Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

EN +ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

en-003
Ξεφυλλίστε το νέο ΕΝ



Διαβαστε Περισσοτερα...

Υποβρύχια ... cool ...ελεύθερη πτώση!



Διαβαστε Περισσοτερα...

The Greek Crisis Explained, Episode 1 on Vimeo

The Greek Crisis Explained, Episode 1 from NOMINT on Vimeo.

Δημοσίευση ανάρτησης

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι μπάλες του Mundial... cool από το 1930 ως σήμερα!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πορίσματα για το Βατοπέδι, ή τρία πουλάκια κάθονταν … | ANTI WEBLOG

Δεν με εκπλήσσει το ότι βγήκαν πέντε διαφορετικά πορίσματα για το Βατοπέδι. Με εκπλήσσει που κανένα δεν ζητά την διερεύνηση ευθυνών του Ψινάκη. Μα είναι κουπ αυτές με τι οποίες κυκλοφορεί;

Επίσης, παραδόξως, το πόρισμα του ΚΚΕ δεν έχει καμία αναφορά στις ευθύνες του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και καμία διαμαρτυρία για τον αφανισμό των ινδιάνων.

Για το ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Φταίει μόνο η ΝΔ. Για τη ΝΔ είναι ολοφάνερο ότι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Και συμφωνούν ότι απευθύνονται μόνο σε μαλάκες.

Ο ΛΑΟΣ με μπέρδεψε. Αν κατάλαβα καλά, κατά το εκπρόσωπό του, φταίει όποιος δεν του δίνει σημασία, ο Ψινάκης κι όποιος κριτής δεν βάζει 10 στη Μανωλίδου.

Την πιο ξεκάθαρη θέση την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευθύνες ανήκουν στην ανανεωτική πτέρυγα και στον Αλαβάνο και ποιος ασχολείται τώρα με εξεταστικές κι αηδίες.

Προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτές τις εξελίξεις γιατί περίμενα χειρότερα κι ανανεώθηκε η πίστη μου στους θεσμούς.

Αφού δεν κατηγορήθηκαν η Αγία Τριάδα και η Παναγία για συγκάλυψη των μοναχών του Βατοπεδίου δεν φοβάμαι τίποτα.

Και που είσαι Σεβασμιότατε Άνθιμε. Κάτω τα χέρια απ’ τον παπά-Χρήστο, τον παπά-ΠΑΟΚ, γιατί θα έρθει να παρακολουθήσει λειτουργία σύσσωμη η θύρα 4.

http://www.antinews.gr/?p=49368


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα πιο παράξενα μουσεία


Παράξενο μουσείο
Ορισμένα μουσεία έχουν εκθέματα ιστορικά, άλλα αρχαιολογικά κι άλλα προάγουν την Τέχνη. Υπάρχουν, όμως, και μουσεία που έχουν τα πάντα … εκτός από τα παραπάνω. Είναι τα λεγόμενα “παράξενα” μουσεία, που αν και αιφνιδιάζουν- ενίοτε- τον επισκέπτη με τα εκθέματά τους, αποκτούν ολοένα και περισσότερους πιστούς οπαδούς.
Αν, λοιπόν, έχετε εξαντλήσει τον κατάλογο με τα … συμβατικά μουσεία και τις γκαλερί Τέχνης και αναζητάτε εναλλακτικές επιλογές, ιδού ορισμένα από τα “παράξενα” μουσεία του πλανήτη.

Περίεργο Μουσείο

Διαβαστε Περισσοτερα...

Προειδοποίηση Ρώσων για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα!



Μια «τολμηρή» προειδοποίηση-έκθεση για επικείμενο μεγάλο σεισμό στον ελλαδικό χώρο, με βάση ηλεκτρικά σήματα που καταγράφηκαν στα μέσα Μαΐου από επίγειο σταθμό που βρίσκεται στην Πελοπόννησο, δορυφορικές μετρήσεις, αλλά και την εμφάνιση χιλιάδων βατράχων στην Εγνατία Οδό έχουν αναρτήσει Ρώσοι επιστήμονες στην επίσημη κρατική ιστοσελίδα της Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το φωτοτυπικό σας κατασκοπεύει!




