Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βοσκόπουλος!



Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών εισήχθη λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης ο Τόλης Βοσκόπουλος, αντιμετωπίζοντας καρδιαγγειακά προβλήματα. Μάλιστα, πληροφορίες τις πρώτες ώρες έκαναν λόγο ακόμα και για έμφραγμα, αν και με επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΝ, η επίσκεψη του δημοφιλούς τραγουδιστή ήταν προγραμματισμένη προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που όμως αμφισβητείται από πολλούς λόγω του προχωρημένου της ώρας εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Οπως δήλωσε στην «Espresso» ένας από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αρρυθμίες λόγω χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει και πολύ πιθανό σήμερα να του τοποθετηθεί βηματοδότης. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο που μίλησε στην ίδια εφημερίδα, γύρω στις 8.00 το βράδυ ένιωσε δυσφορία. «Δεν είναι και λίγα αυτά που πέρασε. Τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία του ήταν σε άσχημη κατάσταση. Χρόνια τώρα υποφέρει από μαρμαρυγή και αργά το βράδυ είχε έντονους πόνους» είπε ταραγμένη συγγενής που βρισκόταν στο σπίτι, απάντησε στο τηλέφωνο και έκανε λόγο για καρδιακό περιστατικό.

Είναι προφανές ότι η κατάσταση του γνωστού τραγουδιστή επιβαρύνθηκε μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το χρέος των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία, που οδήγησε στην παραίτηση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου, από το υφυπουργείο Τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share