Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

http://www.enimerosi.com---Παρουσιάστηκε η νέα τουριστική καμπάνια 'You in Greece' από τον Π. Γερουλάνο

ΑΘΗΝΑ. Τη νέα επικοινωνιακή τουριστική καμπάνια της Ελλάδας, με τίτλο You in Greece, παρουσίασε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Μακροπρόθεσμος στόχος, όπως είπε ο υπουργός, η μετάβαση της Ελλάδας από το μοντέλο ήλιος και θάλασσα, στην Ελλάδα των εμπειριών και της πολυποικιλότητας.

Το you in greece είναι μία ενισχυτική συμμετοχική δραστηριότητα για τον ελληνικό τουρισμό η οποία στηρίζεται στην καταγραφή και διαδικτυακή αναμετάδοση των προσωπικών εμπειριών των επισκεπτών στη χώρα μας. Στον Ελληνα πολίτη δεν κόστισε τίποτα, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο υπουργός, ωστόσο τα οφέλη θα είναι πολλαπλασιαστικά σε βάθος χρόνου. Πρεσβευτές της διάδοσης του you in greece είναι τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης you tube, Facebook, twitter κλπ, ενώ στην αλυσίδα διάδοσης του προστίθενται οι ευρωβουλευτές, τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, πρεσβείες, απόδημος ελληνισμός κλπ.

Η εν λόγω επικοινωνιακή πρωτοβουλία του υπουργείου έρχεται και ως απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα που υφίστατο η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα, μέσω εικόνων αλλά και αρνητικών δημοσιευμάτων. Στο σημείο αυτό ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι το ΥΠΠΟΤ προχωρά σε σταδιακή αποπληρωμή των χρεών στα ΜΜΕ του εξωτερικού σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας. (ΑΠΕ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share