007 στην Κερκυρα
και η ARTηρια το 2006 στη Λευκαδα
ανοιγουν διαυλο επικοινωνιας μεταξυ των ζωντανων καλλιτεχνικων δυναμεων
των νησιων του Ιονιου και δημιουργουν προϋποθεσεις για συγχρονους πειραματισμους.

Συναντωνται ως συμπαραγωγοι της θεατρικης παραστασης
« η νυχτα μολις πριν απο τα δαση » του Bernard – Marie Koltes
την οποια παρουσιαζουν για τεσσερις παραστασεις στο
BOOZE( 24-25-26-27 Φεβρουαριου ) και στη συνεχεια την κοινωνουν
και στα αλλα νησια του Ιονιου αρχιζοντας απο
τη Λευκαδα ( 6 Μαρτιου )

_________________________________________________________
ταυτοτητα παραστασης

η νυχτα μολις πριν απο τα δαση
του Bernard – Marie Koltes

μεταφραση: Μαγια Λυμπεροπουλου

με τον Πετρο Αυγερινο

σκηνοθεσια: Πετρος Αυγερινος
ενδυματολογικη επιμελεια : Δωρα Παπανικολαου.
μουσικη επιμελεια: Ειρηνη Δουβιτσα


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Το κείμενο δεν είναι παρά ένας .......

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;... Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση «πώς πάει η δουλειά;»


 ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;

 Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς,
στην ερώτηση «πώς πάει η δουλειά;»

Φούρναρης : ψίχουλα
Μανάβης: κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη µου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: μαρασμός

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο καφές και η μυθολογία του



Πίνεται από το 90% του ενήλικου πληθυσμού. Για εκατομμύρια άτομα αποτελεί αληθινό πάθος. Ο καφές είναι μία απόλαυση της καθημερινής ζωής. Αλλά επικρατούν πολλές λανθασμένες απόψεις για τις ιδιότητές του και τις συνέπειές του στην υγεία. Ας ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια από τον μύθο.


Ο καφές έχει κατηγορηθεί κυρίως για ένα συστατικό του, την καφεΐνη. Η καφεΐνη είναι μία φυσική ουσία που βρίσκεται στα φύλλα,

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ο μεσημεριανός ύπνος καθαρίζει το μυαλό



Μην νιώθετε ενοχές, αν θέλετε να κοιμηθείτε λιγάκι το μεσημέρι. Ένας υπνάκος μέσα στην μέρα δεν διώχνει απλώς την κούραση, αλλά βελτιώνει σημαντικά τη δυνατότητα του εγκεφάλου να απορροφά νέες πληροφορίες και να θυμάται, βοηθώντας έτσι τον άνθρωπο να μαθαίνει νέα πράγματα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ένας 7χρονος "μετεμψύχωση" του Michael Jackson! Απολαύστε τον!!!

Ένας 7χρονος "μετεμψύχωση" του Michael Jackson

Άφωνοι έμειναν κοινό και κριτική επιτροπή σε τηλεοπτική εκπομπή ανάδειξης ταλέντων στην Ινδία, από τις χορευτικές φιγούρες ενός επτάχρονου, ο οποίος θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι είναι η… μετεμψύχωση του Michael Jackson.

Τόσο πειστικές ήταν οι κινήσεις του, που πολλοί από το κοινό έφεραν στο μυαλό τους τον εκλιπόντα «βασιλιά της ποπ».

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μεταβολισμός και βάρος: Τι πρέπει να γνωρίζετε


Λέγεται συχνά ως δικαιολογία για την αύξηση του σωματικού βάρους, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς ο αργός μεταβολισμός δεν ευθύνεται πάντα για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά.

Διαβαστε Περισσοτερα...