Διαβαστε Περισσοτερα...

Γυναίκα πουλάει λεμονάδα στην παραλία...


Και μετά σου λένε ότι δεν υπάρχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες...



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Eπίγεια (ποσοδφαιρική) σοφία" (Αρχίζει το ματς!!!)


"Ο επόμενος αντίπαλος είνα πάντα ο πιο δύσκολος"
JOSEPH SEPP HERBERGER (Προπονητης-θρύλος της Εθνικής Γερμανίας)

"Δεν κερδίζει απαραίτητα ο καλύτερος. Αν ήταν έτσι η Βραζιλία θα είχε πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο 14 φορές"
ROUDI FELLER (Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής)

""Ένα παιχνίδι είναι". Αυτή είναι η πιο εξωφρενική ανοησία που έχω ακούσει!. Το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη, τέχνη, πόλεμος, μπαλέτο, δράμα και χαρά όλα σε ένα"
TOM ATLAY (Συντάκτης της Daily Telegraph)

"H χαρά να βλέπεις τον Γιουρι Γκαγκάριν να πετά στο Διάστημα μόνο με μια καλή απόκρουση πέναλτι μπορεί να συγκριθεί"
LEV YASIN (Θρυλικός ρώσος τερματοφύλακας)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ερντογάν όπως Τσάβες...



Της Αριστοτελίας Πελώνη

ΣΤΙΣ 9 Μαρτίου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν µετέβη στη Σαουδική Αραβία για να παραλάβει το Βραβείο Κing Faisal. Το πολυτιµότερο βραβείο του βασιλείου των ουαχαµπιτών δίνεται σε ανθρώπους που διακρίνονται για την προσφορά τους στο Ισλάµ. Εύλογα προκύπτει η απορία 

Διαβαστε Περισσοτερα...

iPhone App για απρόσεκτους εραστές (Video)


Durex iPhone App
Μια νέα εφαρμογή του iPhone σε συνεργασία με την εταιρεία προφυλακτικών Durex, έχει στόχο να πείσει τους άνδρες να παίρνουν προφυλάξεις, παρουσιάζοντας με γλαφυρό τρόπο τις ευθύνες ενός πατέρα. Δείτε το απίθανο βίντεο!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα sexy μοντέλα του Μουντιάλ 2 !







Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΡΚΑΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Άλλα κόλπα



Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com---Συλλήψεις έξι ατόμων για εκβίαση και τοκογλυφία



ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν την Τετάρτη και ώρα 12:15' στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας έξι ημεδαποί για εκβίαση, τοκογλυφία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, υπεξαίρεση και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία ημεδαπού ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και των μελών της οικογενείας του, και την απαίτηση των ως άνω δραστών να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, σχεδιάστηκαν δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, κατά τις οποίες συνελήφθησαν οι ανωτέρω δράστες, να παραλαμβάνουν από τον καταγγέλοντα προσημειωμένες συναλλαγματικές.
Σε γενόμενες σωματικές έρευνες στους δράστες, ανευρέθησαν τα κάτωθι:
• Πέντε (5) προσημειωμένες συναλλαγματικές
• Έντεκα (11) συναλλαγματικές διαφόρων εκδοτών
• Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Από την προανάκριση προέκυψαν τα ακόλουθα:
- Πέντε (5) εκ των δραστών, οι οποίοι τυγχάνουν πολύ κοντινοί συγγενείς είχαν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα και δρώντας από τις αρχές μηνός Αυγούστου του έτους 2008 έως και σήμερα επεδίωκαν τη διάπραξη των κακουργηματικών κατ' επάγγελμα τοκογλυφικών πράξεων και της κακουργηματικής εκβίασης, σε βάρος του καταγγέλοντα.
- Ένας (1) εκ των δραστών, την 24/05/2010 υπεξαίρεσε από κατάστημα γεωργικών και ηλεκτρικών μηχανημάτων, μία (1) μπετονιέρα, ένα (1) τροχό κοπής μάρκας HITACHI και μία ηλεκτροκόληση χρηματικής αξίας περίπου 1300 ευρώ, προφασιζόμενος ότι θα τα μισθώσει για 5 ημέρες έναντι του ποσού των 150 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε άλλο άτομο.
- Την 02/04/2010 ένας εκ των δραστών, υπεξαίρεσε το Ι.Χ.Ε αυτ/το, μάρκας MAZDA 323, ιδιοκτησίας του καταγγέλοντα, ως αντάλλαγμα στις μηνιαίες τοκογλυφικές του αξιώσεις. Το εν λόγω όχημα ανευρέθη κατασχέθηκε και αποδόθηκε νομότυπα.

