Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Οι καλύτερες φωτογραφίες των celebrities για το 2011

Shakira, Beyonce και Britney Spears ήταν μερικά από τα πρόσωπα που ασχολήθηκαν πολύ και φέτος τα media σε όλο τον κόσμο…
Συναυλίες και κοσμικές εμφανίσεις έδωσαν την ευκαιρία στους φωτογράφους που τους ακολουθούν να τραβήξουν φωτογραφίες την κατάλληλη στιγμή. Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες των celebrities για το 2011…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα 5 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2011!


Πέντε διάσημα γκουρμέ εστιατόρια ανά τον κόσμο φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας των καλύτερων εστιατορίων για το 2011. Φρέσκα υλικά, ευφάνταστα πιάτα, δημιουργική κουζίνα και ξεχωριστό σέρβις αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας τους. Πρώτο στη σειρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε το «Noma» στην Κοπεγχάγη, του νεαρού διάσημου σεφ Rene Redzepi.
perierga.gr - Τα 5 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2011
Σπεσιαλιτέ του εστιατορίου θεωρούνται τα αχνιστά αυγά ορτυκιού που σερβίρονται πάνω σε σανό!
.........
...............


Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενα και πρωτότυπα gadgets







Καθώς ο κόσμος εξελίσσεται, ολοένα και περισσότερα παράξενα & πρωτότυπα gadgets κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόκειται για ιδιοφυείς ιδέες που εντυπωσιάζουν και πραγματικά μας λύνουν τα χέρια, ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις που είναι μεν πρωτότυπες αλλά σε αφήνουν με την απορία σχετικά με την χρησιμότητα τους.








Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια και συμβουλές για μια καλή φωτογραφία




"αρχές που διατρέχουν σχεδόν το σύνολο της αξιόλογης καλλιτεχνικής φωτογραφικής παραγωγής"
Η εφαρμοσμένη επαγγελματική φωτογραφία μπορεί να αξιολογηθεί ευκολότερα από αυτήν που ονομάζεται καλλιτεχνική. Εν τούτοις μια προσεκτική ανάγνωση πολλών καλών φωτογραφιών μέσα από την καλλιτεχνική ιστορία τού μέσου, σε συνδυασμό και με την ιδιομορφία τής φωτογραφικής γλώσσας, οδηγούν στη διαπίστωση μερικών αρχών (θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει και κανόνες ή και να τις παρουσιάσει σαν συμβουλές), που διατρέχουν σχεδόν το σύνολο της αξιόλογης καλλιτεχνικής φωτογραφικής παραγωγής. Πολλές άλλωστε από αυτές τις αρχές θα μπορούσαν να ταιριάξουν απαράλλακτες σε όλα τα έργα τέχνης.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share