H αυτοκρατορία των νονών



Η Κόζα Νόστρα δεν είναι μόνη της. Την συνοδεύει μια πλειάδα εγκληματικών συμμοριών οι οποίες, οργανωμένες σαν πραγματικές επιχειρήσεις, ελέγχουν την «αγορά» της βίας και του εκβιασμού. Αυτή είναι η ιστορία τους.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

«Αν είναι το σεξ βρώμικο; Μόνο αν γίνεται σωστά»




Συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μουσικός, ηθοποιός. Αλλιώς o ένας και μοναδικός Γούντι Άλεν, που έγινε 73 ετών. Κι αν ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει αθάνατος μέσα από τη δουλειά του (γιατί προτιμά απλά τη λύση να μην πεθάνει), έχει καταφέρει να πει μερικές από τις καλύτερες ατάκες στην ιστορία.




Για το Σεξ

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΥΡ



Διαβαστε Περισσοτερα...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ



Διαβαστε Περισσοτερα...

FOCUS



Διαβαστε Περισσοτερα...

Σύνταξη στα 70!!!!!!!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αυτό σημαίνει «Δεν καταλαβαίνουν Χριστό» !!!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας (Ένας Έλληνας αξιωματικός)

 
Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή, ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν βουτάω στις χαράδες να βρω φούντες, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια. Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος,

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αυτοί τολμούν και συκοφαντούν τον Ελληνικό Λαό;

 
Οι απόγονοι αυτών που εξόντωσαν μια γενιά στην πείνα του ʼ41, στα σκοπευτήρια και τα μπλόκα, στα καμένα χωριά, αυτοί που λεηλάτησαν για τρία χρόνια την χώρα μας. Αυτοί που έχτισαν την οικονομία τους με τον ιδρώτα των πατεράδων μας στα χυτήρια και τις φάμπρικες τους. Αυτοί που μας πουλάν υποβρύχια που γέρνουν, τανκς που ραγίζουν, C4I που δεν δουλεύουν, κι όταν διαμαρτυρόμαστε κλείνουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και πετούν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Αυτοί μας αποκαλούν διεφθαρμένους όταν πίσω από κάθε σκάνδαλο (όπως αυτό της ΖΙΜΕΝΣ) θα βρεις μια γερμανική φίρμα, πίσω από κάθε αποικιακή σύμβαση (αεροδρόμια, διόδια κ.λπ.) κάποιο γερμανικό όνομα θα παίζει, όταν στις γερμανικές αλυσίδες λιανικής οι τιμές είναι διπλάσιες απʼ ότι για τα ίδια προϊόντα στη Γερμανία.
Το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή & Δημητρίου 3, πίσω από τη βρετανική πρεσβεία), την Παρασκευή 27/02/10, στις 6:30 μ.μ. ως ελάχιστη απάντηση στο κύμα της συκοφαντίας που έχουνεξαπολύσει τα αφεντικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ



Δερματολόγος: Γιαφαγούρα
Ορθοπεδικός: Γιακαμπούρα
Πλαστικός χειρούργος: Γιαφιγούρα
0φθαλμίατρος: Γιαθολούρα
Λογοθεραπευτής: Γιαμουρμούρα
Διαιτολόγος: Γιαλιγούρα
Γαστρεντερολόγος: Γιακαούρα
0υρολόγος: Γιαταούρα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Jet2.com και η Jet2holidays.com τριπλασιάζουν την δραστηριότητά τους στην Κέρκυρα


jet2-planes-112ΛΟΝΔΙΝΟ.Η γνωστή αεροπορική εταιρία Jet2.com καθώς και το πρακτορείο τουριστικών πακέτων Jet2holidays.com, μετά τις συναντήσεις που είχαν με την Υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου στην τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο στα τέλη του 2009, ανακοίνωσαν τον τριπλασιασμό των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην Κέρκυρα, για το καλοκαίρι του 2010. Ο τουριστικός όμιλος έχει ήδη αρχίσει την έκδοση εισιτηρίων και την προσφορά νέων τουριστικών πακέτων με προορισμό την Κέρκυρα, με νέες συνδέσεις από τα αεροδρόμια East Midlands και Leeds Bradford στην Αγγλία. Οι πρώτες νέες πτήσεις προβλέπονται για το Μάιο του 2010 και αναμένεται να συμπληρώσουν το ήδη επιτυχημένο δρομολόγιο από το Newcastle που θα συνεχίσει να λειτουργεί και φέτος.
Τα νέα δρομολόγια και τουριστικά πακέτα αντιστοιχούν σε μία αύξηση της τάξεως του 325% για την Κέρκυρα, με τρία Boeing 757-200 και δυνατότητα μεταφοράς 23.358 επιβατών.
Συγκεκριμένα, η πτήση από το αεροδρόμιο του East Midlands θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα από τις 24 Μαΐου, με ώρα αναχώρησης στις 7πμ και άφιξη στην Κέρκυρα στις 12.15μμ.
Η πτήση από το αεροδρόμιο του Leeds Bradford θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα από τις 21 Ιουνίου, με ώρα αναχώρησης στις 16.30μμ και άφιξης στην Κέρκυρα στις 21.25μμ.
Η πτήση από το αεροδρόμιο του Newcastle θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα από τις 24 Μαΐου, με ώρα αναχώρησης στις 15.05μμ και άφιξη στην Κέρκυρα στις 20.20μμ.