Ανωτέρω δράστες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Προανάκριση ενεργείται από την Υ.Α. Κέρκυρας.


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ VS MATAKIAS: Η Μαρία Μενούνος στο ρινγκ! Δείτε το βίντεο!



Τις δεξιότητές της όχι στην παρουσίαση αλλά στο... ξύλο έδειξε η Μαρία Μενούνος σε σόου WWE παλεύοντας με καλλίγραμμες κοπέλες οι οποίες ασχολούνται με το Wrestling. Η Μενούνος εμφανίστηκε με την ελληνική σημαία στην μπλούζα της δείχνοντας πως δεν ξεχνάει την καταγωγή της!

Διαβαστε Περισσοτερα...

20 συμβουλές για να μην ξαναπατήσει επισκέπτης στο site σας



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα παρατσούκλια των 32 ομάδων του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής

0


Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


“Ηγήσου, ακολούθησε, ή φύγε από τη μέση”
TOMAS PAINE (Βρετανικής καταγωγής συγγραφέας, ένας από τους "ιδρυτές - πατέρες” των ΗΠΑ)

"Οι εχθροί σε κάνουν πιο δυνατό, οι σύμμαχοι πιο αδύναμο"
FRANK HERBERT (Αμερικανός συγγραφέας)

"Η Γεωγραφία μας έκανε γείτονες. Η Ιστορία μας έκανε φίλους. Η Οικονομία μας έκανε συνεταίρους και η ανάγκή μας έκανε συμμάχους. Αυτούς που ένωσε ο Θεός με τέτοιο τρόπο , κανένας άνθρωπος ας μη τους χωρίσει"
JOHN F. KENΝEDY (35oς πρόεδρος ΗΠΑ)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Λειτουργία στον Πόντο μετά 88 έτη


Της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Για πρώτη φορά έπειτα από 88 χρόνια στις 15 Αυγούστου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε χθες στο Φανάρι η γραπτή άδεια με την οποία το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού επιτρέπει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο να λειτουργήσει στο μοναστήρι, το οποίο με την πάροδο των ετών έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Οπως επισημαίνει ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ο οποίος έχει αναλάβει με προτροπή του Οικουμενικού Πατριάρχη να συντονίσει την όλη προσπάθεια στην Ελλάδα, «η γραπτή άδεια έφτασε. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, αφού στο μοναστήρι δεν τελέστηκε επισήμως ούτε μια λειτουργία όλα αυτά τα χρόνια και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των 16 αιώνων της μονής που ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα βρίσκεται στην Παναγία Σουμελά στις 15 Αυγούστου, την ημέρα δηλαδή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην οποία είναι αφιερωμένο το μοναστήρι» .

Οπως επισημαίνει ο Μητροπολίτης Δράμας, ο οποίος είναι ο μόνος ποντιακής καταγωγής ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος, «όταν το έμαθα με έπιασαν δάκρυα. Αυτή η στιγμή δείχνει ότι η ιστορία έχει πολλές παλίρροιες και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την περιοχή και το μοναστήρι, το οποίο θα γίνει σημείο αναφοράς των χριστιανών όλης της Μαύρης Θάλασσας».
Στη συνέχεια ο κ. Παύλος σπεύδει να συστήσει «σύνεση και σοβαρότητα». «Η επίσκεψη στην Παναγία μας», προσθέτει, «πρέπει να μείνει μακριά από εξάρσεις που μπορούν να σκιάσουν την ιστορική προσπάθεια του Οικουμενικού μας Πατριάρχη. Αντίθετα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθειά του με απόλυτη σοβαρότητα» .

