Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πορίσματα για το Βατοπέδι, ή τρία πουλάκια κάθονταν … | ANTI WEBLOG

Δεν με εκπλήσσει το ότι βγήκαν πέντε διαφορετικά πορίσματα για το Βατοπέδι. Με εκπλήσσει που κανένα δεν ζητά την διερεύνηση ευθυνών του Ψινάκη. Μα είναι κουπ αυτές με τι οποίες κυκλοφορεί;

Επίσης, παραδόξως, το πόρισμα του ΚΚΕ δεν έχει καμία αναφορά στις ευθύνες του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και καμία διαμαρτυρία για τον αφανισμό των ινδιάνων.

Για το ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Φταίει μόνο η ΝΔ. Για τη ΝΔ είναι ολοφάνερο ότι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Και συμφωνούν ότι απευθύνονται μόνο σε μαλάκες.

Ο ΛΑΟΣ με μπέρδεψε. Αν κατάλαβα καλά, κατά το εκπρόσωπό του, φταίει όποιος δεν του δίνει σημασία, ο Ψινάκης κι όποιος κριτής δεν βάζει 10 στη Μανωλίδου.

Την πιο ξεκάθαρη θέση την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευθύνες ανήκουν στην ανανεωτική πτέρυγα και στον Αλαβάνο και ποιος ασχολείται τώρα με εξεταστικές κι αηδίες.

Προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτές τις εξελίξεις γιατί περίμενα χειρότερα κι ανανεώθηκε η πίστη μου στους θεσμούς.

Αφού δεν κατηγορήθηκαν η Αγία Τριάδα και η Παναγία για συγκάλυψη των μοναχών του Βατοπεδίου δεν φοβάμαι τίποτα.

Και που είσαι Σεβασμιότατε Άνθιμε. Κάτω τα χέρια απ’ τον παπά-Χρήστο, τον παπά-ΠΑΟΚ, γιατί θα έρθει να παρακολουθήσει λειτουργία σύσσωμη η θύρα 4.

http://www.antinews.gr/?p=49368


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share