Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

trivago.gr: Συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων σε όλον τον κόσμο!



Βρείτε πληροφορίες και συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων πριν κάνετε τις κρατήσεις σας. Διαβάστε σχόλια και αξιολογήσεις, και μοιραστείτε ταξιδιωτικές εμπειρίες με άλλους χρήστες.

Η Trivago είναι μια σύνθετη online υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν. Προσφέρεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες, και στα ελληνικά. Παρέχει μια πολυλειτουργική μηχανή αναζήτησης (μετα-σύγκρισης) ξενοδοχειακών τιμών, με στοιχεία που αντλούνται από 53 συστήματα κρατήσεων όπως π.χ. expedia, hotels.com, asiarooms, laterooms, skoosh, hostelbookers.com κ.α. για περισσότερα από 400.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο.

Επιπλέον, για κάθε ξενοδοχείο, παρουσιάζεται μια γενική επισκόπηση αξιολόγησης, με δεδομένα (βαθμολογία, αναφορές κ.τ.λ.) από διάφορα portals για ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργάζεται η Trivago, όπως π.χ. Holidaycheck, Tripadvisor και Booking.com.

Μπορείτε να κάνετε τις αναζητήσεις σας με βάση τον προορισμό, ή σύνθετη αναζήτηση επιλέγοντας από μια λίστα με περισσότερα από 200 κριτήρια.

Παράλληλα με την σύγκριση τιμών, οι επισκέπτες συμμετέχουν ενεργά στην online «κοινότητα» της Trivago, εμπλουτίζοντας τις σελίδες με πληροφορίες, γράφοντας αναφορές και σχόλια και ανεβάζοντας τις δικές τους φωτογραφίες από ξενοδοχεία που επισκέφθηκαν.

Η Trivago πρωτοπορεί, προσφέροντας και αμοιβή στα μέλη της κοινότητας, διανέμοντας σε διμηνιαία βάση, περίπου τα μισά από τα εισοδήματα που παράγονται από τις κρατήσεις.

Πηγή: toplinks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share