Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

«Φούντωσε» η Μύκονος ! προμήθεια για να καλυφθούν οι …ανάγκες του Πασχα

Ο 25χρονος σεφ σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, ένας 37χρονος σερβιτόρος που για χρόνια δούλευε στα πιο inμαγαζιά του νησιού, μια εντυπωσιακή 18χρονη και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν στη Μύκονο με την κατηγορία ότι είχαν στην κατοχή τους περίπου οκτώ κιλά χασίς. 

Σύμφωνα με τους Αστυνομικούς τις συνεννοήσεις για την προμήθεια των ναρκωτικών τις έκανε ο νεαρός σεφ, ενώ τη μεταφορά με πλοίο από τον Πειραιά είχε αναλάβει η όμορφη 





18χρονη, η οποία ήταν δύσκολο να κινήσει υποψίες με το κομψό και ακριβό ντύσιμό της, αλλά και με τη γενικότερα εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ποσότητα των ναρκωτικών ήταν προμήθεια για να καλυφθούν οι …ανάγκες της νέας τουριστικής σεζόν που αρχίζει σε λίγο.  Κι αυτό γιατί, σιγά-σιγά αναμένεται  να αρζίσει να κατακλύζεται από κόσμο το νησί των Ανέμων, όσο θα πλησιάζουμε προς το Πάσχα.

Ο νεαρός σεφ και ο σερβιτόρος που δουλεύει για χρόνια στο νησί είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κλειστό πελατολόγιο. Έτσι τακτικοί επισκέπτες του νησιού που ήθελαν κάτι παραπάνω από ήλιο και θάλασσα, ήξεραν που να απευθυνθούν.

Οι εμπλεκόμενοι δεν έκαναν τη διακίνηση στα μαγαζιά που δούλευαν, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τα κινητά τους για να διαπιστώσουν την έκταση του κυκλώματος.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι οι δράστες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, ότι η αστυνομική δύναμη στο νησί δεν έχει ενισχυθεί ακόμη, καθώς δεν έχει αρχίσει η τουριστική σεζόν. Δεν υπολόγισαν όμως τους έμπειρους αστυνομικούς του νησιού που έχουν στο ενεργητικό τους πολλές συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.  

Οι τρεις από τους συλληφθέντες αύριο θα οδηγηθούν την Τρίτη στον Εισαγγελέα της Σύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bookmark and Share