Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

1999/62/EC: Κόρινθος - Πάτρα χωρίς διόδια!

Καλούμε τον κόσμο να μην πληρώνει τα διόδια για να χρησιμοποιεί αυτό το δρόμο!



Οι ξένοι δεν πληρώνουν, βάσει νομοθεσίας της Ε.Ε., καθώς ο δρόμος αυτός δεν πληροί καμία προδιαγραφή για εθνικό οδικό δίκτυο».



Αυτή ήταν η εμπρηστική, αλλά και πολύ λογική, συνάμα, δήλωση του νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλου, μετά τη συμβολική κατάληψη που πραγματοποιήθηκε στα διόδια του Ρίου. Μερικές μέρες νωρίτερα, φορείς του νομού είχαν επισκεφθεί τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ για να του εκθέσουν το πρόβλημα της τριτοκοσμικής «Νέας Εθνικής Κορίνθου…
…- Πατρών» (αλήθεια, ο χαρακτηρισμός «νέα» είναι διαχρονικός;).

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε ότι «ο υπουργός ήταν μη ενημερωμένος για την τραγική κατάσταση της εθνικής οδού Κορίνθου - Πάτρας - Πύργου». Ωστόσο, «ο κ. Σουφλιάς εξεμάνη όταν του είπα ότι έχει έλλειμμα πληροφόρησης για την κατάσταση του δρόμου».
Για να βοηθήσουμε τον υπουργό να κατανοήσει προς τι όλη αυτή η φασαρία, αναζητήσαμε την επίμαχη ευρωπαϊκή οδηγία βάσει της οποίας θεμελιώνεται η άρνηση πληρωμής διοδίων στον συγκεκριμένο δρόμο: πρόκειται για την 1999/62/EC, «περί επιβολής τελών στα βαρέα φορτηγά οχήματα που χρησιμοποιούν ορισμένα έργα υποδομής», η οποία θέτει το νομικό πλαίσιο για τα τέλη χρήσης εθνικών δρόμων από εμπορικά οχήματα.

Στους γενικούς όρους της οδηγίας προβλέπονται επίσης «οι συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται από τις χώρες - μέλη, εφόσον επιθυμούν να θεσπίσουν διόδια σε μία οδό».
Ο ορισμός της έννοιας του δρόμου για τη διέλευση του οποίου παρέχεται στα κράτη η δυνατότητα να επιβάλουν την πληρωμή διοδίων είναι σαφής:

«Διόδια και τέλη χρήσης επιβάλλονται μόνο στους χρήστες αυτοκινητοδρόμων ή άλλων οδών με περισσότερες από μία λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, όταν οι οδοί αυτές έχουν χαρακτηριστικά ανάλογα προς τα χαρακτηριστικά των αυτοκινητοδρόμων, καθώς και στους χρήστες γεφυρών, σηράγγων και ορεινών διαβάσεων».

Ως αυτοκινητόδρομος ορίζεται «κάθε οδός που διαθέτει για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας διακεκριμένα οδοστρώματα τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστική νησίδα, που δεν προορίζεται για την κυκλοφορία, είτε, κατ’ εξαίρεση, με άλλα μέσα».

Επίσης, «δεν διασταυρώνεται στο ίδιο επίπεδο με άλλη οδό, με σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή ή με λωρίδα για πεζούς» (αυτό που ονομάζουμε «κλειστός αυτοκινητόδρομος»).
Υπενθυμίζουμε ότι από τα 141 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Κόρινθο από την Πάτρα, τα περισσότερα διανύονται με μία λωρίδα κυκλοφορίας (και... μισή βοηθητική), χωρίς την ύπαρξη νησίδας και χωρίς φωτισμό το βράδυ!


Σύμφωνα με τον νομάρχη Αχαΐας, οι υπάλληλοι των διοδίων είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και δεν φέρνουν καμία αντίρρηση στους υποψιασμένους οδηγούς που επικαλούνται την ευρωπαϊκή διάταξη για να μην πληρώσουν, σηκώνοντας αδιαμαρτύρητα τις μπάρες για να περάσουν.



Πηγές από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ υποστηρίζουν ότι τους αρμόδιους τους έχουν ζώσει τα φίδια εξαιτίας της ολοένα και μεγαλύτερης αμφισβήτησης που εκδηλώνεται ως προς τη νομιμότητα της είσπραξης του τέλους διοδίων.


