Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η Γερμανία θα κατακτήσει το mundial σύμφωνα με επιστημονική μελέτη



Ο καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ, Metin Tolan, έδωσε τέλος στην όποια αγωνία μπορεί να είχε το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, σχετικά με το ποιος θα κερδίσει το τρόπαιο στο Mundial της Νοτίου Αφρικής
Ο τρελο- επιστήμονας, μετά από ατελείωτους υπολογισμούς και ξενύχτια με μπόλικη καφεΐνη (φαντάζομαι), αποκάλυψε στο γερμανικό περιοδικό «Zeit Wissen», πως έχει συνθέσει μια φόρμουλα βασισμένη στην τριγωνομετρία, η οποία βασίζεται σε όλα τα αποτελέσματα που έχουν φέρει τα «πάντσερ» στις προηγούμενες τελικές φάσεις Mundial. Κατέληξε λοιπόν ότι το βράδυ της 11η Ιουλίου, την κατάκτηση του τροπαίου θα πανηγυρίσει η Γερμανία!
Ο επιστήμονας λοιπόν δήλωσε «Είναι πολύ απλό κι όλοι οι υπολογισμοί μου το αποδεικνύουν αυτό. Η τελευταία φορά που πήραμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1990 (οι προηγούμενες είναι το 1954 και το 1974) κι από τότε έχουν γίνει τέσσερις διοργανώσεις. Η θέση που καταλαμβάνει κατά μέσο όρο η ομάδα σε κάθε διοργάνωση είναι 3.7 (λίγο πιο κάτω από την τρίτη δηλαδή) και η γερμανική.......... ομάδα παίρνει τον τίτλο κάθε τέσσερα ή πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να μας νικήσει φέτος και μπορείτε από τώρα να βάλετε τη σαμπάνια στον πάγο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share