Οι πληροφορίες για τη λειτουργία της Παναγίας Σουμελά εκτιμάται ότι θα κινητοποιήσουν χιλιάδες ποντιακής καταγωγής Ελληνες που ζουν στις χώρες της Ευρώπης, στην Αμερική αλλά και σε αυτήν ακόμη την Αυστραλία.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τι μυστήριος και ανεξήγητος μπορεί καμία φορά να γίνει ο κόσμος


Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος από το ellinikesaxies.blogspot.com
Τι μυστήριος και ανεξήγητος μπορεί καμία φορά να γίνει ο κόσμος, ακόμα και για τους ιδιοφυέστερους των πολιτικών μας. Εκεί που νομίζουν ότι όλα τα έχουν σκεφθεί και προβλέψει, εμφανίστηκε εκ του μη όντος, από το πουθενά, ένας περίεργος άνθρωπος ανάμεσά τους. Για να πούμε την αλήθεια, τρανταχτά στοιχεία για το ότι ο Στέλιος Βάσκος είναι άνθρωπος, δεν υπάρχουν. Το αντίθετο μάλιστα. Αν ήταν άνθρωπος, πως είναι δυνατόν να έχει κάνει αυτά που έχει κάνει; Πέρυσι ανέβηκε σε ένα ποδήλατο. Πήγε μία βόλτα από τα Τρίκαλα στην Πόλη, και γύρισε για καφέ στην Θεσσαλονίκη, μετά από 1350 χλμ συνεχόμενης ποδηλασίας, χωρίς καμία στάση, χωρίς να πατήσει το πόδι του στο έδαφος ούτε για τα απαραίτητα, για τα οποία ήταν διασωληνωμένος. Μα είναι δυνατόν ; Αναφωνούν κάποιοι. Είναι δυνατόν να έχει γίνει κάτι τέτοιο και να μην το έχουμε μάθει ; Αν είσασταν στα Τρίκαλα κυρίες και κύριοι, θα τα είχατε μάθει όλα, διότι ο Στέλιος είχε μαζί του πολυπληθή συνοδεία από την πόλη των Τρικάλων. Όλα τα Τρίκαλα παρακολουθούν τι κάνει ο Βάσκος. Αν όμως έχετε την ατυχία να μην ζείτε στα Τρίκαλα, τότε το πιθανότερο είναι ότι τίποτα δεν μάθατε. Μα, είναι δυνατόν σε μία χώρα που ασχολείται μέχρι το τι χρώμα μπικίνι φόρεσε η Λούλα Μπούλα, να μην έχει μαθευτεί κάτι τέτοιο; Είναι, πως δεν είναι. Είναι και παραείναι. Τώρα, στις 5 το πρωί της 5ης Ιουνίου, αυτή τη στιγμή που πάλι τρέχει ο Βάσκος, πόσοι το ξέρουν εκτός Τρικάλων; Ξεκίνησε ο άνθρωπος στις 3 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι από το κέντρο της πόλης των Τρικάλων, μέσα σε πλήθος κόσμου. Μετά από μία αδιάκοπη και υπεράνθρωπη προσπάθεια 40 συνεχόμενων ορών έφτασε στα Βουλγαροτουρκικά σύνορα, αφού πρώτα πέρασε από την Σόφια. Ξεπέρασε το καψόνι που του έκανε η Ελληνική Τροχαία βγάζοντάς τον από την συμφωνημένη διαδρομή και κάνοντάς τον να διανύσει μερικές δεκάδες χιλιόμετρα ακόμα. Ξεπέρασε και τις μεγάλες ανηφόρες και τους δυνατούς κόντρα ανέμους στη Βουλγαρία, και τώρα τον έχουν σταματήσει οι Τούρκοι στα σύνορα για ελέγχους. Μόλις ολοκληρωθούν, ο Στέλιος Βάσκος θα συνεχίσει για τον δρόμο της επιστροφής. Για να δούμε αν θα έχουμε τα καλά τα περσινά της πλήρους σχεδόν σιωπής από τα ΜΜΕ, η θα μάθει φέτος κάτι παραπάνω ο κόσμος για έναν Έλληνα υπεραθλητή, μοναδικό και για τα παγκόσμια δεδομένα, που τρέχει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η Γερμανία θα κατακτήσει το mundial σύμφωνα με επιστημονική μελέτη