Βοηθήστε κι εσείς να πολλαπλασιαστεί η αμφισβήτηση, αρνηθείτε να πληρώσετε διόδια στην Κορίνθου - Πατρών και διαδώστε την ύπαρξη αυτού του δικαιώματος!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Ιδρυση Μουσείου Τυπογραφίας στο Νέο Φρούριο Κέρκυρας

Με την υπ’ αριθμ. 3 - 24 απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του
Πολιτιστικού Ιδρύματος «Ομίλου Πειραιώς»
για την αποκατάσταση και μετατροπή σε Μουσείο Τυπογραφίας του Αμυντικού Στρατώνα Νέου Φρουρίου».
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το 1999 αλλά στην συνέχεια ατόνησε, απομακρύνθηκε το ίδρυμα από την επιλογή της Κέρκυρας και απέσυρε την πρόταση του
Η νέα δημοτική αρχή προσέγγισε εκ νέου το Ίδρυμα και με δεδομένο ότι είχε ήδη ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα θέματα πρόσβασης και πάρκινγκ, το ίδρυμα άρχισε εκ νέου να βλέπει σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση, τονίζοντας όμως ότι είναι η ύστατη ώρα για να εκπονηθούν οι μελέτες, με δαπάνη του ιδρύματος προκειμένου να ενταχθεί το έργο στο Δ ΚΠΣ.
Στη εισήγηση του, ο Αντιδήμαρχος και Προέδρος της ΑΝΕΔΚ κ. Παύλος Μεταλληνος στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Ο ελλαδικός χώρος που είναι ταυτισμένος με την ελληνική τυπογραφία είναι τα Επτάνησα και κυρίως η Κέρκυρα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι από τους 1300 τίτλους που τυπώθηκαν μεταξύ του 1798 και του 1848, οι 800 είχαν τυπωθεί στην Κέρκυρα, οι 300 στην Ζάκυνθο και οι 200 στην Κεφαλονιά, ενώ είναι γνωστή η περίπτωση του λιθογραφείου του Γερ. Ασπιώτη και του γιού του Κων/νου (1844-1964), που το 1928 συγχωνεύθηκε με την ανώνυμη Εταιρία Ασπιώτη ΕΛΚΑ.Το Μουσείο της Τεχνολογίας της Ελληνικής Τυπογραφίας θα αναφέρεται στην τεχνολογία της ελληνικής τυπογραφίας από τον 15ο έως τον 20ο αιώνα, η οποία γνώρισε ιδιαίτερη ανάπτυξη στα Επτάνησα.Στις εκθετικές του μονάδες θα αναδεικνύεται ο σχεδιασμός, η χάραξη και η χρήση των τυπογραφικών στοιχείων και του μηχανολογικού εξοπλισμού στα τυπογραφεία ελληνικών βιβλίων στην Ιταλία (15ος – 19ος αι.), στο γερμανόφωνο χώρο (18ος – 19ος αι.), στη Γαλλία (16ος – 19ος αι.), στην Αγγλία και στην Αμερική (18ος – 20ός αι.) και στην Ανατολή (1627-1821), παράλληλα με την εξέλιξη της τυπογραφίας στο Ελληνικό Κράτος 1821- 1960.Οι θεματικοί άξονες του μουσείου είναι: α) η χάραξη και η χύτευση ελληνικών στοιχείων και κοσμημάτων, β) η στοιχειοθεσία και η σελιδοποίηση, η χειροστοιχειοθεσία, η λινοτυπία και η μονοτυπία, γ) η ξυλογραφία, η χαλκογραφία, η λιθογραφία, η χρωμολιθογραφία και η τσιγκογραφία και δ) τα πιεστήρια, δηλαδή οι εκτυπωτικές μηχανές διαφόρων τύπων (επίπεδα κάθετα κυλινδρικά) από ποικίλα υλικά (ξύλινα, ξύλινα με μεταλλικά εξαρτήματα, μεταλλικά) και διαφορετικών φάσεων τεχνολογικής εξέλιξης (χειροκίνητα, ατμοκίνητα, ηλεκτροκίνητα).Στο Μουσείο θα περιλαμβάνεται επίσης και ενότητα της κατασκευής του χαρτιού..Τέλος ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει χαρτί στο οποίο στη συνέχεια θα δύναται να επιχειρεί την εκτύπωσή του».Η υλοποίηση αυτής της σημαντικής απόφασης θα δώσει την δυνατότητα στην Κέρκυρα να αποκτήσει ένα θεματικό Μουσείο, συγχρόνων μουσειολογικών προδιαγραφών, το οποίο με την λειτουργία του θα αποτελέσει πόλο ποιοτικών δραστηριοτήτων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής (διεθνή συνέδρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες, εκθέσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών κλπ).Με την δημιουργία και εγκατάσταση του Μουσείου της Τεχνολογίας της Ελληνικής Τυπογραφίας στο Ν. Φρούριο, το ίδιο το μνημείο, εκτός από το ότι αυξάνει την επισκεψιμότητα του, μετατρέπεται σε ακόμα πιο ζωντανό ποιοτικό κύτταρο πολιτισμού, καταδεικνύοντας τον τεράστιο ρόλο που διαδραμάτισε η τυπογραφία στην κοινωνικο-οικονομική ιστορία όχι μόνο του τόπου μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ

<ΚΑΛΛΙΕΡΓΏΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ>
Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα ο Ζαχο, ήταν μόλις 70 κιλά,στο τέλος έφτασε τα 120.Άξιος.
Τα κουμπιά του Μάκη μοιάζουν με τις εξαγγελίες του Ανδρέα(έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ κλπ).όλοι τις ακούμε κανείς δεν τις βλέπει.
Μετά από τέσσερις ώρες εκπομπή,το μόνο που καταλάβαμε ήταν ότι χρειάστηκαν ένα μήνα για να καταλήξουν στη φωτογραφία που θα έβαζαν στο κοινό άρθρο τους στο θέμα.
Επίσης διαδίδεται ότι στις τελευταίες εκπομπές οι Καλεσμένοι είναι κονσέρβα Ζωντανά βλέπουμε μόνο το ρεπορτάζ και τον Μάκη.
Οι καλεσμένοι είναι μοντάζ από παλιότερες εκπομπές(εξ ου και είναι διαρκώς εκτός θέματος). Όσο για τους φίλους του Μάκη,είναι ένα πράγμα σα τον στρατό .
Δεν είναι επιλογή τους αλλά υποχρέωση Από τη στιγμή που θα πει ο Μάκης <είναι φίλος μου> τέλειωσε το παραμύθι Το δέχεσαι και ο Θεός βοηθός
Κάτι ήξερε ο Θέμος που όταν ξεκίνησε το θέμα με τα πέντε εκατομμύρια έλεγε ότι έχει πάνω από δώδεκα εκατομμύρια πόθεν έσχες .
Κοντεύει να τα φτάσει,και να δούμε τι θα λέει από δω και πέρα Ήταν άπειρος ο Κουτοδήμος.
Αν ήταν έμπειρος θα είχε ζητήσει και προσωπικά ανταλλάγματα για την μεσολάβηση
Δεν πειράζει,θα μάθει
Κουτί του έκατσε του Καραμανλή η φάση με τον Χριστόδουλο
Έκλαψε με την ψυχή του και χωρίς να τον παρεξηγεί κανένας Άλλο τώρα αν αυτός έκλαιγε για το <χαμένο όνειρο>.
Όχι του Μάκη,το δικό του. Αλανι.

Διαβαστε Περισσοτερα...

χάρτης μπας και καταλάβουμε τι γίνεται


Διαβαστε Περισσοτερα...

Γιατί ποτέ δεν υπάρχει 1 αλήθεια..

Ερώτηση 1 :
Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία απότα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε καισύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;
Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.
Ερώτηση 2 :
Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης και μόνο η ψήφος σαςμετράει.Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.

Ο υποψήφιος Α
Συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς.Συμβουλεύεται αστρολόγους.Απατά τη γυναίκα του.Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
Ο υποψήφιος Β
Απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, Κοιμάται μέχρι το μεσημέρι,Έκανε χρήση ναρκωτικών στο ΠανεπιστήμιοΚαι πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
Ο υποψήφιος Γ
Είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέαπατήσει τη σύζυγό του.

Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας;

Αποφασίσατε;
Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.
Και, επ' ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης:
Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.

Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;

Θυμηθείτε: Οι ερασιτέχνες έχτισαν την κιβωτό.

Οι επαγγελματίες έχτισαν τον τιτανικό.

Μπορείτε να φανταστείτε μια επιχείρηση που έχει λίγο περισσότερο από 500 υπάλληλους οι οποίοι έχουν τις ακόλουθες στατιστικές

* 29 έχουν κατηγορηθεί για μοιχεία
* 7 έχουν συλληφθεί για εμπλοκή σε οικονομικά σκάνδαλα
* 19 έχουν κατηγορηθεί για πλαστογράφηση απορρήτων εγγράφων
* 117 άμεσα ή έμμεσα έχουν οδηγήσει τουλάχιστον 2 επιχειρήσεις σε πτώχευση
* 3 έχουν μπει για κάποιο διάστημα φυλακή για επίθεση
* 71 δεν μπορούν να πάρουν μια πιστωτική κάρτα λόγω της κακής πίστωσης
* 14 έχουν κατηγορηθεί για αδικαιολόγητες δαπάνες
* 8 έχουν συλληφθεί για κλοπή σε μαγαζί
* 21 είναι αυτήν την περίοδο κατηγορούμενοι σε δίκες
* 84 έχουν συλληφθεί να οδηγούν μεθυσμένοι τα δυο τελευταία χρόνια

Μπορείτε να υποθέσετε σε ποια οργάνωση ανήκουν;
Είναι κάποια από τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου.....

Η ίδια ομάδα ηλιθίων που ψηφίζουν εκατοντάδες νόμων για να κρατήσουν τον υπόλοιπο κόσμο σε τάξη ... [
their motto: "Either you do our own thing OR we bring democracy to your country" !!!]

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Μάκη

Makis Facts



Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Μάκη στο

www.makisfacts.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

ελληνικής εκκλησίας και show man Χριστόδουλο

Ο μισός μεγαλο-δημοσιογραφικός κόσμος δήλωνε πνευματικό του τέκνο! ( και η Παναγιωταρέα βεβαίως βεβαίως )

Τα αφιερώματα έδιναν και έπαιρναν !Ο άνθρωπος που έφερε την Νεολαία στην Εκκλησιά !Ποια νεολαία στην εκκλησιά ρε μάγκες ! ( στους γάμους ,στις βαπτίσεις και στην ανάσταση …δηλαδή στα show )

Στα προαύλια των σχολείων που έλεγε ανέκδοτα στα πρωτάκια !Ευτυχώς ή δυστυχώς νεολαία είναι αλλού !

Στο villa mercedes , στο Mao –Mao , στο Romeo, στα internet Games café !Στον ΟΑΕΔ «ψάχνοντας » για μια κάρτα ανεργίας και μια ανασφάλιστη θέση εργασία και των 700 ευρώ!

Στις καταλήψεις των πανεπιστημίων και των σχολείων !Αλλά και η λεζάντα !

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος από τον γραφικό Ψωμιάδη μέχρι τον Όμιλο Βενιζέλου και τους «Τσιπρίστρες» του Συνασπισμού παρέλασε ή παρελαύνει …μπροστά από στις κάμερες με φόντο την σωρό του εκλιπόντα, αναζητώντας μια «θεϊκή» ψήφο !

Η νεκροφιλία και ψηφοθηρία σε όλο της το μεγαλείο !

Και εκεί ανάμεσα σε θεούσες και θεούσους…όταν έβλεπαν κανένα «σάικο» νέο ,οι «δαιμόνιοι ρεπόρτερ» αναφωνούσαν και πολλοί νέοι προσέρχονται εδώ …κλπ

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ,μπροστά στις κάμερες ...η είδηση για το που θα μπορούσε να είναι το μέλλον αυτής της χώρας …ήταν ανύπαρκτη στα κάθε είδους και μορφής ΜΜΕΟ Bill Gates εγκαινίασε κέντρο καινοτομίας της Microsoft στην Ελλάδα !

ΣΙΓΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ! ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Οι ουρές ενος υπανάπτυκτου λαού και οι γελοίοι καναλάρχες που τις εμπορεύονται...