Υπερ της μαρίνας


ΚΕΡΚΥΡΑ - Συνάντηση με τη γενική γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Βάσω Αλεξανδρίδου, είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Καταστηματαρχών Παλαιάς Πόλης Σπ. Μητσιάλης, με θέμα την υπό δημιουργία μαρίνα στη Σπηλιά.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κ. Μητσιάλης έθεσε στην κ. Αλεξανδρίδου τους προβληματισμούς των τουριστικών καταστηματαρχών της περιοχής για τις καθυστερήσεις αλλά και πιθανό ενδεχόμενο να ματαιωθεί το έργο. Θεωρούν ότι ενδεχόμενη ματαίωση ή περιορισμός του, θα επιφέρουν μεγάλο πλήγμα στις προσπάθειες ανάπτυξης της περιοχής η οποία μετά την απομάκρυνση του λιμανιού και των ΚΤΕΛ τις προηγούμενες δεκαετίες, έχει μαραζώσει.
Από την πλευρά της, η Περιφερειάρχης τους ανακοίνωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα ακύρωσης του έργου ούτε αδυναμίας χρηματοδότησής τους, ωστόσο, για το έργο θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με τη συνέχιση της εκτέλεσής του στα μέσα Μαρτίου, όταν ξεκινήσουν οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ.

Αδελφοποίηση Κέρκυρας με Βελιγράδι


ΚΕΡΚΥΡΑ. Αντιπροσωπεία του Δήμου Κερκυραίων, με επικεφαλής το Δήμαρχο, Σωτήρη Μικάλεφ, μετέβη χθες το πρωί στο Βελιγράδι, όπου την Πέμπτη (25-2-2010), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση αδελφοποίησης του Δήμου Κερκυραίων με το Δήμο Βελιγραδίου.
Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν η αντιδήμαρχος, Χρυσούλα  Τόμπρου και ο δημοτικός σύμβουλος, Παύλος Μεταλληνός.
Να σημειώσουνε ότι η αδελφοποίηση μεταξύ των δυο Δήμων υλοποιεί παλαιότερη ομόφωνη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερκυραίων (9 - 91/2000), ακολούθησε η έγκριση πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δυο Δήμων με ομόφωνη απόφαση του  Δ.Σ  (22-289/15 - 9 -2009). 

Διαβαστε Περισσοτερα...

Did You Know ? (Greek Translation)



Διαβαστε Περισσοτερα...

Άρχοντες της ισορροπίας (Photos)

Οι άρχοντες της ισορροπίας


Η ισορροπία είναι κάτι σχετικό, καθώς μερικές φορές θεωρείται ως κάτι αυτονόητο και άλλες είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Κάτω από ορισμένες συνθήκες μάλιστα, η ισορροπία φαντάζει ως κάτι απίθανο… Κάποιοι όμως φαίνεται πως τα καταφέρνουν, όσο απίθανο κι αν φαίνεται το εγχείρημα!




Διαβαστε Περισσοτερα...

Άρχοντες της τεμπελιάς (Photos)




τώρα ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τους άρχοντες της τεμπελιάς. Τα σχόλια είναι περιττά…


Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share