Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/sites.html#ixzz1oMr33xsM

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρεις λέξεις εξόργισαν

 τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

ΑΘΗΝΑ 06/03/2012


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξέσπασε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη κατά την παρουσίαση της νέας του συλλογής "Local Stranger" στο Λονδίνο. Ένας δημοσιογράφος του είπε σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «We blame you».

Ο Άγγλος δημοσιογράφος εννοούσε ότι οι Έλληνες ζημιώνουν τις οικονομίες υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών. Ο Κύπριος τραγουδοποιός δεν έμεινε, φυσικά, βουβός.«We blame you! Έλα τώρα Robert, behave yourself να πούμε, μην κάνεις σαν παιδί! Κι εγώ σας κατηγορώ άμα είν' έτσι».

«Οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις σας ανέθρεψαν και στήριξαν τη διαφθορά μας, προκειμένου να μας πουλήσουν σε διπλή τιμή τα άχρηστα, μισοχαλασμένα όπλα, τα φάρμακα και τις τηλεπικοινωνίες τους. Έστησαν Ολυμπιάδες. Η δική μας κόστισε διπλάσια από του Σύδνεϋ, το είπε τότε υπουργός μας, υπερήφανος, σε ξένο κανάλι», του θύμισε ο Ιωαννίδης. .............

Διαβαστε Περισσοτερα...

H ΕΛΛΑΔΑ ....ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μαξ Κάιζερ: Σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος στην Ελλάδα!



Μαξ Κάιζερ: Σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος στην Ελλάδα!O γνωστός Αμερικανός οικονομικός αναλυτής και παραγωγός ντοκιμαντέρ Max Keiser, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today.
Τα όσα είπε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον:
«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας. Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα, προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share