Η απαίδευτη αγέλη όλων των ηλικιών σχηματίζει ουρές, ακολουθώντας τους υποκριτές ταγούς της, πάνω απο το άψυχο σώμα του Μακαριστού. Την ιδια στιγμή τα κανάλια που με ανυπομονησία περίμεναν το χάπενιγκ του θανάτου, είχαν ετοιμάσει απο καιρό τα σχετικά αφιερώματα στη ζωή του. Και να που τώρα έκαναν την εμφανισή τους ενα σκασμό τεθλιμμένες χήρες παρότι ο Αρχιεσπίσκοπος ητο ανύπαντρος.

Οι εφήμερες χήρες έχουν ως εξης.

Ξεκίνημα με την ανόητη Πόπη Τσαπανίδου της ΝΕΤ, που διαρκώς δεν βρίσκει χρόνο να μας εκμυστερευθεί τα σημαντικά γεγονότα της μέρας, οπως τρεις λακούβες στο Γαλάτσι.

Στη συνέχεια ντύνεται χήρα η Μαριέτα Χρουσαλά, στην οποία συνέστησε η μητέρα της να είναι θεοσεβούμενη, για να πετύχει πλούσιο γαμπρό διαρκείας και με προγαμιαίο συμβόλαιο. Χήρα και η Αννα Δρούζα, η οποία λυπάται γενικώς, ανάλογα με το υψος του συμβολαίου της. Χήρα μικρής διάρκειας και η Τατιάνα, μια και έτσι κι αλλιώς διάγει παρατεταμένη περίοδο ζωντοχηρίας.

Χήρες και μια ντουζίνα ρεπορτερίνες οι οποίες ξεσπούν σε οργασμούς, βλέποντας ουρές άπλυτων πιστών οι οποίοι είναι έτοιμοι ν ανταλλάξουν μικρόβια με το κουφάρι του Σεβασμιώτατου. Την ιδια στιγμή οι γελοίοι καναλάρχες απολαμβάνουν τις τηλεδημιουργίες τους μ ενα αίσθημα υπερηφάνιας να τους διακατέχει. Αλλά τι να πεις γι αυτη την εικόνα Κωσταλέξι στη Μητρόπολη, οταν οι πολιτικοί μας άνδρες σπρώχνονται ποιος θ ασπασθεί πρώτος το κουφάρι και στη συνέχεια θα μεταγγίσει τα μικρόβια στα μικρόφωνα των χαμηλόμισθων τηλεκαννιβάλων;

Ο Θεός είναι μέσα μας. Προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Δεν χρειάζεται μεσίτες. Αντε να τα πεις αυτά στα γελοία κανάλια -εικόνα των γελοίων εκδοτών-καναλαρχών, οσο πλούσιοι κι αν είναι. Και στους καναλάρχες, έχουμε τις δευτεράτζες που μας αξίζουν...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Rondo.Web.Radio


Κάνουμε ραδιόφωνο για την ψυχή μας,για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας.Οδηγός μας στάθηκε αυτό που υπήρχε γύρω μας, σε ήχους τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με την μουσικήΤο κοινό που μας ακούει και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένα, ραδιόφωνο που να είναι πολιτισμόςγράψτε τις παρατηρήσεις σας
rondoradio@gmail.com

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

(((ΈΦΗ ΓΎΡΙΣΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΣ)))



KANONEΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
* Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.
* Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP". Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας .
* Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.
* Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS, το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κάτοχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.
* Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.
* Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ ' αυτό.
* Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.
* Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γρα φτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...
* Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

..................................................................................




Μία νέα κλίκα δρα στην πόλη, και κατάσχει αυτοκίνητα που οδηγούν αποκλειστικά γυναίκες!!

Συμβαίνει κυρίως στα φανάρια. Αυτοί οι τύποι ξεγυμνώνονται και πλησιάζουν το αυτοκίνητο με την πρόφαση ότι καθαρίζουν παράθυρα και καθώς φτάνουν κοντά, ένας από αυτούς πηδάει μέσα και οδηγεί το αυτοκίνητο σε μέρη ερημικά, όπου έχουν πάει και οι άλλοι, με σκοπό να πλήξουν την οδηγό.

Συνέβη ήδη σε εμένα 3 φορές την Πέμπτη και 5 φορές το Σάββατο…



...Αλλά δεν κατάφερα να τους βρω και την Κυρια κή!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Άλλος για τη καρέκλα!‏

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share