Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Patrick Zachmann του διάσημου φωτογραφικού πρακτορείου Magnum Photos θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει 5ήμερο φωτογραφικό





Ο Patrick Zachmann του  διάσημου φωτογραφικού πρακτορείου Magnum Photos θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει 5ήμερο φωτογραφικό masterclass (31 Μαΐου - 4 Ιουνίου) και ομιλία στο κοινό με ψηφιακές προβολές (5 Ιουνίου) στο χώρο του Ζεον.
Το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου είναι ¨Νight Lights- Border Lives¨ . Απευθύνετε σε φωτογράφους επαγγελματίες και μη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.art-if-act.com.
PAR235152 SMALL H πρόθεση της ομάδας ART/IF/ACT είναι να λειτουργήσει ως μια ανοιχτή επικοινωνιακή πλατφόρμα για την ενημέρωση, την προώθηση και την εκπαίδευση στο χώρο της φωτογραφίας και των οπτικών τεχνών εστιάζοντας σε δύο βασικούς άξονές:
Διαδικτυακή ενημέρωση
Μέσα από το web portal της (www.art-if-act.com) παρέχει online παρουσίαση του έργου ελλήνων και ξένων φωτογράφων, όπως και όλων των σημαντικών δρώμενων στο χώρο της φωτογραφίας διεθνώς.
Εκπαίδευση
Μέσα από συντονισμένες εκπαιδευτικές δράσεις θα διοργανώνει ανά διαστήματα ειδικά σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις φωτογράφων, διακεκριμένων καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων από τον ευρύτερο χώρο της φωτογραφίας και των οπτικών τεχνών (φωτογράφοι, επιμελητές εκθέσεων, εκδότες, διευθυντές φεστιβάλ, κτλ).
Η ομάδα ART/IF/ACT αποτελείται από τους Μαριλένα Σταφυλίδου (φωτογράφο), Νικάνδρη Κουκουλιώτη (photo editor), Γιώργο Πρίνο (φωτογράφο), Λάμπρο Παπανικολάτο (project manager/φωτογράφο) και Γιώργο Καραηλία (photo editor/φωτογράφο).


Η ομαδα ART/IF/ACT ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Athens Center Square Hotel (www.athenscentersquarehotel.gr) για την φιλοξενία του καλλιτέχνη και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΖΕΟΝ (www.zeon.gr) που φιλοξενεί στον χώρο της το Masterclass αλλά και την ομιλία του P. Zachmann.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share