Ο καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ, Metin Tolan, έδωσε τέλος στην όποια αγωνία μπορεί να είχε το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, σχετικά με το ποιος θα κερδίσει το τρόπαιο στο Mundial της Νοτίου Αφρικής
Ο τρελο- επιστήμονας, μετά από ατελείωτους υπολογισμούς και ξενύχτια με μπόλικη καφεΐνη (φαντάζομαι), αποκάλυψε στο γερμανικό περιοδικό «Zeit Wissen», πως έχει συνθέσει μια φόρμουλα βασισμένη στην τριγωνομετρία, η οποία βασίζεται σε όλα τα αποτελέσματα που έχουν φέρει τα «πάντσερ» στις προηγούμενες τελικές φάσεις Mundial. Κατέληξε λοιπόν ότι το βράδυ της 11η Ιουλίου, την κατάκτηση του τροπαίου θα πανηγυρίσει η Γερμανία!
Ο επιστήμονας λοιπόν δήλωσε «Είναι πολύ απλό κι όλοι οι υπολογισμοί μου το αποδεικνύουν αυτό. Η τελευταία φορά που πήραμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1990 (οι προηγούμενες είναι το 1954 και το 1974) κι από τότε έχουν γίνει τέσσερις διοργανώσεις. Η θέση που καταλαμβάνει κατά μέσο όρο η ομάδα σε κάθε διοργάνωση είναι 3.7 (λίγο πιο κάτω από την τρίτη δηλαδή) και η γερμανική.......... ομάδα παίρνει τον τίτλο κάθε τέσσερα ή πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να μας νικήσει φέτος και μπορείτε από τώρα να βάλετε τη σαμπάνια στον πάγο.»

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μάστορας στο σιδέρωμα!







Διαβαστε Περισσοτερα...

Do Not Steal Parking Spaces



Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι Αργεντινοί σχολιάζουν τον αγιασμό της Εθνικής Ελλάδας…



Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

TRICK ZACHMANN LECTURE

TRICK ZACHMANN LECTURE
O Patrick Zachmann του πρακτορείου Magnum Photos θα πραγματοποιήσει φωτογραφική διάλεξη το Σάββατο 5 Ιουνίου, στα πλαίσια του φωτογραφικού masterclass που οργανώνει η ομάδα ART/IF/ACT. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης ο Patrick Zachmann θα παρουσιάσει την 25ετή δουλειά του σχετικά με την Κίνα (1982-2006), καθώς και το τελευταίο του ντοκυμανταίρ για τη Μασσαλία "Bar centre des autocars". Θα ακολουθήσει βιντεοπροβολή σε δημόσιο αστικό χώρο με τις καλύτερες ! εικόνες των συμμετεχόντων στο masterclass.

Σάββατο 5 Ιουνίου, 8:30μ.μ.
ΖΕΟΝ, Σαχτούρη 8-10, Αθήνα χάρτης

Παρακαλούμε να προσέλθετε εγκαίρως, θα τηρηθεί προτεραιότητα προσέλευσης.

Είσοδος ελεύθερη

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ντοκουμέντο από την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών στο Ελλάδα-Σουηδία!


Δείτε ένα καταπληκτικό video απο το παιχνίδι της Σουηδίας με την Ελλάδα όπου περιέχονται οι συνομιλίες των διαιτητών απο την ενδοεπικοινωνία...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ




Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι 10 πιο παράξενοι άνθρωποι του κόσμου



Ο διάσημος Αμερικανός αρθρογράφος, Ιρν Κούπτσινετ, έγραψε κάποτε το εξής γνωμικό: «Τι μπορείς να πεις για μια κοινωνία, που λέει ότι ο Θεός πέθανε κι ο Έλβις ζει;», με σκοπό να καταδείξει αυτό που όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεστομίσει, το «έχει τρελαθεί ο κόσμος»…

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ροζαλία, ετών δύο: η ωραιότερη μούμια του κόσμου...!!!



