Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το ναρκωτικό των "φτωχών" κατατρώει τη σάρκα!!! (Προσοχή: Σκληρές Εικόνες που πρέπει να τοιχοκολληθούν στη Αθήνα) ΧΧΧ

Το ναρκωτικό διαδόθηκε στην Ρωσία το 2010 και εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη!!!
Είναι το νέο ναρκωτικό των φτωχών που ξεσκίζει τις σάρκες των ναρκομανών...

Ονομάζεται Κροκοντίλ και είναι τρεις φορές ισχυρότερο από την ηρωίνη, είναι εύκολο στην παρασκευή του και πολύ πιο φτηνό.

Για να επιτευχθεί το θανατηφόρο μιξ χρειάζονται συστατικά που μπορούν εύκολα να βρεθούν στην αγοράαφού υπάρχουν σε όλα τα φαρμακεία και στα σπίτιαμας: αποτελείται από μια τοξική μίξη κωδεΐνης (περιέχεται σε πολλά φάρμακα καταπολέμησης της ημικρανίας και πωλείται χωρίς συνταγή στα φαρμακεία), βενζίνη, λάδι, βιομηχανικό απορρυπαντικό και ιώδιο!

Μετά την χρήση το ισχυρό νέο ναρκωτικό προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ναρκομανή στα εσωτερικά του όργανα αλλά και εξωτερικά του σώματός του όπως βλέπετε στις σεκταριστικές φωτογραφίες.
Σε πολλές περιπτώσεις οι γιατροί είναι αναγκασμένοι να προβούν σε ακρωτηριασμούς δαχτύλων αλλά και ολόκληρων μελών για να σώσουν τη ζωή στους χρήστες του Κροκοντίλ! Το καινούριο αυτό ναρκωτικό σκοτώνει τους ναρκομανείς μετά από χρήση που κυμαίνεται από 1 έως 3 χρόνια σε αντίθεση με την ηρωίνη που καταγράφει θνησιμότητα 5 με 7 χρόνια.












Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ελληνίδες που κρατούσαν το στήθος τους σφιχτά


 


Στην Αμερική το λένε hand bra. Στα ελληνικά περιοδικά λέγαμε απλά "τα κρατάνε". Αλλά εμείς ήμασταν ρηχοί άνθρωποι.
Ήταν η βασική απορία για κάθε μοντέλο που έμπαινε στα γραφεία του MAX. Αν δείχνει το στήθος της ή αν "τα κρατάει". Κι όπως θα δεις παρακάτω, το να "τα κρατάνε" ήταν πάρα μα πάρα πολύ συνηθισμένο.
Κάθε Ελληνίδα celebrity ή μοντέλο που φωτογραφήθηκε σε ανδρικό περιοδικό φοβήθηκε αρχικά να βγει γυμνή. Να δείξει το στήθος της στο πανελλήνιο. Άσχετα αν στις επόμενες φωτογραφήσεις ή στις επόμενες σελίδες το έκανε με περρίσια ξεδιαντροπιά. Το χέρι πάνω στο στήθος έδινε στην Ελληνίδα την ψευδαίσθηση της ασφάλειας.
Μόνο που για τους ανθρώπους των περιοδικών το να πρέπει να κάνουν άλλη μία λήψη με χέρια στο στήθος ήταν χειρότερο κι από κινέζικο βασανιστήριο. Γιατί; Γιατί είχαν βαρεθεί να κάνουν τέτοιες λήψεις. Επειδή όπως θα δεις στις φωτογραφίες είχαν κάνει πάρα πολλές.
Στην μακρά λίστα με τα hand bras, όπως τα λένε οι φίλοι Αμερικάνοι, μπαίνουν και αποθεώνονται οι:


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 10 πιο σέξι κορμιά του φετινού καλοκαιριού



Ελληνικά και ξένα κορμιά κατέκλυσαν τις παραλίες το καλοκαίρι του 2012, δίνοντας μαθήματα στιλ και θηλυκότητας. Το Cosmo.gr, αποχαιρετώντας και επίσημα το καλοκαιράκι με τα πρώτοβρόχια, αναπολεί τα καλύτερα σώματα της πιο hot εποχής του χρόνου.
Είτε προτίμησαν ολόσωμο, είτε τίμησαν το all time classic bikini, οι παρακάτω 10 celebrities ξεχώρισαν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.
 

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share