Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Οι ουρές ενος υπανάπτυκτου λαού και οι γελοίοι καναλάρχες που τις εμπορεύονται...


Η απαίδευτη αγέλη όλων των ηλικιών σχηματίζει ουρές, ακολουθώντας τους υποκριτές ταγούς της, πάνω απο το άψυχο σώμα του Μακαριστού. Την ιδια στιγμή τα κανάλια που με ανυπομονησία περίμεναν το χάπενιγκ του θανάτου, είχαν ετοιμάσει απο καιρό τα σχετικά αφιερώματα στη ζωή του. Και να που τώρα έκαναν την εμφανισή τους ενα σκασμό τεθλιμμένες χήρες παρότι ο Αρχιεσπίσκοπος ητο ανύπαντρος.

Οι εφήμερες χήρες έχουν ως εξης.

Ξεκίνημα με την ανόητη Πόπη Τσαπανίδου της ΝΕΤ, που διαρκώς δεν βρίσκει χρόνο να μας εκμυστερευθεί τα σημαντικά γεγονότα της μέρας, οπως τρεις λακούβες στο Γαλάτσι.

Στη συνέχεια ντύνεται χήρα η Μαριέτα Χρουσαλά, στην οποία συνέστησε η μητέρα της να είναι θεοσεβούμενη, για να πετύχει πλούσιο γαμπρό διαρκείας και με προγαμιαίο συμβόλαιο. Χήρα και η Αννα Δρούζα, η οποία λυπάται γενικώς, ανάλογα με το υψος του συμβολαίου της. Χήρα μικρής διάρκειας και η Τατιάνα, μια και έτσι κι αλλιώς διάγει παρατεταμένη περίοδο ζωντοχηρίας.

Χήρες και μια ντουζίνα ρεπορτερίνες οι οποίες ξεσπούν σε οργασμούς, βλέποντας ουρές άπλυτων πιστών οι οποίοι είναι έτοιμοι ν ανταλλάξουν μικρόβια με το κουφάρι του Σεβασμιώτατου. Την ιδια στιγμή οι γελοίοι καναλάρχες απολαμβάνουν τις τηλεδημιουργίες τους μ ενα αίσθημα υπερηφάνιας να τους διακατέχει. Αλλά τι να πεις γι αυτη την εικόνα Κωσταλέξι στη Μητρόπολη, οταν οι πολιτικοί μας άνδρες σπρώχνονται ποιος θ ασπασθεί πρώτος το κουφάρι και στη συνέχεια θα μεταγγίσει τα μικρόβια στα μικρόφωνα των χαμηλόμισθων τηλεκαννιβάλων;

Ο Θεός είναι μέσα μας. Προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Δεν χρειάζεται μεσίτες. Αντε να τα πεις αυτά στα γελοία κανάλια -εικόνα των γελοίων εκδοτών-καναλαρχών, οσο πλούσιοι κι αν είναι. Και στους καναλάρχες, έχουμε τις δευτεράτζες που μας αξίζουν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ...ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ...ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!

Bookmark and Share