Την έλεγαν Ροζαλία Λομπάρντο και υπήρξε, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που πέθανε στα δύο μόλις χρόνια του, από αναπνευστική λοίμωξη, το 1920, στο Παλέρμο, της Σικελίας.
Στην πόλη αυτή, του Ιταλικού Νότου, συνηθιζόταν τότε η ταρίχευση των σωμάτων των νεκρών και η τοποθέτησή τους στις κατακόμβες της μονής των καπουτσίνων μοναχών, οι οποίες μέχρι και σήμερα αποτελούν ένα μακάβριο μουσείο θανάτου. Το μικροκλίμα στην κρύπτη φρόντιζε ώστε τα πτώματα να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση.
Ο πατέρας της Ροζαλία, ο στρατηγός Μάριο Λομπάρντο, δεν άντεχε να αποχωριστεί την κορούλα του και έπεισε τους μοναχούς της Μονής των Καπουτσίνων στο Παλέρμο να του παραχωρήσουν μια θέση στην υπόγεια κρύπτη τους, την Catacombe dei Cappuccini. Με αυτον τον τρόπο να την επισκεφθεί και να τη δει όποτε ήθελε. Για να καταφέρει να διατηρήσει το πρόσωπό της όσο πιο όμορφο γινόταν, κάλεσε τον φημισμένο ταριχευτή Αλφρέντο Σαλάφια για βοήθεια.

 

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής.
– Τι λες, ρε παππού, ασφάλεια ζωής; Τρελάθηκες; Πόσο είσαι;
– 97 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.
– Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις;
– Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι.. Ο ασφαλιστής έχει κουφαθεί τελείως.
– Με τον πατέρα σου; Πόσων ετών είναι εκείνος;
– Ε, 125 κλείνει τον άλλο μήνα.
– Και στο...

εξωτερικό τι θα κάνετε;
– Να, μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου! Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο.
– Τι λες, ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου;
– Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα.
– Και τι θα κάνετε εκεί;
– Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει πάθει ήττα.
– Και γιατί παντρεύεται;
– Κοίτα μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του…

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Εχω την εντύπωση οτι η φράση "αδύναμο φύλο" εφευρέθηκε από κάποια γυναίκα για να αφοπλίσει τον άντρα που προετοιμαζόταν να γονατίσει"
OGDEN NASH (Αμερικανός ποιητής)

"Το μυαλό είναι μεγάλο προσόν αν το κρύβεις"
MAE WEST (Αμερικανίδα ηθοποιός)

"Μια γυναίκα είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι, ενώ ξέρω οτι δεν θα με βλάψει"
AVRAAM LINKOLN (Πρόεδρος των ΗΠΑ)


Διαβαστε Περισσοτερα...

Με φώτα πορείας τα πρόβατα...



Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ

Μπορεί να γλίτωσαν το σούβλισμα το Πάσχα του 2002, αλλά λίγες μέρες μετά, προς τα τέλη Μαΐου, 14 πρόβατα θυσιάστηκαν στον Μολώχ της ασφάλτου, επειδή δεν διέθεταν φώτα πορείας. Αν και πήγαν ως πρόβατα επί σφαγήν, η θυσία τους δεν πάει χαμένη, αφού δημιουργεί νέα νομολογιακά δεδομένα κυκλοφοριακής αγωγής.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα sexy μοντέλα του Μουντιάλ !


 




Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com--Κινητοποίηση για τις ενοχλήσεις του πρίγκηπα (;)



salman_bin_abdulaziz_al_saud-112ΚΕΡΚΥΡΑ.Στον κυβερνήτη του Ριάντ, Σαουδάραβα πρίγκηπα Salman Bin Abdulaziz Al Saud (φωτο) ανήκει το χλιδάτο TUEQ, που βρίσκεται στο λιμάνι και από το οποίο ο εκλεκτός επιβάτης του μεταφέρθηκε την Τρίτη το μεσημέρι εσπευσμένα στην Πολυκλινική, ευτυχώς, με επιπόλαιη αδιαθεσία. saudi_arab-multiclinic-225
Η όλη επιχείρηση έγινε με την κινητοποίηση αστυνομικής δύναμης, που απέκλεισε την κλινική ενώ νωρίς το απόγευμα και μετά τις εξετάσεις ο υψηλός προσκεκλημένος επέστρεψε στη θαλαμηγό TUEQ. (φωτο)
tueq-450















Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share